You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναζητήσεις «χαμένων» ιερόδουλων...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα podolagnos_28
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
καλο απογευμα σε ολους. ψαχνω απο δυδιμου 16 με την ασπρη αλουμινοπορτα μια Ανδριανα η Αλεξανδρα περιπου 50 με μεγαλα μπαλκονια.
εργαζοταν εκει μεχρι και τον κοβιντ. μετα την εχασα οποιος ξερει κατι αν δουλευει σε σπιτια η σε ξενοδοχεια θα ημουν υποχρεος.
ευχαριστω
εργαζοταν εκει μεχρι και τον κοβιντ. μετα την εχασα οποιος ξερει κατι αν δουλευει σε σπιτια η σε ξενοδοχεια θα ημουν υποχρεος.
ευχαριστω
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 3.518
- Πόντοι
- 456
Σιγά την μέτριαΞέρετε που μπορώ να βρω τη Μαριάννα από your angels.Κοκκινομαλα δούλευε εκεί πριν 3 χρόνια
Διαγραμμένο μέλος 222582
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Like
- 19
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα μάγκες όλες αυτές αννα-ιλονα σονια κλπ που χαθήκανε
mpixtis888
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2025
- Like
- 148
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά!Η Ταϋλανδέζα Κίκι(μικροκαμωμένη με πεταχτά δόντια) που δούλευε στο Περγάμου 1, ξέρουμε πού είναι!;
EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 108
- Like
- 20.584
- Πόντοι
- 26.435
Κανένας ξέρει τίποτα για Νικόλ Μολδαβη? έχει καιρό να φανεί. Ή σταμάτησε ή το χει γυρίσει στις βίζιτες.
edit: αν ξέρει κάποιος κάτι ένα πμ! ευχαριστώ!
edit: αν ξέρει κάποιος κάτι ένα πμ! ευχαριστώ!
Τελευταία τροποποίηση:
Koyiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 470
- Πόντοι
- 21
Μεταξουργείο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειοAnte na po kai ego to silver alert mou pios gnorizei aliona apo didimou 18A.B i gnosti Aliona oxi kamia imitasion apo ta temu efyge stamatise alaxse egine kalogria...
I gnosti Alina giati einai 2milame gia to top tsimbouki xronai epi tis didimou kai perixora etsi mysti min pame tzamba ...kala tzamba den pame tha gamiso ti Zana ala leme toraΜεταξουργείο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο
Andromaxiserea
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2024
- Like
- 661
Ρε παιδια η Νανα (απο καλυμνου 36 και παλια φυλης), που εξαφανιστηκε επι covid, υπαρχει? Ζει? Στη φυλης μας ειχε χαρισει ωραιες πιπες... τι θυμαμαι τωρα θα μου πεις...
Το έτος 2023 συμπλήρωσε 10.500 ένσημα και βγήκε στη σύνταξη!
Ρε παιδιά, μια μελαχρινή Ελληνίδα (Μαρινα απο Ζακυνθο) που δούλευε ακριβώς πριν έναν χρόνο στο 1ο Τρίπολης… (αυτό που έχει μεγάλο πάρκινγκ… το δυτικό σπίτι που «βλέπει» προς το 2ο)… ξέρει κανένας αν δουλεύει κάπου; Την είχα πετύχει εκεί πέρυσι τις μέρες των γιορτών… 28 μου ειχε πει οτι ειναι, ομως κάπου στα 35 την έκανα. Μαύρα μαλλιά ως τους ώμους, πολυ ωραιο πρόσωπο, μεγάλα βυζιά και σώμα λίγο χαλαρό με πιασίματα, αλλά ωραίο… Από όσο μου είχε πει, ήταν από Ζάκυνθο και τη λένε Μαρίνα.
Τελευταία τροποποίηση:
Παιδια καλησπερα μηπως γνωριζει κανεις για καποια (Αντριανα η Αλεξανδρα) γκιλφ με μεγαλα μπαλκονια και κοντο μαλλι, που δουλευε μερχι και κοβιντ στο Διδυμου 16 Α στο ημιυπογειο (με την ασπρη πορτα) σε απλο προγραμμα. οποιος ξερει κατι η εδω η σε πμ. ευχαριστω και να περναμε καλα.
Δουλεύει σε κλειστό κύκλο σε ξενοδοχείο του κέντρουΡε παιδια η Νανα (απο καλυμνου 36 και παλια φυλης), που εξαφανιστηκε επι covid, υπαρχει? Ζει? Στη φυλης μας ειχε χαρισει ωραιες πιπες... τι θυμαμαι τωρα θα μου πεις...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 5.623
- Πόντοι
- 7.215
Έλα ντε, τί θυμάσαι... Εγώ που μάλλον είμαι πιο μικρός από εσένα την είχα πάρει το 2009 και ήταν ήδη ερείπιο...Ρε παιδια η Νανα (απο καλυμνου 36 και παλια φυλης), που εξαφανιστηκε επι covid, υπαρχει? Ζει? Στη φυλης μας ειχε χαρισει ωραιες πιπες... τι θυμαμαι τωρα θα μου πεις...
Ηρακλής 19
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 593
- Πόντοι
- 21
Ιζαμπέλα από φιλιπιδου
Έλα ντε, τί θυμάσαι... Εγώ που μάλλον είμαι πιο μικρός από εσένα την είχα πάρει το 2009 και ήταν ήδη ερείπιο...
Κάποιοι Έλληνες λατρεύουν όλα τα αρχαία μνημεία! Η Νανά είναι για το μουσείο της Μαντάμ Μουνώ.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις