- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 67.593
Happy new year korea time
![]()
Temperatures in Seoul forecast to plunge after Christmas to the lowest yet this winter
Temperatures in the capital region are forecast to plunge to minus 16 degrees Celsius (3.2 degrees Fahrenheit) on Friday morning — the coldest yet this winter — following a cold Christmas Day.koreajoongangdaily.joins.com
Ναι...Μικρά Ασία...εισαι απο Ασια μερια???

οντως??Ναι...Μικρά Ασία...![]()
Φίλε είσαι καθυστερημενος;οντως??
Οχι ρε μαναρι ν φυγω χωρις ν τα καταπιω , πως θ βγαλω αντοχη στο κρυο π θα ζησω. Θ τρως καθε μερα κοτα ρυζι μεχρι ν σε δω κ μετα θα εχω μπουσταρει τον οργανισμο μου αρκετα γ ν επιβιωσω θερμοκρασία σεουλεισαι απο Ασια μερια???
Qala filaraqi iremiseΦίλε είσαι καθυστερημενος;
ναι ειμαι, εχεις προβλημα???Φίλε είσαι καθυστερημενος;
προσεχε εκει ειναι ολοι κοντοι!!!!!!!Οχι ρε μαναρι ν φυγω χωρις ν τα καταπιω , πως θ βγαλω αντοχη στο κρυο π θα ζησω. Θ τρως καθε μερα κοτα ρυζι μεχρι ν σε δω κ μετα θα εχω μπουσταρει τον οργανισμο μου αρκετα γ ν επιβιωσω θερμοκρασία σεουλ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Qala filaraqi iremise
Μουνομεζεδεςπροσεχε εκει ειναι ολοι κοντοι!!!!!!!
Στο air fryer τους βάζεις?Μουνομεζεδες
κινεζομούρηδες όλοι ρε....ένα και ένα μίλκο πρόσεχε μην πατήσεις κανέναν!!!!!!Μουνομεζεδες
Isiha vre kavliariκινεζομούρηδες όλοι ρε....ένα και ένα μίλκο πρόσεχε μην πατήσεις κανέναν!!!!!!![]()
Κάνε όνειρα@Nicole σε δελεάζω με ένα μπουκάλι κάθε Σάββατο στο Lohan αν κατέβεις μόνιμα Αθήνα
Τι τρωτε ρε???
![]()
Μουνομεζες είσαι μόνο εσύ.Μουνομεζεδες
Enimeromeno to filaraqi@Nicole παίζεις και ‘’apt game’’;
Nicole Kali Kronia me Igia na eqisEnimeromeno to filaraqi
Kali kronia qe esy filaraqi .. kala qamisaNicole Kali Kronia me Igia na eqis