The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 57.365
- Πόντοι
- 40.655
Μια χαρά τα ξέρουν ρώτα τον τελη
Ο Τέλης είναι αφερέγγυος.
Θα ρωτήσω τους Νιο και Λαδάκη.
Μια χαρά τα ξέρουν ρώτα τον τελη
Ερωτευμένε μαλακα, με τα γκρ τα κογιότ και όλα τα βλαχικα, εσύ το απόγευμα δεν με είχες κάνει μπλοκ; Η μάλλον πλοκ όπως το λες στην βλάχικη.Βούλωσέ το ρε ζώον, σου απάντησε ο Ροντ ακριβώς από πάνω δεν εννοούσα εσένα...
Αλλά επειδή δεν καταλαβαίνεις πότε να σταματήσεις, ε με το σπάσιμο να σε κογιότ επιλεκτικά στις παρελθοντικές μαλακίες που γράφεις, μπορεί να σου βγει σε καλό...
Πώς ένας τύπος με προσόντα Καναδού πορνοστάρ θα καταδεχόταν να σπαταλά αλόγιστα χρόνο μαζί σου και πόσο μάλλον να συναντηθεί;
Όμως τον Ανανεωτικό σαν τύπος με 30+ χρόνια στο χώρο και διεθνείς περγαμηνές, ε θέλησα να κάνω ένα ψυχικό ως Σκαφίδας
Κάνε κανένα μένσιον τις εργαζόμενες να σου επιβεβαιώσουν αν όντως είμαι έτσι όπως δήλωσακαι τα λέμε από Δευτέρα
![]()
Φαντάζεσαι Λάκη να πηγαίνει στο φαρμακείο και να κάνει πρόλογο στο φαρμακοποιό,εγώ γαμαω κύριε μη νομιζετε,απλά αντί για μιάμιση θέλω να γαμαω 3 ωρεςΟ Λάκης τώρα έφαγε σφαλιάρα και ακόμα κλαίει και κρύβεται.
Εκτός από πουστριλικια του βγήκανε στην φόρα και ανικανότητα να γαμησει χωρίς χάπι
Με μπέρδεψε με την Αναφορά στον Λάκη ο ερωτευμένος μαλακας.Για τον Ανανεωτικό είπε, δεν το έπιασες.
Αλλά κάνανε μαλακία που τον βάλανε στον τελικό, άλλα περίμενε ο κόσμος.
Θα σου μιλήσω φιλικά, αναφέρεσαι σε ένα άτομο που βλέπεις μόνο ένα νικ νειμ, που ξέρεις τι είναι από πίσω;Όμως τον Ανανεωτικό σαν τύπος με 30+ χρόνια στο χώρο και διεθνείς περγαμηνές, ε θέλησα να κάνω ένα ψυχικό ως Σκαφίδας
Κάνε κανένα μένσιον τις εργαζόμενες να σου επιβεβαιώσουν αν όντως είμαι έτσι όπως δήλωσακαι τα λέμε από Δευτέρα
![]()
Οι σωματικές αναλογίες είναι το λιγότερο, ο χαρακτήρας είναι το ζητούμενο και επειδή είμαι επίσης στο Ίντερνετ από τις πρώτες μέρες που μπαίναμε από το Πανεπιστήμιο μόνο (εποχές 1995) έχω δει και διαβάσει, βάσεις δεδομένων εκατομμυρίων ΤΒΘα σου μιλήσω φιλικά, αναφέρεσαι σε ένα άτομο που βλέπεις το μόνο ένα νικ νειμ, που ξέρεις τι είναι από πίσω;
Το απέναντι νήμα είχε κι ένα σκοπό να σας κάνει να αγαπήσετε τη Φύση και να βγείτε περισσότερο σε αυτήν κι όχι να σας δείχνω ότι κάνω το Ράμπο κόβοντας και σέρνοντας κορμούς κλπΕίναι fit να μαζέψει ελιές;;; έχουνε δει και έχουνε δει τα μάτια μας.
Θεμιτό αυτό όπως και στα πολιτικά, να μην επαναλαμβάνομαι αφού έρχονται χρονιάρες μέρες => δεν τον θεώρησα ενοχλητικό/προκλητικό/να βρίζει κλπΆστον να σπαμάρει στις Ελληνίδες διάσημες
Ποτέ δεν το έκανε σε εμένα, ποτέ μα ποτέ.και μένα μου είχε στείλει π.μ. να ψηφίσω στα εξώφυλλα του playboy, δεν χάλασε ο κόσμος.
Ο @jean-Claud ετοιμάζει κλίκα για να ξεσκισει την κλίκα του Αγίου.ναι τωρα μισο..![]()
Τύπισσα εσύ που είσαι του κλάδου,μπορείς να μας εξηγήσεις τι είναι τα χρυσά φλουριά που ζητούσε κάποτε ο ζανκλωντ από τις αφέντρες;ναι τωρα μισο..![]()

Κάνω μάθημα ντειτινγκ ρε βλαμμένο σε έναν 23χρονο
Σφίξτε κωλαρινους γιατί θα βογγιξουν
Λαδάκη - ελαίς σε πιστευουμε, όχι μια ωρα αλλά σε 5 λεπτά τις έχεις τις δυο φορέςΣου είπα ρε τυπάκο, τα έψαξα για φίλο μου
Βάζεις 100 ευρώ στοίχημα, ότι θα πάρω 2 κοπέλες στη Φυλής
διαδοχικά, σε 1 ώρα ;
Χωρίς χάπια.
Είπαμε, είσαι ασθενής , και δεν υπάρχει παρεξήγηση
αλλά μπορείς να βάλεις ένα στοίχημα 100 ευρώ.
Κάνω μάθημα ντειτινγκ ρε βλαμμένο σε έναν 23χρονο
Έχω φουλ πρόγραμμα λίγος ο χρόνος να σκατώνω εσας
Ζαν ακουω συνθεση νεας ομάδας...Σφίξτε κωλαρινους γιατί θα βογγιξουν
Τελικά του Μπαρόκ τι θα του κάνεις?ναι τωρα μισο..![]()
πωρε πουστη ....ποσοι ειστε ?
Πρόσεχε τι θα έχεις φάει πριν. Μην μυρίζουν τα αρχίδια μας άσχημα μαλακα.Σφίξτε κωλαρινους γιατί θα βογγιξουν