Νέα

BOUEFA-Μίστερ Μαλάκας 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Malakuefa 2025

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    57
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.086
Πόντοι
28.246
Τψρα γύρισα από έξοδο ψυχακια νομίζεις όλη μέρα στο μπου θα είμαι
Φουλ πρόγραμμα και καθόλου χρόνος μόνο κάτι λίγα λεπτά να σε σκατώνω και να σου ρίχνω κάνα γύρο και μετά τσαο
Είμαι στο κοσιτσε τώρα με την ουκρανη και απο Δευτέρα Τσεχία με τη τσεχα
Ρε συ. Με τέτοιο ποιοτικό μουνί και μπόλικο σε Κόσιστε, Brno με Ουκρανές με Τσέχες, αύριο λέει το πρόγραμμά σου Τσέχα. Τι την παρακολουθείς την ίριδα που είναι στην Πάτρα Τουρ; Και της πάτησες και λαικ πριν κανά μισάωρο; Πολύ μοάινεςι για άνθρωπος με φόρτο δουλειάς και ζωής από την ώρα που κατέβηκε στην Πάτρα και ζήτησες και ενημέρωση από όποιον πάει. Κια δεν κάτσει και πολύ βλεπω. Στις 23 φεύγει. Αλλά τι σε νοιάζει εσένα, βέβααια... εσύ είσαι στο Brno και γαμάς Τσέχα.

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.555
Πόντοι
5.506
ΚΟΝΓΚΡΕΣΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ Bourdela.com

Σύντροφοι και συντρόφισσες,

Οι έξι υποψήφιοι για την πρώτη και ημιτελική φάση είναι οι κάτωθι:
@ananeotikos
@barock
@Zebu
@jean-Claud
@tellystalone6969
@Πιατσοχαλάστρα$

Στην ψηφοφορία θα έχετε τη δυνατότητα τριών (3) επιλογών. Κατά τα άλλα θα είναι ονομαστική και χωρίς δικαίωμα αλλαγής ψήφου.

Όποιος από τους υποψηφίους έχει το θράσος επιθυμεί να εξαιρεθεί από τον διαγωνισμό, οφείλει να καταθέσει εγγράφως στο παρόν νήμα αίτημα μέχρι σήμερα τα μεσάνυχτα, το οποίο τονίζουμε πως θα μπει και αυτό σε δημοκρατική διαδικασία ψηφοφορίας από τον Λαό του Bourdela.com προκειμένου να αποφασιστεί με απόλυτη διαφάνεια για το αν η εξαίρεση του θα γίνει αποδεκτή. -
Ο χρηστης τελης ειμαι σιγουρος πως εχει προσωπικους λογους να παραιτηθει απο εναν ακομα διαγωνισμο.

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326
Ρε συ. Με τέτοιο ποιοτικό μουνί και μπόλικο σε Κόσιστε, Berno με Ουκρανές με Τσέχες, αύριο λέει το πρόγραμμά σου Τσέχα. Τι την παρακολουθείς την ίριδα που είναι στην Πάτρα Τουρ; Και της πάτησες και λαικ πριν κανά μισάωρο; Πολύ μοάινεςι για άνθρωπος με φόρτο δουλειάς και ζωής από την ώρα που κατέβηκε στην Πάτρα και ζήτησες και ενημέρωση από όποιον πάει. Κια δεν κάτσει και πολύ βλεπω. Στις 23 φεύγει. Αλλά τι σε νοιάζει εσένα, βέβααια... εσύ είσαι στο Brno και γαμάς Τσέχα.
Μακάρι να ήμουν πατρα να πήγαινα με την ίριδα αλλά θα ήθελα να ακούσω γνώμες μιας και όπου να είναι αν έρθω Ελλάδα θα την επισκεφτώ

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.555
Πόντοι
5.506
Ρε συ. Με τέτοιο ποιοτικό μουνί και μπόλικο σε Κόσιστε, Berno με Ουκρανές με Τσέχες, αύριο λέει το πρόγραμμά σου Τσέχα. Τι την παρακολουθείς την ίριδα που είναι στην Πάτρα Τουρ; Και της πάτησες και λαικ πριν κανά μισάωρο; Πολύ μοάινεςι για άνθρωπος με φόρτο δουλειάς και ζωής από την ώρα που κατέβηκε στην Πάτρα και ζήτησες και ενημέρωση από όποιον πάει. Κια δεν κάτσει και πολύ βλεπω. Στις 23 φεύγει. Αλλά τι σε νοιάζει εσένα, βέβααια... εσύ είσαι στο Brno και γαμάς Τσέχα.
Οσο εισαι εσυ στο Σεντραλ Παρκ αλλο τοσο ειναι αυτος καπου στου διαολο τον κωλο που λεει. Οπως σου το γραφω.

• Like
Αντιδράσεις: Zebu

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.774
Πόντοι
456
Για θύμισε μου το όνομα σου για να δω, αν είσαι αυτή που φέρνω τώρα στο μυαλό..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.555
Πόντοι
5.506
Μακάρι να ήμουν πατρα να πήγαινα με την ίριδα αλλά θα ήθελα να ακούσω γνώμες μιας και όπου να είναι αν έρθω Ελλάδα θα την επισκεφτώ
Οσο ΘΑ επισκεπτοσουν την κυρια Τζο ΑΝ ερχοσουν Ελλαδα και της εστειλες μια καλησπερα πριν απο 3-4 μηνες.

Σκατοκεφαλε.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.086
Πόντοι
28.246
Και γιατί βιάζεσαι να τις δεις γρήγορα;; Θα τις δεις μόλις μπορέσεις μιας και έχεις φόρτο εργασίας.

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326
Οσο ΘΑ επισκεπτοσουν την κυρια Τζο ΑΝ ερχοσουν Ελλαδα και της εστειλες μια καλησπερα πριν απο 3-4 μηνες.

Σκατοκεφαλε.
Και η απάντηση της ήταν ο μπαρόκ είναι άντρας με πηδηξε
Χαχαχαχαχαχ α
Αντε από δω πέρα ρε βλαμμένο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και γιατί βιάζεσαι να τις δεις γρήγορα;; Θα τις δεις μόλις μπορέσεις μιας και έχεις φόρτο εργασίας.
Είπα ότι βιάζομαι ρε ψυχακια?
Όταν είναι θα την παρω

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.086
Πόντοι
28.246
Χαχαχαχαχαχ α
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Είπα ότι βιάζομαι ρε ψυχακια?
Όταν είναι θα την παρω
Και πως θα κάτσει η φάση να είσαι εσύ Αθήνα ή Πάτρα; Αυτή μπορεί να είναι σε άλλη πόλη. Πρέπει να βρεθείτε στα ίδια μέρη.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.555
Πόντοι
5.506
Χαχαχαχαχαχ α
Ελα ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΕ.

IMG_6311.jpeg
IMG_6312.jpeg
IMG_6313.jpeg

Αυτη ηταν η συνομιλια;;;
Πατωνεις τωρα Βιταμα κλαπαρχιδο;

MrEco

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
23
Like
5.338
Πόντοι
5.595
Εγώ όπως πάντα τα λέω έξω από τα δόντια
Το κουαρτέτο σαιντ λάμα βλαροκ και ζεμπου είναι μέρος του προμοσιον των κολγκιρλ εδώ μέσα,δεν είναι τυχαίο που ποτέ δεν τρώνε μπαν,που όταν κάποιος πει κάτι για τα κολγκιρλ αυτοί πετάγονται σαν σωματοφυλακες να την προστατεύουν συν το προμοσιον.
Τώρα το ρεζουμέ είναι ποιοι είναι αυτά τα 4 γαμιδια που κρύβονται πίσω από τα προμοτοροπροφιλ
Κοινοί θνητοί απλά εκτελούν το έργο με τσάμπα υπηρεσίες,βάλτοι να ανεβάζουν τη δημοτικότητα της κάθε μιας?νταβαδες δεν είναι γιατί αυτοί έχουν αλλο στυλ,απλά μαλακες που απλά ταίριαξαν τα χνώτα τους?.
Πάντως να ξέρουν όλα τα μέλη ότι αυτοί ειδικά το κουτρετο λειτουργούν μαζί οργανωμένα όπως είπα είναι κλίκα μαζί με τα υπόλοιπα 3 4 σουργελα.
και να θελει κανεις να σε παρει σοβαρα/καλοπροαιρετα, μιλας για wannabe νταβαδες και επιδιωκεις κλικα με τασο καρυπιδη.
Με Τασο.Καρυπιδη. Καπου ωπα, αντιφαση

• Like
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.555
Πόντοι
5.506
Χαιρουπολις ζώνατε
Αλλά γιατί να μου πει για σένα τι είσαι χωρίς να ρωτήσω?
Γιατι σε εχει σταμπαρισμενο ηδη, μαλακα.
Πες μας τωρα σε ποιο σημειο της συνομιλιας ζητησες πληροφοριες για συναντηση κλαπαρχιδο.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.086
Πόντοι
28.246
OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326
Γιατι σε εχει σταμπαρισμενο ηδη, μαλακα.
Πες μας τωρα σε ποιο σημειο της συνομιλιας ζητησες πληροφοριες για συναντηση κλαπαρχιδο.
Σε κανένα σιγά μη πήγαινα εγώ με κολ γκιρλ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.555
Πόντοι
5.506
Γιατί είσαι ακόμα ον λαιν; Δεν έχεις δουλειές και ζωή και γκόμενες;
Κατσε τωρα να μας απαντησει, τωρα που ξεβρακωθηκε παλι, γιατι εστειλε μηνυμα στην κυρια Τζο και τι σκατα ηθελε; Γιατι συναντηση, ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ, ηξερε οτι η κυρια τζο δεν εχει στραπον να του δωσει την κωλοτρυπιδα στο χερι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom