trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.741
- Πόντοι
- 216
Υπαρχει πακιστανικο site ή αστειευεσαι?Δεν βλέπω κίνηση στην Ενημέρωση...
Θα μπω στο αντίστοιχο Πακιστανικό site να δω τι παίζει...![]()
Υπαρχει πακιστανικο site ή αστειευεσαι?Δεν βλέπω κίνηση στην Ενημέρωση...
Θα μπω στο αντίστοιχο Πακιστανικό site να δω τι παίζει...![]()
Αυτές είναι και 3η βάρδια;Πάμελα Ιάσωνος 31 διάδρομος. 20 ετών , σώμα καλό όχι τίποτα τρελό αλλά για 10€ VFM. Στα του αγώνα η κοπέλα είναι καλύτερη από την Ιζαμπέλα. Πίπα τίμια και μετά έγινε καβαλάρησα.
Αυτό είχε πάντα θέμα με την αποχέτευση, παλιότερα ακόμα χειρότεραΗ ιδια μυρωδια παιζει παντου στο Μεταξι οπου παιζει κινηση..
Στο δωματιο το κατω μ.α 28 που γαμησα τελευταια φορα μυριζε το ιδιο αλλα η πονηρη τσατσα με ξεγελασε με αναμενο αρωματικο στικ της γιογκας,απαυτα που βαζεις οταν θες να κανεις το σπιτι τεκε και να μη σε παρουν χαμπαρι ..
Αυτές είναι και 3η βάρδια;
Απο 29 δεκεμβρη θα ελειπε πατριδα της.περασε κανεις απο διδυμου 8;η βερονικα ειναι εκει;
Η Ολγα στο 109 εχει σταματησει καιρο τωρα.Παει το κορμι.Αντι για Ολγα τα πρωινα εχει μια Αλινα με μετριο κορμι μαζι με την τουρκαλα την Μαρια ή εναλακτικα την Βικτωρια την κοντη.Οχι το αγαπημενο μου αδρανες υλικο απο τον Οροφο.Η οποια εχθες βραδυ τριτη βαρδια ηταν εκει αντι της θειας Ελενης κατα της 00:20 που περασα.Βγηκε με εβρισε με μια αηδια στο προσωπο της,της ειπα για πολλοστη φορα οτι την αγαπαω καο ειναι το αγαπημενο μου μπαζο καο εφυγα γελωντας.Ρε σεις η Βαλέρια στο Φώκαιας 17 πάνω μετά τα μεσάνυχτα θαρθει καθόλου; Επίσης η Όλγα πρωί στο 109 ισόγειο;
ναι αλλα μεασα στο δωματιο δεν λεει και πολλα χιλιες φορες να γαμησεις την Κωνσταντινα την αγριννιωτισα που δουλευει πρωι μεχρι 5 το απογευμα κανει το ποιο τιμιο τσιμπουκι στην περιοχη μακραν αυτη τη στιγμηΚαλησπερααα! Βεργας 7 απογευμα η ξανθια κυρια που μας καλησπεριζει ειναι της δουλειας; Αρρωστησααααααα
περασε κανεις απο διδυμου 8;η βερονικα ειναι εκει;
Τις εχω μιαφορα μαζι 3η κ μετα βλεπω 3η τη Παμελα σεριΑυτές είναι και 3η βάρδια;
"Davai, Davai, Davai...!Καταθεση μεσα στη βδομαδα στην Νταρια απο Αγκυρας. Ψευτικα βογγητα και μια πολυ μα πολυ μετρια εως κακη πιπα. Ειναι στα δεν για εμενα πλεον.