Νέα

BOUEFA-Μίστερ Μαλάκας 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Malakuefa 2025

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    57
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.823
Πόντοι
2.356
Επειδή το πας πολιτικά το ζητήματα θα σου απαντήσω και θα σε ταπώσω όπως σου αξίζει.
Αυτή τη στιγμή στη χώρα υπάρχουν δύο συστημικα κόμματα και όλα τα άλλα που δεν είναι συστημικα.
Τώρα να σου εξηγήσω πάλι τι είναι συστημικο και τι αντισυστημικο ψάξε πίσω στα μυνηματα μου να τα βρεις η γκουγκλαρε το.
Συστημικα κόμματα είναι η νδ και το πασοκ
Όλα τα υπόλοιπα είναι αντισυστημικα
Παπαριές καμαρωτές.

Αντισυστεμικό κόμμα θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις την Ανταρσύα, τύπε.

Σύριζα & ΚΚΕ είναι απολύτως συστεμικά κόμματα.

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.324
Παπαριές καμαρωτές.

Αντισυστεμικό κόμμα θα μπορούσες να χαρακτηρίσεις την Ανταρσύα, τύπε.

Σύριζα & ΚΚΕ είναι απολύτως συστεμικά κόμματα.
Ο σύριζα τα πάει καλά με τα κανάλια?με τους μαφιόζους?με την εκκλησία?με τα σωματα ασφαλείας?με τους εφοπλιστές?τους νονούς?τους επιχειρηματίες?με τις λέσχες των ελίτ?
Στη κηδεία της μάνας του Μαρινακη ποιοι πήγαν?νδ και πασοκοι

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
7.823
Πόντοι
2.356
Άριστα τα πάει ο Σύριζα με όλα όσα αναφέρεις. Η παρουσία σε κάποια κηδεία υποδηλώνει αντισυστεμικότητα; Την παλεύεις καθόλου ή μπα; :2funny:

Τύπε καλό το τρολάρισμα, αλλά αν νιώθεις αντισυστεμικός καλό είναι να ψηφίσεις κάτι σαν Ανταρσύα, ας πούμε. Αναρχο-κουμμούνια στο πιο σύγχρονο.

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.324
Άριστα τα πάει ο Σύριζα με όλα όσα αναφέρεις. Η παρουσία σε κάποια κηδεία υποδηλώνει αντισυστεμικότητα; Την παλεύεις καθόλου ή μπα; :2funny:

Τύπε καλό το τρολάρισμα, αλλά αν νιώθεις αντισυστεμικός καλό είναι να ψηφίσεις κάτι σαν Ανταρσύα, ας πούμε. Αναρχο-κουμμούνια στο πιο σύγχρονο.
Έμαθες την ανταρσία και το λες καραμελα
Δεν ήταν μόνο η κηδεία είναι και οι συναντησεις σε λέσχες και άλλα πολλά
Χτύπα τον κωλο σου κάτω η νδ είναι ένα συστημικο κόμμα πάει και τελείωσε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.257
Πόντοι
40.655
Από τη θεωρία της αντισυστημικότητας μέχρι την πράξη, ο δρόμος είναι πολύ μακρύς. Γι αυτό άλλωστε και το Κ.Κ.Ε δεν ήθελε να ελεγχθούν τα οικονομικά του, λέγοντας δια στόματος Παπαρήγα, ότι δεν χρειάζεται να ελεγχθούν τα "μικρά" κόμματα, αλλά μόνον τα μεγάλα. Διότι προφανώς σε κάποιο έλεγχο θα φαινόταν ότι και το Κ.Κ.Ε χρηματοδοτείται από το σύστημα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.786
Πόντοι
28.246
Έμαθες την ανταρσία και το λες καραμελα
Δεν ήταν μόνο η κηδεία είναι και οι συναντησεις σε λέσχες και άλλα πολλά
Χτύπα τον κωλο σου κάτω η νδ είναι ένα συστημικο κόμμα πάει και τελείωσε
Ακόμα μιλάει ως Συριζαίος αυτός που προσκύνησε τον φασισμό. Ένας φασίστας.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.532
Πόντοι
5.506
Ο σύριζα τα πάει καλά με τα κανάλια?με τους μαφιόζους?με την εκκλησία?με τα σωματα ασφαλείας?με τους εφοπλιστές?τους νονούς?τους επιχειρηματίες?με τις λέσχες των ελίτ?
Στη κηδεία της μάνας του Μαρινακη ποιοι πήγαν?νδ και πασοκοι
Με ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ τα παει καλυτερα απο τους υπολοιπους. Ο φτωχος συγγενης που προσπαθει να γλυψει κανενα κοκκαλακι, τουλαχιστον οι αλλοι εχουν και πεντε ψιχουλα και κρατανε και λιγο μποσικα, οι τσιπραιοι επεσαν με τα μουτρα να γλυφουν τους παντες.

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.324
Με ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ τα παει καλυτερα απο τους υπολοιπους. Ο φτωχος συγγενης που προσπαθει να γλυψει κανενα κοκκαλακι, τουλαχιστον οι αλλοι εχουν και πεντε ψιχουλα και κρατανε και λιγο μποσικα, οι τσιπραιοι επεσαν με τα μουτρα να γλυφουν τους παντες.
Δεν καταλαβαίνω μωρή βγάλε τη πουτσα του αράπη από το στόμα σου

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.279
Πόντοι
6.256
Επειδή το πας πολιτικά το ζητήματα θα σου απαντήσω και θα σε ταπώσω όπως σου αξίζει.
Αυτή τη στιγμή στη χώρα υπάρχουν δύο συστημικα κόμματα και όλα τα άλλα που δεν είναι συστημικα.
Τώρα να σου εξηγήσω πάλι τι είναι συστημικο και τι αντισυστημικο ψάξε πίσω στα μυνηματα μου να τα βρεις η γκουγκλαρε το.
Συστημικα κόμματα είναι η νδ και το πασοκ
Όλα τα υπόλοιπα είναι αντισυστημικα
Σε περιόδους που τα συστημικα κόμματα έχουν ριζώσει και ροκανιζουν τη χώρα και τον λαό επιβάλλεται μια συμμαχία του αντισυστημικου χώρου πάρα τις διαφορές που υπάρχουν,δεν λέμε αν ο αντισυστημικος χώρος ανήκει σε ακραίο και βίαιο χώρο εννοείται δεν συμμαχουμε
Εδώ στο σαιτ μαλακακο ναι μεν μιλάμε πολιτικά αλλά σε προσωπικά ζητήματα αφήνουμε τα πολιτικά στην άκρη,μπορεί ο τελης να ανήκει σε άλλο χώρο πολιτικά αλλά σε διαδικτυακό φιλικό επίπεδο τα παμε καλά και πολλές φορές οι απόψεις για διάφορα ζητήματα ταιριάζουν,δεν απαιτώ εγώ ο τελης να γίνει συριζαιος ούτε ο τελης απαιτεί εγώ να γίνω δεξιός,και έχουμε τσακωθεί στα πολιτικά πολλάκις αλλά προσωπικά ποτέ υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμος
Τώρα τι επιστημονικές συκοφαντίες βγαζετςι εσείς εδώ μέσα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο,κλασσική μέθοδο σας
Τραγουδά τώρα σαουλακο μπας και ηρεμησεις
Θα σου απαντήσω και εγώ πολιτικά :coffee:

Δηλαδή το πασοκ είναι συστημικό κόμμα αλλά η κατσέλη, ο κουρουμπλής, η τζάκρη, ο σπίρτζης, ο κοτζιάς, ο κατρούγκαλος, η κασιμάτη, ο τσουκαλάς και καμιά 20άρια άλλοι που δε θυμάμαι ξαφνικά έγιναν επαναστάτες?

Πως δε συμμετέχεις σε ακραίο χώρο αρου ο σύριζα έχει μέσα ''φωστήρες" που υποστηρίζουν τον κουφοντίνα..

Όσο για τα υπόλοιπα....όλοι οι ρουφιάνοι του φασισμού προσπαθούν να δικαιολογηθούν όταν πέσει το καθεστώς....εσύ προσπάθησες να βοηθήσεις τον λάκη να πάρει την εξουσία αλλά δεν πέρασε...έπεσε το πραξικόπημα και τώρα θα δικαστείς για εγκλήματα πολέμου :sunglasses:

Αυτό για τον αμοιβαίο σεβασμό ήταν πολύ καλό παραλίγο να μου βγει ο καπουτσίνο από τη μύτη ευτυχώς το γλίτωσα γιατί η οθόνη είναι ακριβή :coffee:

Η πραγματικότητα είναι ότι πουλήθηκες στους ταγματασφαλίτες....επί χούντας θα ρουφιάνευς τα σπίτια των κουμουνιστών...επί κατοχής θα έδειχνες με το δάχτυλο στους γερμανούς ποιοι είναι οι αντιστασικαοί της γειτονιάς με αντάλλαγμα ψωμί, τυρί και 1 ώρα με το γκλοπ.

Είσαι ένα γιουσουφάκι του καθεστώτος που ζει από ρουφιανιές και επιδόματα :rockon:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.696
Πόντοι
3.846
Θα γεμίσουμε διακονιαρέους, φουκαράδες, πειναλέους :coffee:

Συνημμένα

• Εργασία και χαρά και δεν πάμε στον κουβά.mp4
    6,1 MB · Εμφανίσεις: 0
  • Υπεραιωνόβια διπλή ελιά.mp4
    11,9 MB · Εμφανίσεις: 0
  • Θα πέσει πείνα....png
    Θα πέσει πείνα....png
    384,8 KB · Εμφανίσεις: 8
OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.324
Θα σου απαντήσω και εγώ πολιτικά :coffee:

Δηλαδή το πασοκ είναι συστημικό κόμμα αλλά η κατσέλη, ο κουρουμπλής, η τζάκρη, ο σπίρτζης, ο κοτζιάς, ο κατρούγκαλος, η κασιμάτη, ο τσουκαλάς και καμιά 20άρια άλλοι που δε θυμάμαι ξαφνικά έγιναν επαναστάτες?

Πως δε συμμετέχεις σε ακραίο χώρο αρου ο σύριζα έχει μέσα ''φωστήρες" που υποστηρίζουν τον κουφοντίνα..

Όσο για τα υπόλοιπα....όλοι οι ρουφιάνοι του φασισμού προσπαθούν να δικαιολογηθούν όταν πέσει το καθεστώς....εσύ προσπάθησες να βοηθήσεις τον λάκη να πάρει την εξουσία αλλά δεν πέρασε...έπεσε το πραξικόπημα και τώρα θα δικαστείς για εγκλήματα πολέμου :sunglasses:

Αυτό για τον αμοιβαίο σεβασμό ήταν πολύ καλό παραλίγο να μου βγει ο καπουτσίνο από τη μύτη ευτυχώς το γλίτωσα γιατί η οθόνη είναι ακριβή :coffee:

Η πραγματικότητα είναι ότι πουλήθηκες στους ταγματασφαλίτες....επί χούντας θα ρουφιάνευς τα σπίτια των κουμουνιστών...επί κατοχής θα έδειχνες με το δάχτυλο στους γερμανούς ποιοι είναι οι αντιστασικαοί της γειτονιάς με αντάλλαγμα ψωμί, τυρί και 1 ώρα με το γκλοπ.

Είσαι ένα γιουσουφάκι του καθεστώτος που ζει από ρουφιανιές και επιδόματα :rockon:
Είσαι άσχετος πολιτικά και στοχεύεις πρόσωπα
Νομίζεις ότι τα στελέχη του κόμματος έχουν επαφές με τους θεσμούς και τα συστημικα λόμπι?
Όχι βλακα δεν έχουν αυτοί
Έχει ο αρχηγός του κόμματος και οι σύμβουλοι του

Τι μας λες μωρή ψωναρα ότι έχεις ακριβή οθόνη νομίζεις θα σε σεβαστούμε ψώνιο.

Δεν πουλήθηκε κάνεις αυτά είναι σενάρια του μυαλου σου και μέρος της συκοφαντίες που πας να στήσεις.
Σε καίει ο κωλος σου που εδώ έχεις βρει απέναντι συσπείρωση από μέλη και σας σκατώνουν έναν έναν
Τσιριζε γαμιολα εκεί θα σε έχω στημένο στο ένα πόδι

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.279
Πόντοι
9.931
Από τη θεωρία της αντισυστημικότητας μέχρι την πράξη, ο δρόμος είναι πολύ μακρύς. Γι αυτό άλλωστε και το Κ.Κ.Ε δεν ήθελε να ελεγχθούν τα οικονομικά του, λέγοντας δια στόματος Παπαρήγα, ότι δεν χρειάζεται να ελεγχθούν τα "μικρά" κόμματα, αλλά μόνον τα μεγάλα. Διότι προφανώς σε κάποιο έλεγχο θα φαινόταν ότι και το Κ.Κ.Ε χρηματοδοτείται από το σύστημα.
για κκε υπήρχε το εύστοχο σύνθημα , τι να τα κάνεις τα ΜΑΤ όταν έχεις ΚΝΑΤ , κάτι τέτοιο στο περίπου αν θυμάμαι καλά

Για συνασπισμό είχε πεί ο βουλευτής του Κοροβέσης
πως από Ζήμενς τα παίρνανε όλοι και ο συνασπισμός, οκέι τον βγάλανε μεθυσμένο...

ο Σύριζα δεν ξεκίνησε αντισυστημικά , θυμόμαστε πάρα πολύ καλά τη Γιάννα , τον Κλίντον
αλλά και τον Χοντρό που φανερά έδινε γραμμή στο "στρατό" του να ψηφίσει συριζα
Βέβαια στην πορεία, ο σύριζα τα έσπασε με το "σύστημα" ,προφανώς δεν ήταν επαρκώς διεφθαρμένος να δίνει μέχρι τα ψίχουλα,
με συνέπεια να πολεμηθεί σφόδρα από τους κρατικοδίαιτους "νταβατζήδες"

Αυτά νομίζω είναι μια αντικειμενική περιγραφή όσων συνέβησαν τότε

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.279
Πόντοι
6.256
Είσαι άσχετος πολιτικά και στοχεύεις πρόσωπα
Νομίζεις ότι τα στελέχη του κόμματος έχουν επαφές με τους θεσμούς και τα συστημικα λόμπι?
Όχι βλακα δεν έχουν αυτοί
Έχει ο αρχηγός του κόμματος και οι σύμβουλοι του

Τι μας λες μωρή ψωναρα ότι έχεις ακριβή οθόνη νομίζεις θα σε σεβαστούμε ψώνιο.

Δεν πουλήθηκε κάνεις αυτά είναι σενάρια του μυαλου σου και μέρος της συκοφαντίες που πας να στήσεις.
Σε καίει ο κωλος σου που εδώ έχεις βρει απέναντι συσπείρωση από μέλη και σας σκατώνουν έναν έναν
Τσιριζε γαμιολα εκεί θα σε έχω στημένο στο ένα πόδι
Ααα τώρα κατάλαβα...οπότε μπορεί το σύριζα να μάζεψε το μισό πασοκ της διαφθοράς...μπορεί οι βουλευτές του να είχαν βγάλει τα λεφτά τους στην μπλακ ροκ για να αβγατίσουν και να σου έλεγαν να βγει η Ελλάδα από το ευρώ...

αλλά δεν έχει σημασία...αφού το στελεχος ζαν κλώντ ένας πουθενάς που ζει με επιδόματα από τους φόρους των εργαζομένων....είναι επαναστάτης :jerking:

Η οθόνη μου κοστίζει όσο 4 μηνιάτικα επιδόματα σου θα σέβεσαι άπλυτε ρουφιάνε του φασισμού :coffee:

Απόδειξη ότι είσαι γιουσουφάκι είναι ότι μόλις βγήκες από το διαγωνισμό και έμεινε ο λάκης μόνος του να σηκώσει την κούπα εξαφανίστηκε...δεν έμεινε να υποστηρίξει τον λακέ του :priest:

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.324
Ααα τώρα κατάλαβα...οπότε μπορεί το σύριζα να μάζεψε το μισό πασοκ της διαφθοράς...μπορεί οι βουλευτές του να είχαν βγάλει τα λεφτά τους στην μπλακ ροκ για να αυγατίσουν και να σου έλεγαν να βγει η Ελλάδα από το ευρώ...

αλλά δεν έχει σημασία...αφού το στελεχος ζαν κλώντ ένας πουθενάς που ζει με επιδόματα από τους φόρους των εργαζομένων....είναι επαναστάτης :jerking:

Η οθόνη μου κοστίζει όσο 4 μηνιάτικα επιδόματα σου θα σέβεσαι άπλυτε ρουφιάνε του φασισμού :coffee:

Απόδειξη ότι είσαι γιουσουφάκι είναι ότι μόλις βγήκες από το διαγωνισμό και έμεινε ο λάκης μόνος του να σηκώσει την κούπα εξαφανίστηκε...δεν έμεινε να υποστηρίξει τον λακέ του :priest:
Το μισό πασοκ Και τα διεφθαρμενα στελέχη του πασοκ τα έχει μαζέψει η νδ σου,μην ονοματίσω τωρα βουλευταδες
Όσα στελέχη του παλαιού πασοκ πήγαν στον σύριζα ήταν στελέχη που ήταν στο περιθώριο του πασοκ

Εγώ είμαι επαναστάτης και εσύ είσαι ένας καναπεδατος πουθενάς που δεν έχει τα κακαλα να πει δημόσια ότι είναι νδ

Ναι μωρή ψωναρα με την οθόνη των 4 επιδομάτων που μας το παίζεις εδώ μέσα Μπρούκλης και το βρακι σου έχει μια τρύπα όσο η κωλοτρυπιδαρα σου

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.279
Πόντοι
6.256
Το μισό πασοκ Και τα διεφθαρμενα στελέχη του πασοκ τα έχει μαζέψει η νδ σου,μην ονοματίσω τωρα βουλευταδες
Όσα στελέχη του παλαιού πασοκ πήγαν στον σύριζα ήταν στελέχη που ήταν στο περιθώριο του πασοκ

Εγώ είμαι επαναστάτης και εσύ είσαι ένας καναπεδατος πουθενάς που δεν έχει τα κακαλα να πει δημόσια ότι είναι νδ

Ναι μωρή ψωναρα με την οθόνη των 4 επιδομάτων που μας το παίζεις εδώ μέσα Μπρούκλης και το βρακι σου έχει μια τρύπα όσο η κωλοτρυπιδαρα σου
Ποιο περιθώριο ρε κρατικοδίαιτο σαμιαμίδι? :2funny: Η τζάκρη???? που όπου δει ευκαιρία χώνεται? ή ο κατρούγκαλος? που έχει πιο πολλά λεφτά από όσα μπορείς να φανταστείς...και ανέλαβε να εξαφανίσει τους μικρούς επαγγελματίες για να μείνουν τα πραγματικά αφεντικά του σύριζα δηλαδή οι εφοπλιστές και οι ολιγάρχες??

Τι επαναστάτης ρε κουραμπιεδόκωλε που παρακαλάς να βγει κόμμα που θα σου δίνει επιδόματα να ζεις τζάμπα? οι επαναστάτες δεν έχουν ανάγκη το κράτος....ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. Δεν ξέρεις ούτε τα βασικά :coffee:

Εσύ γιατί δεν έχεις οθόνη? δε πληρώνει καλά το φασιστικό καθεστώς για τις υπηρεσίες σου?

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.531
Πόντοι
6.256
Τι γράφεις πάλι μωρή λινάτσα εσύ ;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.279
Πόντοι
9.931
και ανέλαβε να εξαφανίσει τους μικρούς επαγγελματίες για να μείνουν τα πραγματικά αφεντικά του σύριζα δηλαδή οι εφοπλιστές και οι ολιγάρχες??
σιγά μην σου έκανε ο συριζα κ τα καρτέλ , κόψε κάτι...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.531
Πόντοι
6.256
την πραγματικότητα όπως είναι
Εγώ δεν είμαι κάθε μέρα όλη μέρα εδώ μπόμπο . Έχει γραφτεί χιλιάδες φορές.
Κάτι χούφταλα που έχουν μόνο ένα σκυλί στη ζωή τους το κάνουν αυτό .
Πρόσεξε μην καταντήσεις σαν αυτούς στα 60 σου.
Τα είχε πει ο Lion7 . Είναι εδώ για να διδάσκουν τους νέους.
Τι σημαίνει κατάντια και αποτυχία.

Πρωτοχρονιά βράδυ , θα είναι εδώ , όπως ήταν ο κολλητός του, ο τραμουντάνα.

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom