noblue
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 11.958
- Πόντοι
- 17.595
Δεν θυμάμαι τι είχε πριν αλλά αυτό είναι μια χαρά.Πόσες φορές πρεπει να σου πω να μην αλλάζεις αβαταρ![]()
Δεν θυμάμαι τι είχε πριν αλλά αυτό είναι μια χαρά.Πόσες φορές πρεπει να σου πω να μην αλλάζεις αβαταρ![]()
Ρε συ. Με τέτοιο ποιοτικό μουνί και μπόλικο σε Κόσιστε, Brno με Ουκρανές με Τσέχες, αύριο λέει το πρόγραμμά σου Τσέχα. Τι την παρακολουθείς την ίριδα που είναι στην Πάτρα Τουρ; Και της πάτησες και λαικ πριν κανά μισάωρο; Πολύ μοάινεςι για άνθρωπος με φόρτο δουλειάς και ζωής από την ώρα που κατέβηκε στην Πάτρα και ζήτησες και ενημέρωση από όποιον πάει. Κια δεν κάτσει και πολύ βλεπω. Στις 23 φεύγει. Αλλά τι σε νοιάζει εσένα, βέβααια... εσύ είσαι στο Brno και γαμάς Τσέχα.Τψρα γύρισα από έξοδο ψυχακια νομίζεις όλη μέρα στο μπου θα είμαι
Φουλ πρόγραμμα και καθόλου χρόνος μόνο κάτι λίγα λεπτά να σε σκατώνω και να σου ρίχνω κάνα γύρο και μετά τσαο
Είμαι στο κοσιτσε τώρα με την ουκρανη και απο Δευτέρα Τσεχία με τη τσεχα
Ο χρηστης τελης ειμαι σιγουρος πως εχει προσωπικους λογους να παραιτηθει απο εναν ακομα διαγωνισμο.ΚΟΝΓΚΡΕΣΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ Bourdela.com
Σύντροφοι και συντρόφισσες,
Οι έξι υποψήφιοι για την πρώτη και ημιτελική φάση είναι οι κάτωθι:
@ananeotikos
@barock
@Zebu
@jean-Claud
@tellystalone6969
@Πιατσοχαλάστρα$
Στην ψηφοφορία θα έχετε τη δυνατότητα τριών (3) επιλογών. Κατά τα άλλα θα είναι ονομαστική και χωρίς δικαίωμα αλλαγής ψήφου.
Όποιος από τους υποψηφίουςέχει το θράσοςεπιθυμεί να εξαιρεθεί από τον διαγωνισμό, οφείλει να καταθέσει εγγράφως στο παρόν νήμα αίτημα μέχρι σήμερα τα μεσάνυχτα, το οποίο τονίζουμε πως θα μπει και αυτό σε δημοκρατική διαδικασία ψηφοφορίας από τον Λαό του Bourdela.com προκειμένου να αποφασιστεί με απόλυτη διαφάνεια για το αν η εξαίρεση του θα γίνει αποδεκτή. -
Μακάρι να ήμουν πατρα να πήγαινα με την ίριδα αλλά θα ήθελα να ακούσω γνώμες μιας και όπου να είναι αν έρθω Ελλάδα θα την επισκεφτώΡε συ. Με τέτοιο ποιοτικό μουνί και μπόλικο σε Κόσιστε, Berno με Ουκρανές με Τσέχες, αύριο λέει το πρόγραμμά σου Τσέχα. Τι την παρακολουθείς την ίριδα που είναι στην Πάτρα Τουρ; Και της πάτησες και λαικ πριν κανά μισάωρο; Πολύ μοάινεςι για άνθρωπος με φόρτο δουλειάς και ζωής από την ώρα που κατέβηκε στην Πάτρα και ζήτησες και ενημέρωση από όποιον πάει. Κια δεν κάτσει και πολύ βλεπω. Στις 23 φεύγει. Αλλά τι σε νοιάζει εσένα, βέβααια... εσύ είσαι στο Brno και γαμάς Τσέχα.
Οσο εισαι εσυ στο Σεντραλ Παρκ αλλο τοσο ειναι αυτος καπου στου διαολο τον κωλο που λεει. Οπως σου το γραφω.Ρε συ. Με τέτοιο ποιοτικό μουνί και μπόλικο σε Κόσιστε, Berno με Ουκρανές με Τσέχες, αύριο λέει το πρόγραμμά σου Τσέχα. Τι την παρακολουθείς την ίριδα που είναι στην Πάτρα Τουρ; Και της πάτησες και λαικ πριν κανά μισάωρο; Πολύ μοάινεςι για άνθρωπος με φόρτο δουλειάς και ζωής από την ώρα που κατέβηκε στην Πάτρα και ζήτησες και ενημέρωση από όποιον πάει. Κια δεν κάτσει και πολύ βλεπω. Στις 23 φεύγει. Αλλά τι σε νοιάζει εσένα, βέβααια... εσύ είσαι στο Brno και γαμάς Τσέχα.
