The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 57.377
- Πόντοι
- 40.655
Σε ξανακογιότ κι ανεβάζω ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ κάποια από τα αγαθά μου: μπανάνα και ντομάτα λίγο πριν τα ΧριστούγενναΤην αγαπάω τη φύση, αλλά έχω κάτι υποχρεώσεις Αθήνα και ελπίζω (πρώτα ο Θεός) κάποια στιγμή να την κάνω από εδώ.

Επιδότηση πήρατε η είστε υπεράνωΑναβαθμιστήκαμε.
Πήραμε ηλεκτρικά πατίνια.![]()
Επιδότηση πήρατε η είστε υπεράνω
Ο Ζαν διστάζει να απαντήσει αν τα πας καλά χωρίς χάπι με τις γυναίκες στο κρεβάτι.Ο The Saint είναι πετυχημένος δικηγόρος, και
επίσης έχει γράψει κριτικές πολλές για ιερόδουλες
αλλά και ποσταρίσματα για αγοραίο σεξ. και
έτσι είναι εντός θέματος.
Επίσης έχει μεγάλη, σφαιρική μόρφωση, χιούμορ
και ικανότητα συγγραφική.
Για να κάνει πλάκα στο διαδικτυακό καφενείο
προσεταιρίζεται άτομα, που στην πραγματική ζωή
θα τα προσπερνούσε, χωρίς να επιδιώξει κάποια
διαντίδραση (interaction )
με απλά λόγια κάνει μαγκάκια τα ναυάγια !
ΝΑΥΑΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ , ΓΕΡΟΜΠΙΣΜΠΙΚΗΔΕΣ !
"Τι έγινε με τη μικρούλα γερομπισμπίκη; Την κατάφερες;"
![]()
![]()
Είναι η τρίτη φορά τώρα που σε βλέπω να κάνεις λογκιν στο σαητ. Από την πολλή ζωή, δουλειές και γαμήσια μάλλον.Άστους σε μένα τα πουτανακια ΤΗΣ κλικας του σαιτ θα τα αναλάβω εγώ όπως τόσα χρόνια εδώ μέσα
Εγώ όπως πάντα τα λέω έξω από τα δόντιαΚλοντ, δύσκολα να πέσει ΒΑΝ - μην πω απίθανο - στον "Άγιο" που πρακτικά είναι η μεταμόρφωση του Διαβόλου εντός του bou κι έχει τον υπασπιστή του (Γουρνοπουλάκιας) συν μερικά σκυλιά που ανανεώνονται ανά τα χρόνια...
Διότι αν πέσει ΒΑΝ θα μαραζώσει αρκετά το τσοντάδικο - αφού θα αποχωρήσει και το λοιπό σκυλολόι από κάτι νήματα εικονικής κίνησης όπως των παππούδων, άρα τα έσοδα των διαφημίσεων θα λιγοστέψουν και το τσοντάδικο έχει λειτουργικά έξοδα...
Τα βλέπουν όλα οι Διαχειριστές κι έρχονται σε δύσκολη θέση μην νομίζεις...
Κι αυτός ήταν ο λόγος που τους ενημέρωσα και προσωπικά να με διαγράψουν κατά την κρίση τους....
Η ενοχλητική κλίκα των γερομπαμπαλήδων αντί να το βουλώσει που οι νεώτεροι μοχθούν και γεμίζουν τα ΑΤΜ για να παίρνουν κάθε μήνα τις συντάξεις, ξερνά δηλητήριο όπως οι σκορπιοί είτε ποτίζει τα σκυλιά της με δαύτο.
Δεν με νοιάζει όμως, οι σκοποί που έθεσα με την επιστροφή επιτεύχθηκαν (στοίχημα και κορίτσια), για αυτό και εντός της επόμενης χρονιάς θα διεγραφεί και τούτος ο λογαριασμός, δεν μου χρειάζεται το τσοντάδικο για να επικοινωνώ μαζί τους.
Έτσι σε θέλω να με ακολουθείς πίστα σαν σκυλακιΕίναι η τρίτη φορά τώρα που σε βλέπω να κάνεις λογκιν στο σαητ. Από την πολλή ζωή, δουλειές και γαμήσια μάλλον.
Σε παρακαλώ. Παίρνω μαθήματα ζωής από εσένα μπας και γίνω άνθρωπος.Έτσι σε θέλω να με ακολουθείς πίστα σαν σκυλακι
Έχει κι άλλες φωτό πιο κάτω... Μέλη της κλίκας σου να σου θυμίσω...Εγώ όπως πάντα τα λέω έξω από τα δόντια
Το κουαρτέτο σαιντ λάμα βλαροκ και ζεμπου είναι μέρος του προμοσιον των κολγκιρλ εδώ μέσα,δεν είναι τυχαίο που ποτέ δεν τρώνε μπαν,που όταν κάποιος πει κάτι για τα κολγκιρλ αυτοί πετάγονται σαν σωματοφυλακες να την προστατεύουν συν το προμοσιον.
Τώρα το ρεζουμέ είναι ποιοι είναι αυτά τα 4 γαμιδια που κρύβονται πίσω από τα προμοτοροπροφιλ
Κοινοί θνητοί απλά εκτελούν το έργο με τσάμπα υπηρεσίες,βάλτοι να ανεβάζουν τη δημοτικότητα της κάθε μιας?νταβαδες δεν είναι γιατί αυτοί έχουν αλλο στυλ,απλά μαλακες που απλά ταίριαξαν τα χνώτα τους?.
Πάντως να ξέρουν όλα τα μέλη ότι αυτοί ειδικά το κουτρετο λειτουργούν μαζί οργανωμένα όπως είπα είναι κλίκα μαζί με τα υπόλοιπα 3 4 σουργελα.
Αυτό εδώ πως το κρίνεις Λάκη.
![]()
Το σαιτ έχει πέσει στα χέρια τραμπουκων και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να διώχνει μέληΤα ΝΑΥΑΓΙΑ που προσεταιρίζεται ο the Saint
πάσχουν από την γνωσιακή προκατάληψη
Dunning - Kruger
Δηλαδή τα ναυάγια νομίζουν ότι είναι έξυπνοι
και μορφωμένοι, χωρίς να είναι !
ΝΑΥΑΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βιταμα, με τοσους γυρους που ριχνεις θα γυρισεις τετραπαχος στο Λεοντιο.Τώρα το πρωί θα ρίξω άλλο έναν γύρο