Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 50.673
- Πόντοι
- 28.246
Γκρ γκρ γκρΓΚΡ κι εσύ!
Γουρνοπούλες έχει!
ΓΚΡ ξανά!
Δεν είναι ιπτάμενοι οι τάρανδοι, καναδικοί είναι!
Δεν έχει κανένας τίποτα μωρέ,της μπλόφας γίνεται εδώ μεσαΠεριμένω τίμιο να ζητήσει να βγουν τα πιμια στον αέρα αλλιώς να αναλάβει το εκβιαστών δηλαδή εμείς
ποια πιμια ρε μαλακαΠεριμένω τίμιο να ζητήσει να βγουν τα πιμια στον αέρα αλλιώς να αναλάβει το εκβιαστών δηλαδή εμείς

Τραβά πέσε για ύπνο, έχεις πρωινό ξύπνημα αύριο να πας για ελιές.Ορμάτε με το Λαδάκη και θα σας κεράσω 500 δολλάρια Αμερικής - αρκεί να έρθω Αθήνα!
Δεν είναι εύκολο το ξαναλέω....
Ορίστε μερικά![]()
Βρίσκουν τον τίμιο εργάτη του μόχθου Και κιβδηλωνουν το νικ του στο μπουΔεν έχει κανένας τίποτα μωρέ,της μπλόφας γίνεται εδώ μεσα
Ρε ... άστους να βαράνε σκιές !Ορμάτε με το Λαδάκη και θα σας κεράσω 500 δολλάρια Αμερικής - αρκεί να έρθω Αθήνα!
Ορίστε μερικά![]()
Βρίσκουν τον τίμιο εργάτη του μόχθου Και κιβδηλωνουν το νικ του στο μπου![]()
Εσύ γιατί συμμετέχεις σε παρτουζες με αγνώστους ;ποια πιμια ρε μαλακα
κατι ομαδικες ταγκαρε εμενα ντιμι και ανανεωτικο

Ορμάτε με το Λαδάκη και θα σας κεράσω 500 δολλάρια Αμερικής - αρκεί να έρθω Αθήνα!
Ορίστε μερικά![]()
γιατι ειμαι μαλακαςΕσύ γιατί συμμετέχεις σε οαρτουζες με αγνώστους ;![]()
Ήταν και ο Ροντ μέσα, αλλά στα θέματα της Βασίλισσας ήσασταν εσείς οι 2 μόνο (ο Ντιμγκολ)...κατι ομαδικες ταγκαρε εμενα ντιμι και ανανεωτικο
Ντουντας ξεκίνησε γαμάτο προεκλογικό αγώνα για του χρόνου στον Μίστερ μαλακά.ΔΕΝ ΚΙΒΔΙΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΙΚ ΜΟΥ ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ ΧΡΟΝΙΑ
Ήταν και ο Ροντ μέσα, αλλά στα θέματα της Βασίλισσας ήσασταν εσείς οι 2 μόνο (ο Ντιμγκολ)...
Αν έχεις την παραμικρή ανθρωπιά μέσα για πες γιατί έχω ιδιαίτερη συμπάθεια τη Βασίλισσα;
Για πες και τα ξεχνάω όλα...
Για το γαμίσι;
Άγιες μέρες πλησιάζουν....
Ρε μαλακα τι σε έχει πιάσει, μπας και ζηλεύεις επειδή της κάνουν καλά σχόλια;Ήταν και ο Ροντ μέσα, αλλά στα θέματα της Βασίλισσας ήσασταν εσείς οι 2 μόνο (ο Ντιμγκολ)...
Αν έχεις την παραμικρή ανθρωπιά μέσα για πες γιατί έχω ιδιαίτερη συμπάθεια τη Βασίλισσα;
Για πες και τα ξεχνάω όλα...
Για το γαμίσι;
Άγιες μέρες πλησιάζουν....
Τους άφησες να προσπαθήσουν να σε κρεμάσουν στα μανταλάκια κανόνισε την πορεία σου θα πάρω πίσω την ψήφο μου για αρχωνγιατι ειμαι μαλακας
ΑΥΤΟ ακριβως το επιασες με την μιαΡε μαλακα τόνισε έχει πιάσει, μπας και ζηλεύεις επειδή της κάνουν καλά σχόλια;
Τα έβαλες ακόμα και με ατενεζο και ντιμιγκολ που δεν έχουν δώσει δικαίωμα ξεκατινιαστη εδώ μέσα.