Νέα

BOUEFA-Μίστερ Μαλάκας 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Malakuefa 2025

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    57
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.557
Πόντοι
5.506
Εγώ ένα ξέρω ότι αν ο Νιπλης είχε κάνει τον διαγωνισμό θα πήγαινε το σκουπίδιασμα σύννεφο.... τώρα δεν έχει πλάκα είστε 10 εναντίον 2...
Τι να του κάνουμε, βρήκε ώρα να τα τινάξει. :confused:

Εν τω μεταξύ, ποιος άφησε το ΒΛΑΜΜΕΝΟ να ανοίξει διαγωνισμό;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.557
Πόντοι
5.506
Αυτα να τα πεις στο ζεμπου που αποχωρησε επειδη χεστηκε και ξερω οτι του εδωσες το οκ να κανει αυτη τη προταση αποχωρησης,νόμιζατε οτι δεν θα τον εβγαζα αλλα υπολογισατε λαθος χωρις τον ξενοδοχο
Και τον εβγαλα και κοταρα εγινε
Λαθος εντολες του εδωσες και πηρε το πουλο
100 φορες τον εχεις παρει στο λαιμο σου και του είπες ευχαριστω
Μπράβο ρε Ζαν, ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΣ .

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.398
Πόντοι
40.655
Τον επηρεασε αλλα οχι τοσο οσο το βλαμμενο σου αποχωρησε και αυτο

Τώρα είναι σαν να μου λές ότι στον έχωσε ο Λάκης στην κωλότρυπα, μετά στον έχωσε και ο Ζεμπού, αλλά μόνον ο Ζεμπού σε γάμησε. Ο Λάκης απλά προλείαινε τη σούφρα σου για να ανοίξει και να μην πονέσεις. :coffee:

Τελευταία τροποποίηση:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.557
Πόντοι
5.506
"Το πιο πιθανο" "μακρινη συγγενεια με τον κυριο μαξιμος555"

Τι συγγενειες τσαμπουνας μωρη αδερφαρα, ουτε για το οτι εχεις 2ο προφιλ δεν εχεις τα αρχιδια να το παραδεχτεις καθαρα?
Παράθεση για να σωθεί το ποστ.

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

• Like

cretan336

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
5.613
Πόντοι
2.356
Τώρα είναι σαν να μου λές ότι στον έχωσε ο Λάκης στην κωλότρυπα, μετά στον έχωσε και ο Ζεμπού, αλλά μόνον ο Ζεμπού σε γάμησε. Ο Λάλης απλά προλείαινε τη σούφρα για να ανοίξει και να μην πονέσεις. :coffee:
Σα κάτι να μου λέει πως μόλις χαρακτήρισε η Αγιότητα Σας τον Λάκη ως μικρόψωλο..........

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.557
Πόντοι
5.506
Τώρα είναι σαν να μου λές ότι στον έχωσε ο Λάκης στην κωλότρυπα, μετά στον έχωσε και ο Ζεμπού, αλλά μόνον ο Ζεμπού σε γάμησε. Ο Λάλης απλά προλείαινε τη σούφρα για να ανοίξει και να μην πονέσεις. :coffee:
Εντωμεταξύ, ανάθεμα τον κι αν καταλαβαίνει ποσό ΠΙΟ βλάκας περνιέται αν "φοβάται" να κράξει το Λακη και τα καμώματα του.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.185
Πόντοι
28.246
Παράθεση για να σωθεί το ποστ.

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Και η φωτό διαθέσιμη.

Τώρα θα έρθει να μου πει τραβά στη διάολο ρε μαλακα που σου έβγαζε σε πμ ο πολύζωής για συγγενείς και άλλα τέτοια.

Παίζει να τα βγάλει ο ίδιος ο λιονταρακος και να του ρίξω καμία αναφορά τώρα.

Screenshot_2025-12-14-19-46-41-488_com.android.chrome.jpg

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.185
Πόντοι
28.246
  • Χαχα
Αντιδράσεις: barock

MrEco

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
23
Like
5.342
Πόντοι
5.595
Αυτός ποιου μέλους είναι κλώνος πάλι με έγγραφη το 2009 και με 1000 μηνυματα ποσταρισμα.
ελα γλυκε μου κλωνος εδω με 4Χ τις κριτικες σου
Κερναω περγαμοντο γνωριμιας :wink:

• Χαχα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.398
Πόντοι
40.655

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.185
Πόντοι
28.246
Εν τω μεταξύ η κριτική του Νιονιου έχει σωθεί με φωτο. Δεν ξέρω πώς κατάφερε να την κατεβάσει.

Όταν του την τρίψαμε στα μούτρα είπε ότι είναι πλαστό το σναπσοτ, και μετά του έβγαλα την δημοσίευση.

• Like

MrEco

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
23
Like
5.342
Πόντοι
5.595
Εν τω μεταξύ η κριτική του Νιονιου έχει σωθεί με φωτο. Δεν ξέρω πώς κατάφερε να την κατεβάσει.

Όταν του την τρίψαμε στα μούτρα είπε ότι είναι πλαστό το σναπσοτ, και μετά του έβγαλα την δημοσίευση.
εντωμεταξυ ο @tellystalone6969 εχει τετοια εμμονη μαζι σου που εχει κατσει να ψαξει το αβαταρ σου μεχρι και να ακουσει ολο το fear of a blank planet(το πιο psychedelic album τους) για να αποκωδικοποιησει την περσονα σου και τι κοινο εχουν οι Porcupine Tree με το Dragonbal... Παρανοια μιλαμε για τερμα ναυαγιο
Κοιτα Λακη, γραφουμε ταυτοχρονα. Σε αλλο λεβελ το κλονινγκ ε?

• Like

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.185
Πόντοι
28.246
Οδηγίες για τον Νιονιο. @Νίο

Αν σε παραθέσει, θα σου έχει αλλάξει το ποστ. Θα σου έχει ρίξει και καμία φωτό με αποτέλεσμα να μήν μπορείς να τον παραθέσεις. Γι'αυτό αν δεις να μην μπορείς να του κάνεις παράθεση γράψε εσύ σε άλλο μήνυμα κάνοντας τον ταγκ ή κανε αντιγραφή αν έχει και κείμενο,εκτός της φωτό μόνο το κείμενο το ποστ του.

Τελευταία τροποποίηση:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.185
Πόντοι
28.246
εντωμεταξυ ο @tellystalone6969 εχει τετοια εμμονη μαζι σου που εχει κατσει να ψαξει το αβαταρ σου μεχρι και να ακουσει ολο το fear of a blank planet(το πιο psychedelic album τους) για να αποκωδικοποιησει την περσονα σου και τι κοινο εχουν οι Porcupine Tree με το Dragonbal... Παρανοια μιλαμε για τερμα ναυαγιο
Κοιτα Λακη, γραφουμε ταυτοχρονα. Σε αλλο λεβελ το κλονινγκ ε?
Αυτό λες εσύ; Ο @jean-Claud να δεις τι αποκωδικοποίηση έκανε σχετικά με την Άβαταρ μου. Κρατήσου καλά. Επειδή είναι μπλε, είμαι νεοδημοκρατης.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.398
Πόντοι
40.655
Ότι πεις άλλωστε δεν περίμενα να πεις κάτι άλλο

Ναι! Σωστά! Εσείς δεν συμμετέχετε σε ομαδικό σκουπίδιασμα.

Να φανταστώ ότι δεν συμμετείχατε ούτε με ένα ποστ στο ομαδικό σκουπίδιασμα που γίνεται στον @barock και ότι ουδέποτε έχετε αναφέρει για κιουρία Έλενα Χατζή, Τέα, μελιτζάνες, μπουγάδες εσωρούχων πεθερού και λοιπές ομορφιές.

Ή μήπως αυτό που έχει στόχο τον μπαρόκ έχει πλάκα, ενώ το άλλο (που είναι ακριβώς πανομοιότυπο με άλλον στόχο) δεν έχει.

Γι αυτό σας γράφω αφήστε το...

Ο καθένας δεν κοιτάει τα δικά του... :coffee:

MrEco

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
23
Like
5.342
Πόντοι
5.595
Οδηγίες για τον Νιονιο. @Νίο

Αν σε παραθέσει, θα σου έχει αλλάξει το ποστ. Θα σου έχει ρίξει και καμία φωτό με αποτέλεσμα αν αμήν μπορείς να τον παραθέσεις. Γι'αυτό αν δεις να μην μπορείς να του κάνεις παράθεση γράψε εσύ σε άλλο μήνυμα κάνοντας τον ταγκ ή κανε αντιγραφή αν έχει και κείμενο,εκτός της φωτό μόνο το κείμενο το ποστ του.
Στα αρχιδια μου ρε μαλακα να κατσω να γνεθω αργαλειο καλυτερα για το αν με εγκρινει η με απορριπτει ο Νιονιος και καθε Νιονιος
Παω να κλαψω με τους υπολοιπους κλωνους σου καλυτερα
@barock με εχεις αφησει στη μεση ρε μαλακα, πες το υπολοιπο στορι. Ειναι στο μπαρ ο Τε-Λακης και ψωνιζει σφηνακια για το μουνετο. Πως καταληγει το μουνετο να πιπωνει το μπαρμαν και ο Τε-Λακης να ωρυεται? Περιγραψε τα ενδιαμεσα γεγονοτα να μην εχω κενα

cretan336

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
5.613
Πόντοι
2.356
Στα αρχιδια μου ρε μαλακα να κατσω να γνεθω αργαλειο καλυτερα για το αν με εγκρινει η με απορριπτει ο Νιονιος και καθε Νιονιος
Παω να κλαψω με τους υπολοιπους κλωνους σου καλυτερα
@barock με εχεις αφησει στη μεση ρε μαλακα, πες το υπολοιπο στορι. Ειναι στο μπαρ ο Τε-Λακης και ψωνιζει σφηνακια για το μουνετο. Πως καταληγει το μουνετο να πιπωνει το μπαρμαν και ο Τε-Λακης να ωρυεται? Περιγραψε τα ενδιαμεσα γεγονοτα να μην εχω κενα
Κάποια από τα κωλοδάκτυλα που πήγαιναν στο μουνέτο κατέληξαν στον ΠΟΥΣΤΗ (=Λάκης) :rolleyes::coffee::coffee::coffee:

• Χαχα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.185
Πόντοι
28.246
Ειναι στο μπαρ ο Τε-Λακης και ψωνιζει σφηνακια για το μουνετο
Δεν κερνάει γυναίκες που δεν έχει πρώτα γαμησει ο @tellystalone6969 αυτή τα κέρασε. Γι'αυτό και του την έφαγε ο Μπάρμαν.

Ο Λάκης δεν έχει λεφτά, φτωχαδακι είναι.

• Like

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom