Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 395 άτομα (20 μέλη και 375 επισκέπτες)
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828

sextripper

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
195
Πόντοι
1
μπορει να ειπε σε καποιο ουτε δουλευει και σημερα

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.143
Πόντοι
3.246
Μια γεύση από την πάνω γειτονιά :lheel::lheel:

Φωκαίας 19 Εύα η μελαχρινή χοντρούλα Ρουμάνα με ελεύθερη φλογέρα κ Έμμα η γνωστή ξανθιά γυρολόγος κ πιατσόβια με ελεύθερη φλογέρα

Φωκαίας 17α Χριστίνα με ελεύθερη φλογέρα. Είναι η επιστροφή της τατουαζάτης Όλγας με τα πορνογυαλιά κ τα χείλη ρωφού. Ξανθιά πλέον...

Φωκαίας 17β Ξένια είπαν η γνωστή που έρχεται κ φεύγει. Στο δωμάτιο μισάωρο δεν την είδα...

Φιλιππίδου 11α Ρωξάνη μελαχρινή λατίνα αρκετά χοντρή με ελεύθερη φλογέρα κ Τζένιφερ το καστανό κοντό λατινοσαμιαμίδι με ελεύθερη φλογέρα.

Τρίτη κατάθεση στο κοντοπούτανο λατινάκι Τζένιφερ :zfuck::zfuck:

Είναι πρόστυχο σαμιαμίδι κ βγάζει γούστα για δυνατό σκίσιμο στον αέρα...

Συνέχεια στη κριτική...

Φιλιππίδου 11β Ντιάνα μπανάνα κ η λατίνα πορνόφατσα Τζούλια. Ελεύθερη φλογέρα κ οι δύο

Street art
IMG_20251213_155005.jpg
Σου έκανε ελεύθερο? Γιατι περα απο την Ντιάνα τα Λατίνια εκει δεν... δεν πιέζω βέβαια γιατι με την δουλεια που έχουν ... αυτή η Τζένιφερ την Τρίτη που πέρασα είχε έρπη αριστερά στα χείλη.

Η σνακάληψη που έκανα εγώ προχθές ήταν η Λατίνα Καρολίνα Φ67 3η βάρδια , πορνοσταρικά στρογγυλό κωλί στα 4 και γενικα πολυ ωραίο σώμα.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828
Σου έκανε ελεύθερο? Γιατι περα απο την Ντιάνα τα Λατίνια εκει δεν... δεν πιέζω βέβαια γιατι με την δουλεια που έχουν ... αυτή η Τζένιφερ την Τρίτη που πέρασα είχε έρπη αριστερά στα χείλη.
Δεν πρόσεξα να έχει έρπη εχτές η Τζένιφερ. Τη προηγούμενη φορά που πέρασα ανακοίνωσαν νορμάλ, χτες ήταν με ελεύθερη φλογέρα κ συνέβαλε στο να τη προτιμήσω.

Για καλού κακού θα πιω μια...
80901596532195.5eb4a9cb35971.gif

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
677
Πόντοι
81
Κατάθεση στην Βάσια από Βέργας 2. Μόνο για τα βυζιά μπήκα, δεν αξίζει...
Πίπα μέτρια, έλεγε καυλολογα όμως δεν τον εξαφανίζει (ούτε το μισό) όπως γράφουν μερικοί. Στο σεξ δεν μπορεί γρήγορους ρυθμούς, οπότε έχυσα με χέρι. Στο μόνο θετικό είναι που μου έδωσε πετσέτα για το ντουζ. Μόνο για μιλφογκιλφακιδες που είναι τέρμα φορτωμένοι. Για τίποτα άλλο
Οταν λες μονο για τα βυζια μπηκες μεσα....εχει πολυ μεγαλα βυζια? Σε ρωταω γιατι στον συγκεκριμένο οικο εχει κατι ναυάγια που το μετανιώνα οταν εμπαινα. Και δεν παω πλεον. Αν εινια τουλάχιστον μεγαλα βυζομπαλα να μπω

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
33.089
Πόντοι
4.936
Οταν λες μονο για τα βυζια μπηκες μεσα....εχει πολυ μεγαλα βυζια? Σε ρωταω γιατι στον συγκεκριμένο οικο εχει κατι ναυάγια που το μετανιώνα οταν εμπαινα. Και δεν παω πλεον. Αν εινια τουλάχιστον μεγαλα βυζομπαλα να μπω
4αρια βυζιά, όμως πεσμένα

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.143
Πόντοι
3.246
Δεν πρόσεξα να έχει έρπη εχτές η Τζένιφερ. Τη προηγούμενη φορά που πέρασα ανακοίνωσαν νορμάλ, χτες ήταν με ελεύθερη φλογέρα κ συνέβαλε στο να τη προτιμήσω.

Για καλού κακού θα πιω μια...
80901596532195.5eb4a9cb35971.gif
Ναι , ειπε ηταν αρρωστη 2 μερες γιαυτο και καλα, τωρα την Παρασκευη που την είδα όντως δεν ειχε εμφανές σημάδι.

Και αφού ανεφερα και την Ντιάνα μάλλον θα πάω να μου τον αρμέξει λίγο ... εχώ γαμήθει αυτές τις γιορτές, οποτε κατεβαίνω αφήνω 60άρια και 80άρια.

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
33.089
Πόντοι
4.936
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
297
Like
35.705
Πόντοι
78.608
27/12

22:00-23.00

Επιδρομη εκτος προγραμματος για να κανω γλυκο ερωτα στο φολο μαυρακι Κ32β κατοπιν συρματος @Μήτσος Μπάμπολας .Ηθελα σοκολατα Μπιουτη αποκλειστικα σημερα αλλα κατι μ λεγε πως τζαμπα κοπο θα κανα,η ενημερωση του @Επιρρεπής το επαληθευσε.Ειχα αποφασισει αν μου αρεσει και δε βγαλει απο το σαλονι υπερβολικη ξινιλα να περασω κ ας φαω φολα.Η μικρη ειναι ομορφουλα, thick μεσου υψους προς κοντου με κοιλιτσα μπουταροκωλαρες και μαγουλακια για δαγκωμα αλλα βγηκε σχεδον κλαμμενη και τις 2 φορες που περασα να την δω.Περαν της υποφαινομενης φολας θα νιωθα τερμα σκουπιδι να περναγα οταν βγαζει τετοια δυστυχια ενα ατομο.

Plan b Ναομι ,κλειστο οταν περασα.

Plan c

Κολ45 Νικολ λατινα, κλεισμενη μισαωρο.Μαζι Βαλερια λεπτο γλυκο γυφτολατινακι.Τσατσα μια τρελεγκω σοβιετικη μακρυμαλλα που γυαλιζει το ματι της.

Plan d

Ι20β ,Μπαρμπαρα λατινα κλεισμενη μισαωρο, δε ρωτησα ποια ηταν αλλα υποθετω αυτη για να ταν μισαωρο..

Οποτε χυμα στο κυμα και οτι κατσει.

Ια20γ Αντζελα λατινα με μεγαλη χοντρη κωλαρα ,μαλακια που δεν περασα εν τελει..

Στα πρωτα της Ιασωνος για πρωτη φορα και περασμα με Μαργαριτα στο Ια1β δεξια,στο αλλο ειχε Κλεοπατρα.

Μαπα εντελως το σκηνικο, μη πιανω πουθενα γτ κρυωνει και ειχε φαει και μισο κιλο τζατζικι και μυριζε ελαφρως ιδρωτα το ζωο.Πιπα μαπα τυπου Ζανας με ψευτοκοπλιμεντα χωρις να ρωτησει για σκουφο και σε θεση να μην μπορω να πιασω τιποτα.Γαμησι τερμα ξενερωτο χερι μου το σπρωξε απο μουνι της αποτομα και στο ξεκουδουνο σηκωθηκε και φυγε λεγωντας 10 ευρω 10 λεπτα ενω προσπαθουσα να την γαμησω στα 4 με σχεδον μελατο καυλι μιας και δεν εβρισκα τπτ καυλωτικο πανω της και ειχε αρχισει η πτωση.Ουτε να με τελειωσει με πιπα...Με τιποτα δεν ειχαν περασει 10 λεπτα,της το πα εξνευρισμενος και μου πε οτι η τσατσα που δουλευει μαζι της ποτε δεν κλεβει στο χρονο.Βεβαια μου ειπε η ιδια για χρονο πριν ακουστει τσατσα οποτε προδωθηκε μονο του το σιχαμα.Αποπειρα να κατουρησω/χεσω το κρεβατι αλλα δεν μου ερχοταν τιποτα απο τα δυο οποτε αρκεστηκα σε μερικες ροχαλες οι οποιες παιζει να ταν και το πιο καθαρο πραγμα που χε πανω το κρεβατι.Φταιω και γω που περασα ενω δε μου αρεσε καθολου,ενας Αλεφαντος με περουκα κοτσιδακια μικρου κοριτσιου ειναι. @Milfomaniac τι να σου πω τσιμπουκι επιπεδου Ζανας χωρις να γλυψει μπαλες και δεν τον παιρνει βαθια κι ας πατουσα κεφαλι,δεν ξερω αν εσενα σου κανε τπτ διαφορετικο και γουσταρες τοσο αλλα για κλαματα η φαση..

Επιστροφη στο Κ45 για Νικολ,σαϊκο τσα μου πε εχει δωματιο και με βρισε πως δεν θυμαται απεξω τα ονοματα οταν της ειπα θελω την αλλη κοπελα που εχει..

Πισω στο 32β δευτερη ευκαιρια στη μαυρουκα ,ακομα πιο δυστυχη απο την πρωτη φορα ισα που περασε το κατωφλι μισο δευτερολεπτο κοιτωντας κατω και τρεξε πισω.Και οι αλλες κοπελες του οικου σε καθολου καλο mood αλλα μισο κλικ λιγοτερο θλιμμενες.Ισως μια επισκεψη απο τον αρχιερεα μαυρης μαγειας @Περπάτημα κάνει καλό να αλλαζε τις ισορροπιες.

Ειπα να γυρισω για Νικολ παροτι δε μου αρεσε καθολου η τσατσα και θα βρισκε κατι να κραξει.Μπαινω και ειμαι στο κεντρο του σαλονιου περιμενωντας με το δεκαρι στο χερι πριν γεμισει το σαλονι να με βαλει.Μου βαζει φωνες οτι ειμαι μεσα στην κουζινα και δεν κανει,την γραφω σταρχιδια μου και μενω εκει που ειμαι.Μετα απο λιγο μου λεει Νικολ θα μπει δωματιο.Βγαινει και η μικρη απο κουζινακι χαιρετισμος χαμογελα ειναι πολυ ωραια κοπελα και μου χαμογελασε το ιδιο εγκαρδια με την πρωτη φορα που την ειδα.Να προσπαθω να πω στην τσα, που γυροφερνει σαν σχιζοφρενης, να με βαλει και να μου φωναζει το ψυχακι να βγω απο την κουζινα.Ε δεν αντεξα της απαντησα επιτελους.

-Ποια κουζινα μωρε πας καλα ?δεκα φορες μου χεις πει για την κουζινα εσενα περιμενω να περασω δωματιο.Τι δεν καταλαβαινεις???

Με κοιταει με τα ψυχοπαθη ερπετωδη ματια 5-6 δευτερολεπτα και μου λεει ενοχλω εκει που ειμαι και εχει καρεκλες αν θελω να κατσω και οτι εχω προβλημα.

-Αντε γαμησου μωρη τρελη (δυνατα)

και δρομο

Μ.Α 28 αριστερα

Αλινα και μια αλλη με την οποια περασα κιολας,Αναστασια νομιζω την ειπε.Ελευθερο στοματικο τελειωμα βυζια η εν λογω.

Γλυκο σοβιετικο μιλφακι μεσου υψους με κοιλιτσα και πεσμενο βυζι αλλα ομορφο κωλαρακι και ωραιο λευκο δερμα. Μελαχρινο καρε μαλλι, μπλε ματια (νομιζω) και ομορφο γλυκο προσωπο.Φοραγε και εποχιακα κερατακια.

Δεκτικη σε μπαλαμουτι στα ορθια με στοματοφιλα(εβαλα λιγη γλωσσα αλλα τραβηχτηκα συντομα σκεπτομενος λογικα) και μετα απο πισω να τριβομαι και να φιλαω λαιμο,παλι καλα γιατι δεν παιζει να ξαπλωνα ποτε στο ελεεινο αυτο κρεβατι.Τσιμπουκι εγω ορθιος ,διαλεξα με σκουφο και χαρηκε,παλι καλα γιατι δεν το χε και θα με γδερνε γυμνο.Μπαλες δεν περασε οποτε εβαλα να παιζει μαζι τους χειρονακτικα οπως και το κανε με περισσιο ναζι .Της αρεσουν τα ναζια και φιλακια αλλα δε θελει τσιμπιες και μπατσες αποτι μου ειπε,παροτι εφαγε ψιλοδυνατο κωλοσκαμπιλο μου το πε με πολυ ναζιαρικο τροπο.
Δεκτικη στο γαμησι και παροτρυνε να δωσω πονο αλλα δε βολευομουν ιδιεταιρα να πω την αληθεια μιας και ειχα προτεραιοτητα να μην ερθω σε επαφη με το κρεβατι.Και μονο που αναγκαστηκα να ακουμπησω γονατα ξενερωσα.Και δω φωναξε η τσα νωρις αλλα δεν ειπε τιποτα η κοπελα.Εβγαλα καποτα και τον επαιζα ορθιος στα βυζια της οσο την εβαλα να μου γλυφει ρωγα οπου ηθελε να γλιτωσει να πανε πανω της ,που να ξερε πως ηταν οξυθυμα και αχυστα απο πριν τα αρχιδια μου και θα την πληρωνε αυτη.Οι 2 σταγονες που περιμενε εγιναν χειμαρος και μου λεγε φοβισμενη πιο σιγα οταν καταλαβε πως δεχεται ακατασχετες ριπες σπερματος,εγω φωναζα Σορυ Μπειμπι ενω μου χαν γυρισει τα ματια και βγαζα τα σωθηκα μου προσπαθωντας να ενισχυσω τη ροπη ωστε χοροπηδηξουν στη μαπα της "καταλαθος".Εφαγε πολλη κρεμα και εμεινε εκπληκτη,καυλα η εκφραση της.Ξεπλυμα ντυσιμο εναγγαλιασμοι φιλακια στομα και χαιρετισμοι.

Θα ελεγα ενα γλυκυτατο ομορφουλικο bbw μιλφακι για vanilla καταστασεις στο βουρκο του μεταξουργειου που τιμαει το δεκαρικο πολυ περισσοτερο απ'οτι αλλες το 20ρικο ακομα.Δεν ειναι για αγριαδες αλλα αντεχει σφυροκοπημα και σε φτιαχνει με την θετικη ενεργεια της.

Αυτα απο μενα,καληνοτσες.
Τι να πω τύπε μου εγω δεν έχω παράπονο από την Μαργαρίτα. Μπορεί να μην τον κατεβάζει όλον αλλά ασχολείται πολύ ωρα με το γλείψιμο χωρίς βιασύνες. Το κεφάλι σε αφήνει να το πιάνεις, όχι όπως κάποιες άλλες και γενικά είναι δεκτική στο τρίψιμο της πούτσας στο πρόσωπο της. Αντίθετα η Αναστασία έχει χαλάσει σε συμπεριφορά. Παλιότερα τον έτρωγε πολύ καλύτερα και με μεγαλύτερο νάζι. Όλες αυτές είναι και με τις ώρες τους απ' ότι φαίνεται τελικά. Εσύ πέρασες καλύτερα με Αναστασία και όχι με Μαργαρίτα, ενώ εγώ το αντίθετο. Ίσως παίζει ρόλο και πόσες φορές έχεις περάσει μαζί τους και πόσο σε θυμούνται. Κι εγώ με κάποιες που γράφει ο @Μήτσος Μπάμπολας περνάω και βλέπω διαφορές σε συμπεριφορά. Αλλα περιμένω και άλλα βρίσκω. Καμιά φορά πάμε και περιμένουμε σούπερ πηδημα από αυτά που διαβάζουμε και αν δεν είναι αυτό που περιμέναμε απογοητευόμαστε. Εγώ για αυτό δεν δοκιμάζω και πάρα πολλές. Προτιμώ να πάω με κάποια που θα περάσω σίγουρα καλά, πάρα να ρισκάρω και να χαλαστώ. Οπότε κάνω ροτέϊσον στα στανταράκια και δοκιμάζω λιγότερες καινούργιες.

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.532
Πόντοι
446
Τι να πω τύπε μου εγω δεν έχω παράπονο από την Μαργαρίτα. Μπορεί να μην τον κατεβάζει όλον αλλά ασχολείται πολύ ωρα με το γλείψιμο χωρίς βιασύνες. Το κεφάλι σε αφήνει να το πιάνεις, όχι όπως κάποιες άλλες και γενικά είναι δεκτική στο τρίψιμο της πούτσας στο πρόσωπο της. Αντίθετα η Αναστασία έχει χαλάσει σε συμπεριφορά. Παλιότερα τον έτρωγε πολύ καλύτερα και με μεγαλύτερο νάζι. Όλες αυτές είναι και με τις ώρες τους απ' ότι φαίνεται τελικά. Εσύ πέρασες καλύτερα με Αναστασία και όχι με Μαργαρίτα, ενώ εγώ το αντίθετο. Ίσως παίζει ρόλο και πόσες φορές έχεις περάσει μαζί τους και πόσο σε θυμούνται. Κι εγώ με κάποιες που γράφει ο @Μήτσος Μπάμπολας περνάω και βλέπω διαφορές σε συμπεριφορά. Αλλα περιμένω και άλλα βρίσκω. Καμιά φορά πάμε και περιμένουμε σούπερ πηδημα από αυτά που διαβάζουμε και αν δεν είναι αυτό που περιμέναμε απογοητευόμαστε. Εγώ για αυτό δεν δοκιμάζω και πάρα πολλές. Προτιμώ να πάω με κάποια που θα περάσω σίγουρα καλά, πάρα να ρισκάρω και να χαλαστώ. Οπότε κάνω ροτέϊσον στα στανταράκια και δοκιμάζω λιγότερες καινούργιες.
Μπορω να ανεχτω αρκετα πραγματα αλλα ενα δε μπορω καθολου φιλε αδιαπραγματευτα,την κακη υγιεινη.Παω παντα σχεδον μετα απο μπανιο,εχω μαζι μου αποσμητικο,σαπουνι και διαλυμα να μαι κυριος και εννοειται δε παω αμα εχω φαει σα βοδι πριν.Θεωρω λοιπον κλεψια να μην ειναι καθαρη η αλλη ενω πληρωνεται γιαυτο.Δε μπορω να λειτουργησω με τπτ ετσι οποτε καταλαβαινεις οποια διαθεση να χε η κοπελα ακυρωνεται απευθειας για μενα και θα την "καψω" εδω περα.

Βαλε και το οτι εφυγε σφαιρα στο 7λεπτο χωρις να νοιαστει αν εμεινα ικανοποιημενος ,εστω υποτυπωδως.Την ωρα που αλλα νεαρα και ομορφα κοριτσια δεν κανουν τετοιες αλητειες,ε ακομα πιο μαλακια να στην κανει μια ετοιμορροπη κωλογρια που βαραει μυγες.

Δε με νοιαζουν τα 10 ευρω καθολου ουτε οτι εφυγα αχυστος,η κοροιδια και η κουτοπονηρια ομως ειναι επικινδυνο κοκτειλ αν δεν εισαι στις καλες σου.Κριμα που δεν ειχα αποθεμα να τους χεσω πραγματικα...

Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
297
Like
35.705
Πόντοι
78.608
Μπορω να ανεχτω αρκετα πραγματα αλλα ενα δε μπορω καθολου φιλε αδιαπραγματευτα,την κακη υγιεινη.Παω παντα σχεδον μετα απο μπανιο,εχω μαζι μου αποσμητικο,σαπουνι και διαλυμα να μαι κυριος και εννοειται δε παω αμα εχω φαει σα βοδι πριν.Θεωρω λοιπον κλεψια να μην ειναι καθαρη η αλλη ενω πληρωνεται γιαυτο.Δε μπορω να λειτουργησω με τπτ ετσι οποτε καταλαβαινεις οποια διαθεση να χε η κοπελα ακυρωνεται απευθειας για μενα και θα την "καψω" εδω περα.

Βαλε και το οτι εφυγε σφαιρα στο 7λεπτο χωρις να νοιαστει αν εμεινα ικανοποιημενος ,εστω υποτυπωδως.Την ωρα που αλλα νεαρα και ομορφα κοριτσια δεν κανουν τετοιες αλητειες,ε ακομα πιο μαλακια να στην κανει μια ετοιμορροπη κωλογρια που βαραει μυγες.

Δε με νοιαζουν τα 10 ευρω καθολου ουτε οτι εφυγα αχυστος,η κοροιδια και η κουτοπονηρια ομως ειναι επικινδυνο κοκτειλ αν δεν εισαι στις καλες σου.Κριμα που δεν ειχα αποθεμα να τους χεσω πραγματικα...
Έχεις δίκιο. Σε τέτοιες περιπτώσεις βάζεις μαύρο και δεν ξαναπατάς.

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.481
Πόντοι
5.227
Κατάθεση στην Βάσια από Βέργας 2. Μόνο για τα βυζιά μπήκα, δεν αξίζει...
Πίπα μέτρια, έλεγε καυλολογα όμως δεν τον εξαφανίζει (ούτε το μισό) όπως γράφουν μερικοί. Στο σεξ δεν μπορεί γρήγορους ρυθμούς, οπότε έχυσα με χέρι. Στο μόνο θετικό είναι που μου έδωσε πετσέτα για το ντουζ. Μόνο για μιλφογκιλφακιδες που είναι τέρμα φορτωμένοι. Για τίποτα άλλο
Αλεξανδρα πρωινες ωρες.Δεν κανει τελειωτικο στομα αλλα αξιζει το εικοσαρικο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom