SLIM SHADY
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 33.117
- Πόντοι
- 4.936
Εδώ θέλει κόπο στα 20 και στα 30 πόσο μάλλον σε μεγαλύτερες ηλικίες.Θελει κοπο παικτη...και καλη διατροφη...και φυσικα μια Α εμφανιση και τυπο![]()
Εδώ θέλει κόπο στα 20 και στα 30 πόσο μάλλον σε μεγαλύτερες ηλικίες.Θελει κοπο παικτη...και καλη διατροφη...και φυσικα μια Α εμφανιση και τυπο![]()
Βρακάκι χωνεμένο στη κωλοχαράδρα της. Πολύ καυτό!
Δεν ξανακάνω like σε μούφες μοντελέ αναρτήσεις , θέλω αληθινές με τα βρακιά τους τα μεγάλα , με τις ατέλειες τους (όχι ότι η συγκεκριμένη έχει ), με τα όλα τους , βαρέθηκα τους μουφαδόρους που για ένα like θα έβαζαν και στρινγκ οι ίδιοι
Αντρικός είναι ;
Όντως τώρα; Δεν μπορείς να διακρίνεις τον γυναικείο κωλο; Τι γελοίος.Αντρικός είναι ;
Εσύ μπορείς ; Είσαι σίγουρος ;Όντως τώρα; Δεν μπορείς να διακρίνεις τον γυναικείο κωλο; Τι γελοίος.
Τον κόβω. Και άμα θες στον βάζω και στο στόμα να σταματήσεις να λες μπούρδες.Εσύ μπορείς ; Είσαι σίγουρος ;
Δε βάζω στο στόμα μου τέτοια πράματαΤον κόβω. Και άμα θες στον βάζω και στο στόμα να σταματήσεις να λες μπούρδες.
Ο τρόπος που η ανοικονόμητη κωλάρα στριμώχνεται μέσα στο καλσόν... υπέροχο!!! Γάμησες, πάλι!Ενώ τρώγαμε σε high class εστιατόριο χθες, την έστειλα στις τουαλέτες, στο χώρο των νιπτηρων, και με τον κίνδυνο να μπει κάποιος, απλά έβγαλε αυτή τη φώτο, μου την έστειλε μεσσεντζερ, και ήρθε κάθισε στο τραπέζι..
Μπορεί να πετάγομαι σαν σφηνοπουτσα, αλλά οφείλω να επιβεβαιώσω αυτά που λέτε, γυμνάζομαι 4 φορές την εβδομάδα, έχω εμφάνιση κ η προσέγγιση μου είναι πάντα προσεγμένη κ όμως θέλει πολύ δουλειά για τέτοια σκηνικά. Εδώ άσχημες το παίζουν θεές κ κυκλοφορούν πολλοί αμπαλοι στην προσέγγιση κ λιγουρια που χαλάνε την πιάτσα. Respect σε όσους παίζουν μπάλα κ βγάζουν τα γούστα που θέλουν.Εδώ θέλει κόπο στα 20 και στα 30 πόσο μάλλον σε μεγαλύτερες ηλικίες.
ποιο είναι το θηλυκό του «μερακλής»; καύλα αλλού επιπέδου η δικιά σου. και σικ και σέξυ -θα περνούσε καλά ..Ενώ τρώγαμε σε high class εστιατόριο χθες, την έστειλα στις τουαλέτες, στο χώρο των νιπτηρων, και με τον κίνδυνο να μπει κάποιος, απλά έβγαλε αυτή τη φώτο, μου την έστειλε μεσσεντζερ, και ήρθε κάθισε στο τραπέζι..
Ευτυχώς κάποιοι έχουν χιούμορ ακόμα …Αντρικός είναι ;
Τι κρίμα που δεν έχει από πάνω Μαύρο μπλουζάκι, όπως στη φωτογραφία που έβαλα !!!Αντρικός όχι, κλεμμένος ναι.
![]()
Έπεσες έξω συτή τη φορα.Αντρικός όχι, κλεμμένος ναι.
![]()
Διαφορετική φοτο ο κολος μήπως είναι ίδιος ;Έπεσες έξω συτή τη φορα.
Νομίζω χρειάζεσαι γυαλιά
Παιδιά οκ ό κωλος πέραν κάθε αμφιβολίας είναι μαμαδιστικος σπιτικος τέρμα.Διαφορετική φοτο ο κολος μήπως είναι ίδιος ;