Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 126 άτομα (3 μέλη και 123 επισκέπτες)

Kamos

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
84
Πόντοι
0

Έχουμε τπτ πρόσφατα για αυτήν? Η υπάρχει κάπου κριτικες?

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.663
Πόντοι
3.936
Καλημέρα συναγωνιστές.
Επίσκεψη στη Μπιάνκα τη μικροκαμωμένη (petite) στο πράσινο στούντιο που βρίσκεται Νικ. Ουρανού στη γωνία.
Την είχα δει αρκετές φορές στις βόλτες μου. Ας αναφέρω ένα story και μια περιγραφή σε περίπτωση που δεν την γνωρίζετε ή δεν τη θυμάστε:
Περιγραφή:
Είναι "τοσοδούλα" με curly ξανθό μαλλί, ανύπαρκτο στήθος (θα έλεγα 1,5αρι αλλά με αυτά τα νούμερα δεν τα πάω και πολύ καλά οπότε μπαρδόν αν δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα), πολύ όμορφα μπλέ μάτια και όμορφο μικρό κώλο (τον οποίο τον δίνει για όποιον ενδιαφέρεται με 80€).
Συμπεριφορά στο σαλόνι:
Πρέπει να έχει κάνει ταχύρυθμα μαθήματα πορνο-marketing. Βγαίνει με φόρα απο το δωματιάκι, έρχεται όλο νάζι στο μέρος σου, ενίοτε κάθεται κιόλας πάνω σου, σε χαιδεύει, σε φιλάει ίσως και στο μάγουλο, γενικώς παίζει πολύ με την επαφή τόσο όσο να σε ψήσει να την επιλέξεις. Εγώ θα ξεχωρίσω το eye contact που κάνει. Οι περισσότεροι έχοντας ένα αντικειμενικά όμορφο πλάσμα μπροστά μας με σηκωμένο το κεφαλι της και να σε κοιτάζει μέσα στα μάτια δείχνοντας ξεκάθαρα "γάμησέ με" θεωρώ ότι κερδίζει τον πελάτη (ειδικά τον καβλωμένο) πριν καν δώσει το πορνοπαράβολο.
Την πρώτη φορά που την είχα δει, την έβαλα στη λίστα μου.
Τη δεύτερη που την είδα πήρε το χέρι μου και το έβαλε να της χουφτώσω τον κώλο, όπου διαπίστωσα ότι βρίσκονταν στο σαλονάρισμα με τζέλ στο μουνί (γέμισαν τα χέρια μου ΚΥ). Σε εκείνη τη βόλτα, με ρώτησε αν τελικά θα περάσω μέσα και της απάντησα: Με τόσο τζελ που έβαλες με τίποτα. Αν κάποια στιγμή δεν βάλεις τα λέμε.
Την επόμενη φορά (αυτή που πήγα τελικά στο δωμάτιο) με θυμόταν.
Με βλέπει, κάνει τα κλασσικά θερμά της "κόλπα" και μου λέει στο αυτί: Θα πάμε μέσα? Πάμε και θα έρθω χωρις τζελ.
Με έψησε. (είχα διαβάσει και απο συναγωνιστές ότι είναι στενή, συνεπώς εν μέρει δικαιολόγησα την τακτική της να βάζει τζελ).
Πρόγραμμα απλό, πίπα με προφυλακτικό (τακτική που ακολουθώ πάντα στα μπουρδέλα) και ποτέ φιλιά και στοματικό απο πλευράς μου.
Με το που μπήκε στο δωμάτιο και με είδε με το εσώρουχο έσκυψε να μου το βγάλει.
Λίγα χάδια απο μέρους της, λίγο χούφτωμα απο μέρους μου στο ομολογουμένως ωραίο κωλαράκι της και ο Mr. ομορφος άρχισε να στέλνει αίμα με δύναμη στα σηραγγώδη ώστε να επιτευχθεί η ανύψωση.
Πέρασμα προφυλακτικού, πίπα καλή (είμαι κιμπάρης στο "καλή" γιατί μου έκανε κλικ γενικά η συνεύρεση) χωρίς πέρασμα απο τα στολίδια και μετά απο 2-3 λεπτά στήθηκε.
Της ζήτησα να μείνει στα 4 μιας και το θέαμα ήταν πολύ ωραίο με κραυγούλες οι οποίες ήταν αρκετά θεατρικές μπορώ να πω, αλλα για ένα περίεργο λόγο μου άρεσαν τη συγκεκριμένη στιγμή.
Αφού έπαιξε λίγο σφυροκόπημα, έριξα ρυθμούς για να μη χύσω γρήγορα.
Της ζήτησα να ανέβει εκείνη απο επάνω όπου και πρέπει να ομολογήσω ότι το απόλαυσα μιας και ειναι τόσο μικροκαμωμένη που δεν νιώθεις καν ότι κοπανιέται μια γκόμενα πάνω σου :cheesy:
Εκεί ήρθε και το τέλος.
Όπως πήγε να φύγει έκανε κίνηση να με φιλήσει στο στόμα όπου τραβήχτηκα ευγενικά δίνοντας μάγουλο.
Μου έκανε μια αγκαλιά (με το βρακί στο χέρι:2funny:) και αποχώρησε.

Να γαμάτε καλά, να περνάτε καλύτερα και να σέβεστε τα κορίτσια που μας δίνουν όμορφες στιγμές.:erection:
Τι ακριβως ευχαριστηθηκες με το πληρες αποστειρωμενο σεξ δε μπορω να καταλαβω :think::think::think::think::think::think::think::think::think:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχουμε τπτ πρόσφατα για αυτήν? Η υπάρχει κάπου κριτικες?
λαθος νημα τυπε

• Like
Αντιδράσεις: Kamos

Nobody22

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
218
Πόντοι
20
πριν 1 βδομαδα πηγα στα τριδυμα για Ελενα, ειχε αργησει και επεστρεψα μετα απο 1 ωρα (ειχα παει σε αλλες 2) οποτε δεν μπηκα. πρωτη φορα την ειδα και επαθα πλακα, απο εμφανιση πολυ καλη στα γουστα μου.
θα ειναι στανταρακι την επομενη φορα, κριμα ομως που ξεκιναει απο 40.
Στανταρακι δυσκολο να γινει, κομοδινο απ τα λιγα εκτος κι αμα τωρα που περασαν λιγο τα χρονια αρχισε να βελτιωνεται

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
πριν 1 βδομαδα πηγα στα τριδυμα για Ελενα, ειχε αργησει και επεστρεψα μετα απο 1 ωρα (ειχα παει σε αλλες 2) οποτε δεν μπηκα. πρωτη φορα την ειδα και επαθα πλακα, απο εμφανιση πολυ καλη στα γουστα μου.
Και όμως η οδός σου έχει ακόμα μερικά ωραία γκομενάκια.Η Ραΐσα ας πούμε διαφωνώ ότι έχει γίνει γουρουνάκι όπως αναφέρει ο @PL(2) . Απλά όσοι τη γνώρισαν πιο αδύνατη, τους κακοφαίνεται.Τα κιλά της είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα,ωραίο juicy κορμί με μικρές ατέλειες.Επίσης βράδυ είναι το πανέμορφο πιπίνι Καρολίνα αλλά μεγάλη φολα.Την ημέρα το όμορφο πιπίνι Ρενάτα που πριν λίγους μήνες ήταν βράδυ.Και επίσης η Σάντρα με το σφιχτό juicy κορμί,αλλά και το πολύ όμορφο λάτιν πιπίνι Μαριάνα στα μεσαία της Ερημίτη στους μονούς αριθμούς,στο Love ή το Eros (εύκολα τα μπερδεύει κάποιος).

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
716
Πόντοι
81
Περασα και εγω χθες ειδα την ρεβεκα αλλα στο σαλονι περιμεναν κατι γυφτοι να μπουν τους δεχετε κανονικα..ξενερωσα και εφυγα!! Ειδα και την ελενα-ραισα αυτη εχει βαλει σιγουρα +10 κιλα σαν γουρουνακι εγινε. Ειδα και κατι αλλες ολες αδιαφορες Τσαμπα η τσαρκα εφυγα χωρις να γαμησω...
Εγώ δεν μπόρεσα να δω την ελενα γιατί όλο είχε κάποιον

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
346
Πόντοι
21
Και όμως η οδός σου έχει ακόμα μερικά ωραία γκομενάκια.Η Ραΐσα ας πούμε διαφωνώ ότι έχει γίνει γουρουνάκι όπως αναφέρει ο @PL(2) . Απλά όσοι τη γνώρισαν πιο αδύνατη, τους κακοφαίνεται.Τα κιλά της είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα,ωραίο juicy κορμί με μικρές ατέλειες.Επίσης βράδυ είναι το πανέμορφο πιπίνι Καρολίνα αλλά μεγάλη φολα.Την ημέρα το όμορφο πιπίνι Ρενάτα που πριν λίγους μήνες ήταν βράδυ.Και επίσης η Σάντρα με το σφιχτό juicy κορμί,αλλά και το πολύ όμορφο λάτιν πιπίνι Μαριάνα στα μεσαία της Ερημίτη στους μονούς αριθμούς,στο Love ή το Eros (εύκολα τα μπερδεύει κάποιος).
Η Ρενάτα πήγε πρωινή βάρδια; Ποια είναι στην θέση της;

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
346
Πόντοι
21
Αν μπορείς πες μας για τις κοπέλες στην οδό Πέτρου Ερημίτη να έρθω κανένα βράδυ στοχευμένα, γιατί έρχομαι από μακριά

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Η Ρενάτα πήγε πρωινή βάρδια; Ποια είναι στην θέση της;
Η συμπατριώτισσά της Ρουμανόφωνη Ντιάνα.Εγώ την πήρα στην Π.Ερημίτη 4,ενώ την είχα δει πρώτη φορά δίπλα στο 4Α.Για μια φορά καλή είναι.Και επειδή δεν υπάρχει καρτέλα σε κανένα από αυτά,έγραψα την κριτική μου στο 2,όπως και ένας συναγωνιστής:

Πέτρου Ερημίτη 2 (Sex Studio) Μύλος

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
346
Πόντοι
21
Η συμπατριώτισσά της Ρουμανόφωνη Ντιάνα.Εγώ την πήρα στην Π.Ερημίτη 4,ενώ την είχα δει πρώτη φορά δίπλα στο 4Α.Και επειδή δεν υπάρχει καρτέλα σε κανένα από αυτά,έγραψα την κριτική μου στο 2,όπως και ένας συναγωνιστής:

Φίλε η Ρενάτα δεν ήταν στο Πέτρου Ερημίτη 2α με την σκίννι Έμμα;

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Φίλε η Ρενάτα δεν ήταν στο Πέτρου Ερημίτη 2α με την σκίννι Έμμα;
Ναι,αλλά ανάλογα και τη βδομάδα.Την είχα πετύχει και στο 4Α,αλλά πήγα ο μαλάκας απέναντι στο 5 και έφαγα φόλα από τη συμπατριώτισσα τους Καρολίνα.Και η επίσης Ρουμάνα Αΐσα κάποιες φορές είναι στο 2Α και κάποιες άλλες στο 4Α.Με τόσες Ρουμάνες η Πέτρου Ερημίτη θα μπορούσε να λέγεται και Πέτρου Ρουμανίτη

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
346
Πόντοι
21
Ναι,αλλά ανάλογα και τη βδομάδα.Την είχα πετύχει και στο 4Α,αλλά πήγα ο μαλάκας απέναντι στο 5 και έφαγα φόλα από τη συμπατριώτισσα τους Καρολίνα.Και η επίσης Ρουμάνα Αΐσα κάποιες φορές είναι στο 2Α και κάποιες άλλες στο 4Α.
Κατάλαβα, αλλάζουν συχνά μαγαζιά. Η Αΐσα είναι μια ξανθιά με ωραίο κώλο;

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
716
Πόντοι
81
Την λεπτή μελαχρινή Καρολίνα σκεφτόμουν να δοκιμάσω αλλά δεν ,εν τέλει πάω με καρίνα στο τέλος (έχω συνηθίσει μαζί τησ)

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Κατάλαβα, αλλάζουν συχνά μαγαζιά. Η Αΐσα είναι μια ξανθιά με ωραίο κώλο;
Έχω καιρό να τη δω και δεν θυμάμαι ακριβώς το χρώμα μαλλιών της.Το χαρακτηριστικό της είναι τα λίγο φουσκωμένα χείλη με υαλουρονικό,ωραία βυζιά αν και πρέπει να έχει βάλει σιλικόνη (αλλά καλής ποιότητας), καλοσχηματισμένο κωλαράκι,σφιχτό σώμα και γενικά όμορφη.Απλά εγώ έχω μια απέχθεια στο υαλουρονικό και δεν έχω περάσει μαζί της.Εμφανίζεται full nude στο σαλόνι,σαν τη Σάντρα και ενίοτε τη Ρεμπέκα

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
716
Πόντοι
81
Έχω καιρό να τη δω και δεν θυμάμαι ακριβώς το χρώμα μαλλιών της.Το χαρακτηριστικό της είναι τα λίγο φουσκωμένα χείλη με υαλουρονικό,ωραία βυζιά αν και πρέπει να έχει βάλει σιλικόνη (αλλά καλής ποιότητας), καλοσχηματισμένο κωλαράκι,σφιχτό σώμα και γενικά όμορφη.Απλά εγώ έχω μια απέχθεια στο υαλουρονικό και δεν έχω περάσει μαζί της
Μπρο μια χαρά είναι η κοπέλα τίμια

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
346
Πόντοι
21
Έχω καιρό να τη δω και δεν θυμάμαι ακριβώς το χρώμα μαλλιών της.Το χαρακτηριστικό της είναι τα λίγο φουσκωμένα χείλη με υαλουρονικό,ωραία βυζιά αν και πρέπει να έχει βάλει σιλικόνη (αλλά καλής ποιότητας), καλοσχηματισμένο κωλαράκι,σφιχτό σώμα και γενικά όμορφη.Απλά εγώ έχω μια απέχθεια στο υαλουρονικό και δεν έχω περάσει μαζί της.Εμφανίζεται full nude στο σαλόνι,σαν τη Σάντρα και ενίοτε τη Ρεμπέκα
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
716
Πόντοι
81
Εγώ όταν βλέπω και ξέρω ότι δέχονται βρωμιαρηδες δεν μπαίνω καν μόνο βλέπω πχ τότε με την ξανθούλα την μικρή θα έμπαινα και δεν μπήκα επειδή ο προηγούμενος ήταν γμσετα ξενερώνω instant

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
716
Πόντοι
81
Η συμπατριώτισσά της Ρουμανόφωνη Ντιάνα.Εγώ την πήρα στην Π.Ερημίτη 4,ενώ την είχα δει πρώτη φορά δίπλα στο 4Α.Για μια φορά καλή είναι.Και επειδή δεν υπάρχει καρτέλα σε κανένα από αυτά,έγραψα την κριτική μου στο 2,όπως και ένας συναγωνιστής:

Μπήκε ο φιλοσ μ μαζί της γούσταρε έχει και παιδί ή τύπισσα

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Σύντομο πέρασμα σήμερα στην πρωινή βάρδια,μεσημέρι προς απογευματάκι.Η μουνάρα Νάντια παρούσα στο Black Angels,αλλά από αύριο θα απουσιάσει για ένα μήνα.Θα επιστρέψει όμως και είναι θέμα τύχης να την πετύχεις, γιατί σήμερα δεν ήταν στο πρόγραμμα.Οπότε δεν ευσταθούν οι φήμες περί αποχώρησης της.Πιο πίσω στη Φρίξου τα Inside και Sex & the City ανοιχτά,παρόλο που χτες βράδυ ήταν σβησμένα τα φωτάκια τους.Ήξερα ποιες θα ήταν σύμφωνα με το πρόγραμμα,τις έχω δει οπότε δεν μπήκα.

Free House το πέτυχα πρώτη φορά ανοιχτό τη μέρα.Μόνο το δεξί όπως το κοιτάμε ήταν ανοιχτό.Με μια μέτρια μιλφ Νικόλ με καλά παρόλο σπαστά ελληνικά,χωρίς τσα².Πέτρου Ερημίτη ανοιχτό το 4 μετά από καιρό τη μέρα.Πήγα να δω αν αληθεύουν οι φήμες ότι η σέξι Σάντρα έχει σταματήσει,αλλά όχι, δεν ήταν άλλη στη θέση της.Ήταν η ίδια,κλασικά full nude στο σαλόνι και θερμή.Είναι η καλύτερη που έχω συναντήσει σε υπηρεσίες,τόσο στη βραδινή όσο και στην απογευματινή βάρδια.

Και θα περνούσα με τη Σάντρα αν δεν είχα δει λίγο νωρίτερα τη Ρενάτα απέναντι στο νούμερο 5.Πιπίνι με όμορφο & σέξι πρόσωπο,slim κορμάρα, καλοσχηματισμένο πεταχτό κωλαράκι,αρκετό βυζί για τα κιλά της και επιτέλους με braids στα μαλλιά,κάτι για το οποίο έψαχνα την Κρύσταλ.Χρώματος ξανθού.Φορούσε τακούνια οπότε θα αρέσει πιστεύω και στον @dorcel .Και χωρίς τακούνια δεν είναι καθόλου κοντή.Καλή ήταν στο δωμάτιο και ειδικά στο reverse cowgirl που έδωσε πόνο.Μιλάει και καλά αγγλικά.Στανταράκι όμως δεν αξίζει να γίνει λόγω έλλειψης προκαταρκτικών,παρότι δεκτική στο βυζογλείψιμο.Α,αρνητικό το 40άρι στο απλό,ενώ στη βραδινή βάρδια ήταν στα 30.Ακολουθεί και κριτική στην καρτέλα του οίκου.

Τελευταία τροποποίηση:

gagarin

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
13.330
Πόντοι
10.295
Πριν από λίγη ώρα έκανα την πιο επιτυχημένη συνεδρία μου στα τόσα χρόνια πορνό καριέρας.
Βιαζόμουν απίστευτα πολύ οπότε μπήκα στην εβελίνα ενώ ήταν με συναγωνιστή στο δωμάτιο.
Περιμένω 5 λεπτά 10 λεπτά 15 λεπτά.
Τίποτα δεν έρχεται..
Βγαίνω έξω η τσατσά μιλούσε στο τηλέφωνο μου βγάζει τα λεφτά και μόνο που με είδε και η εβελίνα στραβωμένη μου λέει τι να κάνω έτρωγα.
Πρώτη φορά στη ζωή μου έκανα ντους σε τζακούζι χωρίς να πληρώσω ούτε ένα ευρώ.
Σούπερ value for money.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom