Νέα

Αρνητικές απόψεις για μέλη του bou

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ακροατής_
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.397
Πόντοι
40.655
πες καμια ιστορια απο τοτε

Όντως. Έχουμε πολύ καιρό να διαβάσουμε κάτι αυτοβιογραφικό που να είναι αληθινό.

Όλο με τα παραμύθια που γράφει ο Λάκης για την σεξουαλική του καριέρα ασχολούμαστε. :coffee:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.397
Πόντοι
40.655
Κάτσε να αφήσω τα τύμπανα του πολέμου εδώ γτ προβλέπω μαδοπούτσι σύντομα και γυρνάω στο σαυράιβορ

41ca4c8305.gif

Συνεχίστε εσείς

Μη γίνεστε προπετής. :confused:

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706

Διαγραμμένο μέλος 36857

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.596
Πόντοι
26.435
Δεν το αρνούμαι. Το έχω κάνει σε πολύ νεαρή ηλικία, και μάλιστα για αρκετό χρονικό διάστημα.
Χρονολογικά βέβαια, ήταν πριν 25 χρόνια τουλάχιστον ίσως και παραπάνω.
Υπήρξα από τους περισσότερο γνωστούς Zigo στην Αθήνα την εποχή μου.
Με μια διευκρίνηση όμως, όχι με ηλικιωμένες κυρίες αλλά με πολύ νεότερες.
Ηταν η αρχή μου αυτή, και δεν την διαπραγματεύτηκα ποτέ και με τίποτα.
Ανηκα σε μια ευνοημένη κατηγορία, και οι επαφές που είχα ήταν όλες από προσωπικές μου γνωριμίες.
Μην φανταστείτε δηλαδή ότι ήμουν περιφερόμενος σε πλατείες, νυχτερινά μαγαζιά...και τα τότε ζαχαροπλαστεία,
όπως κάποιοι δύστυχοι που έψαχναν απεγνωσμένα την τύχη τους.
Αργότερα έφυγα στο εξωτερικό, έμεινα αρκετά χρόνια εκεί και ασχολήθηκα με το επάγγελμα που έχω σπουδάσει.
Θέλετε να με κατηγορήσετε για πόρνο, η αρσενική πόρνη ? Δικαίωμα σας το έχω ξανά ακούσει...δεν με σοκάρει.
άντε ρε! ήμουν για λίγο "συνάδερφος". Σε μια εποχιακή μου δουλειά άρεσα στην διευθύντρια, μου την έπεσε, παντρεμένη ήταν αλλά ήθελε πούτσα. Καργιολα σαν άνθρωπος, καργιολα σαν διευθύντρια, καργιολα και στο σεξ! Μιλάμε για να καταλάβεις "διαφορά" εκεί που πχ να κουβαλούσα πέτρες μέρα μεσημέρι...καθόμουν σε γραφείο με air condition και imternet. Στη δουλειά οι άλλοι με κοιτούσαν και με έφτυναν, μα για κάποιο λόγο τότε το γουσταρα πολύ. Είχα σπάσει τα νεύρα των πάντων. Ο άντρας της δε, το ήξερε, μια φορά με είχε κοιτάξει σαν "κλαμένο σκυλί", ήταν ωραία τότε! Όσο κράτησε τελοσπαντων.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.712
Πόντοι
3.846
Έχουμε πολύ καιρό να διαβάσουμε κάτι αυτοβιογραφικό που να είναι αληθινό.
Παππούλη, μόνο με εσένα θα μιλάω από εδώ και πέρα (από την κλίκα δηλαδή). Όμως παρατηρώ ότι με αποφεύγεις γενικά λες κι είμαι σκιάχτρο :coffee:
Αντί να ρωτάμε τους άλλους για βιογραφικά, είτε να κλείνονται ραντεβού "θανάτου" δεν κλείνουμε ένα ραντεβού με 2 κωλ γκέρλς;
Διάλεξε εσύ ποιες θες αλλά θα δίνουν όμως κωλάντερο, μισά πράγματα δεν τα δέχομαι. 3 ώρες δρόμος μας χωρίζει - εκτός κι αν μετακόμισες :coffee:

Αρίστων

Σπαμάρχης
Εγγρ.
7 Νοε 2025
Like
3.432
Πόντοι
1.706
άντε ρε! ήμουν για λίγο "συνάδερφος". Σε μια εποχιακή μου δουλειά άρεσα στην διευθύντρια, μου την έπεσε, παντρεμένη ήταν αλλά ήθελε πούτσα. Καργιολα σαν άνθρωπος, καργιολα σαν διευθύντρια, καργιολα και στο σεξ! Μιλάμε για να καταλάβεις "διαφορά" εκεί που πχ να κουβαλούσα πέτρες μέρα μεσημέρι...καθόμουν σε γραφείο με air condition και imternet. Στη δουλειά οι άλλοι με κοιτούσαν και με έφτυναν, μα για κάποιο λόγο τότε το γουσταρα πολύ. Είχα σπάσει τα νεύρα των πάντων. Ο άντρας της δε, το ήξερε, μια φορά με είχε κοιτάξει σαν "κλαμένο σκυλί", ήταν ωραία τότε! Όσο κράτησε τελοσπαντων.
:hi:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.397
Πόντοι
40.655
Παππούλη, μόνο με εσένα θα μιλάω από εδώ και πέρα (από την κλίκα δηλαδή). Όμως παρατηρώ ότι με αποφεύγεις γενικά λες κι είμαι σκιάχτρο :coffee:

Αυτό συμβαίνει επειδή όταν σας πιάνει γραπτοδιάρροια και πετάγεστε από το ένα θέμα στο άλλο χωρίς ειρμό, δεν έχω κάτι να σχολιάσω. :coffee:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.397
Πόντοι
40.655
Αυτό θα το κάνω κάποια στιγμή.
Τουλάχιστον θα πω τα ευχάριστα διότι είχε και άλλα...που δεν λέγονται.

explosion GIF.gif

Μη μου πείτε ότι είστε ο περιβόητος στους κύκλους του Κολωνακίου, Ιάσονας; :O

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.308
Πόντοι
486
To μαδομούνι στο Μπου αργοσβήνει σαν την λάμπα πετρελαίου στην τελευταία σκηνή στο "Άλογο του Τορίνο" του Béla Tarr (RIP)

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
3.058
Πόντοι
456
To μαδομούνι στο Μπου αργοσβήνει σαν την λάμπα πετρελαίου στην τελευταία σκηνή στο "Άλογο του Τορίνο" του Béla Tarr (RIP)
Ακριβώς αυτό σκέφτηκα (Γ*ΜΩ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΜΟΥ Γ*ΜΩ)

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.826
Πόντοι
16.131
Βλέπεις ότι δε συμμετέχω και δεν ασχολούμαι άλλο με την πάρτη σου αλλά επιμένεις.....
Έλα ρε όταν δηλαδή σιγονταριζες τις μαλακίες τίς φιλεναδας σου ήταν καλά εεε...
Tι έπαθες ρε Αριστο και σου έκλεισαν το θεσπέσιο νήμα.... :2funny::2funny::2funny::2funny:
Ποιος από τους δύο μας το συνεχίζει φαίνεται.....

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.712
Πόντοι
3.846
Αυτό συμβαίνει επειδή όταν σας πιάνει γραπτοδιάρροια και πετάγεστε από το ένα θέμα στο άλλο χωρίς ειρμό, δεν έχω κάτι να σχολιάσω. :coffee:
Παππούλη, με παρεξηγείς κι εσύ...
Για να κάνουμε αρβάλα θα το ήθελα, τέσπα δεν επιμένω, αν τώρα νόμιζες ότι θα σου κάνω κανένα κακό πάω πάσο...
Την καλημέρα από εδώ στα ψηλά βουνά ήρθε η ώρα να ετοιμάζομαι...
Σκέψου ότι βάζω λάδι στις τρυπούλες των κορασίδων τι λιπαντικά και κουραφέξαλα :headbang2:

@Since1973 αρκετή γκρίνια δεν έγινε;
Μια και λες για άλογα και Τορίνο, πριν λακήσω ας ψάξω να δω το επόμενο παιχνίδι της μπας και ρίξω κανένα ψιλό...

Τελευταία τροποποίηση:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.397
Πόντοι
40.655
Παππούλη, με παρεξηγείς κι εσύ...
Για να κάνουμε αρβάλα θα το ήθελα, τέσπα δεν επιμένω, αν τώρα νόμιζες ότι θα σου κάνω κανένα κακό πάω πάσο...
Την καλημέρα από εδώ στα ψηλά βουνά ήρθε η ώρα να ετοιμάζομαι...
Σκέψου ότι βάζω λάδι στις τρυπούλες των κορασίδων τι λιπαντικά και κουραφέξαλα :headbang2:

@Since1973 αρκετή γκρίνια δεν έγινε;
Μια και λες για άλογα και Τορίνο, πριν λακήσω ας ψάξω να δω το επόμενο παιχνίδι της μπας και ρίξω κανένα ψιλό...
Ελαιόλαδο;
Το καλύτερο λιπαντικό!

user212024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
1.754
Πόντοι
206
Αν ποτε γινω ρουφιανος θα χτυπησω και εγω την πορτα του Σαιντ:tooth:
για να ξερει τοσα πολλα θα πρεπει να δινει καλο προσφορο:tooth:
τι να τις κανει αραγε τοσες πληροφοριες?
τις συλλεγει για να βρισκεται ενα βημα μπροστα:think:
η για τιποτα αλλο :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom