- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 173
- Like
- 40.169
- Πόντοι
- 63.029
Όνειρο η Nicole!!!!!Δώστε μας κάτι φίλτατε, έστω εν περιλήψει. A night to remember τρόπον τινά;
Καλόχρονη και πολύχρονη κορίτσι !!!Ευχαριστώ όλους για τις ευχες σας κ την αγαπη σας στα απειρα μηνύματα που εχω λάβει σήμερα.
Όπως μου ευχήθηκαν απο εδω μεσα ..
Εύχομαι αυτή τη χρονιά να βρω κάτι σπάνιο, ανθρώπους που να αντέχουν τη μοναξιά μου χωρίς να τρομάζουν, και τη δύναμή μου χωρίς να προσπαθούν να τη δαμάσουν.
Να έχω δίπλα μου ανθρώπους που δεν θέλουν να με “εξημερώσουν”, αλλά να με συναντήσουν εκεί που είμαι.
Εύχομαι να μην χρειάζεται να κρύβομαι πίσω από ρόλους ή δύναμη.
Να με ακουμπάνε χωρίς να με μικραίνουν.
Να με θέλουν χωρίς να με κατέχουν.
Να με νιώθουν χωρίς να τρέχουν.
Και να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου για εσας υγεία, αγάπη και να αγαπατε τον εαυτο σας κ τα ατομα που εχετε δίπλα σας.
Ν![]()
Ευχαριστώ παρα πολύ.. βεβαια κ οταν γινει οντως το ραντεβού θα εχεις κ ενα λογο παραπανω ν μιλήσεις..Όνειρο η Nicole!!!!!
ποτε θα ξανα ερθεις να το επαναλαβουμε!!!!!!!!! δεν πιστευω να μην περασες καλα μαζι μου?????Ευχαριστώ παρα πολύ.. βεβαια κ οταν γινει οντως το ραντεβού θα εχεις κ ενα λογο παραπανω ν μιλήσεις..
Τα λουλούδια στα λουλούδια!!![]()
Ευχαριστω οσους μ εστειλαν λουλούδια σήμερα .. τα λατρεύω!
Απρόσμενη τροπή!!Όνειρο η Nicole!!!!!
Καλά να περάσεις σήμερα το βράδυ όπου και αν πας
που ψηφίζουμε?Εβαλα ψηφοφορία ποιος θελουμε ν επιστρέψει η @Alexia9090 η ο michael scott .. ψηφίστε
Από τις πιο ωραίες ευχές που έχω διαβάσει ... Μόνο ΜΠΡΑΒΟ!!! Αυτή η @Alexia9090 ποια είναι???Ευχαριστώ όλους για τις ευχες σας κ την αγαπη σας στα απειρα μηνύματα που εχω λάβει σήμερα.
Όπως μου ευχήθηκαν απο εδω μεσα ..
Εύχομαι αυτή τη χρονιά να βρω κάτι σπάνιο, ανθρώπους που να αντέχουν τη μοναξιά μου χωρίς να τρομάζουν, και τη δύναμή μου χωρίς να προσπαθούν να τη δαμάσουν.
Να έχω δίπλα μου ανθρώπους που δεν θέλουν να με “εξημερώσουν”, αλλά να με συναντήσουν εκεί που είμαι.
Εύχομαι να μην χρειάζεται να κρύβομαι πίσω από ρόλους ή δύναμη.
Να με ακουμπάνε χωρίς να με μικραίνουν.
Να με θέλουν χωρίς να με κατέχουν.
Να με νιώθουν χωρίς να τρέχουν.
Και να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου για εσας υγεία, αγάπη και να αγαπατε τον εαυτο σας κ τα ατομα που εχετε δίπλα σας.
Ν![]()