Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Για μια φορά καλή ήταν ναι εντάξει δεν είναι Λαρα Σόνια κλπ
Την Σονια την πετυχε κανεις να δουλευει ξανα στην Ερημιτη???
Χωρις προγραμμα στο αλλο σιτε ειναι σαν να παιζεις ρουλετα......

ΥΓ: η Λαρα ηταν η τελευταια καλη πουτανα που περασε... μετα το χαος!!! Τωρα αν εκλεισαν και οι βιλες για traffiking το βλεπω δυσκολο να ανοιξουν ξανα

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546

ΥΓ: η Λαρα ηταν η τελευταια καλη πουτανα που περασε... μετα το χαος!!! Τωρα αν εκλεισαν και οι βιλες για traffiking το βλεπω δυσκολο να ανοιξουν ξανα
Ίσως αλλάξουν χέρια,να πωληθούν.Ωραίοι χώροι έτοιμοι και μέσα στην περατζάδα, πλην Villa Prive που είναι αποκομμένο.

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Ίσως αλλάξουν χέρια,να πωληθούν.Ωραίοι χώροι έτοιμοι και μέσα στην περατζάδα, πλην Villa Prive που είναι αποκομμένο.
Νομιζω οταν υπαρχει traffiking αφαιρουν την αδεια οποτε δυσκολα να πωληθουν.... τετοια παρακμη πρωτη φορα βλεπω στα 25 χρονια που παω μπουρδελα...

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Νομιζω οταν υπαρχει traffiking αφαιρουν την αδεια οποτε δυσκολα να πωληθουν.... τετοια παρακμη πρωτη φορα βλεπω στα 25 χρονια που παω μπουρδελα...
Οπότε θα μειωθούν οι επιλογές.Το πιο άσχημο όμως είναι η ύπαρξη του trafficking.Για αυτό να μην αναρωτιόμαστε γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των Λατίνων είναι φόλες.Κρίμα οι κοπέλες!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
12.859
Πόντοι
8.295
Γρήγορο πέρασμα ψάχνοντας Σάντρα.

Ερημίτη 2 Μιρα
Απέναντι μια τρομακτική Ιωάννα στο 3
Λουίζα στο 5

Free house η Ιζαμπέλα...καλό βρώμικο έκφυλο για μένα, αλλά για γυμνό με κώλο ζήτησε 80, όταν στα τρίδυμα την έπαιρνα με 50.
Άσε μας γεροκουκλιτσα μου.

Και πάμε στα δύο ωραία, Φρίξου 15 η Κασσάνδρα με την μαλακισμενη τσατσά, η οποία πλέον δε βρίζει (δε με θυμόταν, λέει δε σε ξέρω εσένα) αλλά παρακαλούσε να μπω, τι ψυχή έχει ένα 30ρι δώσε και ρίξε πουτσα, δεν θα την παντρευτείς.
Γαμιολα, πείνασες και πλέον παρακαλάς.

Στο δε ινκόγκνιτο βγαίνει μια αλινα, τι γυφτοφατσα ήταν αυτή με έναν Τσάτσο τραβελο με προγναθισμο.

Έλεος ρε μλκ σκιαχτηκα.

Που να γαμησεις όταν βλέπεις τον Βίνσεντ από την πεντάμορφη και το τέρας.
(Για εσάς ρε μουνια που είστε 45+)

Τελευταία τροποποίηση:

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
1.743
Πόντοι
6.255

georgekp34

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
6.630
Πόντοι
1.336

Ναι αν την πέτυχε κάνεις σε άλλο σπιτάκι την Σόνια να μας πει γιατί είναι μουναρα

