Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Σιγά την μέτριαΞέρετε που μπορώ να βρω τη Μαριάννα από your angels.Κοκκινομαλα δούλευε εκεί πριν 3 χρόνια
Μεταξουργείο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειοAnte na po kai ego to silver alert mou pios gnorizei aliona apo didimou 18A.B i gnosti Aliona oxi kamia imitasion apo ta temu efyge stamatise alaxse egine kalogria...
I gnosti Alina giati einai 2milame gia to top tsimbouki xronai epi tis didimou kai perixora etsi mysti min pame tzamba ...kala tzamba den pame tha gamiso ti Zana ala leme toraΜεταξουργείο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο
Ρε παιδια η Νανα (απο καλυμνου 36 και παλια φυλης), που εξαφανιστηκε επι covid, υπαρχει? Ζει? Στη φυλης μας ειχε χαρισει ωραιες πιπες... τι θυμαμαι τωρα θα μου πεις...
Δουλεύει σε κλειστό κύκλο σε ξενοδοχείο του κέντρουΡε παιδια η Νανα (απο καλυμνου 36 και παλια φυλης), που εξαφανιστηκε επι covid, υπαρχει? Ζει? Στη φυλης μας ειχε χαρισει ωραιες πιπες... τι θυμαμαι τωρα θα μου πεις...
Έλα ντε, τί θυμάσαι... Εγώ που μάλλον είμαι πιο μικρός από εσένα την είχα πάρει το 2009 και ήταν ήδη ερείπιο...Ρε παιδια η Νανα (απο καλυμνου 36 και παλια φυλης), που εξαφανιστηκε επι covid, υπαρχει? Ζει? Στη φυλης μας ειχε χαρισει ωραιες πιπες... τι θυμαμαι τωρα θα μου πεις...
Έλα ντε, τί θυμάσαι... Εγώ που μάλλον είμαι πιο μικρός από εσένα την είχα πάρει το 2009 και ήταν ήδη ερείπιο...