Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 6.256
καταραμένη ζωήμαλιστα![]()
καταραμένη ζωήμαλιστα![]()
καποια στιγμη πρεπει να ζησεις μονος ομως ΔΕΝ θα σε κανακευουν οι γονεις σου ΒΡΕ τεμπεληκαταραμένη ζωή
Άκου τρελακια πάντα καθαρίζω μόνος δεν έχω ανάγκη από μπράβους οπότε θέλεις εύκολο είναι να με βρεις εγώ πως να σε βρω?? δεν ξέρω πώς είναι το επισκεπτήριο στο ΔαφνίΠολύ θα ήθελα να έρθω να σε βρω.
Αλλά εσύ, λένε οι φήμες, ουι ακόμα και σε ιδιοκτήτες μαγαζιού στέλνεις μπράβους επειδή ζητάνε τα νοίκια τους. Σιδερικα σε ραντεβού λένε...
Δεν θα έρθεις ο ίδιος.
από πέρσι έχω την ανεξαρτησία μουκαποια στιγμη πρεπει να ζησεις μονος ομως ΔΕΝ θα σε κανακευουν οι γονεις σου ΒΡΕ τεμπελη
Υπάρχει μεγάλη έλλειψη στην ελληνική αγορά ακούστηκε βέβαια πως ετοιμάζει δική του εισαγωγήέχουν ακουστεί φήμες ότι αναγκάστηκαν να βγάλουν τη μελιτζανοσαλάτα από το μενού γιατί παράγγελναν οι πελάτες και δεν έβρισκαν μελιτζάνα ούτε για δείγμα στην κουζίνα είχαν εξαφανιστεί όλες![]()
καποια στιγμη πρεπει να ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ μονος ομως ΔΕΝ θα σε κανακευουν οι ΑΛΛΟΙ ΒΡΕ τεμπελη.(Μην κοιτας που ορισμενα μελη εδω μεσα το εχουν καταφερει,αυτοι ειναι εκ φυσεως και εκ θεσεως τεμπεληδες)καταραμένη ζωή

σε ποιους αναφέρεσαι ακριβώς?καποια στιγμη πρεπει να ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ μονος ομως ΔΕΝ θα σε κανακευουν οι ΑΛΛΟΙ ΒΡΕ τεμπελη.(Μην κοιτας που ορισμενα μελη εδω μεσα το εχουν καταφερει,αυτοι ειναι εκ φυσεως και εκ θεσεως τεμπεληδες)![]()

Τι πουλάει το μαγαζί τώρα; Άλλαξε είδος εμπορεύματος είδα.Άκου τρελακια πάντα καθαρίζω μόνος δεν έχω ανάγκη από μπράβους οπότε θέλεις εύκολο είναι να με βρεις εγώ πως να σε βρω?? δεν ξέρω πώς είναι το επισκεπτήριο στο Δαφνί

Ο Άη Βασίλης τι θα σου φέρει φέτος;από πέρσι έχω την ανεξαρτησία μου
έβαλα σύρτη ΚΑΙ λουκέτο στην πόρτα και μπαίνω στο δωμάτιο από την εξωτερική σκάλα έχω δική μου πόρτα.
για να μπουν χτυπάνε κανονικότατα αφήνουν το δίσκο με το φαγητό και 250ε την εβδομάδα χαρτζιλίκι και την κάνουν αμέσως.

χρέηΟ Άη Βασίλης τι θα σου φέρει φέτος;![]()
κάτι κρύβεται πίσω από τις λέξεις αναρωτιέμαι τι να εννοείς
Άσε ταραμά θα στο πω μία τελευταία φορά γιατί είσαι κουραστικός και εμμονικος...αρχιδακια δεν έχεις όταν φυτρώσουν μπορεί να σε πάρω σοβαρά εσύ για να πλησιάσεις κοντά μου δεν έρχεσαι φοβάσαι τους μπράβουςΤι πουλάει το μαγαζί τώρα; Άλλαξε είδος εμπορεύματος είδα.
Αυτό δεν μου το είπανε. Το είδα ο ίδιος.![]()
Πίσω από τις λέξεις έρχεται ο Αλέξηςκάτι κρύβεται πίσω από τις λέξεις αναρωτιέμαι τι να εννοείς![]()
Μερικα μελη δεν ειναι τοσο σπιρτα οσο εσυ,δεν τους κανω και παραθεση οποτε επρεπε να αφησω καποια στοιχειακάτι κρύβεται πίσω από τις λέξεις αναρωτιέμαι τι να εννοείς![]()

παπαχελάς?Πίσω από τις λέξεις έρχεται ο Αλέξης
Καλώς δαχτυλακια.Άσε ταραμά θα στο πω μία τελευταία φορά γιατί είσαι κουραστικός και εμμονικος...αρχιδακια δεν έχεις όταν φυτρώσουν μπορεί να σε πάρω σοβαρά εσύ για να πλησιάσεις κοντά μου δεν έρχεσαι φοβάσαι τους μπράβουςόσον αφορά το δάσκαλο ρωτά τον το λακομπα τι κάνει
![]()
μιλας με γρίφους γέρονταΜερικα μελη δεν ειναι τοσο σπιρτα οσο εσυ,δεν τους κανω και παραθεση οποτε επρεπε να αφησω καποια στοιχεια![]()
Ούτε το τραγούδι δεν ξέρειςπαπαχελάς?
Κακομοίρη τον μάγκα τον κάνεις με πλαττες γιατί σαν μονάδα είσαι χεστης και τρελακιαααααςςςςςΚαλώς δαχτυλακια.
Χαλάρωσε τώρα, παίξε εδώ και τα λέμε άλλη στιγμή. Μην πάθεις και τίποτα.