vaggelis 80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Like
- 3.620
- Πόντοι
- 446
Καλή χρονιά με υγεία Αλεξία....θέλω να χύσω baby oil στις βυζάρεςπάνω στα τραπέζια ανέβηκα εχθές
![]()
Καλή χρονιά με υγεία Αλεξία....θέλω να χύσω baby oil στις βυζάρεςπάνω στα τραπέζια ανέβηκα εχθές
![]()
Καλή χρονιά.πάνω στα τραπέζια ανέβηκα εχθές
![]()
Να φανταστω χορευες και το άσμα: Ανεβα στο τραπέζι μου κούκλα μου γλυκειά.πάνω στα τραπέζια ανέβηκα εχθές
![]()
Καλησπέρα!!
"Ανέβα στο τραπέζι μου κούκλα μου γλυκιάΝα φανταστω χορευες και το άσμα: Ανεβα στο τραπέζι μου κούκλα μου γλυκειά.
Καλή χρονιά διαολε, με υγειά, το πορτοφόλι πάντα γεμάτο και μακριά από κακοτοπιες της δουλειας.
Α, εσύ έχεις σκοπό να τα σπάσεις για ολο τον χρόνο."Ανέβα στο τραπέζι μου κούκλα μου γλυκιά
Χόρεψε και σπασ'τα όλα τούτη τη χρονιά.."
Καλή χρονιά με υγεία!![]()
κηρύσσω ανοιχτό πόλεμο,τα όπλα τα έχουμεΑ, εσύ έχεις σκοπό να τα σπάσεις για ολο τον χρόνο.
Απειλη ηταν αυτό τώρα;

Άμα είναι έτσι, τοτε κέρδισες και την μάχη, πήρες και τον πόλεμο.κηρύσσω ανοιχτό πόλεμο,τα όπλα τα έχουμε
τα άλλα περιττά
Κόσμημα η κωλαρα σουYummyyyyyy @victoriadani
![]()
Στα στήθη σάς έχετε κάνει κάτι??"Ανέβα στο τραπέζι μου κούκλα μου γλυκιά
Χόρεψε και σπασ'τα όλα τούτη τη χρονιά.."
Καλή χρονιά με υγεία!![]()
Καταπλητκική! Φοβερή φωτό που ξυπνάει φαντασιώσεις και πάθη!πάνω στα τραπέζια ανέβηκα εχθές
![]()
Το νέο έτος θα σφίξεις πως το βλέπειςΩραιοτατη μου Κυρία να σας ευχηθώ τα καλύτερα για το 2026 ...![]()

Αχ αυτό το γ(μ)ουνακι σουΚαλησπέρα!!
Οτι καλύτερο σε σας και τις οικογένειες σας !![]()
Άρχοντα καλή χρονιά με υγείαΣτα στήθη σάς έχετε κάνει κάτι??
Εγώ λέω ναι διότι έχουν πολύ ωραία υφή
δεν βλέπεις 155 αυτοκινούμενο δίδυμο 
Καλέ μου φίλε καλή χρονιά να εχεις ..Ότι δεν μου έδωσε το 2025 ας μου το δώσει το 2026 και η Ωραιοτατη μας Κυρία...Το νέο έτος θα σφίξεις πως το βλέπεις![]()

Ελήφθη!!Καταπλητκική! Φοβερή φωτό που ξυπνάει φαντασιώσεις και πάθη!
Αλέξια μπορείς να έρθεις έτσι σε ραντεβού? Μόνο με τη γούνα σου?![]()
Ελήφθη!!
Ευτυχία υγεία και ωραίες στιγμέςΚαλέ μου φίλε καλή χρονιά να εχεις ..Ότι δεν μου έδωσε το 2025 ας μου το δώσει το 2026 και η Ωραιοτατη μας Κυρία...![]()
Για όλους μας καλές μου φίλε..Ευτυχία υγεία και ωραίες στιγμές