You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
BOUEFA-Μίστερ Μαλάκας 2025
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 98K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Ντουντάτσης
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.709
- Πόντοι
- 3.846
Ερώτημα σε προϋπάρχων κογιότ
Μπορεί να είμαστε κάλλιστα συνεννοημένοι και να λέμε παπάντζες, ποια κοπέλα δεν θέλει τέτοια διαφήμιση;
Παράτα με τώρα και ρώτησε τη Ρόμπα την ξεκούμπωτη που πόσταρε τις λίρες αν είναι κάλπικες όπως του Φωτόπουλου στην ταινία που το έπαιζε αόματος αλλά κοιτούσε τα μπούτια της ιερόδουλης
Δεν μου λες ρε επαγωγικέ αργόστροφε κινητήρα (ας σου τα εξηγήσει ο Λαδάκης αυτά) αν εγώ λέμε ποστάρω σε νήμα ανεξάρτητης (αν δεν έχει καρτέλα κριτικών) ότι έφερα την Ιοκάστη Πανεμορφίδου 24 ώρες Καλαμάτα θα το πιστέψει ο κόσμος;Είσαι από μικρός βλάκας ή το έπαθες πιο μετά;
Μπορεί να είμαστε κάλλιστα συνεννοημένοι και να λέμε παπάντζες, ποια κοπέλα δεν θέλει τέτοια διαφήμιση;
Παράτα με τώρα και ρώτησε τη Ρόμπα την ξεκούμπωτη που πόσταρε τις λίρες αν είναι κάλπικες όπως του Φωτόπουλου στην ταινία που το έπαιζε αόματος αλλά κοιτούσε τα μπούτια της ιερόδουλης
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 51.051
- Πόντοι
- 28.246
Και ποιος νοιάζεται αν πιστέψει ο κόσμος ή όχι τα γαμησιάτικα ρε ερωτευμένε μαλάκα;Ερώτημα σε προϋπάρχων κογιότ
Δεν μου λες ρε επαγωγικέ αργόστροφε κινητήρα (ας σου τα εξηγήσει ο Λαδάκης αυτά) αν εγώ λέμε ποστάρω σε νήμα ανεξάρτητης (αν δεν έχει καρτέλα κριτικών) ότι έφερα την Ιοκάστη Πανεμορφίδου 24 ώρες Καλαμάτα θα το πιστέψει ο κόσμος;
Παράτα με τώρα και ρώτησε τη Ρόμπα την ξεκούμπωτη που πόσταρε τις λίρες αν είναι κάλπικες όπως του Φωτόπουλου στην ταινία που το έπαιζε αόματος αλλά κοιτούσε τα μπούτια της ιερόδουλης![]()
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.555
- Πόντοι
- 5.506
Θελουμε αδεια κυκλοφορίας ντοκουμεντο στο ονομα Λαμα Δαμασκηνη για πειστηριο. Ή εστω Τζον100, μας κανει κι αυτοΈχω ενημερώσει τον @ιδιοκτήτη της
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αζουλ Μακαουμπα ρε μαστορα, τι Διονυσου και αλλες δευτεραντζες.να δω ποτε θα μπει φωτο και τουρκικη χεστρα απο μαρμαρο διονυσου![]()
Ντουντάτσης
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.709
- Πόντοι
- 3.846
Προφυλακτικά, αντισηπτικά, απολυμαντικά, λιπαντικά ποιος θα τα πληρώσει;Τα υλικα φαρμακειου τι ειναι;
Θα πω στην Ιοκάστη Πανεμορφίδου μωρή πλήρωσα ~50Ε κάτσε να γαμήσω από τον κώλο παραπάνω;
Αμ θα μου απαντήσει τι κωλόγυφτος είσαι εσύ ξεπέρασες αυτούς από την Ασπροπουλιά

Έλα τώρα έχετε όρεξη για ανταλλαγή μηνυμάτων τη στιγμή που είναι όλα προφανή....
Υ. Γ. Σήμερα έχω μακαρούνια με τσουκνίδες, γουρνοπούλα πάντως την αποφεύγω, ΟΚ όμως ψήνω κανένα μπριζολίδι στο τζάκι.
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.773
- Πόντοι
- 16.131
otan gamaς okΠροφυλακτικά, αντισηπτικά, απολυμαντικά, λιπαντικά ποιος θα τα πληρώσει;
Θα πω στην Ιοκάστη Πανεμορφίδου μωρή πλήρωσα ~50Ε κάτσε να γαμήσω από τον κώλο παραπάνω;
Αμ θα μου απαντήσει τι κωλόγυφτος είσαι εσύ ξεπέρασες αυτούς από την Ασπροπουλιά
Έλα τώρα έχετε όρεξη για ανταλλαγή μηνυμάτων τη στιγμή που είναι όλα προφανή....
oten den gamaς ti na ta kaneiς τράβα χτύπα τη κεφάλα σου στο νιπτήρα ρε ψυχοπαθή κατσίβελεΠαράτα με τώρα και ρώτησε τη Ρόμπα την ξεκούμπωτη που πόσταρε τις λίρες αν είναι κάλπικες όπως του Φωτόπουλου στην ταινία που το έπαιζε αόματος αλλά κοιτούσε τα μπούτια της ιερόδουλης![]()
jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 13.326
Βλέπω να βγαίνω νικητής στο διαγωνισμό και να παίρνω τον τίτλο
jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 13.326
Σιγά τη μπάλα που έπαιξανΑφου εισαι μαλακας
Σε επιασε λογοδιαρροια, σε βρηκαν οι αλλοι μποσικο και σε παιξαν μπαλα.
Αν ήθελα εγώ να σώσω το τομαρι μου θα το έσωζα
παρουσιάστηκε η ευκαιρία με την αποχώρηση του ανανεοτικός να διαλύσεις τον διαγωνισμό (και να μου πείς ευχαριστώ)Βλέπω να βγαίνω νικητής στο διαγωνισμό και να παίρνω τον τίτλο
αλλά ρίσκαρες με τις πιθανότητες συντριπτικά εναντίον σου
ή προτίμησες να σε λένε εστεμμένο μαλάκα παρά ξέρω γω άχρηστο
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 19.374
- Πόντοι
- 2.606
αυτος ο Αζουλ Μακαουμπα θα ειχε παιξει μεγαλη μπαλα στον ολυμπιακο αλλα τον φαγαν τα ξενυχτιαΘελουμε αδεια κυκλοφορίας ντοκουμεντο στο ονομα Λαμα Δαμασκηνη για πειστηριο. Ή εστω Τζον100, μας κανει κι αυτο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αζουλ Μακαουμπα ρε μαστορα, τι Διονυσου και αλλες δευτεραντζες.
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.773
- Πόντοι
- 16.131
τωρα παιζει μπασκετ φιλτατεαυτος ο Αζουλ Μακαουμπα θα ειχε παιξει μεγαλη μπαλα στον ολυμπιακο αλλα τον φαγαν τα ξενυχτια![]()
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 28.555
- Πόντοι
- 6.256
Υπογραφει ο ίδιος σίγουρα ; Είναι βέβαιο ;έδωσε πάλι εντολή ο ζεμπου
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 16.355
- Πόντοι
- 3.556
Έντιμα και τίμιαΒλέπω να βγαίνω νικητής στο διαγωνισμό και να παίρνω τον τίτλο
Ο πιο δίκαιος νικητής. Ήρθες, γύρισες από την αφάνεια και τη σαλαμουνιαση και μας έκανες τους πουτσους πουρέ
Μπράβο ! Νταμπλ και διοργανωτής
Ιστορία ρε μαλακες, σεβασμός, σεβασμός μόνο
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 28.555
- Πόντοι
- 6.256
Δεν του άρεσε πλέον το αρχικό . Το poustiki kithara. Ζήτησε να του το κάνουν πούστικη σκελέα , αλλά έγινε λάθος και του το έκαναν μάξιμος 555 . Μετά έγινε μία σειρά γραφειοκρατικών λαθών .Εγώ έτρωγα μπαν,εσύ γιατί έχεις εδώ μέσα ήδη 4 προφίλ?
Αυτός ήθελε πάντως απλά να αλλάξει το αρχικό .
Το poustiki kithara να γίνει poustiki skelea .
Κιθάρα , μεγάλη μαλακία.
jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 13.326
Αν πάρω το τίτλο σε κερναω πηδημα με τη Τζούλια,πηδησεις δεν πηδησεις είναι όλα πληρωμένα από μεναΈντιμα και τίμια
Ο πιο δίκαιος νικητής. Ήρθες, γύρισες από την αφάνεια και τη σαλαμουνιαση και μας έκανες τους πουτσους πουρέ
Μπράβο ! Νταμπλ και διοργανωτής
Ιστορία ρε μαλακες, σεβασμός, σεβασμός μόνο
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 28.555
- Πόντοι
- 6.256
Σαν τις ταβερνάρες με τις τραπεζάρες που είδαμε, τίποτε.στη νηματάρα βλέπουμε οικοσκευές ,
αλλά τραπεζαρίες έπιπλα σύνθετα από δρυς οξιά καρυδιά ,
πατώματα με μάρμαρο και γρανίτη , τοίχους με ψηφιδωτά , κήπους με αγάλματα καί αψίδες , θα δούμε ?
Μην πω και την πισινάρα.
Χαλαρά παίζει σε σκηνικό ταινίας.
Πέντε πτώματα μέσα στο βρώμικο θολό νερό , που έχει ρουψήξει τσιμεντόσκονη από τα τοιχεία και ξαφνικά πετάγονται τα ζόμπι.
jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 13.326
Τελη δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά ο σαιντ και ο βλαροκ είναι γερόντιαΔεν του άρεσε πλέον το αρχικό . Το poustiki kithara. Ζήτησε να του το κάνουν πούστικη σκελέα , αλλά έγινε λάθος και του το έκαναν μάξιμος 555 . Μετά έγινε μία σειρά γραφειοκρατικών λαθών .
Αυτός ήθελε πάντως απλά να αλλάξει το αρχικό .
Το poustiki kithara να γίνει poustiki skelea .
Κιθάρα , μεγάλη μαλακία.
Κουσαλα,εγώ είμαι 35 ετών τι να κλασουν και τα 2 σε μενα
tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 28.555
- Πόντοι
- 6.256
Ναι ρε χούφταλα είναι . Το είπαμε από την αρχή. Βρωμάει το στόμα τους.
Τους σιχαίνονται και οι τσατσάδες , στα ταβερνεία που πάνε.
Τους σιχαίνονται και οι τσατσάδες , στα ταβερνεία που πάνε.
πισίνα λες του μπαρμπαπήδουλα ? οκέι άλλο ένα ναυάγιο του σάιτΣαν τις ταβερνάρες με τις τραπεζάρες που είδαμε, τίποτε.
Μην πω και την πισινάρα.
Χαλαρά παίζει σε σκηνικό ταινίας.
Πέντε πτώματα μέσα στο βρώμικο θολό νερό , που έχει ρουψήξει τσιμεντόσκονη από τα τοιχεία και ξαφνικά πετάγονται τα ζόμπι.
Τώρα για ταβέρνες που πας να φας κοψίδια ,
και πάνω στη λαδόκολλα να είναι, ακόμη καλύτερα , όλα χύμα
Αυτό είναι διαφορετικό από το να μοστράρεις στη γυναίκα ντουζιέρα και ταχυθερμοσίφωνα
για να εντυπωσιάσεις , σα να της λες να !! δεν έχω πλίνθινη τουαλέτα σε εξωτερικό χώρο
ή να της επιδεικνύεις γραφειάρα από ροκανίδια mdf
Και εννοείται πως τη γυναίκα που θες να κερδίσεις την πας σε εστιατόριο , όχι σε ψησταριά ή ταβέρνα
πιστεύω πως συμφωνείς
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 7K
- Εμφανίσεις
- 111K
- Απαντήσεις
- 9K
- Εμφανίσεις
- 228K
- Απαντήσεις
- 13