PazzFuzz

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
116
Πόντοι
0
Την είχα βάλει στο μάτι την Αλίκη από Ουκρανία όπως ανεβαίνεις την Μινώταυρου και περνάς την ροξάνης το πρώτο σπιτάκι δεξιά στο χωματόδρομο. Την πρώτη φορά που μπήκα και είδα τα δύο κορίτσια η Αλίκη με τρόμαξε λίγο φυσιογνωμικά και αυτό με εξίταρε τότε. Χθες κοντά δύο μήνες αφού την πρωτοείδα και αφού την είχα δει 2-3 φορές ακόμα πάνω στις καυλες είπα σήμερα θα γίνει..
Πήρα ελεύθερο στοματικό 40 ευρώ.
Ήταν μια υπηρεσία κάτω του μετρίου συνολικά. Πολύ καλή πίπα βέβαια.. Όλα τα άλλα... Ακαμπτη, δεν ξεντυθηκε καν, καμία όρεξη για παιχνίδι, ούτε να της γλυψεις τα βυζια και βεβαίως μετά την πιπα μου λέει έλα στα 4, γελάω εκεί και λέω από μέσα μου δε θα σου κάνω τη χάρη, όχι. Ιεραποστολικο να σε βλέπω.. Πάλι πολύ άκαμπτη.. Απών.. Έδωσα κάμποση ώρα.. Τελείωσα, έφυγα...
Θεωρώ πως μια τέτοια κοπέλα που δεν πιστεύω να έχει ζητήσει από τον κόσμο έπρεπε να προσπαθεί πολύ περισσότερο στο 40αρι ειδικά...

40 χρόνων, πλαστικό βυζι μεγάλο , πλαστικό πρόσωπο, μεσαία κιλά και ψηλή.. Για ιδιαίτερα γούστα.. Δε θα ξανά πήγαινα λόγω της μέτριας υπηρεσίας..

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.450
Πόντοι
1.076
Κατεβηκα χθες καρφι να δω μηοως επεστρεψε Ελενα Ραισα τελικα σταθηκα ατυχος ηταν η Νεφελη στην θεση της και δεν περασα, η τσα ειπε εχει αδεια δεν ηξερε ποτε γυρναει. Μετα πηρα τηλεφωνο inside δουλευε η νταιζη και ειπα να περασω για δοκιμη μιας και εχουν γραφτει αρκετα καλα. Απο σωμα ειναι λιγο πλαδαρη αλλα οκ. Τωρα γενικα στον αγωνα ειναι τιμια αλλα ειχα ενα θεμα
Μολις την γυρισα στα 4 μου ηρθα μια αρκετα ασχημη μυρωδια οποτε αν και τιμια δεν νομιζω να ξαναπερασω
Περασα με 50 ελευθερο στοματικο
Προχθεσινή βολτα πηγα να δω τη αντζελινα του παράστασις αλλα εφυγε με ειπαν . Ειδα μετα τη καρίνα για πρώτη φορά ωραία ψηλή με ειπε καλα λόγια και η τσατσά όπως όλοι λένε εδώ μέσα αλλά δεν πέρασα πηγα ειδα και τη νταιζη αρκετα πιο πλαδαρη και ειδα και Βικτωρία του παράστασις πολυ ωραια ήθελα να περάσω με Βικτωρία αλλα μολις βγηκε απο το δωμάτιο οποτε εφυγα γιατι λεω θα ναι κουρασμένη για να μην φάω φόλα έπρεπε να παω με καρίνα αλλα πηγα τελικα με τη νταιζη πολυ καλη κοπελα ευγενικια αλλα ουτε στο προσωπο με αρεσε ουτε στο σώμα δεν εχω θεμα με τα παραπάνω κιλά αλλά να ήταν σφιχτή οχι τοσο πλαδαρη και εφαγα και ξενρωμα συν ότι στα 4 με ηρθε και μενα κακία μυρωδιά δυστυχώς αλλα η κοπέλα ενώ ξενέρωσα δεν έφυγε μεχρι να τελειώσω καλή αλλα δεν θα ξαναπάω

Troublemaker_

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
21
Like
6.606
Πόντοι
3.446
Είναι προφυλακισμένα και τα τρία αδέρφια
Πάντως αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με τις κοπέλες από λατινική Αμερική πρέπει να σταματήσει.

PazzFuzz

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
116
Πόντοι
0
Με τα κρεμμυδάκια να τους κάνουν σάλτσα..

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.976
Πόντοι
10.555
Free house η Ιζαμπέλα...καλό βρώμικο έκφυλο για μένα, αλλά για γυμνό με κώλο ζήτησε 80, όταν στα τρίδυμα την έπαιρνα με 50.
Άσε μας γεροκουκλιτσα μου.

Που να γαμησεις όταν βλέπεις τον Βίνσεντ από την πεντάμορφη και το τέρας.
(Για εσάς ρε μουνια που είστε 45+)
ααα εσυ εισαι παλιος ρε σαη... Καλα χαλαρωσε οχι μονο οι 45+, υπηρχαν και επαναληψεις...

Για θυμισε τωρα Ιζαμπελα ποια ηταν, που ηταν και που την πετυχες τωρα;; μιλφ πλεον;

Nobody22

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
194
Πόντοι
0
Πάντως αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με τις κοπέλες από λατινική Αμερική πρέπει να σταματήσει.
Λατινες εγω πετυχαινω σε ολα τα υπολοιπα εκτος απ τις βιλλες,θυμασαι να ειχε καμια λατινα?Ελληνιδες,ρουμανες και ουκρανες ειχε εκτος κι αν ειναι για καμια παλια υποθεση

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Λατινες εγω πετυχαινω σε ολα τα υπολοιπα εκτος απ τις βιλλες,θυμασαι να ειχε καμια λατινα?Ελληνιδες,ρουμανες και ουκρανες ειχε εκτος κι αν ειναι για καμια παλια υποθεση
Μαν έχεις καιρό να κάνεις ολοκληρωμένη τσάρκα.Έχω πετύχει πολλές λατίνες στις βίλες από Σεπτέμβρη και μετά

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
12.859
Πόντοι
8.295
ααα εσυ εισαι παλιος ρε σαη... Καλα χαλαρωσε οχι μονο οι 45+, υπηρχαν και επαναληψεις...

Για θυμισε τωρα Ιζαμπελα ποια ηταν, που ηταν και που την πετυχες τωρα;; μιλφ πλεον;
Νεουδι (ΝΟΤ) ... εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου...αυτη σαν μιλφ+ εχει ερθει
Στα νιατα της, την σουβλιζαν αλλου.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
18
Like
2.015
Πόντοι
496
Που να δεις αθηνα τι γίνεται στο 10αρικο 20αρικο μ λατίνες, εκει φτώχεια τους τακούνια πράγματα εδώ και βλέπεις μούτρα μέχρι το πάτωμα..

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
Η βλαντα επειδή έχω διαβάσει ότι δίνει και κωλο για αυτό ρωτάω, αξίζει εμφανισιακά;
Η Βλάντα είναι ο ορισμός της επαγγελματία πόρνης........... σε σύντομη κουβέντα που είχαμε μου είπε ότι "εννοείτε θα γλείψεις αρχίδια στον πελατη, εννοείτε θα κανεις ότι σου ζητάει για να εκσπερματίζει εύκολα, δεν είναι όλες γι αυτήν την δουλειά" δες κριτική μου να καταλαβεις λεπτομέριες.............. σίγουρα σε αυτό το fast sexfood θέλουμε να δημιοργήσοθμε ίντριγκα στο μυαλό μας, κοίτα τι βρήκα κοίτα τι διαμαντι με εγλειφε λίγο πριν και διαφορα αλλα ένστικτα που μας διακατέχουν και γι αυτό δεν θα ξαναπαμε στην Βλαντα που είναι κοντά 60 αλλα και καθαρή είναι και προθημη και δίνει και κωλαρα που δεν πηρα για να εχω αποψη................. σε κατι περιφερειακα δελα παντως όπως Βόλο, Κοζάνη, Κομοτηνή θα είχε ουρές η Βλάντα και ας είναι στα χρόνια που είναι

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Έπαιξα ρίσκο χθες και μπήκα με μια καινούργια Ελληνίδα βραδινή την Έλενα αφου μαγευτικα απτην ομορφια της και το στυλ της ,πίπα κακή γαμησι κατω του μετρίου με λιγα λόγια φολαρα (60), μετά πήγα νταιζι και έσωσα την βραδιά ήταν εξαιρετική (70)

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom