Νέα

BOUEFA-Μίστερ Μαλάκας 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Malakuefa 2025

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    57
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.557
Πόντοι
5.506
Στα αρχιδια μου ρε μαλακα να κατσω να γνεθω αργαλειο καλυτερα για το αν με εγκρινει η με απορριπτει ο Νιονιος και καθε Νιονιος
Παω να κλαψω με τους υπολοιπους κλωνους σου καλυτερα
@barock με εχεις αφησει στη μεση ρε μαλακα, πες το υπολοιπο στορι. Ειναι στο μπαρ ο Τε-Λακης και ψωνιζει σφηνακια για το μουνετο. Πως καταληγει το μουνετο να πιπωνει το μπαρμαν και ο Τε-Λακης να ωρυεται? Περιγραψε τα ενδιαμεσα γεγονοτα να μην εχω κενα
Ε τι να σου εξηγω τωρα ρε μλκ, φαντασου να εχει σκασει ο Λακης με ντυσιμο δεκαετιας 70 γιατι δε μπορει να φοραει σνικερς και ερ μαξ, να εχει τα μουτρα του συγνωμη-που-με-βλεπετε, ο δικος του να ειναι ακομα χειροτερος, να καθονται στη μπαρα να χαζευουν με ανοιχτο το στομα εχοντας να δουν μουνι και μαλιστα με μπικινι καμια δεκαετια γιατι «δεν πηγαινουν εκει που γαμανε οι μπαρμαν-ξαπλωστραδες-ιδιοκτητες και οι φιλοι τους», τα σαλια εχουν φτασει πατωμα και ο λακης λοκαρει μουνετο παραδιπλα και τρεχει σαν το σαλιαρη να παρει σφηνακι αλλα τον προλαβαινει ο μπαρμαν που η γκομενα εχει πλησιασει μπαρ για εκεινον. Αδικη η ζωη οταν δεν ξερεις που πατας και που σε παιρνει.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.185
Πόντοι
28.246
@jean-Claud Μαύρα Χριστούγεννα θα κάνεις. Ο @φασιστας σε έκανε ο,τι ήθελε, πήρε αυτό που ήθελε και σε άφησε μόνο σου. Σου κόλλησε την ρετσινια της ντροπής ενός συριζαιου. Με τα μούτρα κάτω θα κυκλοφορείς πλέον γιατί ασπαστηκες τον φασισμό.

• Like
Αντιδράσεις: barock

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.480
Πόντοι
6.256
Πιστεύω ότι αν πάρει γραμμή ο σύριζα ότι ο ζαν έγινε το πουτανάκι του Λάκη...ενός θαυμαστή του Παπαδόπουλου

θα τον πετάξουν έξω από το κόμμα και θα χάσει όποιο επίδομα έπαιρνε μέχρι τώρα

δεν θα τον ρουφιανέψω εγώ φυσικά :coffee:

Βασιλοφρων13

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
12.505
Πόντοι
2.606
Τωρα ετοιμασου για την εκρηξη του λακη που κανεις αναφορα σε μαναδες :confused:
Έχω καιρό μέχρι τη Πρωτοχρονιά που θα ξαναμπει:2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πιστεύω ότι αν πάρει γραμμή ο σύριζα ότι ο ζαν έγινε το πουτανάκι του Λάκη...ενός θαυμαστή του Παπαδόπουλου

θα τον πετάξουν έξω από το κόμμα και θα χάσει όποιο επίδομα έπαιρνε μέχρι τώρα

δεν θα τον ρουφιανέψω εγώ φυσικά :coffee:
Έχεις φτάσει Κουμουνδούρου ή στο δρόμο είσαι ακομα

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.480
Πόντοι
6.256
Έχεις φτάσει Κουμουνδούρου ή στο δρόμο είσαι ακομα
δε θα πάω ο ίδιος έχεις δει σε τι περιοχή είναι?

εκεί πας και έτσι και πατήσεις το πόδι σου έξω από το αμάξι κολλάς φτώχεια και δυστυχία

• Ουάου
Αντιδράσεις: Nubic

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.185
Πόντοι
28.246
Δε χρειαζεται να βγαλω κατι, εσυ το εγραψες δημοσια τι σου εσερνε στα πμ. Και να ειχα σκρινσοτ δε θα το εβγαζα, δε χρειαζεται να με απειλεις με αναφορες δλδ (παλια σου τεχνη κοσκινο), τα αρχιδια θα μου εκλανες βεβαια.
Στο μονο που ειχε δικιο ειναι στο οτι σε ελεγε βλακα, μονο ενας βλακας θα ελεγε ολο το βιογραφικο του σε ενα ραντομ τυπά που γνωρισε σε μπουρδελοφορουμ και τον εβλεπε για 1η φορα δια ζωσης
Ενώ αυτός που με δέχτηκε στο μαγαζί του, τι είναι;
Και να ήμουνα μόνο εγώ που έχει βγάλει δημοσια διάφορα ο Καρυπίδης τυπε....

Τόσα Εχούν γραφτεί...

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326
@jean-Claud Μαύρα Χριστούγεννα θα κάνεις. Ο @φασιστας σε έκανε ο,τι ήθελε, πήρε αυτό που ήθελε και σε άφησε μόνο σου. Σου κόλλησε την ρετσινια της ντροπής ενός συριζαιου. Με τα μούτρα κάτω θα κυκλοφορείς πλέον γιατί ασπαστηκες τον φασισμό.
Το ασυναρτησίες λες πάλι μωρη γαλαζια αποβολη
Απορω πως δεν σε έπνιξαν στον νεροχυτη

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326
Ζαν σε αυτην τη σελίδα είναι ένας ακόμα κλώνος μου.

Β. . . . . . . . .13

Βάλε τα υπόλοιπα γράμματα.
Τοτε μωρη 24 ωρες που εισαι εδω μεσα πως αντεχεις;
Βαζεις αυτοματες απαντησεις ΑΙ

MrEco

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
23
Like
5.342
Πόντοι
5.595
Ε τι να σου εξηγω τωρα ρε μλκ, φαντασου να εχει σκασει ο Λακης με ντυσιμο δεκαετιας 70 γιατι δε μπορει να φοραει σνικερς και ερ μαξ, να εχει τα μουτρα του συγνωμη-που-με-βλεπετε, ο δικος του να ειναι ακομα χειροτερος, να καθονται στη μπαρα να χαζευουν με ανοιχτο το στομα εχοντας να δουν μουνι και μαλιστα με μπικινι καμια δεκαετια γιατι «δεν πηγαινουν εκει που γαμανε οι μπαρμαν-ξαπλωστραδες-ιδιοκτητες και οι φιλοι τους», τα σαλια εχουν φτασει πατωμα και ο λακης λοκαρει μουνετο παραδιπλα και τρεχει σαν το σαλιαρη να παρει σφηνακι αλλα τον προλαβαινει ο μπαρμαν που η γκομενα εχει πλησιασει μπαρ για εκεινον. Αδικη η ζωη οταν δεν ξερεις που πατας και που σε παιρνει.
οποτε κατσε, να καταλαβω. Ο ΤεΛακης @tellystalone6969 πηγε και επιασε παρλα στο μουνετο στο μπαρ, λεει θα σε κερασω μαναρι μου, εκανες την τυχη σου, παει να παραγγειλει σφηνακι αλλα ο μπαρμαν τον κοιταει γελαει και λεει το σφηνακι απο μενα στην κοπελα?Και το μουνετο αγνοει ΤεΛακη @tellystalone6969 και συνεχιζει την παρλα με τον μπαρμαν?

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.185
Πόντοι
28.246
OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326
οποτε κατσε, να καταλαβω. Ο ΤεΛακης @tellystalone6969 πηγε και επιασε παρλα στο μουνετο στο μπαρ, λεει θα σε κερασω μαναρι μου, εκανες την τυχη σου, παει να παραγγειλει σφηνακι αλλα ο μπαρμαν τον κοιταει γελαει και λεει το σφηνακι απο μενα στην κοπελα?Και το μουνετο αγνοει ΤεΛακη @tellystalone6969 και συνεχιζει την παρλα με τον μπαρμαν?
Ο τελης ξερει απο ντετινγκ
Οταν στο αλλο νημα με τις ελλεινιδες ο τελης εδωσε σωστές πληροφορίες
Οποιος δεν γνωριζει μπορει να τρολαρει αλλα εγω ως κουτς ξεχωριζω τους καμακες άπο τα μαλακιστηρια
Να μίλησει για ντειτ ο ζεμπου ο μπαροκ η ο λαμα θα γελανε και οι πετρες

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.185
Πόντοι
28.246
Ο τελης ξερει απο ντετινγκ
Οταν στο αλλο νημα με τις ελλεινιδες ο τελης εδωσε σωστές πληροφορίες
Οποιος δεν γνωριζει μπορει να τρολαρει αλλα εγω ως κουτς ξεχωριζω τους καμακες άπο τα μαλακιστηρια
Να μίλησει για ντειτ ο ζεμπου ο μπαροκ η ο λαμα θα γελανε και οι πετρες
Σου απαίτησε να μιλάς και για αυτόν με τόσο κολακευτικά λόγια; Ρε μπραβο αφοσίωση ο το δουλικό της χούντας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom