barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.557
- Πόντοι
- 5.506
Εσύ να κάτσεις φρόνιμα, έχεις μια αρραβωνιαστικιά πίσω που σε περιμένει......θα ερθω και εγω
Εσύ να κάτσεις φρόνιμα, έχεις μια αρραβωνιαστικιά πίσω που σε περιμένει......θα ερθω και εγω
εσυ τι θα κανεις τον ελλανοδικη?θα ερθω και εγω
μαρτυρας,φωτογραφιες,να μαζεψω τα αιματαεσυ τι θα κανεις τον ελλανοδικη?![]()

σε θελω μαρτυρα σε ραντεβου θανατου θα πεις οτι μοιρασα πονο εστω κι αν δεν παωμαρτυρας,φωτογραφιες,να μαζεψω τα αιματα![]()
στειλε εμβασμα και σε κανω και πρωθυπουργο της Γροιλανδιας εγωσε θελω μαρτυρα σε ραντεβου θανατου θα πεις οτι μοιρασα πονο εστω κι αν δεν παω
Ούτε διαχειριστή μονοκατοικίας δε μπορείς να τον κανεις.στειλε εμβασμα και σε κανω και πρωθυπουργο της Γροιλανδιας εγω

λεω να παω στο μαγαζι του πολυζωη να πουλησω προστασια θα ρθεις για μαρτυρας η θα τις φαμε?στειλε εμβασμα και σε κανω και πρωθυπουργο της Γροιλανδιας εγω
να δω φως πρωτα και μετα παμε ΠΑΝΤΟΥλεω να παω στο μαγαζι του πολυζωη να πουλησω προστασια θα ρθεις για μαρτυρας η θα τις φαμε?
λεω να παω στο μαγαζι του πολυζωη να πουλησω προστασια θα ρθεις για μαρτυρας η θα τις φαμε?
αν δεν παει κατι καλα εχει κανεναν να μας διαβασει?να δω φως πρωτα και μετα παμε ΠΑΝΤΟΥ
Παππου ερωτηση
ασε το πανω μου ΚΑΙ αυτοαν δεν παει κατι καλα εχει κανεναν να μας διαβασει?
Παρώναν δεν παει κατι καλα εχει κανεναν να μας διαβασει?

αν δεν παει κατι καλα εχει κανεναν να μας διαβασει?

θελω να στειλει στεφανι και η παε ολυμπιακοςασε το πανω μου ΚΑΙ αυτο

Παππου ερωτηση
το σκυλι σου κραταει μουτρα και αν ναι ποση ωρα;Ακούει.

θελω να στειλει στεφανι και η παε ολυμπιακος![]()
σου κανει προπονηση για το τι θα παρεις μετα το στεφανι με την κυρατο σκυλι σου κραταει μουτρα και αν ναι ποση ωρα;![]()