Οσο ΘΑ επισκεπτοσουν την κυρια Τζο ΑΝ ερχοσουν Ελλαδα και της εστειλες μια καλησπερα πριν απο 3-4 μηνες.Μακάρι να ήμουν πατρα να πήγαινα με την ίριδα αλλά θα ήθελα να ακούσω γνώμες μιας και όπου να είναι αν έρθω Ελλάδα θα την επισκεφτώ
Και γιατί βιάζεσαι να τις δεις γρήγορα;; Θα τις δεις μόλις μπορέσεις μιας και έχεις φόρτο εργασίας.Μακάρι να ήμουν πατρα να πήγαινα με την ίριδα αλλά θα ήθελα να ακούσω γνώμες μιας και όπου να είναι αν έρθω Ελλάδα θα την επισκεφτώ
Και η απάντηση της ήταν ο μπαρόκ είναι άντρας με πηδηξεΟσο ΘΑ επισκεπτοσουν την κυρια Τζο ΑΝ ερχοσουν Ελλαδα και της εστειλες μια καλησπερα πριν απο 3-4 μηνες.
Σκατοκεφαλε.
Είπα ότι βιάζομαι ρε ψυχακια?Και γιατί βιάζεσαι να τις δεις γρήγορα;; Θα τις δεις μόλις μπορέσεις μιας και έχεις φόρτο εργασίας.
Και πως θα κάτσει η φάση να είσαι εσύ Αθήνα ή Πάτρα; Αυτή μπορεί να είναι σε άλλη πόλη. Πρέπει να βρεθείτε στα ίδια μέρη.Και η απάντηση της ήταν ο μπαρόκ είναι άντρας με πηδηξε
Χαχαχαχαχαχ α
Αντε από δω πέρα ρε βλαμμένο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είπα ότι βιάζομαι ρε ψυχακια?
Όταν είναι θα την παρω
ΟΧΙΔεν θυμάμαι τι είχε πριν αλλά αυτό είναι μια χαρά.
Ελα ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΕ.Και η απάντηση της ήταν ο μπαρόκ είναι άντρας με πηδηξε
Χαχαχαχαχαχ α
Αντε από δω πέρα ρε βλαμμένο
και να θελει κανεις να σε παρει σοβαρα/καλοπροαιρετα, μιλας για wannabe νταβαδες και επιδιωκεις κλικα με τασο καρυπιδη.Εγώ όπως πάντα τα λέω έξω από τα δόντια
Το κουαρτέτο σαιντ λάμα βλαροκ και ζεμπου είναι μέρος του προμοσιον των κολγκιρλ εδώ μέσα,δεν είναι τυχαίο που ποτέ δεν τρώνε μπαν,που όταν κάποιος πει κάτι για τα κολγκιρλ αυτοί πετάγονται σαν σωματοφυλακες να την προστατεύουν συν το προμοσιον.
Τώρα το ρεζουμέ είναι ποιοι είναι αυτά τα 4 γαμιδια που κρύβονται πίσω από τα προμοτοροπροφιλ
Κοινοί θνητοί απλά εκτελούν το έργο με τσάμπα υπηρεσίες,βάλτοι να ανεβάζουν τη δημοτικότητα της κάθε μιας?νταβαδες δεν είναι γιατί αυτοί έχουν αλλο στυλ,απλά μαλακες που απλά ταίριαξαν τα χνώτα τους?.
Πάντως να ξέρουν όλα τα μέλη ότι αυτοί ειδικά το κουτρετο λειτουργούν μαζί οργανωμένα όπως είπα είναι κλίκα μαζί με τα υπόλοιπα 3 4 σουργελα.
Χαιρουπολις ζώνατεΕλα ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΕ.
![]()
![]()
![]()
Αυτη ηταν η συνομιλια;;;
Πατωνεις τωρα Βιταμα κλαπαρχιδο;
Γιατι σε εχει σταμπαρισμενο ηδη, μαλακα.Χαιρουπολις ζώνατε
Αλλά γιατί να μου πει για σένα τι είσαι χωρίς να ρωτήσω?
Γιατί είσαι ακόμα ον λαιν; Δεν έχεις δουλειές και ζωή και γκόμενες;Χαιρουπολις ζώνατε
Αλλά γιατί να μου πει για σένα τι είσαι χωρίς να ρωτήσω?
Ναι στο όχι να υποθέσω?
Σε κανένα σιγά μη πήγαινα εγώ με κολ γκιρλΓιατι σε εχει σταμπαρισμενο ηδη, μαλακα.
Πες μας τωρα σε ποιο σημειο της συνομιλιας ζητησες πληροφοριες για συναντηση κλαπαρχιδο.
Κατσε τωρα να μας απαντησει, τωρα που ξεβρακωθηκε παλι, γιατι εστειλε μηνυμα στην κυρια Τζο και τι σκατα ηθελε; Γιατι συναντηση, ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ, ηξερε οτι η κυρια τζο δεν εχει στραπον να του δωσει την κωλοτρυπιδα στο χερι.Γιατί είσαι ακόμα ον λαιν; Δεν έχεις δουλειές και ζωή και γκόμενες;