Νέα

BOUEFA-Μίστερ Μαλάκας 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jean-Claud
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Malakuefa 2025

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    57
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.867
Πόντοι
16.131
θυμάσαι στο περσινό μιστερ που όποτε μπαίναμε εγώ με το χελ ξαφνικά εξαφανιζόταν η πουτανα και έλεγε ότι τον καλούν σε γεύματα κλπ; :tooth::tooth::tooth:από τη κόλαση στο παράδεισο βρέθηκε φέτος :sad2::sad2::sad2:
Την παραμονή έλεγε θα τα πούμε αύριο έχω ζωή και έξω από εδώ και μετά από 1 ώρα τσουπ ποσταριζε

• Like
Αντιδράσεις: RETRO
OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326
Ντέρμπι μεχρι ωρας
Ζαν εναντίον ανανεωτικού
Οσοι περισσότεροι ψηφίσουν τοσο πιο αντικειμενικο το αποτελεσμα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.398
Πόντοι
40.655
Ντέρμπι μεχρι ωρας
Ζαν εναντίον ανανεωτικού
Οσοι περισσότεροι ψηφίσουν τοσο πιο αντικειμενικο το αποτελεσμα

Αντικειμενικό αποτέλεσμα σε έναν ημιτελικό που έγινε τελικός επειδή ο νηματοθέτης αφαίρεσε υποψήφιους από τη λίστα δεν υπάρχει Ζαν, που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω και να βγαίνουν δυό δυό τα ντίλντο από το κοπάνημα. :coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.867
Πόντοι
16.131
Σαν το Λάκη ένα πράγμα δηλαδή. :confused:
Εγώ ένα ξέρω ότι αν ο Νιπλης είχε κάνει τον διαγωνισμό θα πήγαινε το σκουπίδιασμα σύννεφο.... τώρα δεν έχει πλάκα είστε 10 εναντίον 2...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.186
Πόντοι
28.246
Εχετε τοσα κοινα που ανετα σας κανει καποιος για κλωνους
Αλλα δεν ειστε κλωνοι
Α, δεν είμαστε κλώνοι τώρα.
Είδες πού τα παραδέχεσαι ένα ένα για την λάσπη που έχεις ρίξει;

Η Καγιέν πλέον δεν είναι του Λάμα κανένα χρεπι από Βουλγαρία γιατί έτσι το εβγαζες εκτός από νοικιασμένο, αλλά υπάρχει κανονικά ως αυτοκίνητο γαμάτο που είναι φίλου του.

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326
Αντικειμενικό αποτέλεσμα σε έναν ημιτελικό που έγινε τελικός επειδή ο νηματοθέτης αφαίρεσε υποψήφιους από τη λίστα δεν υπάρχει Ζαν, που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω και να βγαίνουν δυό δυό τα ντίλντο από το κοπάνημα. :coffee:
Αυτα να τα πεις στο ζεμπου που αποχωρησε επειδη χεστηκε και ξερω οτι του εδωσες το οκ να κανει αυτη τη προταση αποχωρησης,νόμιζατε οτι δεν θα τον εβγαζα αλλα υπολογισατε λαθος χωρις τον ξενοδοχο
Και τον εβγαλα και κοταρα εγινε
Λαθος εντολες του εδωσες και πηρε το πουλο
100 φορες τον εχεις παρει στο λαιμο σου και του είπες ευχαριστω

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.398
Πόντοι
40.655
Εγώ ένα ξέρω ότι αν ο Νιπλης είχε κάνει τον διαγωνισμό θα πήγαινε το σκουπίδιασμα σύννεφο.... τώρα δεν έχει πλάκα είστε 10 εναντίον 2...

Λίγο όψιμη η κριτική σας διότι όταν τραμπούκιζαν τριάντα, έναν (Αλεξ71), υπάρξατε είς εκ των τριάκοντα. :coffee:

Να υποθέσω όμως ότι τότε είχε πλάκα για εσάς και τους υπόλοιπους 29 κατασκευαστές πλυντηρίων που προτιμούσαν Άλεξ71.

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326
Α, δεν είμαστε κλώνοι τώρα.
Είδες πού τα παραδέχεσαι ένα ένα για την λάσπη που έχεις ρίξει;

Η Καγιέν πλέον δεν είναι του Λάμα κανένα χρεπι από Βουλγαρία γιατί έτσι το εβγαζες εκτός από νοικιασμένο, αλλά υπάρχει κανονικά ως αυτοκίνητο γαμάτο που είναι φίλου του.
Οπα δηλωσεις……
Εδω ρε βγάζεις ψεύτη τον λαμα που μηνες τωρα ελεγε οτι εχει καγιεν
Πως σας γαμω ετσι ρε σουργελα και ειστε και 8 παναθεμα τα παπαρια που δεν εχετε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.398
Πόντοι
40.655
Αυτα να τα πεις στο ζεμπου που αποχωρησε επειδη χεστηκε και ξερω οτι του εδωσες το οκ να κανει αυτη τη προταση αποχωρησης,νόμιζατε οτι δεν θα τον εβγαζα αλλα υπολογισατε λαθος χωρις τον ξενοδοχο
Και τον εβγαλα και κοταρα εγινε
Λαθος εντολες του εδωσες και πηρε το πουλο
100 φορες τον εχεις παρει στο λαιμο σου και του είπες ευχαριστω

Η αποχώρηση του Λάκη δηλαδή δεν επηρέασε τον ημιτελικό; :coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.867
Πόντοι
16.131
Λίγο όψιμη η κριτική σας διότι όταν τραμπούκιζαν τριάντα, έναν (Αλεξ71), υπάρξατε είς εκ των τριάκοντα. :coffee:

Να υποθέσω όμως ότι τότε είχε πλάκα για εσάς και τους υπόλοιπους 29 κατασκευαστές πλυντηρίων που προτιμούσαν Άλεξ71.
Δεν έχω σχεδόν ποτέ συμμετέχει τόσο πολύ εκτός από πέρσι που ήμουν υποψήφιος.... μάλλον μπερδευεσαι

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.186
Πόντοι
28.246
Οπα δηλωσεις……
Εδω ρε βγάζεις ψεύτη τον λαμα που μηνες τωρα ελεγε οτι εχει καγιεν
Πως σας γαμω ετσι ρε σουργελα και ειστε και 8 παναθεμα τα παπαρια που δεν εχετε
Το έγραψες εσύ λέω. Θέλεις να στα ξανά βγάλω το έγραψες; Δεν έχω πρόβλημα, δεν μου κάνει κόπο.

OP
OP
jean-Claud

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.326

Ποιους κατασκευαστες πληντηριων ρε γερομπισμπικη;
Εδω ο δικηγορος ψωφαγε για φατουρο,εκανε σαν μια γκομενα να βλεπει σε ενα στενο 30 ψωλαρεους απο τη φυλακα χωρις σεξ χρονια και να πηγανει εκει με ζαρτιερες και στρινγκ
Αφου του αρεσε το παρτουζοφατουρο

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.867
Πόντοι
16.131
Εδω ο δικηγορος ψωφαγε για φατουρο,εκανε σαν μια γκομενα να βλεπει σε ενα στενο 30 ψωλαρεους απο τη φυλακα χωρις σεξ χρονια και να πηγανει εκει με ζαρτιερες και στρινγκ
Αφου του αρεσε το φατουρο
Αυτός και ο daima έδιναν πληροφορίες που θα βάλεις φθηνή βενζίνη και σε ποιο λιντλ έχει μεγάλες προσφορές

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.186
Πόντοι
28.246
Αφου του αρεσε το παρτουζοφατουρο
Ενώ εσένα δεν σου αρέσει το Φατούρο. Τι αυτό συνεχιζεις να είσαι μαλακας.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.398
Πόντοι
40.655
Δεν έχω σχεδόν ποτέ συμμετέχει τόσο πολύ εκτός από πέρσι που ήμουν υποψήφιος.... μάλλον μπερδευεσαι

Δεν μπερδεύομαι καθόλου, αλλά δεν περίμενα και διαφορετική απάντηση. Ο καθένας ξεχνάει (ή βρίσκει δικαιολογίες) για τα δικά του, και δείχνει με το δάκτυλο τους άλλους. Δεν είστε ο μοναδικός.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.186
Πόντοι
28.246
Τον επηρεασε αλλα οχι τοσο οσο το βλαμμενο σου αποχωρησε και αυτο
Θέλεις να σου βγάλω το ποστ που γράφω ότι πουστικες ψηφοφορίες δεν στηρίζω; Εδώ σε αυτό το νήμα στο έγραψα. Και πάλι δεν μου κάνει κόπος.

Άκου ο Λάκης τον επηρέασε αλλά όχι τόσο. Πόσο ξύλο έφαγες από τον Λακη για να το κάνεις; Η δεν πρόλαβες γιατί υπεκυψες αμέσως με το πρώτο Α που έκανε

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.867
Πόντοι
16.131
Δεν μπερδεύομαι καθόλου, αλλά δεν περίμενα και διαφορετική απάντηση. Ο καθένας ξεχνάει (ή βρίσκει δικαιολογίες) για τα δικά του, και δείχνει με το δάκτυλο τους άλλους. Δεν είστε ο μοναδικός.
Ότι πεις άλλωστε δεν περίμενα να πεις κάτι άλλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom