- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 297
- Like
- 35.721
- Πόντοι
- 78.608
Αυτό δεν παίζει με τίποτα. Ούτε μία στο εκατομμύριοΑν δεν το γνωρίζεις κάποιοι οικοι εχουν κάμερες κ μεσα στο δωμάτια για λόγους ασφαλείας της κοπέλας πιο πολυ...
Αυτό δεν παίζει με τίποτα. Ούτε μία στο εκατομμύριοΑν δεν το γνωρίζεις κάποιοι οικοι εχουν κάμερες κ μεσα στο δωμάτια για λόγους ασφαλείας της κοπέλας πιο πολυ...
Ξέρω οίκο που εχει σίγουρα...Αυτό δεν παίζει με τίποτα. Ούτε μία στο εκατομμύριο
Αυτό βάσει νόμου απαγορεύεται και μάλιστα είναι μηνυσιμο. Είναι σαν να βάζεις κάμερα σε χώρο τουαλέτας καταστήματος ή σε δοκιμαστικό ρούχων.Αν δεν το γνωρίζεις κάποιοι οικοι εχουν κάμερες κ μεσα στο δωμάτια για λόγους ασφαλείας της κοπέλας πιο πολυ...
είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες λέξη προς λέξη, Ε τώρα αν κάποιο μπουρδέλο έχει τρελαθεί...ούτε εγώ έχω δει κάμερα στη ζωή μου, προφανώς εάν πουλούσαν τσόντα δική μου λόγω like θα την είχα δει σίγουρα σε κάποιο πορνοsite
Αυτό βάσει νόμου απαγορεύεται και μάλιστα είναι μηνυσιμο. Είναι σαν να βάζεις κάμερα σε χώρο τουαλέτας καταστήματος ή σε δοκιμαστικό ρούχων.
Προσωπικά πάντα κοιτάω αν υπάρχει κάμερα σε δωμάτιο και ποτέ δεν έχω δει κάτι.
Μάλιστα αν σβήσεις το φως μπορείς με το κινητό να δεις αν υπάρχει κάμερα.Το κόκκινο φωτάκι του φακού της κάμερας φαίνεται στο κινητό γιατί διαθλάται.
Αν το φως στο δωμάτιο δεν σβήνει τότε δια γυμνού οφθαλμού αν εντοπίσεις κάτι.
Πάντως αυτό που λες είναι πολύ σοβαρό και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται παρουσία κάμερας για προστασία της εκάστοτε κοπέλας μέσα σε δωμάτιο.
Ο νομός για τα προσωπικά δεδομένα τα τελευταία δύο χρονια είναι πιο αυστηρός και από την παραβίαση ερυθρού σηματοδότη ή απόπειρα δολοφονίας.
Για φαντάσου να πάει πολιτικός να γαμησει και μετά να εκβιάστει ή ένας απλός άνθρωπος και να πουλήσουν την τσόντα στο εξωτερικό.
Αυτό που λες δεν το πιστεύω.Τωρα αν μερικά σπίτια βάζουν κάμερα μάτι και ο πελάτης δεν το εντοπίζει τότε είναι πολύ σοβαρό θέμα.
Προσωπικά εγώ αν εντοπίσω τέτοια κατάσταση θα γίνει θέμα...
Μέσα? Αυτό δεν νομίζω να ισχύει αν υπήρχε νόμος τέτοιος θα ήταν φανερές επίσης θα έπρεπε να δουλεύει με υπογραφή συγκατάθεσης οπότε δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιοΑν δεν το γνωρίζεις κάποιοι οικοι εχουν κάμερες κ μεσα στο δωμάτια για λόγους ασφαλείας της κοπέλας πιο πολυ...
Ράδιο αρβύλα είπε πως δεν έφυγε για μεδεγιν..Γνωρίζει κανένας πότε επιστρέφει η Ιζαμπέλα από Φιλιππίδου 11

πολυ ζητηση για την συγκεκριμενη, την πρωτη φορα που την πηρα ηρθε μεσα με ενα σιθρου και στριγκακι κορδονι, ηταν σκετη τσοντα, βεβαια μυριζε λιγο, προσπαθησα να της πω να κανει μπανιο αλλα αντε να καταλαβει, βεβαια οπτικα και επι της πραξης ηταν δυναμιτης, με καβαλησε και τα εδωσε ολα το κοριτσι και επειδη ειναι μικροκαμωμενη την κουμανταρεις πιο ευκολα, αυτο ηταν στα ξεκινηματα της στην φιλιπιδου οταν πηγαινα εκει για την μιχαελα, τωρα προσφατα που την ξαναπηρα την βρηκα καπως πεσμενη, 100 ευρω για σπιτι θα της τα εδινα 150 οχι, αν εχει καποιος το τηλ της να το στειλει σε πμ να κανω παζαριαΡάδιο αρβύλα είπε πως δεν έφυγε για μεδεγιν..
Μοίρασε τηλ σε αγαπουληδες για outcall κ ζητάει 150 για 1 ώρα..
Περιμένουμε αγαπουλη να το επιβεβαιώσει..
Εγώ πάντως την περιμένω στο Φ11@ για φουλ περιποίηση με Χριστουγεννιάτικο 20ρικο..
![]()
Σε ευχαριστώ.1 το μεσημέρι με 5-6 το απόγευμα δουλεύει
Γιατι πιστεύεις εσυ οτι στα μπουρδελα-στουντιο δεν υπάρχουν κρυφες καμερες???? Εδω βαζουν στα ξενοδοχεια ....στα σπιτακια θα κολλήσουν? Αν οχι ολα...ορισμένα εχουναπο το δωματιο δεν τα πηρε;που να τον δουν οι καμερες;
Kαι εγω αυτο εχω μαθει , 200 η μιαμιση ωρα και 150 η μια. Δεν γραφουν τπτ εδω αυτοι που πηραν τηλ να μαθαινουμε και μεις....Ράδιο αρβύλα είπε πως δεν έφυγε για μεδεγιν..
Εγώ πάντως την περιμένω στο Φ11@ για φουλ περιποίηση με Χριστουγεννιάτικο 20ρικο..
![]()
Αν της δίνουν αυτά τα λεφτά κακό κάνουν και στην πάρτη τους και σε εμάςKαι εγω αυτο εχω μαθει , 200 η μιαμιση ωρα και 150 η μια. Δεν γραφουν τπτ εδω αυτοι που πηραν τηλ να μαθαινουμε και μεις....
Πέφτετε έξω μάγκες...Kαι εγω αυτο εχω μαθει , 200 η μιαμιση ωρα και 150 η μια. Δεν γραφουν τπτ εδω αυτοι που πηραν τηλ να μαθαινουμε και μεις....
Δε γραφουν γιατι τους ψαχνουν που ληστεψαν απο 2-3 περιπτερα για μια ρομαντικη ωριτσα με Ιζα.Kαι εγω αυτο εχω μαθει , 200 η μιαμιση ωρα και 150 η μια. Δεν γραφουν τπτ εδω αυτοι που πηραν τηλ να μαθαινουμε και μεις....
"Εμείς" θέλουμε να μάθουμε ποτέ ξεκινάει πάλι στο Φ11@, για να έχουμε έτοιμο το χριστουγεννιάτικο 20ρικο ..Kαι εγω αυτο εχω μαθει , 200 η μιαμιση ωρα και 150 η μια. Δεν γραφουν τπτ εδω αυτοι που πηραν τηλ να μαθαινουμε και μεις....
Φωτιές τους άναψες τώρα μύστη μου.Ράδιο αρβύλα είπε πως δεν έφυγε για μεδεγιν..
![]()
Έχω καιρό να περάσω από εκεί, η Τάνια είναι μια αδιάφορη εντελώς μιλφ. Η Ελένη νομίζω είναι η ρουφήχτρα Ίνγκα από Βέργας 6 ισόγειο τα βράδια (χωρίς σιγουριά)Στο Αλκα 113 έχει δοκιμάσει κάποιος Τάνια ή Ελένη? Αξίζουν?
Αυτή είναι η γκιλφ με τις φακίδες στο σώμα της, θα δουλεύει Πέμπτη, Παρασκευή & Κυριακή, σήμερα θα είναι μέχρι τις 1600.Η Ελένη νομίζω είναι η ρουφήχτρα Ίνγκα από Βέργας 6 ισόγειο τα βράδια (χωρίς σιγουριά)