Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 33 8,3%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 28 7,0%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 79 19,8%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,5%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 42 10,5%
  • Βέρα

Ψήφοι: 25 6,3%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 46 11,5%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 90 22,5%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 47 11,8%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 20 5,0%
  • Πάολα

Ψήφοι: 50 12,5%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 29 7,3%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 8,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    400

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.590
Πόντοι
6.955
καλημερα φιλε μου την δοκιμασες;
Την έχω δοκιμάσει δις σε διαφορετικά προγράμματα. Επειδή τα γούστα διαφέρουν από πελάτη σε πελάτη δεν θα κάνω κριτική, πας και δοκιμάζεις.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.623
Πόντοι
7.215
εχει δοκιμασει κανεις μαρκελλα???
Κι εγώ έχω ρωτήσει πολλές φορές αλλά δεν έχω λάβει καμία απόκριση, οπότε μάλλον δεν έχει πάει κανείς από εδώ μαζί της... Πάντως ούτως ή άλλως δεν είναι πλέον στα προγράμματα, υπάρχει όμως ακόμα στη λίστα των κοριτσιών οπότε ίσως ξαναδουλέψει

Trhunter

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2022
Κριτικές
3
Like
419
Πόντοι
21
Να υποθέσω 150 άμα κάνει anal σαν υπηρεσίες;
Καλησπέρα αυτό δεν το ξέρω γιατί δεν έχω πάρει τετοιο πρόγραμμα για να σου πω με σιγουριά . Θα σου πρότεινα να πάρεις μια κοπέλα και αυτή στο δωμάτιο θα σου προτείνει να φέρει και την δεύτερη. Αυτό με την προϋπόθεση ότι η δεύτερη δεν είναι σε δωμάτιο

apistos21

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2024
Like
374
Πόντοι
21
Φίλε μου και πάλι σε ευχαριστώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλησπέρα αυτό δεν το ξέρω γιατί δεν έχω πάρει τετοιο πρόγραμμα για να σου πω με σιγουριά . Θα σου πρότεινα να πάρεις μια κοπέλα και αυτή στο δωμάτιο θα σου προτείνει να φέρει και την δεύτερη. Αυτό με την προϋπόθεση ότι η δεύτερη δεν είναι σε δωμάτιο
Φίλε μου και πάλι σε ευχαριστώ

telis67

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
10
Like
284
Πόντοι
290
Θα επανέλθω για τις παροχές του συγκεκριμένου χώρου. Συνεβρέθηκα τις προάλλες μια ακόμη φορά με την Εβελίνα. Η κοπέλα μπαίνει στο δωμάτιο πεντακάθαρη, φρεσκοπλυμένη και πλήρως αποτριχωμένη, όποιο σημείο του σώματός της αγγίξεις ή γευτείς σε μαγεύει. Επίσης κατά τη διάρκεια της πράξης, συμμετέχει μιλώντας μαζί σου για τις φαντασιώσεις σου, κάτι που είναι ιδιαίτερα διεγερτικό, διότι ως γνωστόν sex στα μουγγά δεν γίνεται.

apistos21

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2024
Like
374
Πόντοι
21
Θα επανέλθω για τις παροχές του συγκεκριμένου χώρου. Συνεβρέθηκα τις προάλλες μια ακόμη φορά με την Εβελίνα. Η κοπέλα μπαίνει στο δωμάτιο πεντακάθαρη, φρεσκοπλυμένη και πλήρως αποτριχωμένη, όποιο σημείο του σώματός της αγγίξεις ή γευτείς σε μαγεύει. Επίσης κατά τη διάρκεια της πράξης, συμμετέχει μιλώντας μαζί σου για τις φαντασιώσεις σου, κάτι που είναι ιδιαίτερα διεγερτικό, διότι ως γνωστόν sex στα μουγγά δεν γίνεται.
φιλε μου απο τις λιγες τιμιες η εβελινα

telis67

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
10
Like
284
Πόντοι
290
Δεν ξέρω πόσο καιρό ασχολείσαι με το άθλημα. Μια πολύ καλή υπήρχε στο χώρο μέχρι το 2015 περίπου, μια ξανθιά και αφράτη, η Αλεξάνδρα (Νομίζω από την Τσεχία).

telis67

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
10
Like
284
Πόντοι
290
Διάλεγα το πλήρες αυταρχικό (κοντά στα 40 min) και σερνόμουνα όταν έβγαινα από το studio.

apistos21

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2024
Like
374
Πόντοι
21
Δεν ξέρω πόσο καιρό ασχολείσαι με το άθλημα. Μια πολύ καλή υπήρχε στο χώρο μέχρι το 2015 περίπου, μια ξανθιά και αφράτη, η Αλεξάνδρα (Νομίζω από την Τσεχία).
ξανθια ειχα πετυχε καπου 18-19 την γαβριελα την ρωσσιδα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom