Νέα

BOUEFA-Μίστερ Μαλάκας 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Malakuefa 2025

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    57
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.853
Πόντοι
28.246
Η νδ δεν ξέρει τη σημαίνει κοινωνική πολιτική δεν ξέρει τι σημαίνει κράτος δικαίου.
Εφαρμόζει την κλασσική φοροεισπρακτικη συνταγή χωρίς οι φόροι να έχουν αντίκρισμα
Βέβαια όσο υπάρχουν βολεμένοι γαμιολια σαν και του λόγου σου που τους ψηφίζουν ποτέ αυτός ο τόπος δεν θα δει άσπρη μέρα
Εδώ η νδ κοιτάει να σώσει το τομάρι των μεγαλομεσαιων και πάνω και της ελίτ
Η κανονικότατα της νδ είναι να μην χαθεί ο πλούτος από την ελίτ όσο για μικρομεσαιους και φτωχότερος στον Καιάδα
Αυτή είναι η νδ σου
Που είναι το Ουκρανικό μουνί που γαμάς Ζαν;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.312
Πόντοι
6.256
Η νδ δεν ξέρει τη σημαίνει κοινωνική πολιτική δεν ξέρει τι σημαίνει κράτος δικαίου.
Εφαρμόζει την κλασσική φοροεισπρακτικη συνταγή χωρίς οι φόροι να έχουν αντίκρισμα
Βέβαια όσο υπάρχουν βολεμένοι γαμιολια σαν και του λόγου σου που τους ψηφίζουν ποτέ αυτός ο τόπος δεν θα δει άσπρη μέρα
Εδώ η νδ κοιτάει να σώσει το τομάρι των μεγαλομεσαιων και πάνω και της ελίτ
Η κανονικότατα της νδ είναι να μην χαθεί ο πλούτος από την ελίτ όσο για μικρομεσαιους και φτωχότερος στον Καιάδα
Αυτή είναι η νδ σου
ακόμα και να μην μου έδινε η νδ απευθείας αναθέσεις

θα την ψήφιζα μόνο και μόνο για να σε δω να σε μαστιγώνουν 13ωρο στο εργοτάξιο στο Ελληνικό :wanker:

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.325
Ξέρω από πηγή ότι η κυβέρνηση έχει φτιάξει τα πρωτοκολα στα νοσοκομεία ώστε οι μεγάλοι σε ηλικία άνθρωποι συνταξιούχοι να μην έχουν πλήρη και σωστή ιατρική περίθαλψη για να πεθαίνουν και να κόβονται οι συντάξεις
Τα πρωτόκολλα είναι διαφορετικά για τους μεγάλους ανθρώπους να στερούνται σωστής ιατρικής περίθλασης και να πεθαίνουν
Ζωντανό παράδειγμα με τον κορονοιο που έδωσαν εντολή τους μεγάλους συνταξιούχους στο Καιάδα χωρίς οξυγόνο
Αυτά να τα ξέρουν όσοι ψηφίζουν κουλή
Και όποιος δεν πιστεύει ας ρωτήσει νοσοκομειακή γιατρό για τα πρωτόκολλα και πόσοι ηλικιωμένοι πεθαίνουν άδικα ενώ θα μπορούσαν να είχαν σωθεί

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.325
ακόμα και να μην μου έδινε η νδ απευθείας αναθέσεις

θα την ψήφιζα μόνο και μόνο για να σε δω να σε μαστιγώνουν 13ωρο στο εργοτάξιο στο Ελληνικό :wanker:
Εμένα θα μου κλασει μια μάντρα μαλακακο.ειμαι Τσεχία και ίσως πάω Γερμανία να πάρω από εκεί επίδοματα
Όταν θα έρθω Ελλάδα πόσα θες να σου δώσω να μου κάνεις τον κλόουν ?

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.853
Πόντοι
28.246
Ξέρω από πηγή ότι η κυβέρνηση έχει φτιάξει τα πρωτοκολα στα νοσοκομεία ώστε οι μεγάλοι σε ηλικία άνθρωποι συνταξιούχοι να μην έχουν πλήρη και σωστή ιατρική περίθαλψη για να πεθαίνουν και να κόβονται οι συντάξεις
Τα πρωτόκολλα είναι διαφορετικά για τους μεγάλους ανθρώπους να στερούνται σωστής ιατρικής περίθλασης και να πεθαίνουν
Ζωντανό παράδειγμα με τον κορονοιο που έδωσαν εντολή τους μεγάλους συνταξιούχους στο Καιάδα χωρίς οξυγόνο
Αυτά να τα ξέρουν όσοι ψηφίζουν κουλή
Και όποιος δεν πιστεύει ας ρωτήσει νοσοκομειακή γιατρό για τα πρωτόκολλα και πόσοι ηλικιωμένοι πεθαίνουν άδικα ενώ θα μπορούσαν να είχαν σωθεί
Ρε μην κιοτεύεις άλλο, πες δεν υπάρχει Ουκρανέζα, και τέλος.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.312
Πόντοι
6.256
Εμένα θα μου κλασει μια μάντρα μαλακακο.ειμαι Τσεχία και ίσως πάω Γερμανία να πάρω από εκεί επίδοματα
Όταν θα έρθω Ελλάδα πόσα θες να σου δώσω να μου κάνεις τον κλόουν ?
Πρόσεχε γιατί τώρα που σφίγγουν οι κώλοι με τους πολέμους στη Μ. Ανατολή η Ευρώπη αλλάζει πολιτική

και κάτι λαθρομετανάστες όπως εσύ δεν τους δίνουν επιδόματα....πρόσεχε μη βρεθείς κρουασιέρα σε κανένα ξεχασμένο κρατίδιο της Αφρικής και σπας πέτρες σε ορυχεία για το υπόλοιπο της ζωής σου :2funny::2funny::2funny:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.853
Πόντοι
28.246
Πρόσεχε γιατί τώρα που σφίγγουν οι κώλοι με τους πολέμους στη Μ. Ανατολή η Ευρώπη αλλάζει πολιτική

και κάτι λαθρομετανάστες όπως εσύ δεν τους δίνουν επιδόματα....πρόσεχε μη βρεθείς κρουασιέρα σε κανένα ξεχασμένο κρατίδιο της Αφρικής και σπας πέτρες σε ορυχεία για το υπόλοιπο της ζωής σου :2funny::2funny::2funny:
Άντε να πάει από το Λεόντιο μέχρι την Πάτρα. 40 χιλιόμετρα δρόμος.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.524
Πόντοι
6.256
ο μέσος άνθρωπος έχει γιαγιά με μαργαριτάρια από τη σαγκάη?
Ο μέσος άνθρωπος, έλεγε ο μαθηματικός μου, είναι μαθηματικό μοντέλο , όχι υπαρκτή περίπτωση .
Όσοι είχαν παππούδες ναυτικούς, είχαν ... κοσμήματα από λιμάνια μακρινά !
Και διάφορα .... άλλα .

Εσύ απλά κρίνεις από κάτι χλέμπουρες με σκουτεράκια .... που τρώνε ριμπάϊ και σούσι ... και βγάζουν σέλφι τις καριόλες τα 3μερα.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.312
Πόντοι
6.256
Ο μέσος άνθρωπος, έλεγε ο μαθηματικός μου, είναι μαθηματικό μοντέλο , όχι υπαρκτή περίπτωση .
Και διάφορα .... άλλα .

Εσύ απλά κρίνεις από κάτι χλέμπουρες με σκουτεράκια .... που τρώνε ριμπάϊ και σούσι ... και βγάζουν σέλφι τις καριόλες τα 3μερα.
εντάξει

τα μαθηματικά μοντέλα είναι ικανά να στείλουν τον άνθρωπο εκτός ατμόσφαιρας...να στείλουν στο διάστημα ένα τηλεσκόπιο που "βλέπει" εκατομμύρια χρόνια πίσω...

αλλά δεν είναι ικανά να βγάλουν έναν αντιπροσωπευτικό μέσο όρο για τον μέσο Έλληνα.....εννοείται :rockon:

εντάξει λοιπόν...όλοι έχουν από ένα παππού που τους άφησε ένα σπιτάκι...δεκτό...στην Ελλάδα αρκετοί έχουν ιδιοκτησία....και τι έγινε?? επειδή έχεις ένα σπίτι στο χωριό ή ένα διαμέρισμα που νοικιάζεις στο καματερό ξαφνικά έγινες επενδυτής? ή άλλαξε η ζωή σου?

Εσύ βγάζεις 5-6 χιλιάδες το χρόνο από αυτό...και αυτός που βγάζει φώτο με τα ριμπάι μπορεί να βγάζει 400Κ το χρόνο από την δραστηριότητα του...και να νοικιάζει με 3.5Κ μεζονέτα στον Άλιμο να βλέπει πρώτη μούρη τη μαρίνα....

τα ίδια είστε επειδή εσένα ο παππούς σου είχε ένα σπίτι???

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
120.587
Πόντοι
16.631
εντάξει

τα μαθηματικά μοντέλα είναι ικανά να στείλουν τον άνθρωπο εκτός ατμόσφαιρας...να στείλουν στο διάστημα ένα τηλεσκόπιο που "βλέπει" εκατομμύρια χρόνια πίσω...

αλλά δεν είναι ικανά να βγάλουν έναν αντιπροσωπευτικό μέσο όρο για τον μέσο Έλληνα.....εννοείται :rockon:

εντάξει λοιπόν...όλοι έχουν από ένα παππού που τους άφησε ένα σπιτάκι...δεκτό...στην Ελλάδα αρκετοί έχουν ιδιοκτησία....και τι έγινε?? επειδή έχεις ένα σπίτι στο χωριό ή ένα διαμέρισμα που νοικιάζεις στο καματερό ξαφνικά έγινες επενδυτής? ή άλλαξε η ζωή σου?

Εσύ βγάζεις 5-6 χιλιάδες το χρόνο από αυτό...και αυτός που βγάζει φώτο με τα ριμπάι μπορεί να βγάζει 400Κ το χρόνο από την δραστηριότητα του...και να νοικιάζει με 3.5Κ μεζονέτα στον Άλιμο να βλέπει πρώτη μούρη τη μαρίνα....

τα ίδια είστε επειδή εσένα ο παππούς σου είχε ένα σπίτι???
εγω δεν εχω σπιτι δικο μου

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.853
Πόντοι
28.246
Και διάφορα .... άλλα .

Λάθος και συγνώμη για την παρένθεση.

Αλλά ετυμολογικά οι όροι μοφυλόφιλος και ετεροφυλόφιλος
ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΙΚΟΥ ΠΑΡΤΕΝΕΡ.

Ομοφυλόφιλος άνδρας, αυτός που πάει με γυναίκες.
Χωρίς να εξετάζεται το τι κάνει.
Ακόμη και αν οι γυναίκες του βάζουν δάκτυλο ή τον γαμάνε με στραπον
παρεμένουν γυναίκες κι αυτός άνδρας ...
και εφόσον είναι άνδρας που πάει με γυναίκες , είναι ετερόφυλος.

Από την άλλη κάποιος που πάει με πούστηδες ή τραβέλια, ακόμη κι αν τα γαμάει αποκλειστικά
και είναι 10000% ενεργητικός, οι ερωτικοί του παρτενέρ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ,
οπότε είναι ομοφυλόφιλος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom