Νέα

Μπουρδέλα για πρωκτικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 860K
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

LivingMetal

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2025
Like
262
Πόντοι
20
Πριν κανα μηνα την σοδομισα κανονικα.
Βεβαια εχει αρχισει παλι να γινετε περιεργη.
Μου ελεγε για εναν που εδιωξε γιατι ηταν γεματος σπυρια παντου και εναν αλλο που ειχε κοψει μπουκαλι νερου και την περιμενε να τον κατουρησει...
Ειχε νευρα γενικα...
η Μπάρμπορα έχει ON-OFF νεύρα
Αν είναι στις καλές της είναι σιδεροκωλα και πάνε τα χυσιματα στόμα αέρα και γενικά τα κάνει όλα

Αλλά έχει αλλάξει πολύ, εγώ δεν ξανά πάω (δικιά μου άποψη), και να σκέφτομαι είναι στα κέφια της σήμερα ή διεκπεραιωτική

statusorama

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
17
Like
2.001
Πόντοι
6.940
η Μπάρμπορα έχει ON-OFF νεύρα
Αν είναι στις καλές της είναι σιδεροκωλα και πάνε τα χυσιματα στόμα αέρα και γενικά τα κάνει όλα

Αλλά έχει αλλάξει πολύ, εγώ δεν ξανά πάω (δικιά μου άποψη), και να σκέφτομαι είναι στα κέφια της σήμερα ή διεκπεραιωτική
Παλια την ξεκολιαζα και μετα με κυνηγαγε να με κερασει γλυκο ή παγωτινι ...

Attilas7

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2025
Like
116
Πόντοι
0
Την Ντιάνα έχω να τη δω μια 10ετια έμαθα ότι έχει σπάσει πολύ κ έχει παχύνει έχει πρόσφατα κανείς καμιά εμπειρία?

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.584
Πόντοι
26.435

Tzonis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Κριτικές
9
Like
728
Πόντοι
301
Piga simera polina klasika stathera glyfokoli teleio mouthfuck terma salio poly kai kologamisi mexri na xyso sto prothimo stoma tis giati na kano dokimes otan ksero oti me polina konstantina zana den tha klapso ta lefta mou...

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
535
Πόντοι
86
το τρώει το φαι της, είναι για όταν σε πιάνει ο "μερακλιδισμος" :D:

Α νταρντάνα .. αρα στο target group μου.. :smiling-face-with-heart-eyes: η κωλάρα της με ενδιαφερει βασικα .. σαν αυτη ειναι .. Βραζιλιάνα με Κωλάρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Piga simera polina klasika stathera glyfokoli teleio mouthfuck terma salio poly kai kologamisi mexri na xyso sto prothimo stoma tis giati na kano dokimes otan ksero oti me polina konstantina zana den tha klapso ta lefta mou...

Ποια είναι αυτή αδερφέ ..

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
314
Πόντοι
20
Την Ντιάνα έχω να τη δω μια 10ετια έμαθα ότι έχει σπάσει πολύ κ έχει παχύνει έχει πρόσφατα κανείς καμιά εμπειρία?
Λάθος κανείς. Είναι όπως ήταν πρίν με κωλαρα

Tzonis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2019
Κριτικές
9
Like
728
Πόντοι
301
Πού τις βρίσκεις αυτές συναγωνιστη?
Polina kalimnou 48A koni bergas 7 proi ektos kyriakis ala polyyyyy kontriiiii omos ala exsafanizei poutsaaaaa kai zana kolonou 47 apogeyma meta tis5 ektos tetartis kanoun kai glyfokoli oles tous barbora pote ksana gia mena bergas 6ypogeio spazmarxido mexri aìdias kai ama thelo petit enoite liosion 73b to romounaki to ksantho emmi oraio stiaimo sta tessera ala i milfo gilf mou vgazoun kati anomalo den ksero
Πού τις βρίσκεις αυτές συναγωνιστη?

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
314
Πόντοι
20
Έχεις πρόσφατη εμπειρία??
Σε ποιον οίκο την βρίσκουμε αυτή την εποχή?
Δεν δουλεύει σε μπουρδέλο. Το έκοψε. Δουλεύει καθαρίστρια σέ ένα ξενοδοχείο στην Ομόνοια καί τό απόγευμα που σχολαει είναι ελεύθερη. Έχει πελάτες από τότε που δούλευε καί με αυτούς βρίσκεται

Ηρακλής 19

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2023
Κριτικές
2
Like
593
Πόντοι
21
Δηλαδή αξίζει να πάμε να δώσουμε 50€ για Ντιάνα?

LivingMetal

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2025
Like
262
Πόντοι
20
Polina kalimnou 48A koni bergas 7 proi ektos kyriakis ala polyyyyy kontriiiii omos ala exsafanizei poutsaaaaa kai zana kolonou 47 apogeyma meta tis5 ektos tetartis kanoun kai glyfokoli oles tous barbora pote ksana gia mena bergas 6ypogeio spazmarxido mexri aìdias kai ama thelo petit enoite liosion 73b to romounaki to ksantho emmi oraio stiaimo sta tessera ala i milfo gilf mou vgazoun kati anomalo den ksero
η κόνυ στο Βέργας 7 δίνει κωλο ;

1spiros

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
18
Πόντοι
0
Ειρήνη Βουλγάρα, Μιράντα Βραζιλιάνα, Ιβάνα, Ιωάννα Λειβαδιωτισσα, Άννα Κολωνού 45, Ντίνος/Ντίνα Κολωνού 45, μια Αλβανή χοντρή Λεωνίδου δε θυμάμαι όνομα
Αυτή η ιβανα ποια είναι ρε φίλε
Ειρήνη Βουλγάρα, Μιράντα Βραζιλιάνα, Ιβάνα, Ιωάννα Λειβαδιωτισσα, Άννα Κολωνού 45, Ντίνος/Ντίνα Κολωνού 45, μια Αλβανή χοντρή Λεωνίδου δε θυμάμαι όνομα
Και που τις βρίσκουμε αυτές που λες και τι βάρδιες

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: vladgr
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom