Νέα

BOUEFA-Μίστερ Μαλάκας 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 97K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Malakuefa 2025

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    57
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
32.539
Πόντοι
6.236
Ετοιμαστείτε! Σε δύο ώρες, θα αναστηθεί ο Νίπλης και θα ξεκινήσει ο ορθόδοξος Μαλάκας 2025!:confused:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.685
Πόντοι
3.846
Αυτό εδώ πως το κρίνεις Λάκη.
Βρε ας το Λάκη και τον Ιορδάνη, χάνω τα λόγια και δεν καταλαβαίνεις γρι....
Ναι στο έγραψα που είναι το κακό αν κάποιος θέλει να υπερηφανευτεί για τις ικανότητές του με την κοπέλα που διαλέγει;
Τώρα το αν της δώσει παραπάνω και πόσα είναι θέμα δικό τους. Εγώ προσπαθώ να σηκώσω λευκή σημαία - λες και το έχω ανάγκη - κι εσύ εμμένεις να διασύρεσαι;
Εσένα κατηγορούν ανίκανο κλπ κλπ, τα ίδια θα λέμε;
Άρα είναι αυτό που λέει ο Ζαν, αν παγώσει το νήμα είτε σβηστεί/κλειδωθεί που θα βρεις εσύ χώρο να ΓΚΡ....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.652
Πόντοι
28.246
Βρε ας το Λάκη και τον Ιορδάνη, χάνω τα λόγια και δεν καταλαβαίνεις γρι....
Ναι στο έγραψα που είναι το κακό αν κάποιος θέλει να υπερηφανευτεί για τις ικανότητές του με την κοπέλα που διαλέγει;
Τώρα το αν της δώσει παραπάνω και πόσα είναι θέμα δικό τους. Εγώ προσπαθώ να σηκώσω λευκή σημαία - λες και το έχω ανάγκη - κι εσύ εμμένεις να διασύρεσαι;
Εσένα κατηγορούν ανίκανο κλπ κλπ, τα ίδια θα λέμε;
Άρα είναι αυτό που λέει ο Ζαν, αν παγώσει το νήμα είτε σβηστεί/κλειδωθεί που θα βρεις εσύ χώρο να ΓΚΡ....
Ρε ερωτευμένε μαλακα, με το βίντεο δηλαδή θα αποδείξει κάποιος ότι όντως είναι αυτός που γαμαει;

Λες να μην βρω χώρο να γαμω τον Ζαν και τον Λάκη;

Την φωτό πως την είδες;

Αχ βρε ερωτευμένε μαλακα.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.685
Πόντοι
3.846
Από τη μία έκανε αφιερώσεις, από την άλλη τον πρότεινε σε άλλο διαγωνισμό για τους δικούς λόγους....
Και σιγά μην δεν είχε ξαναΓΚΡ στο παρελθόν μαζί του - σιγά μην ψάχνω τις μαλακίες του τέτοια ώρα....

Η συζήτηση αυτή
Ώρα έχει τελειώσει
Φτάνει επιτέλους ρε Οντίν
Που το μεγάλο σου Καβλι
Να μην ξανά τεντωσε
MAZEΨΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΡΕΖΙΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ...

Πολυζώης, Λαδάκης, βρείτε καλό γαστρεντερολόγο προβλέπω να σας σπάσει το στομάχι από τα γέλια....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.652
Πόντοι
28.246
Από τη μία έκανε αφιερώσεις, από την άλλη τον πρότεινε σε άλλο διαγωνισμό για τους δικούς λόγους....
Και σιγά μην δεν είχε ξαναΓΚΡ στο παρελθόν μαζί του - σιγά μην ψάχνω τις μαλακίες του τέτοια ώρα....

MAZEΨΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΡΕΖΙΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ...

Πολυζώης, Λαδάκης, βρείτε καλό γαστρεντερολόγο προβλέπω να σας σπάσει το στομάχι από τα γέλια....
Αλλά για άλλα της Παρασκευής το γάλα. Ερωτευμένε μαλακα.

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.226
Πόντοι
2.606
Ετοιμαστείτε! Σε δύο ώρες, θα αναστηθεί ο Νίπλης και θα ξεκινήσει ο ορθόδοξος Μαλάκας 2025!:confused:

Έχω έτοιμες τις λαμπάδες τυπε

709.jpg

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.685
Πόντοι
3.846

Συνημμένα

• Δωρίζω 11.3Ε για ψυχοφάρμακα......jpg
    Δωρίζω 11.3Ε για ψυχοφάρμακα......jpg
    41 KB · Εμφανίσεις: 9
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.685
Πόντοι
3.846
Όντως ήτανε ωραίο γκολ πάντως
Συλλυπητήρια για την ισοπαλία αλλά επαληθεύτηκε το στατιστικό σημείο, ενώ το σκορ θα καθόταν αν δεν ακύρωνε το γκολ στις καθυστερήσεις. Τελικά η γκρίνια σου βρε στριμμένο άντερο βγαίνει σε καλό και πάω ταμείο!
Μην ανησυχείς θα γίνω ο Σκαφίδας σου το 2026 και προβλέπονται αρκετά ραντεβού θανάτου ξεκατινιάσματος μεταξύ των καλυτέρων συνοδών του τσοντάδικου για το ποια θα καβατζώσει τον Καναδό ξυλοκόπο με τις διεθνείς περγαμηνές ως επιβήτορα :headbaning1:

Υ. Γ. Εδώ μπορούμε να κράζουμε την ομάδα σου, δεν είναι άσυλο παντού :coffee:

Συνημμένα

• 2.jpg
    2.jpg
    95,7 KB · Εμφανίσεις: 10

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.652
Πόντοι
28.246
Συλλυπητήρια για την ισοπαλία αλλά επαληθεύτηκε το στατιστικό σημείο, ενώ το σκορ θα καθόταν αν δεν ακύρωνε το γκολ στις καθυστερήσεις. Τελικά η γκρίνια σου βρε στριμμένο άντερο βγαίνει σε καλό και πάω ταμείο!
Μην ανησυχείς θα γίνω ο Σκαφίδας σου το 2026 και προβλέπονται αρκετά ραντεβού θανάτου ξεκατινιάσματος μεταξύ των καλυτέρων συνοδών του τσοντάδικου για το ποια θα καβατζώσει τον Καναδό ξυλοκόπο με τις διεθνείς περγαμηνές ως επιβήτορα :headbaning1:

Έχεις κανένα λεξοτανιλ, κανένα τσιπραλεξ σπίτι; Πάρτο.

Α, και κάπου και την ΕΡΑ πάλι Δευτέρα είπες θα τα πούμε.

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.226
Πόντοι
2.606

Πόσα καθάρισες τυπε;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.652
Πόντοι
28.246

Σου ξανά λέω για ακόμα μια φορά, άμα ξεκινήσω δεν σταματάω, όσο και να παρακαλάς.
Πρώτος επιτέθηκες, δεν θα κάνω εγώ πρώτος πίσω. Εσύ θα κάνεις πίσω πρωτος. και θα το σκεφτώ.

Μην ξανά στείλεις πμ. Και δη κλειδωμένο. Απαντάω δημόσια ειδικά σε αυτά

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.652
Πόντοι
28.246
Ο χρόνος τελείωσε.

Νιπλη δευρο εξω!

i2acmd5x.gif

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.234
Όλο το φόρουμ βλέπει τον @jean-Claud να τρώει ξύλο και να μην μπορει να αντιδράσει ο φουκαρας.
Σου είπα αν είχες τα κότσια θα ειμασταν τελικό και εκεί θα φαινόταν ποιος είναι ο ποιος μαγκας
Αλλά όπως είσαι λυρατη κοτα το έβαλες στα πόδια

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.234
Ξελογκαρε πάλι ο @γυναικωτος
Δεν άντεξε το ξύλο που έφαγε και κρύφτηκε.

yga.gif
Τψρα γύρισα από έξοδο ψυχακια νομίζεις όλη μέρα στο μπου θα είμαι
Φουλ πρόγραμμα και καθόλου χρόνος μόνο κάτι λίγα λεπτά να σε σκατώνω και να σου ρίχνω κάνα γύρο και μετά τσαο
Είμαι στο κοσιτσε τώρα με την ουκρανη και απο Δευτέρα Τσεχία με τη τσεχα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.652
Πόντοι
28.246
Τψρα γύρισα από έξοδο ψυχακια νομίζεις όλη μέρα στο μπου θα είμαι
Φουλ πρόγραμμα και καθόλου χρόνος μόνο κάτι λίγα λεπτά να σε σκατώνω και να σου ρίχνω κάνα γύρο και μετά τσαο
Είμαι στο κοσιτσε τώρα με την ουκρανη και απο Δευτέρα Τσεχία με τη τσεχα
Καλώς την Φούλα. (από το αδελφούλα)

Δεν μπορείς να σκατωσεις εσύ ΑΔΕΡΦΑΡΑ. Γαμιωντας σε πάω και θα σε πηγαίνω και εσύ θα σκύβεις το κεφάλι μπροστά μου όπως το σκύβεις ήδη.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.652
Πόντοι
28.246
Σου είπα αν είχες τα κότσια θα ειμασταν τελικό και εκεί θα φαινόταν ποιος είναι ο ποιος μαγκας
Αλλά όπως είσαι λυρατη κοτα το έβαλες στα πόδια
Να μην προσκύνουσες τον φασίστα. Τον έβγαλες έξω γιατί δέχτηκες τις διαταγές του.

Με φασίστες δεν παίζω. Στο εοχα πει εξ αρχής δεν στηριζω πουστικους διαγωνισμούς.

Μπορείς να βρεις το ποστ κιόλας.

Φασιστοπουλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom