Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 273 άτομα (15 μέλη και 258 επισκέπτες)
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
297
Like
35.721
Πόντοι
78.608

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.693
Πόντοι
216

Αν δεν το γνωρίζεις κάποιοι οικοι εχουν κάμερες κ μεσα στο δωμάτια για λόγους ασφαλείας της κοπέλας πιο πολυ...
Αυτό βάσει νόμου απαγορεύεται και μάλιστα είναι μηνυσιμο. Είναι σαν να βάζεις κάμερα σε χώρο τουαλέτας καταστήματος ή σε δοκιμαστικό ρούχων.

Προσωπικά πάντα κοιτάω αν υπάρχει κάμερα σε δωμάτιο και ποτέ δεν έχω δει κάτι.

Μάλιστα αν σβήσεις το φως μπορείς με το κινητό να δεις αν υπάρχει κάμερα.Το κόκκινο φωτάκι του φακού της κάμερας φαίνεται στο κινητό γιατί διαθλάται.

Αν το φως στο δωμάτιο δεν σβήνει τότε δια γυμνού οφθαλμού αν εντοπίσεις κάτι.

Πάντως αυτό που λες είναι πολύ σοβαρό και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται παρουσία κάμερας για προστασία της εκάστοτε κοπέλας μέσα σε δωμάτιο.

Ο νομός για τα προσωπικά δεδομένα τα τελευταία δύο χρονια είναι πιο αυστηρός και από την παραβίαση ερυθρού σηματοδότη ή απόπειρα δολοφονίας.

Για φαντάσου να πάει πολιτικός να γαμησει και μετά να εκβιάστει ή ένας απλός άνθρωπος και να πουλήσουν την τσόντα στο εξωτερικό.

Αυτό που λες δεν το πιστεύω.Τωρα αν μερικά σπίτια βάζουν κάμερα μάτι και ο πελάτης δεν το εντοπίζει τότε είναι πολύ σοβαρό θέμα.

Προσωπικά εγώ αν εντοπίσω τέτοια κατάσταση θα γίνει θέμα...

Διαγραμμένο μέλος 36857

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.595
Πόντοι
26.435

Αυτό βάσει νόμου απαγορεύεται και μάλιστα είναι μηνυσιμο. Είναι σαν να βάζεις κάμερα σε χώρο τουαλέτας καταστήματος ή σε δοκιμαστικό ρούχων.

Προσωπικά πάντα κοιτάω αν υπάρχει κάμερα σε δωμάτιο και ποτέ δεν έχω δει κάτι.

Μάλιστα αν σβήσεις το φως μπορείς με το κινητό να δεις αν υπάρχει κάμερα.Το κόκκινο φωτάκι του φακού της κάμερας φαίνεται στο κινητό γιατί διαθλάται.

Αν το φως στο δωμάτιο δεν σβήνει τότε δια γυμνού οφθαλμού αν εντοπίσεις κάτι.

Πάντως αυτό που λες είναι πολύ σοβαρό και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται παρουσία κάμερας για προστασία της εκάστοτε κοπέλας μέσα σε δωμάτιο.

Ο νομός για τα προσωπικά δεδομένα τα τελευταία δύο χρονια είναι πιο αυστηρός και από την παραβίαση ερυθρού σηματοδότη ή απόπειρα δολοφονίας.

Για φαντάσου να πάει πολιτικός να γαμησει και μετά να εκβιάστει ή ένας απλός άνθρωπος και να πουλήσουν την τσόντα στο εξωτερικό.

Αυτό που λες δεν το πιστεύω.Τωρα αν μερικά σπίτια βάζουν κάμερα μάτι και ο πελάτης δεν το εντοπίζει τότε είναι πολύ σοβαρό θέμα.

Προσωπικά εγώ αν εντοπίσω τέτοια κατάσταση θα γίνει θέμα...
είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες λέξη προς λέξη, Ε τώρα αν κάποιο μπουρδέλο έχει τρελαθεί...ούτε εγώ έχω δει κάμερα στη ζωή μου, προφανώς εάν πουλούσαν τσόντα δική μου λόγω like θα την είχα δει σίγουρα σε κάποιο πορνοsite

Ἐν τούτῳ πηδα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2025
Κριτικές
8
Like
844
Πόντοι
361
Αν δεν το γνωρίζεις κάποιοι οικοι εχουν κάμερες κ μεσα στο δωμάτια για λόγους ασφαλείας της κοπέλας πιο πολυ...
Μέσα? Αυτό δεν νομίζω να ισχύει αν υπήρχε νόμος τέτοιος θα ήταν φανερές επίσης θα έπρεπε να δουλεύει με υπογραφή συγκατάθεσης οπότε δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.554
Πόντοι
3.656
Γνωρίζει κανένας πότε επιστρέφει η Ιζαμπέλα από Φιλιππίδου 11
Ράδιο αρβύλα είπε πως δεν έφυγε για μεδεγιν..
Μοίρασε τηλ σε αγαπουληδες για outcall κ ζητάει 150 για 1 ώρα..
Περιμένουμε αγαπουλη να το επιβεβαιώσει..

Εγώ πάντως την περιμένω στο Φ11@ για φουλ περιποίηση με Χριστουγεννιάτικο 20ρικο..
:coffee:

sextripper

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
195
Πόντοι
1

Εγώ πάντως την περιμένω στο Φ11@ για φουλ περιποίηση με Χριστουγεννιάτικο 20ρικο..
πολυ ζητηση για την συγκεκριμενη, την πρωτη φορα που την πηρα ηρθε μεσα με ενα σιθρου και στριγκακι κορδονι, ηταν σκετη τσοντα, βεβαια μυριζε λιγο, προσπαθησα να της πω να κανει μπανιο αλλα αντε να καταλαβει, βεβαια οπτικα και επι της πραξης ηταν δυναμιτης, με καβαλησε και τα εδωσε ολα το κοριτσι και επειδη ειναι μικροκαμωμενη την κουμανταρεις πιο ευκολα, αυτο ηταν στα ξεκινηματα της στην φιλιπιδου οταν πηγαινα εκει για την μιχαελα, τωρα προσφατα που την ξαναπηρα την βρηκα καπως πεσμενη, 100 ευρω για σπιτι θα της τα εδινα 150 οχι, αν εχει καποιος το τηλ της να το στειλει σε πμ να κανω παζαρια

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
677
Πόντοι
81
απο το δωματιο δεν τα πηρε;που να τον δουν οι καμερες;
Γιατι πιστεύεις εσυ οτι στα μπουρδελα-στουντιο δεν υπάρχουν κρυφες καμερες???? Εδω βαζουν στα ξενοδοχεια ....στα σπιτακια θα κολλήσουν? Αν οχι ολα...ορισμένα εχουν

giorgos2226

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2010
Κριτικές
19
Like
2.479
Πόντοι
6.745

Kαι εγω αυτο εχω μαθει , 200 η μιαμιση ωρα και 150 η μια. Δεν γραφουν τπτ εδω αυτοι που πηραν τηλ να μαθαινουμε και μεις....

λιωστης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2019
Κριτικές
11
Like
441
Πόντοι
290
Kαι εγω αυτο εχω μαθει , 200 η μιαμιση ωρα και 150 η μια. Δεν γραφουν τπτ εδω αυτοι που πηραν τηλ να μαθαινουμε και μεις....
Αν της δίνουν αυτά τα λεφτά κακό κάνουν και στην πάρτη τους και σε εμάς

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.677
Πόντοι
2.046

Nocturia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2025
Κριτικές
2
Like
4.562
Πόντοι
446
Δε γραφουν γιατι τους ψαχνουν που ληστεψαν απο 2-3 περιπτερα για μια ρομαντικη ωριτσα με Ιζα.

μορφονιος

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
13.554
Πόντοι
3.656
"Εμείς" θέλουμε να μάθουμε ποτέ ξεκινάει πάλι στο Φ11@, για να έχουμε έτοιμο το χριστουγεννιάτικο 20ρικο ..
:confused::confused::confused:

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
14.795
Πόντοι
2.536

Φωτιές τους άναψες τώρα μύστη μου.

Malaperds

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
5.058
Πόντοι
8.495
Στο Αλκα 113 έχει δοκιμάσει κάποιος Τάνια ή Ελένη? Αξίζουν?

σφηνάκι live επιγραμματικα

Κωνσταντινουπολεως 166β Λίλυ, απλό πρόγραμμα.

Κωνσταντινουπολεως 166α Αναστασία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Άννα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Ντιαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Ειρήνη, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.

Ιωαννίνων 3 όροφος Ελινα και Μελίνα , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 5 Σαμπινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Άννα, σε απλό πρόγραμμα.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828
Στο Αλκα 113 έχει δοκιμάσει κάποιος Τάνια ή Ελένη? Αξίζουν?
Έχω καιρό να περάσω από εκεί, η Τάνια είναι μια αδιάφορη εντελώς μιλφ. Η Ελένη νομίζω είναι η ρουφήχτρα Ίνγκα από Βέργας 6 ισόγειο τα βράδια (χωρίς σιγουριά)

τώρα live επιγραμματικα

Χωματιανου 11α Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Χωματιανου 11β Αλινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73β 2 λατίνες, Μισέλ και Ρενάτα μελαχρινή παχουλη με 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό, κάνουν και παρτουζα, η Εμμι σύμφωνα με τη τσατσά θα λείψει κάποιες μέρες...τη προηγούμενη φορά που μου το είπε την είδα την επόμενη...

Λιοσιων 73α 2 λατίνες Καταλινα, απλό πρόγραμμα και Ροξι, με ελεύθερο στοματικό.

Εξηκιου 18 ,18α & 18γ κλειστά.

Λιοσιων 79α & 79β κλειστά.

Βεργας 2 κλειστό.

Βεργας 3 αριστερά Όλγα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Βεργας 3 δεξιά Τζένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και και Λουσι λατίνα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6α & 6β κλειστά.
20251211_114305.jpg

Βεργας 7 & 7 υπόγειο κλειστά.
20251211_114400.jpg

Τροφωνιου 11α Μιράντα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Τροφωνιου 11 όροφος & 13αρια κλειστά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom