Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 85 άτομα (0 μέλη και 85 επισκέπτες)

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
1.613
Πόντοι
486
Το πρωί ...... σπέσιαλ στοματικό.. βαθύ λαρύγγι... γυμνό τσιμπουκωμα......από την έμπειρη Ουκρανή κοκκινομάλλα Κατερίνα..... έχυσα βαθιά μέσα στο λαρύγγι της.....με δυσκολία διαχειρίστηκε την ποσότητα σπέρματος που ξεφορτοσα.....το χοτελ Λίμπερτι σε γιορτινή διάθεση. 10 το χοτελ και 40 η Κατερίνα.....για δύο εκτονώσεις...... τελικά εκτονωσσα μια αλλά η τσιμπουκοδρομια.....το μπαλαμουτι.....τα γλειψιματα....και τα γλωσοφιλα..... συνεχίστηκαν

Συνημμένα

• IMG_20251207_103616.jpg
    IMG_20251207_103616.jpg
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 113

Purkavlos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2018
Κριτικές
5
Like
295
Πόντοι
280
Κάποιο λάθος κάνεις φίλε.η κοκκινομαλα Ουκρανή είναι η Τατιάνα.Η Κατερίνα έχει ξανθό μαλλι

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
80
Like
4.584
Πόντοι
2.916
Το πρωί ...... σπέσιαλ στοματικό.. βαθύ λαρύγγι... γυμνό τσιμπουκωμα......από την έμπειρη Ουκρανή κοκκινομάλλα Κατερίνα..... έχυσα βαθιά μέσα στο λαρύγγι της.....με δυσκολία διαχειρίστηκε την ποσότητα σπέρματος που ξεφορτοσα.....το χοτελ Λίμπερτι σε γιορτινή διάθεση. 10 το χοτελ και 40 η Κατερίνα.....για δύο εκτονώσεις...... τελικά εκτονωσσα μια αλλά η τσιμπουκοδρομια.....το μπαλαμουτι.....τα γλειψιματα....και τα γλωσοφιλα..... συνεχίστηκαν
Πολυ ομορφο φαινεται.Εχω να μπω αρκετα χρονια μεσα.Πιστευεις καλυτερο και απο Cosmopolit και Lito?Εννοω σε ολα οχι μονο στα δωματια.Συμπεριφορα απεναντι στα κοριτσια,στραβοματιες η ενα κλιμα δε θα σας θελουμε εδω.Εχω φαει ακυρο μια φορα κ εχψφαει ακυρα κ σε αλλα.Συγκεκριμενα αλλες 2 φορες.Επισης εχω δει δυσφορια η εναντιωση σε καποιες κοπελες συν οτι εχω σωθει κιολας απο τα παιδια πριν με κοροιδεψουν οι κοπελες.Εχω δει κμεγω οποιο ολοι μας ευτραπελα αλλα ειδικα το Liberty το γλυκομιλου μεχρι κ οι κοπελες οπως κ το Cosmopolit.Να λεμε ομως κ το σημαντικο που τα αλλαζει ολα,τα ιδια τα κοριτσια εχουν κανει ευτραελα κ τις αποφευγουν.Οταν ομως ρωταω λενε οχι κτλ.Μονο μια φορα μου πε κοπελα τι ειχε γινει,Η Ντορα ηταν κ ειχε θυμηθει συμβαν που εστεκε.Κ εχω δει κ αλλα πραγματα οπως πχ να μιλαει σε καλο κλιμα κοπελα στο τοι δεν την αφηναν κτλ.Γτ κατα μεσο ορο καμια δεν κανει δηθεν τιποτα.Κ ολες λενε για αλλη οτι κανει.Κοκκινομαλλα με μαλλι στους ωμους η μακρυτερο?

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
1.613
Πόντοι
486
Πολυ ομορφο φαινεται.Εχω να μπω αρκετα χρονια μεσα.Πιστευεις καλυτερο και απο Cosmopolit και Lito?Εννοω σε ολα οχι μονο στα δωματια.Συμπεριφορα απεναντι στα κοριτσια,στραβοματιες η ενα κλιμα δε θα σας θελουμε εδω.Εχω φαει ακυρο μια φορα κ εχψφαει ακυρα κ σε αλλα.Συγκεκριμενα αλλες 2 φορες.Επισης εχω δει δυσφορια η εναντιωση σε καποιες κοπελες συν οτι εχω σωθει κιολας απο τα παιδια πριν με κοροιδεψουν οι κοπελες.Εχω δει κμεγω οποιο ολοι μας ευτραπελα αλλα ειδικα το Liberty το γλυκομιλου μεχρι κ οι κοπελες οπως κ το Cosmopolit.Να λεμε ομως κ το σημαντικο που τα αλλαζει ολα,τα ιδια τα κοριτσια εχουν κανει ευτραελα κ τις αποφευγουν.Οταν ομως ρωταω λενε οχι κτλ.Μονο μια φορα μου πε κοπελα τι ειχε γινει,Η Ντορα ηταν κ ειχε θυμηθει συμβαν που εστεκε.Κ εχω δει κ αλλα πραγματα οπως πχ να μιλαει σε καλο κλιμα κοπελα στο τοι δεν την αφηναν κτλ.Γτ κατα μεσο ορο καμια δεν κανει δηθεν τιποτα.Κ ολες λενε για αλλη οτι κανει.Κοκκινομαλλα με μαλλι στους ωμους η μακρυτερο?
Κοντό μαλλί πιο πάνω από τους ώμους

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.625
Πόντοι
7.215
Στον χαρμανη και στη γύρω περιοχή δηλαδή Ρουφ και γέφυρα π ραλη και Κηφισό πριν αρκετα χρόνια 5-6 σιγουρα έκαναν πιατσα τσιγγάνες που μένουν κάτω απο τις γεφυρες θέλει αρκετή προσοχή γιατί εκεί είναι σκοτεινά και περίεργα μέρη
Και η Μαρία η ξανθιά κάβλα MILF Αλβανίδα όπου δούλευε κι ο άντρας της στο περίπτερο που υπήρχε ακριβώς απέναντι από τον "Χαρμάνη" για να την "προσέχει" όπως μου είχε πει :grin: Βέβαια στο δωμάτιο ήταν μη μου άπτου...

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16
Στην γωνία Σωκράτους κ σατωβριανδου μια Βουλγάρα γύρω στα 30 με κίτρινο κολάν και κοκκινο μπλουζάκι ένα 20ρικο καλή πιπα

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
80
Like
4.584
Πόντοι
2.916

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
1.613
Πόντοι
486

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.130
Πόντοι
456
έτσι όπως την περιγράφεις, αναβαθμίστηκε. Από τους Ασβέστες και το Φούμο στο μωβ, και κοιμήθηκε και στο φυσικό της χώρο. Όλα καλά, οι Κασκαντέρ ας της την πέσουν για ρομαντικά γαμήσια
ετσι οπως ηταν μεσα στο καδο μπορουσε να μπει μαζι και ο σπερμ και να της ριξει ενα ακαποτο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
20.048
Πόντοι
6.056
ετσι οπως ηταν μεσα στο καδο μπορουσε να μπει μαζι και ο σπερμ και να της ριξει ενα ακαποτο
Την είδα χθες, ρε γαμώτο πως κατάντησε έτσι; τουλάχιστον ήταν χωρίς ασβέστες / φούμο / χρώμα, βρωμοκόπαγε από μακριά, κι είχε δύο κοκαλάκια στα ανύπαρκτα μαλλιά της. Έστω ότι ζητάει και 5 ευρώ. Ποιος θα τη γαμήσει; που θα την πάει; Φιλοσοφικές αναζητήσεις κάνω θα μου πείτε, κι έχετε δίκιο

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
243
Πόντοι
5.785
Κάποιο λάθος κάνεις φίλε.η κοκκινομαλα Ουκρανή είναι η Τατιάνα.Η Κατερίνα έχει ξανθό μαλλι

σωστα και ειναι 55+ η τατιανα η ουκρανη και για να συνεννοούμαστε ειναι αυτη με τηλ που τελειωνει σε 19301 .
Υποψην να ξερετε οτι στους σταθερους της πελατες τα κανει ολα ακαποτα , γιαυτο και την εκοψα ( πηγαινα και στο σπιτι της στην Αλκαμενους ) .....

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
301
Πόντοι
21
Εχει δει κανεις τωρα τελευταια αλβανιδοκολαρα?

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
1.613
Πόντοι
486
σωστα και ειναι 55+ η τατιανα η ουκρανη και για να συνεννοούμαστε ειναι αυτη με τηλ που τελειωνει σε 19301 .
Υποψην να ξερετε οτι στους σταθερους της πελατες τα κανει ολα ακαποτα , γιαυτο και την εκοψα ( πηγαινα και στο σπιτι της στην Αλκαμενους ) .....
Την Τατιάνα την κοκκινομάλλα την ξέρω καλά εδώ και χρόνια......έχω πάει και εγώ σπίτι της...... ΆΛΛΗ είναι η κοκκινομάλλα η Κατερίνα που είπα εγώ......και άλλη επίσης η ξανθιά Κατερίνα......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom