You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιστοποιημένος Επίσημος Mr. Μαλάκας του Bourdela.com για το έτος 2025
- Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.375
- Πόντοι
- 2.606
τυπε εγω ξερω μονο απο μπαρμπουτι κοκκαλα πως το λενε να στο κανω λιαναΣκακιστικά μιλάω ,τι σκατα τόσα χρόνια με τον Μπαρτζώκα δεν μαθατε τίποτα![]()
Βασιλοφρων13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 12.394
- Πόντοι
- 2.606
Τα τσιμπας τα ζάρια;τυπε εγω ξερω μονο απο μπαρμπουτι κοκκαλα πως το λενε να στο κανω λιανα
Βασιλοφρων13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 12.394
- Πόντοι
- 2.606
Στο τελικό θα βάλουμε λεωφορεία ,με σημαιάκια όπως παλιακαλα ρε πουστη μου ποσες φορες θα ψηφισουμε για μιστερ μαλακα φετος????!!!!!
ειναι τεραστια ταλαιπωρία για εμας τους ετεροδημοτες!!!!!
![]()
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.375
- Πόντοι
- 2.606
και να παιζει στα ηχεια στο πουλμαν πολη κερμανιδη μη μου λες μεγαλα λογια σταματησαν τα ρολογια και το τελευταιο τρενο εφυγε νωρις με καβατζα τσιπουρο σε μπουκαλι φαντα ανευΣτο τελικό θα βάλουμε λεωφορεία ,με σημαιάκια όπως παλια
Βασιλοφρων13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 12.394
- Πόντοι
- 2.606
και να παιζει στα ηχεια στο πουλμαν πολη κερμανιδη μη μου λες μεγαλα λογια σταματησαν τα ρολογια και το τελευταιο τρενο εφυγε νωρις με καβατζα τσιπουρο σε μπουκαλι φαντα ανευ![]()
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 57.367
- Πόντοι
- 40.655
Το καλύτερο θα ήταν να απαγορευτούν τέτοια νήματα δια παντός και αν θέλει να με ακούσει η Διοίκηση να πέσει και τσεκούρι σε όλες αυτές τις μαλακίες, υπάρχουν πολιτικά και αθλητικά νήματα να γίνουν βίδες, δεν μας χρειάζονται και δαύτα ειδικά τις γιορτές.
Μην προσποιείσαι τον αφελή, σύντροφε.
Κανείς δεν "τσεκουριάζει" την "ατραξιόν" που του φέρνει κόσμο. 'Εστω κι αν αυτή η ατραξιόν είναι freak show, όπως τα "παρατράγουδα" της Πάνια.
Αυτά είναι αλήθεια, ουδέποτε με έκραξες αν έχω καψούρα με την τάδε κλπ αλλά αφού ξεκίνησε η γκρίνια μεταξύ των "στρατοπέδων" άρχισα κι εγώ να σου επιτίθεμαι καυτηριαζοντάς σε.
Μα όπως θα διαπίστωσες δεν διαμαρτυρήθηκα.
Τουναντίον το θεωρώ θεμιτό, αν όχι και επιβαλλόμενο στα πλαίσια της γενικότερης καζούρας.
Απλά σου συνέστησα να μην λησμονείς ότι πρόκειται για καζούρα.
Ναι αλλά δεν μπορείς να ξέρεις τι μπορεί να προκύψει ακόμη και από μια βρισιά μέσω Ίντερνετ, τόσα και τόσα έχουμε διαβάσει στις ειδήσεις και οι πρωταγωνιστές δεν είναι αναγκαστικά πιτσιρίκια.
Λες να έλθει ο Ζαν ή ο Λάκης να μου σκάσουν τα λάστιχα του Μοτοσακώ;
Ούτε γι αυτό δεν έχουν κότσια.
Βασιλοφρων13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 12.394
- Πόντοι
- 2.606
Αν η κλίκα ήταν τα παρατράγουδα της Πάνια,ποιος θα ήταν ποιος;Κανείς δεν "τσεκουριάζει" την "ατραξιόν" που του φέρνει κόσμο. 'Εστω κι αν αυτή η ατραξιόν είναι freak show, όπως τα "παρατράγουδα" της Πάνια.
Κάνε κάστινγκ τωρα

Ντουντάτσης
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.709
- Πόντοι
- 3.846
Μα για αυτό έγραψα στο Ζαν, μάλλον υπέδειξα => κάτσε ήσυχα, μην πας στο νήμα των παππούδων για φασαρίες. Σε αφήνω γιατί πλησιάζει η ώρα της Τυνησίας και παράλληλα πρέπει να ανάψω και το τζάκι.Μην προσποιείσαι τον αφελή, σύντροφε.
Κανείς δεν "τσεκουριάζει" την "ατραξιόν" που του φέρνει κόσμο. 'Εστω κι αν αυτή η ατραξιόν είναι freak show, όπως τα "παρατράγουδα" της Πάνια.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 57.367
- Πόντοι
- 40.655
Αν η κλίκα ήταν τα παρατράγουδα της Πάνια,ποιος θα ήταν ποιος;
Κάνε κάστινγκ τωρα![]()
Σε κάτι Ζαν-Κλώντ, Μουνοβαγόνηδες, Λακοζελικοφυλόβιοτελλοσταλόνηδες κλπ, αναφέρομαι που ουσιαστικά δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα εκτός από φούμαρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μα για αυτό έγραψα στο Ζαν, μάλλον υπέδειξα => κάτσε ήσυχα, μην πας στο νήμα των παππούδων για φασαρίες. Σε αφήνω γιατί πλησιάζει η ώρα της Τυνησίας και παράλληλα πρέπει να ανάψω και το τζάκι.
Καλό βράδυ.
Βασιλοφρων13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 12.394
- Πόντοι
- 2.606
Ο κατμαν ΒαςΒας κ σια είναι επιστήμονες μπροστά σε αυτούςΣε κάτι Ζαν-Κλώντ, Μουνοβαγόνηδες, Λακοζελικοφυλόβιοτελλοσταλόνηδες κλπ, αναφέρομαι που ουσιαστικά δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα εκτός από φούμαρα.
Κ εμείς οριακά τους εχουμε πάντως μη νομιζεις
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 57.367
- Πόντοι
- 40.655
Ο κατμαν ΒαςΒας κ σια είναι επιστήμονες μπροστά σε αυτούς
Κ εμείς οριακά τους εχουμε πάντως μη νομιζεις![]()
Ζαν Κλώντ:
Λάκης:
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.555
- Πόντοι
- 5.506
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 57.367
- Πόντοι
- 40.655
ΡΕ ΕΣΕΙς ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙς ΤΙΠΟΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ολο το φορουμ για να βρουμε που κρυφτηκε
Εργαζόμαστε, σύντροφε.
Δεν ψωλοβροντάμε.
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.787
- Πόντοι
- 16.131