Νέα

BOUEFA-Μίστερ Μαλάκας 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Malakuefa 2025

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    57
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.555
Πόντοι
6.256
Εντάξει .... αυτό που δεν έλαβα υπόψη .... είναι ότι από τους 5000 που βγάζουν σε όλη την ελλάδα πάνω από 400 χιλιάρικα ....

οι μισοί .... είναι μέλη !!!!!!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.072
Πόντοι
28.246
Για αυτόν , τα στοιχεία είναι πολύ συγκεκριμένα και δεν σηκώνουν αμφισβήτηση .

Με βάση τα στοιχεία της ΑΑΔΕ
29.000 φορολογούμενοι δήλωσαν πάνω από 100.000€ .

Οπότε , μαντεύεις, ότι πάνω από 400.000€ που λες εσύ , είναι λιγότεροι από το 1/6
δηλαδή λιγότεροι από 5000 άτομα ....

Από την άλλη .... λάβε υπόψη .... ότι πάμπολα μέτρια βιοτεχνικά ακίνητα .... έχουν μίσθωμα 15.000€ το μήνα και βάλε ....
δηλαδή εισόδημα πάνω από 200.000 € το χρόνο.
Τα χάπια!
Τα χάπια!

Αν πάρω βιάγκρα, μπορώ να γαμάω 3-4 ώρες συνεχόμενα κώλο ;;;;;;;

Αν κανονικά, χωρίς να έχω ξαναγαμήσει την ίδια μέρα, γαμάω σχεδόν 1,5 ώρα ;
Θα μου διπλασιάσει διάρκεια ;;;;;;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.555
Πόντοι
6.256
Και παρέλειψα να αναφέρω και το άλλο ....

Με βάση τα στοιχεία της ααδε .... από τους 29000 που δηλώνουν πάνω από 100 χιλιάρικα εισόδημα ....
Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ .... έχει το εισόδημα αυτό από ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ....

που φορολογούνται με 5% .....

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.399
Πόντοι
6.256
Για αυτόν , τα στοιχεία είναι πολύ συγκεκριμένα και δεν σηκώνουν αμφισβήτηση .

Με βάση τα στοιχεία της ΑΑΔΕ
29.000 φορολογούμενοι δήλωσαν πάνω από 100.000€ .

Οπότε , μαντεύεις, ότι πάνω από 400.000€ που λες εσύ , είναι λιγότεροι από το 1/6
δηλαδή λιγότεροι από 5000 άτομα ....

Από την άλλη .... λάβε υπόψη .... ότι πάμπολα μέτρια βιοτεχνικά ακίνητα .... έχουν μίσθωμα 15.000€ το μήνα και βάλε ....
δηλαδή εισόδημα πάνω από 200.000 € το χρόνο.
Δεν διαβάζεις αυτά που γράφω προσεκτικά....εγώ δεν είπα για παροχή υπηρεσιών στην ελλαδίτσα...

εγώ σου είπα ότι υπάρχουν περισσότεροι (από όσοι νομίζεις ή είσαι διατεθειμένος να πιστέψεις) που έχουν φορολογική έδρα σε ΑΛΛΗ χώρα..εκεί που η φορολογία είναι 8 και 10%

εκεί πας....αλλιώς 500Κ τζίρος στην Ελλάδα δεν είναι και τίποτα να τρελαίνεσαι προφανώς....που και πάλι με 500Κ τζίρο μπορείς να πας στα 200Κ κερδοφορία...ιδιαίτερα κάτι του συναφιού σου γιατροί κτλπ.....τα 200Κ τα έχουν για πρωινό τέσπα...

Πόσα βιομηχανικά ακίνητα έχουν μίσθωμα 15Κ ρε Λάκη? είναι πάνω από 5000??? και από αυτά πόσα ανήκουν σε 1 πρόσωπο και δεν έχουν αγοραστεί από εταιρείες ή δεν έχουν περάσει στις τράπεζες από πλειστηριασμούς κτλπ?

Και είναι 15Κ προ φόρων και εξόδων.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.399
Πόντοι
6.256
Με βάση τα στοιχεία της ααδε .... από τους 29000 που δηλώνουν πάνω από 100 χιλιάρικα εισόδημα ....
Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ .... έχει το εισόδημα αυτό από ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ....
έχει ήδη φορολογηθεί το κέρδος με 22% πριν το μέρισμα αλλά μη το πεις σε κανέναν :coffee:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.555
Πόντοι
6.256
Ρε μαλάκα ....

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ .....

με πας σε τζίρους 500 χιλιάρικα τώρα ;;;;

Την τρελή κάνεις ;

Τζίρος 500 χιλιάρικα .... μπορεί να είναι μηδέν κέρδη ή 5 χιλιάρικα ή ένα αρχίδι .

ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ;;;;

και σου έλεγα ότι είναι ελαχιστότατοι ........

και μετά μου λες .... ότι έχουν έδρα στο εξωτερικό ;;;;
οι επαγγελματίες ;;;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.399
Πόντοι
6.256
Ρε μαλάκα ....

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ .....

με πας σε τζίρους 500 χιλιάρικα τώρα ;;;;

Την τρελή κάνεις ;

Τζίρος 500 χιλιάρικα .... μπορεί να είναι μηδέν κέρδη ή 5 χιλιάρικα ή ένα αρχίδι .

ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ;;;;

και σου έλεγα ότι είναι ελαχιστότατοι ........

και μετά μου λες .... ότι έχουν έδρα στο εξωτερικό ;;;;
οι επαγγελματίες ;;;
Σου είπα ότι σκέφτεσαι παλιακά.

ΝΑΙ εσύ έκανες λάθος...ο ΤΣΕΟΣ δεν είναι επαγγελματίας.....είναι υπάλληλος...στέλεχος όπως σου αρέσει να το λες.

Αυτός που κάνει μια εταιρεία με φορολογική έδρα την ΜΑΛΤΑ και παρέχει υπηρεσίες στην αυστραλία είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. Κατάλαβες τώρα?

Τζίρο κάνει 500 χιλιάρικα...αλλά αντί να του ξηλώνει ο κωστής 45% πληρώνει 8% και τέτοιου είδους επιχειρήσεις έχουν μηδαμινά λειτουργικά έξοδα.

Πολλοί από αυτούς που κοροϊδεύεις επειδή βγάζουν στόρυ με τα ριμπάι κάνουν ακριβώς αυτό.

όταν κάνεις τζίρο 500 χιλιάρικα και τα έξοδα σου είναι 100 τόσα βγάζεις.

Στην Ελλάδα αν κάνεις την ίδια δουλειά θα σου ξηλώσει ο κωστής 200 χιλιάρικα με το καλημέρα.

Πάρε μπροστά έλεος

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.555
Πόντοι
6.256
Πολλοί από αυτούς που κοροϊδεύεις επειδή βγάζουν στόρυ με τα ριμπάι κάνουν ακριβώς αυτό.
Πολλοί από αυτούς που κοροϊδεύω .... είναι οδηγοί για πουτάνες .... μάνατζερ .... πουλάνε πρέζα ....
και συνεργάτες τοκογλύφων ... γιαυτό συχνά πυκνά .... μπαίνουν μπουζού , ναι .

Και συχνότερα από άνδρες βέβαια, βλέπουμε τις ίδιες τις πουτάνες.

Έγινε ξαφνικά Λιχτενστάϊν η Ελλάδα .... και έχει .... ιδιοκτήτες εταιρειών στον Ατλαντικό ....

Μεγάλη φαντασία έχεις ρε μπόμπο .

Τα παιδάκια που θα συναντήσεις τώρα στις 17.15 .... έχουν οφ σορ , γιωτ και βίλλες στη τζαμάϊκα ;;;;

Εγώ πάνω να την πέσω για σιέστα .

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.399
Πόντοι
6.256
Πολλοί από αυτούς που κοροϊδεύω .... είναι οδηγοί για πουτάνες .... μάνατζερ .... πουλάνε πρέζα ....
και συνεργάτες τοκογλύφων ... γιαυτό συχνά πυκνά .... μπαίνουν μπουζού , ναι .

Και συχνότερα από άνδρες βέβαια, βλέπουμε τις ίδιες τις πουτάνες.

Έγινε ξαφνικά Λιχτενστάϊν η Ελλάδα .... και έχει .... ιδιοκτήτες εταιρειών στον Ατλαντικό ....

Μεγάλη φαντασία έχεις ρε μπόμπο .

Τα παιδάκια που θα συναντήσεις τώρα στις 17.15 .... έχουν οφ σορ , γιωτ και βίλλες στη τζαμάϊκα ;;;;

Εγώ πάνω να την πέσω για σιέστα .
Καλά πες ότι δεν μπορείς να δεις πέρα από τα σπιτάκια και τα ενοίκια και μη πουλάς και πνεύμα..

δεν είπα εγώ για γιοτ και οφ σορ και έδρα στον ατλαντικό ούτε για τζίρους 300 εκατομμύρια

δύσκολο ε? ξέρεις πόσα θα βγάζει κάποιος που ανεβάζει ένα τραγούδι στο youtube και χτυπάει την πρώτη βδομάδα 5M views? δε θες να μάθεις...

αυτός λογιστή δεν έχει νομίζεις? τόσο δύσκολο είναι να κάνει έναρξη μιας εταιρείας σε φορολογικό παράδεισο και εισπράττει εκεί?

άντε άσε μας ρε που θα με πεις και μπόμπο και έχεις μείνει στο χαρτόσημο από τα 500ρικα ενοίκια που πας να φορτώσεις στον δύσμοιρο μισθωτή :coffee:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.555
Πόντοι
6.256
Αυτός που κάνει μια εταιρεία με φορολογική έδρα την ΜΑΛΤΑ και παρέχει υπηρεσίες στην αυστραλία είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ. Κατάλαβες τώρα?

Τζίρο κάνει 500 χιλιάρικα...αλλά αντί να του ξηλώνει ο κωστής 45% πληρώνει 8% και τέτοιου είδους επιχειρήσεις έχουν μηδαμινά λειτουργικά έξοδα.
Μην πούμε .... ότι πέρα από αυτά που είδαμε στο ...τικτοκ ... από το μπούλη στο παιδικό του δωμάτιο ....

ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΔΡΑ ΣΤΗ ΜΑΛΤΑ .... να έχουν ΔΣ εκεί ....

γιατί αν πάρει απόφαση το .... ΔΣ στην ελλάδα ... για τις υπηρεσίες στην .... αυστραλία ......

ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.394
Πόντοι
2.606
Στυλιάρι 1,80μ.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα έχει λεφτά να το πληρώσει και δεν θα καλέσει κάναν άσχετο.
Διευκρίνισε τι εννοείς με τον όρο στυλιαρι σύντροφε ΓΓ μη πάει και βάλει κάνα μαδερι 2 μέτρα στον πάτο του ,κάτι άλλωστε που θεωρεί φυσιολογικό για στρέιτ αντρα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.555
Πόντοι
6.256
ξέρεις πόσα θα βγάζει κάποιος που ανεβάζει ένα τραγούδι στο youtube και χτυπάει την πρώτη βδομάδα 5M views? δε θες να μάθεις...
Ααααα για τράπερς λέγαμε τόση ώρα ;
Τέτοιους επαγγελματίες έλεγες ;;;

Ξέρεις και για ονλυφαντζούδες ;

Θα με φέρεις σε επαφή ;;;

Θέλω να ρωτήσω για το ΔΣ που έχει .... η εταιρεία μιας ονλυφαντζούς ........

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.399
Πόντοι
6.256
Μην πούμε .... ότι πέρα από αυτά που είδαμε στο ...τικτοκ ... από το μπούλη στο παιδικό του δωμάτιο ....

ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΔΡΑ ΣΤΗ ΜΑΛΤΑ .... να έχουν ΔΣ εκεί ....

γιατί αν πάρει απόφαση το .... ΔΣ στην ελλάδα ... για τις υπηρεσίες στην .... αυστραλία ......

ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!
Όχι λες ασυναρτησίες.

ΔΣ έχουν μόνο οι ΑΕ....οι άλλες μορφές έχουν άλλα όργανα και σε άλλες χώρες υπάρχουν άλλες μορφές εταιρειών.

στην Ελλάδα θα φορολογηθείς μόνο αν πουλάς υπηρεσίες σε σχέση με την Ελλάδα...λες ότι νάνε

προφανώς δεν μπορείς να μένεις Ελλάδα όλο το χρόνο αυτός είναι ο περιορισμός.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.399
Πόντοι
6.256
Ααααα για τράπερς λέγαμε τόση ώρα ;
Τέτοιους επαγγελματίες έλεγες ;;;

Ξέρεις και για ονλυφαντζούδες ;

Θα με φέρεις σε επαφή ;;;

Θέλω να ρωτήσω για το ΔΣ που έχει .... η εταιρεία μιας ονλυφαντζούς ........
Υπάρχουν κανάλια στο youtube για ότι υπάρχει έξω στη ζωή.....από κορδόνια μέχρι ανθρακονήματα

δε θα κάτσω τώρα να κάνω τέτοια συζήτηση βέβαια

απλά είναι σαν να υποστηρίζεις ότι δεν μπορείς να ανοίξεις eshop στην βουλγαρία επειδή μένεις στην Ελλάδα :2funny::2funny::2funny::2funny:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.555
Πόντοι
6.256
Όχι λες ασυναρτησίες.

ΔΣ έχουν μόνο οι ΑΕ....οι άλλες μορφές έχουν άλλα όργανα και σε άλλες χώρες υπάρχουν άλλες μορφές εταιρειών.

στην Ελλάδα θα φορολογηθείς μόνο αν πουλάς υπηρεσίες σε σχέση με την Ελλάδα...λες ότι νάνε

προφανώς δεν μπορείς να μένεις Ελλάδα όλο το χρόνο αυτός είναι ο περιορισμός.
Ρε παπάρα .... ΠΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;

από ότι ναναι μας πας σε άλλα ότιναναι !!!!!!

η διασυνοριακή σύμβαση θα είναι ... ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ....

ή υποκατάστημα στην ελλάδα ....

ή θυγατρική .....

και αν πάσα στιγμή .... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ συστηματική δραστηριότητα στην ελλάδα και να φολογηθεί 100% εδώ !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom