Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 198 άτομα (12 μέλη και 186 επισκέπτες)
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Μια χαρά Γερμανίδες έφερνε το Ιπποκράτους 144. Θυμάμαι μία καστανόξανθη βυζαρού με tramp stamp χαμηλά στην μέση, από Αμβούργο μου είχε πει, αλλά όχι το όνομα της. Ο Μπάμπολας ίσως θυμάται.
Σωστός :thumbsup: Μάλλον τη τσόντα Μάντυ εννοείς...

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Στα τριά γαμήσια δώρο ένα χαλί απ' το γύφτο:headbaning1:
IMG_20251219_225808.jpg

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
388
Πόντοι
21
μυστες η κωνσταντινα η αγρινιωτισσα που δουλευει και τι βαρδια?
καλησπερα μύστη η Κωνσταντινα η αγρινιωτισσα δουλευει απο Δευτέρα εως και Σάββατο απο τις 10 το πρωι μεχρι 5 το απογευμα μυστη αν ψηνεσαι στειλε μου μυνημα να σου για τα περετερω για την αγρινιωτισσα

Lykos_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2019
Κριτικές
5
Like
205
Πόντοι
280
Διαβαζοντας εδω για τη Σαρλοτα λεω κατσε να δοκιμασω και γω....
Στο 73α σμρ 9μιση-10 περασα απο τους πρωτους καθως ειχε λιγο κοσμο η περιοχη.
Η ξανθια ρωσομιλφ τσα2 μου λεει εχω μονο Σαρλοτα σε ερωτηση μου αν κανει ελευθερη φλογερα μου λεει δεν ξερω να ρωτησω και παιρνω θετικη απαντηση.Χωρις εξτραδακι.Οποτε τι στο μπουτσο μεσολαβησε και μετα σε αλλο συναγωνιστη εβαλε καπελο στη τιμη αγνωστο...

Στα του αγωνα δεν μου αρεσε.Ψηλη μοντελε σωμα σκινυ με ψιλοπεσμενα βυζια και περιεργες σκληρες ρωγες που αντι να πεταγονται προς τα εξω ηταν πιεσμενες προς τα μεσα.
Εμπειρη και ηρεμη μου πηρε μια φιλοτιμη αεροπιπα χωρις χερι.
Οπως τη χαιδευα επιασα ενα εξογκωμα στη πλατη της και δεν μ αρεσε,τη γυριζω 69 και ασχοληθηκα μονο με τη κλειτοριδα της που την εκανα τουμπανο.
Εκει ειδα ενα εξογκωμα σκληρο πανω απο το κωλο της που παραλιγο να μου πεσει η πουτσα,την εβαλα ιεραποστολικο οπου την πιστονιασα κι εχυσα σε αυτη τη σταση,με στραγκιξε μεσα της.
Για τα δικα μου γουστα πολυ μετρια συνεδρια και με 2 ενοχλητικα "σημαδια" στην εμφανιση της δεν θα την επιλεξω εκ νεου.
Φιλε αμα ειχα προλαβει να διαβασω τη κριτικη σου θα με ειχες σωσει. Δυστυχως θα συμφωνησω ουτε εμενα μου αρεσε εμφανισιακα εχει εξοκγωμα πανω απο τον κωλο, πολλες ελιες γενικα, που σαλονι δεν τα παρατηρεις και υπερβολικα λεπτη, απλα εφυγα χωρις να γαμησω. Απλα ειχα διαβασει καλες κριτικες και πηγα γιατι τελευταια εχω φαει πολλες φολες με λατινες που σε ξεπετανε γρηγορα, δε στηνονται καλα και δε θελουνε να τις γαμας πολυ ωρα τσαντιζονται βριζουνε χωρις λογο κλπ.

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
96
Like
13.512
Πόντοι
12.436
μυστες η κωνσταντινα η αγρινιωτισσα που δουλευει και τι βαρδια?

καλησπερα μύστη η Κωνσταντινα η αγρινιωτισσα δουλευει απο Δευτέρα εως και Σάββατο απο τις 10 το πρωι μεχρι 5 το απογευμα μυστη αν ψηνεσαι στειλε μου μυνημα να σου για τα περετερω για την αγρινιωτισσα
πρωί πάντα όπως λέει ο συνάδελφος, Βέργας 7 ημιόροφος.

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
226
Like
15.336
Πόντοι
31.618
Πρωινή βάρδια κλειστή η Φωκαίας και η Φιλιππίδου και η χωματιανου.το απόγευμα πολλά κληστα και πάλι.τα καλά τεμάχια δεν δούλευαν και οι λατινοφολες καραδοκούν για απελπισμένο που θέλει να γαμισει.
Στο Μεταξουργείο γριές και λατινοφολες.αν δεν διαβάσω πέντε καλές κριτικές για μια κοπέλα δεν μπαίνω.
Ευτυχώς το ναταλάκι στην Ιάσωνος 27 με πήρε στο ζεστό μέσα δωμάτιο και το ζεστό και φιλόξενο μουνακι της με ζέστανε

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.599
Πόντοι
1.056
Να πεις στον μικρό να βγαίνει έξω και να κυνηγάει δεν είναι καιρός για σπιτάκια άσε εμάς εμείς έχουμε και κάνα 2 ρυτίδες ο πιτσιρίκος τόχει γυαλισμένο το πιστόλι
ειναι δικος μας...εγεννηθη ΠΟΡΝΟΣ........
2nxuz1.gif

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.625
Πόντοι
7.215
Αλλη μια μεταμεσονύχτια βόλτα, σχεδόν όλη η Φωκαίας κλειστή και πολλά στην Φυλής 72/74/84, δεν γύρισα πολλά , πήρα την Λία τροφαντό Ρωσιδάκι Φιλλιπίδου όροφο, δεν ήταν κακή, μετά απο καιρό πήρα λευκή
Α επέστρεψε η Λία; Ωραία γιατί την είχα σταμπάρει λόγω κώλου και τρέλας που κουβαλάει και δεν είχα προλάβει να την πάρω

Zediansex

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2025
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
0
Καλημέρα έψαχνα Κανά 2 στάνταρ που έχω Φώκαιας γιατί είναι κλειστά ρε παιδιά;και εχθές και προχθές το ίδιο

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.667
Πόντοι
2.046
Καλημέρα έψαχνα Κανά 2 στάνταρ που έχω Φώκαιας γιατί είναι κλειστά ρε παιδιά;και εχθές και προχθές το ίδιο
Καλημέρα Μυστες.
Είμαστε το τρίτο συμβαλλόμενο μέρος "της δουλειάς". Οφείλουμε να ξέρουμε για λόγους δικής μας ασφαλείας. Ας μας πει κάποιος τι συμβαίνει, χωρίς λεπτομέρειες, με το σκηνικό της Φώκαιας.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
39
Like
11.757
Πόντοι
8.995
Ευτυχώς το ναταλάκι στην Ιάσωνος 27 με πήρε στο ζεστό μέσα δωμάτιο και το ζεστό και φιλόξενο μουνακι της με ζέστανε
Για το Ναταλακι θα συμφωνήσω 1000%, αλλά για το δωμάτιο δεν νομίζω.
Αυτός είναι ο λόγος που έχω κόψει λόγο οίκου που είναι μες στο σκοτάδι και πολύ βρώμα.
Τελευταία επίσκεψη στη Ναταλία όταν έκανε κάποιες εμφανίσεις στο Μ.Α. 23 νομίζω που πραγματικά της αξίζει ένα καλύτερο περιβάλλον γιατί είναι πολύ φιλότιμη σε αυτό που κάνει.

argitis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2019
Κριτικές
6
Like
533
Πόντοι
300
Ξέρει κανείς πού βρίσκεται τώρα η Κορίνα, που δούλευε στη Βέργας 6β και μετά στο 7(επάνω)??

Teddyboy78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
1.124
Πόντοι
206
Ωωω ναι σωστός η Αλεξία...αααλλο άλογο από εκεί....
Τι άλογο ρε φιλε;;;; κοντό ζοπουρλουδικο λέει ο άλλος.....
Άλογο συνήθως εννοούμε από 1.73,1.75 και άνωβκαιβσυνηθως ρωσιδες
Σύντροφοι μια ερώτηση
Αναζητώ λατινα όχι τάπα τουλάχιστο 1 65 με κωλαρα και μέχρι 30
Υπάρχει κάτι τέτοιο να ρίξουμε δύο τρία κοματια από βδομάδα;που θαμαι Αθήνα μόνος για δύο μέρες ;;
φυλής Λιοσίων η μετάξι
Βοηθήστε τον φουκαρά παντρεμένο στον τίμιο και δύσκολο αγώνα του

Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Like
574
Πόντοι
80
Βόλτα χτες παρασκευή φυλής με την κατάσταση να είναι τραγική από άποψη κόσμου. Πήγα σε 5-6 σπίτια πολύ στοχευμένα και ακόμα και αυτό μου φάνηκε άθλος. Μαλακές στα φιλιππιδου πέρα από τις κλασικές ορδές πιθήκων είχε και παιδιά πάνω. Στην κυριολεξία ήταν μια παρέα με 3 παιδιά μαξ 13 χρονών. Δεν λέω πως και εγώ δεν ξεκίνησα το σπορ σχετικά μικρός αλλά το έκανα στο λύκειο και έμοιαζα για πολύ μεγαλύτερος. Είναι μεγάλη μαλάκια και επικίνδυνο να μην δίνουν πόρτα σε παιδιά.

NickoRM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2013
Κριτικές
9
Like
331
Πόντοι
280
Μαγκες καλημερα Φωκαιας 19 Καιτη σταμτησε ; Τελευταία φορα που πηγα μου ειπε θα φυγει Μολδαβια και θα γυρισει πισω αλλα παω της προαλλες και μου λεει η τσα οτι και καλά σταματησε ,την έχει πετύχει κανεις πουθενα ;

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.389
Πόντοι
5.227
Μαγκες καλημερα Φωκαιας 19 Καιτη σταμτησε ; Τελευταία φορα που πηγα μου ειπε θα φυγει Μολδαβια και θα γυρισει πισω αλλα παω της προαλλες και μου λεει η τσα οτι και καλά σταματησε ,την έχει πετύχει κανεις πουθενα ;
Μαζεψε λεφτα για το στεφανι της το κοριτσι.Με λιγη τυχη θα ερθει αλλο πιπινι.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
295
Like
35.308
Πόντοι
33.108
Η Σονια (Φωκαιας) λείπει; Είναι διακοπές; Ξέρει κάποιος αν λείπει, πότε θα γυρίσει;
Είναι στο Μπαλί. Επιστρέφει 8 Ιανουαρίου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η Σονια (Φωκαιας) λείπει; Είναι διακοπές; Ξέρει κάποιος αν λείπει, πότε θα γυρίσει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom