athinaios44
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 121.146
- Πόντοι
- 24.631

ειναι και ο πριπρις στην λισταΤι κακό που με βρήκε
Με αγνοεί ένας άγνωστος που τον κράζουν και οι πέτρες σε ένα πουτανοσαη![]()

Τι κακό που με βρήκε
Με αγνοεί ένας άγνωστος που τον κράζουν και οι πέτρες σε ένα πουτανοσαη![]()
Αυτός λογικό είναιειναι και ο πριπρις στην λιστα![]()

παρεθεσα βιντεακι ποιο πανω ταιριαζει στο κακο που μας βρηκε αλλα συγχωνευτηκεΑυτός λογικό είναι
Σπαμαρει παντού![]()
Κλαιωωωωπαρεθεσα βιντεακι ποιο πανω ταιριαζει στο κακο που μας βρηκε αλλα συγχωνευτηκε
Ρε καρναβαλι, μας βαζεις οδηγιες πως βαζεις δονητη στον πατο σου και περιμενεις να ακουσεις και τα συγχαρητηρια;
Μια παρέα ναυάγια είναι τύπε, που τρώνε μαζί σε χαμαιτυπεία στα πέριξ των μπουρδέλων .Τύπε άσε και κανέναν απ' έξω να διαβάζεις τιποτα
προσέχω μεν τι τρώω μα συνήθως δε λέω όχι στις προσκλήσεις, είμαι καλό παιδί εγωΜια παρέα ναυάγια είναι τύπε, που τρώνε μαζί σε χαμαιτυπεία στα πέριξ των μπουρδέλων .
Αν τους γουστάρεις, έμπα στην παρέα τους, να τρως μαζί τους.
Δεν έχει σημασία το τι και που , αλλά το με ποιούς, στην προκειμένη.προσέχω μεν τι τρώω μα συνήθως δε λέω όχι στις προσκλήσεις, είμαι καλό παιδί εγω
ναι η παρέα κάνει τη διαφοράΔεν έχει σημασία το τι και που , αλλά το με ποιούς, στην προκειμένη.
Στηρίζω αδερφέ. Να ξαλαφρώσει λίγο από το κατρουλιό και το νήμα της βαζέλας.

Οπου πιστοι και καλοι φιλοι οι κλωνοι του λακη και η κρυφη παρακολουθηση απο διαφορετικο μπροουζερ, να τα λεμε κι αυτα λακαρε.Οι πιστοί καλοί φίλοι , θεωρώ ότι θα ενημερώσουν , όπως πάντα , για όσους με ψήφισαν σε επόμενες ψηφοφορίες για να προστεθούν στη λίστα.
Η παλιά διάκριση ισόβιου και μη , δεν υφίσταται πλέον , όλοι όσοι είναι στη λίστα , είναι ισόβιοι .