Νέα

Πιστοποιημένος Επίσημος Mr. Μαλάκας του Bourdela.com για το έτος 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επίσημος Μρ. Μαλάκας του Bourdela.com για το έτος 2025 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    55
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.787
Πόντοι
16.131
Πολύ θα ήθελα να έρθω να σε βρω.

Αλλά εσύ, λένε οι φήμες, ουι ακόμα και σε ιδιοκτήτες μαγαζιού στέλνεις μπράβους επειδή ζητάνε τα νοίκια τους. Σιδερικα σε ραντεβού λένε...

Δεν θα έρθεις ο ίδιος.
Άκου τρελακια πάντα καθαρίζω μόνος δεν έχω ανάγκη από μπράβους οπότε θέλεις εύκολο είναι να με βρεις εγώ πως να σε βρω?? δεν ξέρω πώς είναι το επισκεπτήριο στο Δαφνί

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.415
Πόντοι
6.256
καποια στιγμη πρεπει να ζησεις μονος ομως ΔΕΝ θα σε κανακευουν οι γονεις σου ΒΡΕ τεμπελη
από πέρσι έχω την ανεξαρτησία μου

έβαλα σύρτη ΚΑΙ λουκέτο στην πόρτα και μπαίνω στο δωμάτιο από την εξωτερική σκάλα έχω δική μου πόρτα.

για να μπουν χτυπάνε κανονικότατα αφήνουν το δίσκο με το φαγητό και 250ε την εβδομάδα χαρτζιλίκι και την κάνουν αμέσως.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.787
Πόντοι
16.131
έχουν ακουστεί φήμες ότι αναγκάστηκαν να βγάλουν τη μελιτζανοσαλάτα από το μενού γιατί παράγγελναν οι πελάτες και δεν έβρισκαν μελιτζάνα ούτε για δείγμα στην κουζίνα είχαν εξαφανιστεί όλες :confused:
Υπάρχει μεγάλη έλλειψη στην ελληνική αγορά ακούστηκε βέβαια πως ετοιμάζει δική του εισαγωγή

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
33.872
Πόντοι
6.256
καποια στιγμη πρεπει να ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ μονος ομως ΔΕΝ θα σε κανακευουν οι ΑΛΛΟΙ ΒΡΕ τεμπελη.(Μην κοιτας που ορισμενα μελη εδω μεσα το εχουν καταφερει,αυτοι ειναι εκ φυσεως και εκ θεσεως τεμπεληδες):coffee::coffee::confused::confused::confused:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.415
Πόντοι
6.256
καποια στιγμη πρεπει να ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ μονος ομως ΔΕΝ θα σε κανακευουν οι ΑΛΛΟΙ ΒΡΕ τεμπελη.(Μην κοιτας που ορισμενα μελη εδω μεσα το εχουν καταφερει,αυτοι ειναι εκ φυσεως και εκ θεσεως τεμπεληδες):coffee::coffee::confused::confused::confused:
σε ποιους αναφέρεσαι ακριβώς? :coffee::coffee:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.078
Πόντοι
28.246
Άκου τρελακια πάντα καθαρίζω μόνος δεν έχω ανάγκη από μπράβους οπότε θέλεις εύκολο είναι να με βρεις εγώ πως να σε βρω?? δεν ξέρω πώς είναι το επισκεπτήριο στο Δαφνί
Τι πουλάει το μαγαζί τώρα; Άλλαξε είδος εμπορεύματος είδα.

Αυτό δεν μου το είπανε. Το είδα ο ίδιος. :coffee:

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.394
Πόντοι
2.606
από πέρσι έχω την ανεξαρτησία μου

έβαλα σύρτη ΚΑΙ λουκέτο στην πόρτα και μπαίνω στο δωμάτιο από την εξωτερική σκάλα έχω δική μου πόρτα.

για να μπουν χτυπάνε κανονικότατα αφήνουν το δίσκο με το φαγητό και 250ε την εβδομάδα χαρτζιλίκι και την κάνουν αμέσως.
Ο Άη Βασίλης τι θα σου φέρει φέτος;:coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.787
Πόντοι
16.131
Τι πουλάει το μαγαζί τώρα; Άλλαξε είδος εμπορεύματος είδα.

Αυτό δεν μου το είπανε. Το είδα ο ίδιος. :coffee:
Άσε ταραμά θα στο πω μία τελευταία φορά γιατί είσαι κουραστικός και εμμονικος...αρχιδακια δεν έχεις όταν φυτρώσουν μπορεί να σε πάρω σοβαρά εσύ για να πλησιάσεις κοντά μου δεν έρχεσαι φοβάσαι τους μπράβους :2funny::2funny::2funny: όσον αφορά το δάσκαλο ρωτά τον το λακομπα τι κάνει :wink::grin::grin::grin:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
33.872
Πόντοι
6.256
κάτι κρύβεται πίσω από τις λέξεις αναρωτιέμαι τι να εννοείς :confused:
Μερικα μελη δεν ειναι τοσο σπιρτα οσο εσυ,δεν τους κανω και παραθεση οποτε επρεπε να αφησω καποια στοιχεια:coffee::coffee::confused::confused::confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.078
Πόντοι
28.246
Άσε ταραμά θα στο πω μία τελευταία φορά γιατί είσαι κουραστικός και εμμονικος...αρχιδακια δεν έχεις όταν φυτρώσουν μπορεί να σε πάρω σοβαρά εσύ για να πλησιάσεις κοντά μου δεν έρχεσαι φοβάσαι τους μπράβους :2funny::2funny::2funny: όσον αφορά το δάσκαλο ρωτά τον το λακομπα τι κάνει :wink::grin::grin::grin:
Καλώς δαχτυλακια.

Χαλάρωσε τώρα, παίξε εδώ και τα λέμε άλλη στιγμή. Μην πάθεις και τίποτα.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.787
Πόντοι
16.131
Καλώς δαχτυλακια.

Χαλάρωσε τώρα, παίξε εδώ και τα λέμε άλλη στιγμή. Μην πάθεις και τίποτα.
Κακομοίρη τον μάγκα τον κάνεις με πλαττες γιατί σαν μονάδα είσαι χεστης και τρελακιαααααςςςςς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom