tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 28.550
- Πόντοι
- 6.256
Σκληρός χύστης ο ντούντας.
Ψάρωσαν οι τζιτζιφιόγκοι .
Ψάρωσαν οι τζιτζιφιόγκοι .

Άσε ρε......Ο Ντούντας κάνει το σώγαμπρο και ψαρώνει άσχημα ; ή μου φαίνεται ;

Μπορείς να είσαι ο,τι γουστάρεις.είμαι ο πιατσοχαλάστρας του bou
Τύπε πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα ή βγάλτα ή μην μας ζαλίζεις τα παπαρια με τα κατεβατά βραδιάτικα έχουμε να γλεντήσουμε τον λακη τωραΛάθος...
Δεν είμαι ο Μπράντο, αλλά ο πιατσοχαλάστρας του bou
Aπό Δευτέρα θα αλλάξω το όνομα σε πιατσοχαλάστρας διότι δίνω παραπάνω χρήματα στις εργαζόμενες
Άσε ρε......
Την αλήθεια λέω και τα ξέρει η ίδια όπως και η Μάγκυ, αλλά δεν μιλάνε....
Αν έδειχνα τα κογιότς στην Οχιά μεταξύ τους - ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΗ ΓΗ - θα εξαφανίζονταν οι μισοί από εδώ μέσα...
Τα κορίτσια ξέρουν ότι είμαι ιδιάζων χαρακτήρας, αλλά με εμπιστεύονται![]()
Σσσσ,εχει ψωμι η υποθεση.Κατι το πνευμα των Χριστουγεννων,κατι οι καλικαντζαροι,κατι τα "μαγικα" μανιταρια και οι ιπταμενοι ταρανδοι,θα γινει δουλιτσα πιστευωΚάποιο διεστραμμένο ερωτικό τρίγωνο παίζει εδώ με ντουντα Αθηνεζο κ άγνωστης ταυτότητας κωλγκερλ![]()

Προσφερθηκα να κεράσω τον Ντουντα γουρνοπουλα. Μου την έτριψε στα μούτρα; Δέχεσαι εσύ το κέρασμα στην θέση του;Τύπε πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα ή βγάλτα ή μην μας ζαλίζεις τα παπαρια με τα κατεβατά βραδιάτικα έχουμε να γλεντήσουμε τον λακη τωρα
Εσύ γουστάρεις κέρασμα γουρνοπουλας; Θα έχω και το κορίτσι μαζί. Την ΔανάηΣσσσ,εχει ψωμι η υποθεση.Κατι το πνευμα των Χριστουγεννων,κατι οι καλικαντζαροι,κατι τα "μαγικα" μανιταρια και οι ιπταμενοι ταρανδοι,θα γινει δουλιτσα πιστευω![]()
Προσωρινό ανΠΛΟΚ ξεφτίλα της Μεσσηνίας....Ντουντα. Μου ήρθε και πμ με ευχαριστίες από τρεις με τα μενσιον. Η μια από τις τρεις ήταν αυτή.
Δείτε άτομο!!!Και που τα ξέρω εγώ αυτά; Βλέπεις την έστειλα για να την συναντήσω και έκανα ό,τι ακριβώς λέω στα bold. Το προτιμώ αντί να μαλακίζομαι στα μηνύματα.
Εγώ τρώω μόνο προβατίναΠροσφερθηκα να κεράσω τον Ντουντα γουρνοπουλα. Μου την έτριψε στα μούτρα; Δέχεσαι εσύ το κέρασμα στην θέση του;
Αριθμό ταυτότητας έχει ;Θα έχω και το κορίτσι μαζί.
Και τέτοια κερνάω.Εγώ τρώω μόνο προβατίνα![]()
Mπα νηστευω,κοριτσι εννοεις την μια και μοναδικη ΚΑΥΛΑ-ΔΑΝΑΗΕσύ γουστάρεις κέρασμα γουρνοπουλας; Θα έχω και το κορίτσι μαζί.
Θα τρώει αυτή και θα χορταινεις εσύ.

Εντάξ ....Εγώ τρώω μόνο προβατίνα![]()
Πότε έκανα ομαδικό μενσιον σε εργαζόμενες ρε μαλακισμενε; Τότε δεν μου έβαλες και χέρι;Προσωρινό ανΠΛΟΚ ξεφτίλα της Μεσσηνίας....
ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΡΕ;
Η δικιά μου δεν έχει μπει μέσα από το πρωί!!!
Ή δεν την ξέρεις/ετε;
Δείτε άτομο!!!
Πόσα σχόλια έχει κάνει από τότε και πόσα έχω κάνει εγώ το τελευταίο εξάμηνο!!!
Μα την Υπαπαντή θα την κάνω ρε ζηλιάρη σκέτο χρυσάφι, έτσι για να σκάσεις από τη ζήλεια....
Καλά σε έλεγε ο Λάκης προμότορα της κοντής, τράβα ψήσε καμμιά γουρνοπούλα....
Ορμάτε με το Λαδάκη και θα σας κεράσω 500 δολλάρια Αμερικής - αρκεί να έρθω Αθήνα!Μαλακά τα κορίτσα Ντούντα.
Μπήκε και ο Λαδάκης.

Έκανα εντιτ στο ποστ αυτήν εννοώ. Ποια άλλη;Mπα νηστευω,κοριτσι εννοεις την μια και μοναδικη ΚΑΥΛΑ-ΔΑΝΑΗ![]()
To καταλαβα απο το "θα τρωει αυτη και θα χορταινεις εσυ",δυσκολο να πιασεις πιρουνι αν ειναι διπλα το θωρηκτοΈκανα εντιτ στο ποστ αυτήν εννοώ. Ποια άλλη;

Μαζί με τα καλύτερα θα σε έχω στο ίδιο τραπέζι ρε μπαγασα.To καταλαβα απο το "θα τρωει αυτη και θα χορταινεις εσυ",δυσκολο να πιασεις πηρουνι αν ειναι διπλα το θωρηκτο![]()
ΓΚΡ κι εσύ!Σσσσ,εχει ψωμι η υποθεση
ΓΚΡ ξανά!οι ιπταμενοι ταρανδοι,