Νέα

BOUEFA-Μίστερ Μαλάκας 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Malakuefa 2025

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    57
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.555
Πόντοι
5.506
Πάντως το έχω δηλώσει από πέρυσι ότι πλησιάζω στο τέλος της θητείας μου εδώ μέσα, άρα τι σήμερα τι του χρόνου και του παραχρόνου.
Έτσι έλεγε πάντως και ένας τύπος Λάκης, τι τώρα, τι του κλώνου, τι του παρακλωνου....

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.710
Πόντοι
3.846
το Ντούντα πως αργά πήραν μπρος, ο διαγωνισμός
Κάνεις πώς δεν καταλαβαίνεις;
Άσχετα με τις γκρίνιες στου Βαρώνου δεν πόσταρα (για πρώτη φορά) ότι δεν με νοιάζει αν έβγαινα πρώτος;

Έτσι έλεγε πάντως και ένας τύπος Λάκης, τι τώρα, τι του κλώνου, τι του παρακλωνου....
Μην με ανακατεύεις με άλλα μέλη, το Λάκη τον έχω ψάλει γιατί είμαι αυτός που είμαι και λέω στα ίσια αυτά που πιστεύω, είτε είναι σωστά είτε λάθος, τώρα ήρθε και η σειρά σου: αντί να ζαλίζεις τη δικιά σου με dm να βγει δημόσια και να σε υποστηρίξει, που κολώνεις ρε παλικάρι να ανεβάσεις ένα βίντεο και να κράζεις όλους για να βουλώσουν;
Και με ηχητικό ντοκουμέντο κιόλας...
Πιες ένα καφεδάκι με το καλό όταν ξυπνήσεις κι επιτέλους σταματήστε να σπαμμάρετε είτε να ενοχλείτε τις εργαζόμενες δίχως λόγο.

Όσο για την αποχώρηση μου - αν το 2027 με ξαναδείτε να μπω τσοντάδικο με τούτο λογαριασμό/είτε νεώτερο δέχομαι να με φτύσετε κατάμουτρα μες την πλατεία Συντάγματος. Αλλά και ΒΑΝ να φάω ώρα μου καλύτερη, έχω σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ σε όση ζωή μου απομένει

(ας κρατήσει το κογιότ όποιος θέλει)

Τελευταία τροποποίηση:

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.394
Πόντοι
2.606

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.081
Πόντοι
28.246
Κάνεις πώς δεν καταλαβαίνεις;
Άσχετα με τις γκρίνιες στου Βαρώνου δεν πόσταρα (για πρώτη φορά) ότι δεν με νοιάζει αν έβγαινα πρώτος;

Μην με ανακατεύεις με άλλα μέλη, το Λάκη τον έχω ψάλει γιατί είμαι αυτός που είμαι και λέω στα ίσια αυτά που πιστεύω, είτε είναι σωστά είτε λάθος, τώρα ήρθε και η σειρά σου: αντί να ζαλίζεις τη δικιά σου με dm να βγει δημόσια και να σε υποστηρίξει, που κολώνεις ρε παλικάρι να ανεβάσεις ένα βίντεο και να κράζεις όλους για να βουλώσουν;
Και με ηχητικό ντοκουμέντο κιόλας...
Πιες ένα καφεδάκι με το καλό όταν ξυπνήσεις κι επιτέλους σταματήστε να σπαμμάρετε είτε να ενοχλείτε τις εργαζόμενες δίχως λόγο.

Όσο για την αποχώρηση μου - αν το 2027 με ξαναδείτε να μπω τσοντάδικο με τούτο λογαριασμό/είτε νεώτερο δέχομαι να με φτύσετε κατάμουτρα μες την πλατεία Συντάγματος. Αλλά και ΒΑΝ να φάω ώρα μου καλύτερη, έχω σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ σε όση ζωή μου απομένει

(ας κρατήσει το κογιότ όποιος θέλει)
Χέσε μας ρε ερωτευμένε μαλακα.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.787
Πόντοι
16.131
Καλώς τον. Τελικά γιατί με κατηγορείς; Μήπως επειδή τα κέρατα Άστον Alpula? Και δεν με εμπιστευοσουν να μου βγάλεις φωτό την συνομιλία αλλά τα έβγαλες επιλεκτικά;

Screenshot_2025-12-16-15-16-12-429_com.android.chrome.jpg
Πάλι ασυναρτησίες λες.... λοιπόν ήρθες από εκεί για συγκεκριμένο λόγο που είχε να κάνει με ένα παρεάκι που μεσουρανούσε τότε διοργάνωνε πάρτυ κλπ ..όταν είδες ότι εγώ δεν έχω ουσιαστική σχέση μαζί τους άρχισες το γλυψειμο μόνος σου........οσον αφορα το νημα της αντριανας μην το συζηστησεις παλι γιατι θα εχει πολυ πλακα

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326
Ρε χαζότρελέ. Γιατί να ανεβάσω βίντεο ρε πυροβολημένε, που μου έφερες και την παράθεση εδώ μαλάκα. Τι θα κερδίσω;
Ρε μπας και ο πατέρας σου σε έπιασε με μαλακία; Πες μας για να ξέρουμε.
Πιάνεις πατεράδες και οικογένειες στο στόμα σου μωρή γαλάζια σκατοφατσα...
Αναφορά από μένα τωρα

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.787
Πόντοι
16.131
Τράβα να σε δανείσουν κανένα φράγκο, σε γράφει στην ελαστική της μουναρίτσα ρε ντενεκέ ξεγάνωτε...
Αλλά - έχε χάρη - που δεν κρατάω τα dm να τα έβγαζα στη φόρα - και να γινόσουν ρεζίλι των σκυλιών...
Θυμάσαι ρε που έλεγες ότι θες να την πάρεις αλλά τα 150 σου φαίνονται πολλά;
Και σου λέω στα δίνω εγώ δώρο κι αν θες την ενημερώνω...
Ο "ξαδελφούλης" Ντιμγκολ μπορεί να με διαψεύσει;

@πολυζωης ορίστε ποιοι είναι!!!
Φίλε δεν έχω ώρα να ασχοληθώ με κανέναν τρέχω να μαζέψω κάνα φράγκο γιατί έδωσε πάλι εντολή ο ζεμπου να μου κάνουν έξωση

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326
Μη μιλάς εσύ για κλωνους μωρή κορδελωτη μπετουγια γιατί οι πρώην κλώνοι σου ήταν μια ξεφτίλα και αυτό το προφίλ που έχεις είναι η απόλυτη ξεφτιλα

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326
ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΕΛΗ

Ο μεγάλος τελικός φτάνει σήμερα στο τέλος του παρακαλώ όσοι δεν έχετε ψηφίσει να ψηφίσετε όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα
Μετα τη λήξη του διαγωνισμού αυτού υπάρχει μια ιδέα η οποία θα δούμε αν υλοποιηθεί.
Ο νικητης του διαγωνισμού αυτού θα πάρει το τρόπαιο του 2025

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.710
Πόντοι
3.846
Χέσε μας ρε ερωτευμένε μαλακα.
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα...
Πήγαινε να σαλιαρίσεις στα νήματα των κοριτσιών κι άσε με ήσυχο όσο μπαίνω εδώ μέσα....
Περαστικά για το 0-0 στου Χαριλάου...

Ρε μπας και ο πατέρας σου σε έπιασε με μαλακία; Πες μας για να ξέρουμε.
Αυτός είσαι...
Ξεπέρασες τα όρια, πιάνεις γονείς, όπως λες και για τη μητέρα του Λάκη...
Σίχαμα μέχρι κι ο Ζαν Κλοντ που είναι αντίθετος πολιτικά σου έκανε αναφορά, εγώ δεν μπαίνω σε τέτοια διαδικασία...
Πάντως θα φροντίσει η Θεία Πρόνοια να σε κάνει να ξεράσεις, θες η Νέμεσις...

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326
Πήγαινε να σαλιαρίσεις στα νήματα των κοριτσιών κι άσε με ήσυχο όσο μπαίνω εδώ μέσα....

Αυτός είσαι...
Σίχαμα μέχρι κι ο Ζαν Κλοντ που είναι αντίθετος πολιτικά σου έκανε αναφορά, εγώ δεν μπαίνω σε τέτοια διαδικασία...
Ρε κάντε του όλοι αναφορά να πάει στο διαολο το γαμιολι,έχε χάρη που είμαι μακριά αλλιώς θα το έβρισκα πουθενά και θα το σβερκωνα θα τον έκανα να γράφει ότι του αρέσει να τον γαμαω εδώ δημόσια

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.710
Πόντοι
3.846
Φίλε δεν έχω ώρα να ασχοληθώ με κανέναν τρέχω να μαζέψω κάνα φράγκο γιατί έδωσε πάλι εντολή ο ζεμπου να μου κάνουν έξωση
Σε ευχαριστώ Πολυζώη, ειλικρινά πρέπει να είσαι άντρας με πολλά κότσια...
Αλλά αυτοί είναι και ανόητοι, κάποια στιγμή θα τσακωθούν αναμεταξύ τους, να το θυμάσαι αυτό...

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.787
Πόντοι
16.131
Σε ευχαριστώ Πολυζώη, ειλικρινά πρέπει να είσαι άντρας με πολλά κότσια...
Αλλά αυτοί είναι και ανόητοι, κάποια στιγμή θα τσακωθούν αναμεταξύ τους, να το θυμάσαι αυτό...
καπου καποτε μπορει να ασχολιομουν ...πια μιλαω με 2-3 ανθρωπους οχι ανθρωπακια και μεχρι εκει

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
19.710
Πόντοι
3.846
Ρε κάντε του όλοι αναφορά να πάει στο διαολο το γαμιολι,έχε χάρη που είμαι μακριά αλλιώς θα το έβρισκα πουθενά και θα το σβερκωνα
Κλοντ δεν πιστεύω να γίνει το παραμικρό αφού στο νήμα του Ολυμπιακού γίνεται το έλα να δεις, το φόρουμ έτσι είναι αν δεν μας αρέσει σηκωνόμαστε και φεύγουμε κρατώντας ψηλά το κεφάλι.

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326
Ότι πιο βρώμικο πιο αισχρό είναι η κλίκα του σαιντ
Αυτή η κλίκα είναι μια μικρομαδα τραμπουκων οι οποίοι νόμιζαν ότι μαζί και οργανωμένα θα γίνουν οι κυρίαρχοι στο σαιτ
Έλα όμως που λογαριασαν λάθος
Βρήκαν απέναντι τους γαμιαδες όπως ο Νιο Κώστας λαδακης τελησταλονε πολυζωης Ζαν Κλοντ κλπ

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.081
Πόντοι
28.246
Πάλι ασυναρτησίες λες.... λοιπόν ήρθες από εκεί για συγκεκριμένο λόγο που είχε να κάνει με ένα παρεάκι που μεσουρανούσε τότε διοργάνωνε πάρτυ κλπ ..όταν είδες ότι εγώ δεν έχω ουσιαστική σχέση μαζί τους άρχισες το γλυψειμο μόνος σου........οσον αφορα το νημα της αντριανας μην το συζηστησεις παλι γιατι θα εχει πολυ πλακα
Κλως τον Καρυπίδη . Πάρε και το γλυκό με τα νταβατζιλικια και τα πλασαρίσματα.

Μην ξεχάσεις να πατήσεις χαχα ή να βάλεις κανένα βίντεο. Πρόσεχε μόνο πως με αποκαλείς και οτιδήποτε σχετικό με προσωπικά.

Καλημέρα σου.

Screenshot_2025-12-16-14-38-50-966_com.android.chrome.jpg

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.081
Πόντοι
28.246
Πιάνεις πατεράδες και οικογένειες στο στόμα σου μωρή γαλάζια σκατοφατσα...
Αναφορά από μένα τωρα
Ρε δε πα να κάνετε και αγιασμό;

Δεν έβρισα κανένα. Σε αντίθεση με εσένα που έλεγες ομορφιές για την γυναίκα του @athinaios44

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.081
Πόντοι
28.246

Αυτός είσαι...
Όταν κάνεις το ίδιο να μας αφήσεις όλους στην ησυχία μας, τότε έλα να μου ξανά κουνήσεις το δάχτυλο τι κάνω εγώ στα πουτανακια νήματα.

Τι είπα για την μάνα του Λάκη; Ότι την κουβάλησε για να του πληρώσει τα γαμησιατικα του;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.081
Πόντοι
28.246
ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΕΛΗ

Ο μεγάλος τελικός φτάνει σήμερα στο τέλος του παρακαλώ όσοι δεν έχετε ψηφίσει να ψηφίσετε όσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα
Μετα τη λήξη του διαγωνισμού αυτού υπάρχει μια ιδέα η οποία θα δούμε αν υλοποιηθεί.
Ο νικητης του διαγωνισμού αυτού θα πάρει το τρόπαιο του 2025
Έτσι, θα παρακαλάς για να σου δώσουν σημασία.

Τι πουστια ετοιμάζεις πάλι; Γιατί πουστης είσαι. Και στο κορμί όχι μόνο στο μυαλό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom