You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 14.143
- Πόντοι
- 3.246
βρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση… αυτή δεν είναι η Αλίνα που δούλευε τώρα τελευταία στο χωματιανού 11 πάνω; (με αρκετή δόση photoshop στις φωτο)
Δεν ειναι καν photoshop, πεταξε τις φωτο σε καποιο AI και ζητησε να τις φτιάξει, ειναι προφανώς τα πάντα ψεύτικα, τωρα αν ειναι η Αλίνα, το κορμι ταιριάζει και η φατσα ετσι κ ετσι, σίγουρα μπορει να είναι η Αλίνα αλλά και χιλιάδες άλλες σλάβες με παρόμοια χαρακτηριστικά,εγω που την εχω παρει προσφατα της ζήτησα να μην βγάλει τα γυαλιά οποτε δεν ειμαι σίγουρος.
Αυτο που δεν καταλαβαίνω, καθονται και τρώνε τις πούτσες ακομα και απο πάκιδες , για 20€ που κρατανε τα 10€ και μετά ζητάνε 150-200/h για χοτέλι, οπού θα φάνε την ιδια πουτσα 1-2 φορες χαλαρα, για να τα βγάλουν στο μπουρδέλο πρεπει να φάνε 15-20 διαφορετικές σε 3 ώρες+ , η αναλογία δεν υπάρχει ... εντελώς παράλογα τα ποσα που ζητάνε για outcall.
Τελευταία τροποποίηση:
Arxontas tou skotous
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 55
- Like
- 9.351
- Πόντοι
- 8.236
Αν κ δεν την εχω πετύχει στο συγκεκριμένο οικο δεν νομίζω να ειναι αυτη. Μάλλον μουφα φαίνεται.βρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση… αυτή δεν είναι η Αλίνα που δούλευε τώρα τελευταία στο χωματιανού 11 πάνω; (με αρκετή δόση photoshop στις φωτο)
Δεν μπορεί μια που χρεώνει 200/h incall κ 250/h outcall +taxi να εκδίδεται σε οικο των 20 εωρω. Θα μου πεις μπορεί να μην εχει δουλειά με αυτές τις τιμές. Και πάλι πόσοι θα δώσουν 120/h για να περάσουν μαζί της σε οικο? Πόσοι θα πάρουν πρόγραμμα ώρας σε οικο?
Οι σλαβες γυναίκες εχουν χαρακτηριστικά που μοιάζουν μεταξύ τους κ δεν μπορείς να τις ξεχωρίσεις καμοια φορα.
Μόνο ενας μόνιμος πελάτης της η κάποιος που την εχει δει πολλές φορές σε τσάρκα μπορεί να επιβεβαιώσει αν ειναι ανεξαρτητη κοπέλα της αγγελίας.
Τελευταία τροποποίηση:
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 23
- Like
- 26.002
- Πόντοι
- 8.296
κι όμως γι αυτή πρόκειταιΑν κ δεν την εχω πετύχει στο συγκεκριμένο οικο δεν νομίζω να ειναι αυτη. Μάλλον μουφα φαίνεται.
Δεν μπορεί μια που χρεώνει 200/h incall κ 250/h outcall +taxi να εκδίδεται σε οικο των 20 εωρω. Θα μου πεις μπορεί να μην εχει δουλειά με αυτές τις τιμές. Και πάλι πόσοι θα δώσουν 120/h για να περάσουν μαζί της σε οικο? Πόσοι θα πάρουν πρόγραμμα ώρας σε οικο?
Οι σλαβες γυναίκες εχουν χαρακτηριστικά που μοιάζουν μεταξύ τους κ δεν μπορείς να τις ξεχωρίσεις καμοια φορα.
Μόνο ενας μόνιμος πελάτης της η κάποιος που την εχει δει πολλές φορές σε τσάρκα μπορεί να επιβεβαιώσει αν ειναι ανεξαρτητη κοπέλα της αγγελίας.
Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.677
- Πόντοι
- 2.046
Αμάν ρε Βαλέρια, είπαμε να σε κάνουμε flair of the week και ...μια σε ωριαίο, μια με περίοδο...Μάλλον θα καταλήξω Βαλέρια Ι1, για καμμία πεολειχία. Φαίνεται να εχει μια φρεσκαδα αυτη γυναίκα, σαν να είναι κορίτσι. Τώρα, μέχρι πότε ...Ιδωμέν!
Κατέληξα Κλεο... Κλείδωμα πόρτας και τσιμπουκοδρομιες...
Αλλά, αν έχεις καρφώσει την σημαία στην βουνοκορφή, ψιλοχανεται το ενδιαφέρον.

giwrgosaudi
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 96
- Πόντοι
- 1
Φιλαράκι η Βαλερία είναι αριστερά όπως ανεβαίνουμε τ σκάλα?Αμάν ρε Βαλέρια, είπαμε να σε κάνουμε flair of the week και ...μια σε ωριαίο, μια με περίοδο...
Κατέληξα Κλεο... Κλείδωμα πόρτας και τσιμπουκοδρομιες...
Αλλά, αν έχεις καρφώσει την σημαία στην βουνοκορφή, ψιλοχανεται το ενδιαφέρον.![]()
Και μέχρι τι ώρα είναι γνωρίζεις?
Διαγραμμένο μέλος 264080
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 22
- Like
- 8.677
- Πόντοι
- 2.046
Ναι, αριστερά, πρωινή καθημερινές νομίζω..ώρα δεν ξέρω 12με 6 και 6με 12 δουλεύουν συνήθως ως αυτά....Φιλαράκι η Βαλερία είναι αριστερά όπως ανεβαίνουμε τ σκάλα?
Και μέχρι τι ώρα είναι γνωρίζεις?
Διαγραμμένο μέλος 243119
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 267
- Like
- 77.049
- Πόντοι
- 43.828
Αυτή την ώρα

Επιστροφή στη πρωτεύουσα κ επιλεκτικά στο Μεταξουργείο...
Ιάσονος 39(1) κ (2) κλειστά (3) μελαχρινή χοντρή σούμω
(4) Νταϊάνα μελαχρινή χοντρή σοβιετική με απλό(5) Νάταλι ξανθιά μιλφ με απλό (6) Περιμένανε Κατερίνα είπαν
Η αφάνα της Ιάσονος
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 - Πέρδικα 3 Μπιάνκα το μελαχρινό σοβιετικό μπαζάκί με αφέλειες, ελεύθερη φλογέρα
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα Μιλάνα ξανθιά σοβιετική 40αρα, με σπαστό μαλλί κ πιασίματα. Ελεύθερη φλογέρα. Έγινε ξανά σοβιετικό το σπίτι?...Οψόμεθα
Κολωνού 53 Μπέλλα χοντρή μελαχρινή λατίνα, με τσατσό τον κύριο Μυρμήγκη από Κολωνού 32γ ο Φυλής 61 παλιότερα
Κολωνού 47 ισόγειο θεία Ζάνα
Κολωνού 47 όροφος μάλλον Ελένη στο δωμάτιο, το είπαν λίγο κορακίστικα το όνομα
Κολωνού 32β Ρούμπυ η ινδιάνα απλό με 10€ κ ελεύθερη φλογέρα με 69 στα 15€, Βανέσσα η λατίνα που ζητάει για όλα έξτρα με απλό, Γιάννα αδιάφορη μελαχρινή λατίνα. Σοφία μαυρούλα από Γκάνα με μαύρα μαλλιά ράστα, ωραίο πρόσωπο, αλλά γεμάτη με κωλάρα μεγάλη κ σφιχτή, βυζιά 3άρια.
Κατάθεση στη μαυρούλα Σοφία

Μόνο η κωλάρα στα τέσσερα αξίζει, είναι όλο μη και μη ακόμα κ σε αυτονόητα
Συνέχεια στη κριτική...

Επιστροφή στη πρωτεύουσα κ επιλεκτικά στο Μεταξουργείο...
Ιάσονος 39(1) κ (2) κλειστά (3) μελαχρινή χοντρή σούμω
Η αφάνα της Ιάσονος
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 - Πέρδικα 3 Μπιάνκα το μελαχρινό σοβιετικό μπαζάκί με αφέλειες, ελεύθερη φλογέρα
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 κουρτίνα Μιλάνα ξανθιά σοβιετική 40αρα, με σπαστό μαλλί κ πιασίματα. Ελεύθερη φλογέρα. Έγινε ξανά σοβιετικό το σπίτι?...Οψόμεθα
Κολωνού 53 Μπέλλα χοντρή μελαχρινή λατίνα, με τσατσό τον κύριο Μυρμήγκη από Κολωνού 32γ ο Φυλής 61 παλιότερα
Κολωνού 47 ισόγειο θεία Ζάνα
Κολωνού 47 όροφος μάλλον Ελένη στο δωμάτιο, το είπαν λίγο κορακίστικα το όνομα

Κολωνού 32β Ρούμπυ η ινδιάνα απλό με 10€ κ ελεύθερη φλογέρα με 69 στα 15€, Βανέσσα η λατίνα που ζητάει για όλα έξτρα με απλό, Γιάννα αδιάφορη μελαχρινή λατίνα. Σοφία μαυρούλα από Γκάνα με μαύρα μαλλιά ράστα, ωραίο πρόσωπο, αλλά γεμάτη με κωλάρα μεγάλη κ σφιχτή, βυζιά 3άρια.
Κατάθεση στη μαυρούλα Σοφία

Μόνο η κωλάρα στα τέσσερα αξίζει, είναι όλο μη και μη ακόμα κ σε αυτονόητα

Συνέχεια στη κριτική...
Σε πολύ λίγα που είδα:
Φωκαίας 17 πάνω μια μελαχρινή με κιλάκια, άνευ ονόματος.
Φωκαίας 17 κάτω η Χριστίνα με φουσκωμένα χείλη και πλάτη γεμάτη τατουάζ, είναι παλιά αυτή;
Φωκαίας 19 η στρουμπουλή Εύα και η ξανθιά Έμμα (νομίζω) με σχετικά καλό κορμί.
Φυλής 65 κάτω μια ξανθιά, Χριστίνα η "Τσέχα";
Φυλής 84 κάτω η Ράνια, πάνω η Μόνικα (μουνάρα! κάνει τίποτα μέσα;) και Λίζα, συμπαθητική παρουσία.
Φυλής 86 πάνω Άννα (Τάι;), κοντή μελαχρινή.
Κατάθεση στην Ντάρια Αγκύρας 12 να φύγει η χρονιά με θετικό πρόσημο, τη βρήκα χωρίς πελάτες σε αναμονή, δεν είμαστε για scouting και φόλες γιορτινές ημέρες! Κόσμος αρκετός περιδιάβαινε και μπαινόβγαινε.
Χρόνια πολλά και καλή Πρωτοχρονιά!
Φωκαίας 17 πάνω μια μελαχρινή με κιλάκια, άνευ ονόματος.
Φωκαίας 17 κάτω η Χριστίνα με φουσκωμένα χείλη και πλάτη γεμάτη τατουάζ, είναι παλιά αυτή;
Φωκαίας 19 η στρουμπουλή Εύα και η ξανθιά Έμμα (νομίζω) με σχετικά καλό κορμί.
Φυλής 65 κάτω μια ξανθιά, Χριστίνα η "Τσέχα";
Φυλής 84 κάτω η Ράνια, πάνω η Μόνικα (μουνάρα! κάνει τίποτα μέσα;) και Λίζα, συμπαθητική παρουσία.
Φυλής 86 πάνω Άννα (Τάι;), κοντή μελαχρινή.
Κατάθεση στην Ντάρια Αγκύρας 12 να φύγει η χρονιά με θετικό πρόσημο, τη βρήκα χωρίς πελάτες σε αναμονή, δεν είμαστε για scouting και φόλες γιορτινές ημέρες! Κόσμος αρκετός περιδιάβαινε και μπαινόβγαινε.
Χρόνια πολλά και καλή Πρωτοχρονιά!
Τελευταία τροποποίηση:
nikosvita314
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2021
- Like
- 2.244
- Πόντοι
- 456
Καλησπέρα Μύστες μήπως ξέρει κάποιος από τους παλιούς τήν Ρέα που είχε γράψει ιστορία με την Ρίτα κ τήν Νανα στο φυλής 66 Καλύμνου 36 κ κάποια άλλα μαγαζιά τήν Εποχή 1996-1998 περίπου;
Διαγραμμένο μέλος 243119
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 267
- Like
- 77.049
- Πόντοι
- 43.828
Συνέχεια τσάρκας 

Αχιλλέως κ Μαραθώνος Ιζαμπέλα με κώλο τραπεζάκι κ ελεύθερη φλογέρα
Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω Μαρία η ξανθιά μιλφάρα με ελεύθερη φλογέρα
Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Λούσυ μελαχρινή με καρέ σοβιετική μιλφάρα, εκφυλόφατσα με πιασιματάκια κ 3,5 άρες (κατά δήλωση της) πολύ ωραίες βυζάρες . Ελεύθερη φλογέρα
Δεύτερη κατάθεση στη μιλφάρα Λούσυ

Είναι θερμή μιλφάρα, κάνει ωραία φλογέρα, κάνει ωραίο παιχνίδι με τις βυζάρες της
κ γαμιέται δυνατά.
Υπήρχαν 1-2 μικροαστερίσκοι, αλλά όχι σημαντικοί...
Συνέχεια στη κριτική...
Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Βίκυ η ξανθιά σοβιετική γουρουνίτσα
Το φορτηγάκι των καυλωμένων στο Μεταξουργείο
Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγειο Λίλυ που δεν καταδέχεται να βγεί
Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο ντίσκο η μιλφάρα Άννα με τη θεία Μαρίνα. Ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα κ οι δύο
Από μακριά τα Ιωαννίνων 3άρια μου φάνηκαν κλειστά...

Αχιλλέως κ Μαραθώνος Ιζαμπέλα με κώλο τραπεζάκι κ ελεύθερη φλογέρα
Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω Μαρία η ξανθιά μιλφάρα με ελεύθερη φλογέρα
Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Λούσυ μελαχρινή με καρέ σοβιετική μιλφάρα, εκφυλόφατσα με πιασιματάκια κ 3,5 άρες (κατά δήλωση της) πολύ ωραίες βυζάρες . Ελεύθερη φλογέρα
Δεύτερη κατάθεση στη μιλφάρα Λούσυ

Είναι θερμή μιλφάρα, κάνει ωραία φλογέρα, κάνει ωραίο παιχνίδι με τις βυζάρες της
κ γαμιέται δυνατά.Υπήρχαν 1-2 μικροαστερίσκοι, αλλά όχι σημαντικοί...
Συνέχεια στη κριτική...
Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Βίκυ η ξανθιά σοβιετική γουρουνίτσα

Το φορτηγάκι των καυλωμένων στο Μεταξουργείο
Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγειο Λίλυ που δεν καταδέχεται να βγεί

Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο ντίσκο η μιλφάρα Άννα με τη θεία Μαρίνα. Ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα κ οι δύο
Από μακριά τα Ιωαννίνων 3άρια μου φάνηκαν κλειστά...
Άκας Kωλάντερος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 34
- Like
- 21.780
- Πόντοι
- 7.446
επιστροφή από Φυλής...Φώκαιας σκαλάκια υπόγειο μια όμορφη κοκκινομαλλα Λατίνα, μου άρεσε μα δε γουσταρα απλό πρόγραμμα, πήγα Φώκαιας 17α που πέτυχα μια Χριστίνα τούμπανο με βυζάρες και κάργα πειραγμενα τσιμπουκοχειλα. Την έχω δει πάρα πολλές φορές στο δρόμο, λέω σήμερα θα σε σκίσω στην τσαπού. Είχε δωμάτια,.μετά από κάποια αναμονή ήρθε η σειρά μου, πραγματικά μου τον γυάλισεεγλυψα και γω σαν παιδί καλό, τον έφαγε καλά και δυνατά, και ζήσαμε και οι δύο καλά και η τσατσά καλύτερα!
Δεν ενοχλούσε παρότι είχε δωμάτια η κοπέλα. Γενικά είχε κίνηση η Φυλής.
Μύστη, μήπως αυτήν γάμησες τελικά; Την πασίγνωστη Όλγα;
Nocturia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2025
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.564
- Πόντοι
- 446
Τοσο φολα? Κριμα και ειμαι ωρες στα προθυρα να κατεβω για μαυρη σαρκα Μπιουτης και να ξενερωσω που δε θα ναι εκει.Της Ναομι ανοιχτο το 25?είναι όλο μη και μη ακόμα κ σε αυτονόητα
Διαγραμμένο μέλος 243119
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 267
- Like
- 77.049
- Πόντοι
- 43.828
Ναι δεν είναι για πολλά, μόνο αν είσαι πάρα πολυ φορτωμένος. Χρόνια τώρα οι μαυρούλες στο 90% είναι φολίτσες.Τοσο φολα? Κριμα και ειμαι ωρες στα προθυρα να κατεβω για μαυρη σαρκα Μπιουτης και να ξενερωσω που δε θα ναι εκει.Της Ναομι ανοιχτο το 25?
Της Ναόμι ανοιχτό...
Διαγραμμένο μέλος 243119
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 267
- Like
- 77.049
- Πόντοι
- 43.828
Γνωστή η Ρέα κ από το γκρεμισμένο Ικονίου 13. Αυτή η συζήτηση όμως εδώ είναι off topic...Καλησπέρα Μύστες μήπως ξέρει κάποιος από τους παλιούς τήν Ρέα που είχε γράψει ιστορία με την Ρίτα κ τήν Νανα στο φυλής 66 Καλύμνου 36 κ κάποια άλλα μαγαζιά τήν Εποχή 1996-1998 περίπου;
Διαγραμμένο μέλος 36857
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 108
- Like
- 20.595
- Πόντοι
- 26.435
ναι, απλά έχει αλλάξει όνομα και μαλλί! ρεμαλι θα το εκτιμούσα να μου δίνεις σοσιαλ να την ματιασω λίγο. Ναι όντως το θυμήθηκα έτσι την έλεγαν πιο παλια, επίσης έχει αφρατεψει από τότε.![]()
Μύστη, μήπως αυτήν γάμησες τελικά; Την πασίγνωστη Όλγα;![]()
Τελευταία τροποποίηση:
Άκας Kωλάντερος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 34
- Like
- 21.780
- Πόντοι
- 7.446
Ρε παίχτη, αυτή την έχουν χύσειναι, απλά έχει αλλάξει όνομα και μαλλί! ρεμαλι θα το εκτιμούσα να μου δίνεις σοσιαλ να την ματιασω λίγο. Ναι όντως το θυμήθηκα έτσι την έλεγαν πιο παλια
όλοι οι μπουρτζόβλαχοι σε μπορντέλα της επαρχίας τον τελευταίο χρόνο. Είσαι σίγουρος ότι την πετυχαίνεις έξω;Η φωτό είναι από το πορνοαρχείο, όχι από σόσιαλ. Τέλος πάντων, πέρασα κι εγώ μαζί της, ήταν ρομαντική μαζί μου κι έτσι αποφύγαμε την κλήση του 100.

nikosvita314
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2021
- Like
- 2.244
- Πόντοι
- 456
Ναι το ξέρω αλλά δεν ήξερα που να ρωτήσω κ γι'αυτό ρώτησα εδώ.Εχω μάθει από την Νανά πως δουλεύει κάπου σαν υπηρεσία τώρα κ κάνει κ εκτός κάποια ραντεβού αλλά δεν ξέρω πού δουλεύει σέ ποίο μαγαζί μήπως ξέρεις τίποτα που μπορώ να τήν βρω;Γνωστή η Ρέα κ από το γκρεμισμένο Ικονίου 13. Αυτή η συζήτηση όμως εδώ είναι off topic...
Διαγραμμένο μέλος 36857
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 108
- Like
- 20.595
- Πόντοι
- 26.435
πιο παλιά την είχα δει ήθελα να περάσω, είχα διαβάσει και κριτικές εδώ, δεν πέρασα τότε. Μετά σταμάτησε και πλέον την πετύχαινα αβερτα Αχαρνών! Ναι προφανώς και είμαι σίγουρος! είναι και αυτή μανούλα, έχει ένα όμορφο μικρό κοριτσάκι.Ρε παίχτη, αυτή την έχουν χύσειόλοι οι μπουρτζόβλαχοι σε μπορντέλα της επαρχίας τον τελευταίο χρόνο. Είσαι σίγουρος ότι την πετυχαίνεις έξω;
Η φωτό είναι από το πορνοαρχείο, όχι από σόσιαλ. Τέλος πάντων, πέρασα κι εγώ μαζί της, ήταν ρομαντική μαζί μου κι έτσι αποφύγαμε την κλήση του 100.![]()
επίσης τι μαλακία είναι αυτή με το ρομαντικό! όσες φορές το έχω προτείνει το τελευταίο εξάμηνο σε κορίτσια της δουλειάς δεν είδα φώς! τι ρατσισμός είναι αυτός προς εμάς τους καραφλους/ξυρισμένους!
Τελευταία τροποποίηση:
Διαγραμμένο μέλος 243119
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 267
- Like
- 77.049
- Πόντοι
- 43.828
Μια γεύση από την πάνω γειτονιά 

Φωκαίας 19 Εύα η μελαχρινή χοντρούλα Ρουμάνα με ελεύθερη φλογέρα κ Έμμα η γνωστή ξανθιά γυρολόγος κ πιατσόβια με ελεύθερη φλογέρα
Φωκαίας 17α Χριστίνα με ελεύθερη φλογέρα. Είναι η επιστροφή της τατουαζάτης Όλγας με τα πορνογυαλιά κ τα χείλη ρωφού. Ξανθιά πλέον...
Φωκαίας 17β Ξένια είπαν η γνωστή που έρχεται κ φεύγει. Στο δωμάτιο μισάωρο δεν την είδα...
Φιλιππίδου 11α Ρωξάνη μελαχρινή λατίνα αρκετά χοντρή με ελεύθερη φλογέρα κ Τζένιφερ το καστανό κοντό λατινοσαμιαμίδι με ελεύθερη φλογέρα.
Τρίτη κατάθεση στο κοντοπούτανο λατινάκι Τζένιφερ

Είναι πρόστυχο σαμιαμίδι κ βγάζει γούστα για δυνατό σκίσιμο στον αέρα...
Συνέχεια στη κριτική...
Φιλιππίδου 11β Ντιάνα μπανάνα κ η λατίνα πορνόφατσα Τζούλια. Ελεύθερη φλογέρα κ οι δύο
Street art

Φωκαίας 19 Εύα η μελαχρινή χοντρούλα Ρουμάνα με ελεύθερη φλογέρα κ Έμμα η γνωστή ξανθιά γυρολόγος κ πιατσόβια με ελεύθερη φλογέρα
Φωκαίας 17α Χριστίνα με ελεύθερη φλογέρα. Είναι η επιστροφή της τατουαζάτης Όλγας με τα πορνογυαλιά κ τα χείλη ρωφού. Ξανθιά πλέον...
Φωκαίας 17β Ξένια είπαν η γνωστή που έρχεται κ φεύγει. Στο δωμάτιο μισάωρο δεν την είδα...
Φιλιππίδου 11α Ρωξάνη μελαχρινή λατίνα αρκετά χοντρή με ελεύθερη φλογέρα κ Τζένιφερ το καστανό κοντό λατινοσαμιαμίδι με ελεύθερη φλογέρα.
Τρίτη κατάθεση στο κοντοπούτανο λατινάκι Τζένιφερ

Είναι πρόστυχο σαμιαμίδι κ βγάζει γούστα για δυνατό σκίσιμο στον αέρα...
Συνέχεια στη κριτική...
Φιλιππίδου 11β Ντιάνα μπανάνα κ η λατίνα πορνόφατσα Τζούλια. Ελεύθερη φλογέρα κ οι δύο
Street art
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 103
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 19K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 60K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 16
- Εμφανίσεις
- 23K
εγλυψα και γω σαν παιδί καλό, τον έφαγε καλά και δυνατά, και ζήσαμε και οι δύο καλά και η τσατσά καλύτερα!