καλημερα φιλε μου την δοκιμασες;,Αμαντα ειναι η παλια Δαναη.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
καλημερα φιλε μου την δοκιμασες;,Αμαντα ειναι η παλια Δαναη.
Την έχω δοκιμάσει δις σε διαφορετικά προγράμματα. Επειδή τα γούστα διαφέρουν από πελάτη σε πελάτη δεν θα κάνω κριτική, πας και δοκιμάζεις.καλημερα φιλε μου την δοκιμασες;
Κι εγώ έχω ρωτήσει πολλές φορές αλλά δεν έχω λάβει καμία απόκριση, οπότε μάλλον δεν έχει πάει κανείς από εδώ μαζί της... Πάντως ούτως ή άλλως δεν είναι πλέον στα προγράμματα, υπάρχει όμως ακόμα στη λίστα των κοριτσιών οπότε ίσως ξαναδουλέψειεχει δοκιμασει κανεις μαρκελλα???
Να υποθέσω 150 άμα κάνει anal σαν υπηρεσίες;Όσες φορές έχω κάνει τρίο με στραπ.ιν έχω πληρώσει από 120-150 ανάλογα τη φάση
Καλησπέρα αυτό δεν το ξέρω γιατί δεν έχω πάρει τετοιο πρόγραμμα για να σου πω με σιγουριά . Θα σου πρότεινα να πάρεις μια κοπέλα και αυτή στο δωμάτιο θα σου προτείνει να φέρει και την δεύτερη. Αυτό με την προϋπόθεση ότι η δεύτερη δεν είναι σε δωμάτιοΝα υποθέσω 150 άμα κάνει anal σαν υπηρεσίες;
Φίλε μου και πάλι σε ευχαριστώΚαλησπέρα αυτό δεν το ξέρω γιατί δεν έχω πάρει τετοιο πρόγραμμα για να σου πω με σιγουριά . Θα σου πρότεινα να πάρεις μια κοπέλα και αυτή στο δωμάτιο θα σου προτείνει να φέρει και την δεύτερη. Αυτό με την προϋπόθεση ότι η δεύτερη δεν είναι σε δωμάτιο
Ναιαξιζει να επισκεφτω την αννα;
σε ευχαριστω φιλε μου
φιλε μου απο τις λιγες τιμιες η εβελιναΘα επανέλθω για τις παροχές του συγκεκριμένου χώρου. Συνεβρέθηκα τις προάλλες μια ακόμη φορά με την Εβελίνα. Η κοπέλα μπαίνει στο δωμάτιο πεντακάθαρη, φρεσκοπλυμένη και πλήρως αποτριχωμένη, όποιο σημείο του σώματός της αγγίξεις ή γευτείς σε μαγεύει. Επίσης κατά τη διάρκεια της πράξης, συμμετέχει μιλώντας μαζί σου για τις φαντασιώσεις σου, κάτι που είναι ιδιαίτερα διεγερτικό, διότι ως γνωστόν sex στα μουγγά δεν γίνεται.
ξανθια ειχα πετυχε καπου 18-19 την γαβριελα την ρωσσιδαΔεν ξέρω πόσο καιρό ασχολείσαι με το άθλημα. Μια πολύ καλή υπήρχε στο χώρο μέχρι το 2015 περίπου, μια ξανθιά και αφράτη, η Αλεξάνδρα (Νομίζω από την Τσεχία).
τρανς ή εκ φύσεως γυναίκα;φιλε μου απο τις λιγες τιμιες η εβελινα
κανονικη γυναικατρανς ή εκ φύσεως γυναίκα;
ευχαριστώ για την απάντηση.κανονικη γυναικα