jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 13.326
Εχετε τοσα κοινα που ανετα σας κανει καποιος για κλωνουςΆρα εγώ δηλαδή μιλάω στο βίντεο αφού ο @Λάμα Δαμασκηνή είναι κλ΄ώνος μου όπως λες.
Αλλα δεν ειστε κλωνοι
Εχετε τοσα κοινα που ανετα σας κανει καποιος για κλωνουςΆρα εγώ δηλαδή μιλάω στο βίντεο αφού ο @Λάμα Δαμασκηνή είναι κλ΄ώνος μου όπως λες.
Την παραμονή έλεγε θα τα πούμε αύριο έχω ζωή και έξω από εδώ και μετά από 1 ώρα τσουπ ποσταριζεθυμάσαι στο περσινό μιστερ που όποτε μπαίναμε εγώ με το χελ ξαφνικά εξαφανιζόταν η πουτανα και έλεγε ότι τον καλούν σε γεύματα κλπ;από τη κόλαση στο παράδεισο βρέθηκε φέτος
![]()
Την παραμονή έλεγε θα τα πούμε αύριο έχω ζωή και έξω από εδώ και μετά από 1 ώρα τσουπ ποσταριζε
Ντέρμπι μεχρι ωρας
Ζαν εναντίον ανανεωτικού
Οσοι περισσότεροι ψηφίσουν τοσο πιο αντικειμενικο το αποτελεσμα

Εγώ ένα ξέρω ότι αν ο Νιπλης είχε κάνει τον διαγωνισμό θα πήγαινε το σκουπίδιασμα σύννεφο.... τώρα δεν έχει πλάκα είστε 10 εναντίον 2...Σαν το Λάκη ένα πράγμα δηλαδή.![]()
Α, δεν είμαστε κλώνοι τώρα.Εχετε τοσα κοινα που ανετα σας κανει καποιος για κλωνους
Αλλα δεν ειστε κλωνοι
Αυτα να τα πεις στο ζεμπου που αποχωρησε επειδη χεστηκε και ξερω οτι του εδωσες το οκ να κανει αυτη τη προταση αποχωρησης,νόμιζατε οτι δεν θα τον εβγαζα αλλα υπολογισατε λαθος χωρις τον ξενοδοχοΑντικειμενικό αποτέλεσμα σε έναν ημιτελικό που έγινε τελικός επειδή ο νηματοθέτης αφαίρεσε υποψήφιους από τη λίστα δεν υπάρχει Ζαν, που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω και να βγαίνουν δυό δυό τα ντίλντο από το κοπάνημα.![]()
Εγώ ένα ξέρω ότι αν ο Νιπλης είχε κάνει τον διαγωνισμό θα πήγαινε το σκουπίδιασμα σύννεφο.... τώρα δεν έχει πλάκα είστε 10 εναντίον 2...

Οπα δηλωσεις……Α, δεν είμαστε κλώνοι τώρα.
Είδες πού τα παραδέχεσαι ένα ένα για την λάσπη που έχεις ρίξει;
Η Καγιέν πλέον δεν είναι του Λάμα κανένα χρεπι από Βουλγαρία γιατί έτσι το εβγαζες εκτός από νοικιασμένο, αλλά υπάρχει κανονικά ως αυτοκίνητο γαμάτο που είναι φίλου του.
Αυτα να τα πεις στο ζεμπου που αποχωρησε επειδη χεστηκε και ξερω οτι του εδωσες το οκ να κανει αυτη τη προταση αποχωρησης,νόμιζατε οτι δεν θα τον εβγαζα αλλα υπολογισατε λαθος χωρις τον ξενοδοχο
Και τον εβγαλα και κοταρα εγινε
Λαθος εντολες του εδωσες και πηρε το πουλο
100 φορες τον εχεις παρει στο λαιμο σου και του είπες ευχαριστω

Δεν έχω σχεδόν ποτέ συμμετέχει τόσο πολύ εκτός από πέρσι που ήμουν υποψήφιος.... μάλλον μπερδευεσαιΛίγο όψιμη η κριτική σας διότι όταν τραμπούκιζαν τριάντα, έναν (Αλεξ71), υπάρξατε είς εκ των τριάκοντα.
Να υποθέσω όμως ότι τότε είχε πλάκα για εσάς και τους υπόλοιπους 29 κατασκευαστές πλυντηρίων που προτιμούσαν Άλεξ71.
Το έγραψες εσύ λέω. Θέλεις να στα ξανά βγάλω το έγραψες; Δεν έχω πρόβλημα, δεν μου κάνει κόπο.Οπα δηλωσεις……
Εδω ρε βγάζεις ψεύτη τον λαμα που μηνες τωρα ελεγε οτι εχει καγιεν
Πως σας γαμω ετσι ρε σουργελα και ειστε και 8 παναθεμα τα παπαρια που δεν εχετε
Ποιους κατασκευαστες πληντηριων ρε γερομπισμπικη;Λίγο όψιμη η κριτική σας διότι όταν τραμπούκιζαν τριάντα, έναν (Αλεξ71), υπάρξατε είς εκ των τριάκοντα.
Να υποθέσω όμως ότι τότε είχε πλάκα για εσάς και τους υπόλοιπους 29 κατασκευαστές πλυντηρίων που προτιμούσαν Άλεξ71.
Τον επηρεασε αλλα οχι τοσο οσο το βλαμμενο σου αποχωρησε και αυτοΗ αποχώρηση του Λάκη δηλαδή δεν επηρέασε τον ημιτελικό;![]()
Αυτός και ο daima έδιναν πληροφορίες που θα βάλεις φθηνή βενζίνη και σε ποιο λιντλ έχει μεγάλες προσφορέςΠοιους κατασκευαστες πληντηριων ρε γερομπισμπικη;
Εδω ο δικηγορος ψωφαγε για φατουρο,εκανε σαν μια γκομενα να βλεπει σε ενα στενο 30 ψωλαρεους απο τη φυλακα χωρις σεξ χρονια και να πηγανει εκει με ζαρτιερες και στρινγκ
Αφου του αρεσε το φατουρο
Ενώ εσένα δεν σου αρέσει το Φατούρο. Τι αυτό συνεχιζεις να είσαι μαλακας.Ποιους κατασκευαστες πληντηριων ρε γερομπισμπικη;
Εδω ο δικηγορος ψωφαγε για φατουρο,εκανε σαν μια γκομενα να βλεπει σε ενα στενο 30 ψωλαρεους απο τη φυλακα χωρις σεξ χρονια και να πηγανει εκει με ζαρτιερες και στρινγκ
Αφου του αρεσε το παρτουζοφατουρο
Δεν έχω σχεδόν ποτέ συμμετέχει τόσο πολύ εκτός από πέρσι που ήμουν υποψήφιος.... μάλλον μπερδευεσαι
Θέλεις να σου βγάλω το ποστ που γράφω ότι πουστικες ψηφοφορίες δεν στηρίζω; Εδώ σε αυτό το νήμα στο έγραψα. Και πάλι δεν μου κάνει κόπος.Τον επηρεασε αλλα οχι τοσο οσο το βλαμμενο σου αποχωρησε και αυτο
Ότι πεις άλλωστε δεν περίμενα να πεις κάτι άλλοΔεν μπερδεύομαι καθόλου, αλλά δεν περίμενα και διαφορετική απάντηση. Ο καθένας ξεχνάει (ή βρίσκει δικαιολογίες) για τα δικά του, και δείχνει με το δάκτυλο τους άλλους. Δεν είστε ο μοναδικός.