Νέα

Πιστοποιημένος Επίσημος Mr. Μαλάκας του Bourdela.com για το έτος 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επίσημος Μρ. Μαλάκας του Bourdela.com για το έτος 2025 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    55
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.592
Πόντοι
9.931
Τι να το κανεις ρε τυπε, αυτιστικος πηγαινει, πανιβλακας φευγει απο εκει.
αυτά έπρεπε να τα έλεγες στον οπισθογεμή χοντρό καρπαζοεισπράκτορα τότε που λούφαζες ...

άστο ρε μπαροκ που θα την πείς τώρα σε άτομα που πραγματικά έχουν δάφνες στα εργαζόμενα κοράσια

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.446
Πόντοι
6.256
το νήμα έχει πάρει τα πάνω του :rockon:

athinaios44

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
121.252
Πόντοι
24.631
η ζωή είναι ωραία, κοιμήθηκα ελαφρά 9 ώρες ξύπνησα άνοιξα να μπει ήλιος και τώρα παίρνω το πρωινό μου διαβάζοντας τα νέα των εφοπλιστών bou.com
ξυπνησα και εγω πολυ πρωι εχω δουλευες να κανω

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.556
Πόντοι
5.506
Ενημερώνει! Συνεπώς εξυπηρετεί τον πρωταρχικό ρόλο για τον οποίο υφίσταται ο ιστότοπος.
Κατά τα άλλα οι διαφωνίες είναι μέσα στο παιχνίδι. Αν και εδώ που τα λέμε, στα πολιτικά νήματα έχεις υπάρξει κυβερνητικότερος κι από τον Πορτοσάλτε.
Υπερβολες

Παμε παρακατω

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.556
Πόντοι
5.506
αυτά έπρεπε να τα έλεγες στον οπισθογεμή χοντρό καρπαζοεισπράκτορα τότε που λούφαζες ...

άστο ρε μπαροκ που θα την πείς τώρα σε άτομα που πραγματικά έχουν δάφνες στα εργαζόμενα κοράσια
Μα δεν εχω πει κατι επι του θεματος, τον αυτισμο που αναδεικνυει στα ποσταρισματα καυτηριαζω.

Ενα τετοιο προβληματικο ατομο που αναρτα πηθικια, σκυλακια και μαιμουδες δεν ξερω ποσο κοσμο ψηνει να βασιστει στα γραφομενα του.

Ξανα, παμε παρακατω.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.389
Πόντοι
40.655
Μα δεν εχω πει κατι επι του θεματος, τον αυτισμο που αναδεικνυει στα ποσταρισματα καυτηριαζω.

Ενα τετοιο προβληματικο ατομο που αναρτα πηθικια, σκυλακια και μαιμουδες δεν ξερω ποσο κοσμο ψηνει να βασιστει στα γραφομενα του.

Ξανα, παμε παρακατω.

Το ίδιο θα λένε μερικοί και για εσένα με αυτά που γράφεις για την τραγωδία στα Τέμπη, ασχέτως αν δεν είναι λαγουδάκια και αραχνούλες.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.446
Πόντοι
6.256
Το ίδιο θα λένε μερικοί και για εσένα με αυτά που γράφεις για την τραγωδία στα Τέμπη, ασχέτως αν δεν είναι λαγουδάκια και αραχνούλες.
Τα τέμπη έχουν αναδείξει τους πραγματικούς μαλάκες του σαιτ μας είναι μια μεγάλη αλήθεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom