athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 119.723
- Πόντοι
- 16.631
ΤΩΡΑ φαινεται ποσο ΑΡΧΩΝ ειμαι ΒΡΕ μαλακαΤους άφησες να προσπαθήσουν να σε κρεμάσουν στα μανταλάκια κανόνισε την πορεία σου θα πάρω πίσω την ψήφο μου για αρχων![]()

ΤΩΡΑ φαινεται ποσο ΑΡΧΩΝ ειμαι ΒΡΕ μαλακαΤους άφησες να προσπαθήσουν να σε κρεμάσουν στα μανταλάκια κανόνισε την πορεία σου θα πάρω πίσω την ψήφο μου για αρχων![]()

Σαν κι εσένα δηλαδή;

Έχεις 3 ποστ να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευταΤΩΡΑ φαινεται ποσο ΑΡΧΩΝ ειμαι ΒΡΕ μαλακα![]()
Σαν κι εσένα δηλαδή;
Αν ξεχνάς, τότε να πας στο μάγειρα και να σου μαγειρέψει φακές με δεντρολίβανο αντί γουρνοπούλα, διότι θα πάθεις Αλτσαχάημερ....
Το μάγειρα τον ανΠΛΟΚ αλλά δεν του απαντάω, άσε τον να βράζει στο ζουμί του ως γουρνοπούλα![]()
τιποτα ΑΡΧΩΝ,καθαριο νεροΈχεις 3 ποστ να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα

Λόγω Ιταλίας ... ρε πέρναγα για χαρτόμουτρο ρε ... και τζογαδόρο ...Έχεις 3 ποστ να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα
Λαμαρινοβιδα ρε μλκ;;;ρε λαμαρινοβιδα πας να κανεις τακιμι με αλλον ενα καμμενο και θα παρεις παλι τα αρχιδια μου προσεχε

Λακη πηρες αερα επειδη σουρωσες;Λόγω Ιταλίας ... ρε πέρναγα για χαρτόμουτρο ρε ... και τζογαδόρο ...
Σε κουτσά άλογα ποντάρεις ;
Καλά, κούμπωσε κανένα ταβορακι, κανενα λεξοτανιλ, κανένα τσιπραλεξ, κάτι τέλος πάντων.Σαν κι εσένα δηλαδή;
Αν ξεχνάς, τότε να πας στο μάγειρα και να σου μαγειρέψει φακές με δεντρολίβανο αντί γουρνοπούλα, διότι θα πάθεις Αλτσαχάημερ....
Το μάγειρα τον ανΠΛΟΚ αλλά δεν του απαντάω, άσε τον να βράζει στο ζουμί του ως γουρνοπούλα![]()
μαλακα θες να τον τρελανεις εσυ βραδυατικαΚαλά, κούμπωσε κανένα ταβορακι, κανενα λεξοτανιλ, κανένα τσιπραλεξ, κάτι τέλος πάντων.
Ζηλεύεις ρε μαλακα τελικά Γι'αυτό σε πείραξε που την έβαλα σε ομαδικό μενσιον.

Ο τίμιος είναι αραβικό άλογο λέμε αλλά είναι κούρσας όχι εμποδίων εκεί κουτουλάει τις δοκούςΛόγω Ιταλίας ... ρε πέρναγα για χαρτόμουτρο ρε ... και τζογαδόρο ...
Σε κουτσά άλογα ποντάρεις ;

Περισσότερο από ότι έχει τρελαθεί;μαλακα θες να τον τρελανεις εσυ βραδυατικα![]()
αμα σου λεωΠερισσότερο από ότι έχει τρελαθεί;

Τα φάρμακά σου μην ξεχνάς!Ντουντας ξεκίνησε γαμάτο προεκλογικό αγώνα για του χρόνου στον Μίστερ μαλακά.
Μαζί με Λάκη και Ζαν θα φάει η μύγα σίδερο.
Τι περιμένεις τώρα;κριμα που το ξεσμασμα του Νιπτηρακια εγινε αργα θα πηγαινε σφαιρα στον διαγωνισμο![]()

Είναι που δεν μου απαντάς.Τα φάρμακά σου μην ξεχνάς!
Κοστίζεις στο κράτος, δεν το ξέρεις;
Σου φέρνω συνάλλαγμα κερδίζοντας τις στοιχηματικές εταιρείες εσύ τι κάνεις εδώ μέσα με την παρέα σου;
Τσακώνεστε στο νήμα του ΟΣΦΠ με τον καθέναν, άσε που είναι άσυλο και δεν τολμά κανένας να μιλήσει αντίθετα...
Γράφε με τόνους ή όχι!!!
Και κάτι άλλο: όταν ταράζεσαι να βγαίνεις από το τσοντάδικο!!
Βγάλτε με και τώρα Μίστερ κι ό,τι άλλο θέλετε, ρε στούρνο εγώ δεν σαλιάρισα ΟΥΔΕΠΟΤΕ με όλα τα κορίτσια, μία διάλεγα ανέκαθεν και τέλος!
Ε κατά καιρούς έχω πετάξει κανένα ερωτόλογο σε καμμιά περαστική, όμως γενικά έχω ταυτότητα εδώ μέσα κι από το διεγραμμένο λογαριασμό, εσύ δεν έχεις μπέσα (όπως λένε και στα αρβανιτοχώρια της Μεσσηνίας).
Αυτό το διάβασες σε λογοτεχνικό βιβλίο ;Για τα υπόλοιπα πάρε το μηδέν, δεν σε πιάνω
Και ποιος νοιάζεται για αυτά; Αν τα ήθελα θα είχα ζητήσει να βγάλω.Αυτά .... ξέρεις ... εμποδίζουν ... την έκδοση ... κάποιων αδειών ....
![]()
Τον Ντούντα ... τον κόβω να έχει άδειες !