The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 57.287
- Πόντοι
- 40.655
Κλαδάκη, αυτήν την έχουν κράξει στις κριτικές κάμποσοι. Ρε μπας και την προμόταρες στην κριτική σου;
Ψιλοέπιπλο, αλλά από γεύση μουνιού, κρέμ καραμελέ.

Κλαδάκη, αυτήν την έχουν κράξει στις κριτικές κάμποσοι. Ρε μπας και την προμόταρες στην κριτική σου;

Σε πιστεύω. Κοίτα το inbox σου.Ψιλοέπιπλο, αλλά από γεύση μουνιού, κρέμ καραμελέ.![]()
Χεστρακο θα σου κάνω την ψυχούλα ψίχουλα μπαγκέτας που θα σού αρέσειΡε μλκ, εχεις χαζεψει τελειως; Ποια προσωπικα μας απο κοντα; Ποιος σου ειπε οτι θελω οτιδήποτε προσωπικό μαζί σου;
Ρε μαλακες, ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ; Έχετε κάνει το μπου, τις περσόνες σας και τα αβαταρ σας πραγματική ζωή και έχετε χαζέψει ανεπανόρθωτα. ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ; Ο άλλος θέλει να έρθει μέχρι τη Θεσσαλονίκη να με βρει για "τα προσωπικά μας από κοντά"
![]()
Μιλάς εσύ που είσαι 25 ώρες το 24ωρο εδώ μέσα?Ρε μλκ, εχεις χαζεψει τελειως; Ποια προσωπικα μας απο κοντα; Ποιος σου ειπε οτι θελω οτιδήποτε προσωπικό μαζί σου;
Ρε μαλακες, ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ; Έχετε κάνει το μπου, τις περσόνες σας και τα αβαταρ σας πραγματική ζωή και έχετε χαζέψει ανεπανόρθωτα. ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ; Ο άλλος θέλει να έρθει μέχρι τη Θεσσαλονίκη να με βρει για "τα προσωπικά μας από κοντά"
![]()
Μωρή σβηστό δεν θέλουμε να βλέπουμε τα μούτρα σου όταν τσιμπουκωνειςMeanwhile, περναμε ωραια εδω στα βορεια, χαλαρωνουμε περιμενοντας τον πολεμιστη να μας πει "τα προσωπικα" του![]()
Και μόλις αναρωτιόμουνα για εσένα που χάθηκες ρε τρελοκόριτσο.Μιλάς εσύ που είσαι 25 ώρες το 24ωρο εδώ μέσα?
Εσένα ή ζωή σου δεν είναι το μπου?αν κάνουμε μαζική να σε κάνουμε μπάνιο θα σου αρέσει?
Η το άλλο αν έχεις αρχιδια διέγραψε το προφίλ σου και ότι έχω πει θα το αναιρεσω δημόσια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μωρή σβηστό δεν θέλουμε να βλέπουμε τα μούτρα σου όταν τσιμπουκωνεις
Μιλάς εσύ που είσαι 25 ώρες το 24ωρο εδώ μέσα?
Εσένα ή ζωή σου δεν είναι το μπου?αν κάνουμε μαζική να σε κάνουμε μπάνιο θα σου αρέσει?
Η το άλλο αν έχεις αρχιδια διέγραψε το προφίλ σου και ότι έχω πει θα το αναιρεσω δημόσια.
Μωρή σβηστό δεν θέλουμε να βλέπουμε τα μούτρα σου όταν τσιμπουκωνεις

Καλά η ψυχουλα σου θέλει και άλλο γαμησι?Και μόλις αναρωτιόμουνα για εσένα που χάθηκες ρε τρελοκόριτσο.
Ρε η τραβελομουρη σου ειναι άσε τα ψόφια
O dating coach ειναι τεραστιο λαγωνικο, μυριζεται απο χλμ ανδρικα ή γυναικεια προσωπα, τρεξτε να σας κανει μαθηματα αυτοβελτιωσης.![]()
Προσφέρθηκα να διαγράψω προφίλ. Αλλά δεν έκανες κάτι. Την έχασες την ευκαιρία σου, τρελοκόριτσο.Καλά η ψυχουλα σου θέλει και άλλο γαμησι?
Περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια που έχεις στείλει ήδη τη φωτό για ανάλυση, ΒΟΔΑΡΕ.Καλά η ψυχουλα σου θέλει και άλλο γαμησι?
Ρε η τραβελομουρη σου ειναι άσε τα ψόφια
Άσε τον άγιο μη τον πιάνεις στο στόμα σουΠροσφέρθηκα να διαγράψω προφίλ. Αλλά δεν έκανες κάτι. Την έχασες την ευκαιρία σου, τρελοκόριτσο.
Ο @The Saint* συμμάχους που δεν μπορούν να στηρίξουν τα όσα λένε, δεν τους κρατάει για πολύ να ξέρεις.
Ζαν. Πόσο καιρό έχει να μυρίσει ο πούτσος και η γλώσσα σου μουνίλα; Πόσα χρόνια;Μωρή σβηστό δεν θέλουμε να βλέπουμε τα μούτρα σου όταν τσιμπουκωνεις
Μην μου κλάσεις πολύ τα αρχίδια, τρελοκόριτσο.Άσε τον άγιο μη τον πιάνεις στο στόμα σου
Απέκτησες θάρρος μαζί του,κανόνισε μη κανονίσω με το άγιο και σε κάνουμε να κλαψεις εδώ μέσα δημόσια και ν στέλνεις π.μ με συγγνώμης και να ικετευεις για έλεος
Άσε τον άγιο μη τον πιάνεις στο στόμα σου
Απέκτησες θάρρος μαζί του,κανόνισε μη κανονίσω με το άγιο και σε κάνουμε να κλαψεις εδώ μέσα δημόσια και ν στέλνεις π.μ με συγγνώμης και να ικετευεις για έλεος
Αν θέλω σε κάνω κοτουλα και θα κλωσας αυγά κακαριζονταςΜην μου κλάσεις πολύ τα αρχίδια, τρελοκόριτσο.
Και τι σε εμποδίζει; Εμένα αν με είχες ταπεινώσει έτσι με αποδείξεις όπως έχω ταπεινώσει εγώ εσένα, και μου μίλαγες έτσι, θα είχα διαγράψει τον λογαριασμό μου. Αλλά εσύ όλο υποσχέσεις είσαι. Άντε να σε δω αλλιώς κρύψου.Αν θέλω σε κάνω κοτουλα και θα κλωσας αυγά κακαριζοντας
Τα έχω αποδείξει όλα μωρή βλαμμένηΚαι τι σε εμποδίζει; Εμένα αν με είχες ταπεινώσει έτσι με αποδείξεις όπως έχω ταπεινώσει εγώ εσένα, και μου μίλαγες έτσι, θα είχα διαγράψει τον λογαριασμό μου. Αλλά εσύ όλο υποσχέσεις είσαι. Άντε να σε δω αλλιώς κρύψου.
Σου έδωσα μεγάλη ευκαιρία, αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκες. Γιατί δεν μπορείς να στηρίξεις όσα μου έχεις πει. Τρελοκόριτσο.
Μόνο ότι δεν μου σηκώνεται πέτυχες και αυτό το έχω παραδεχτεί τόσα χρόνια ο ίδιος.Τα έχω αποδείξει όλα μωρή βλαμμένη
Τα μνμ που δεν μπορούσες να γαμησεις τα μνμ που ήσουν έτοιμος να φουνταρεις τα παρακάλετα που μας έκανες όταν ο Άγιος σε στριμωξε και έψαχνες να χωθεις κάτω από τη φτερούγα μου για να στριμωξω τον Άγιο και σου έδωσα χειλοπιτα
Όλα τα έχω βάλει δημόσια,δεν φταίει το κάθε μέλος να βλέπει συνέχεια τα ξεφτιλικια σου επειδή εσύ κοιτάς εδώ μέσα να τραβήξεις τα βλέμματα μιας λαι έξω είσαι στο περιθωριο
Ξέχασες να γράψεις ότι απέδειξες, με το σπαθί σου, πως όσα ξέρει ο δικός σου κωλος δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.Τα έχω αποδείξει όλα μωρή βλαμμένη
Τα μνμ που δεν μπορούσες να γαμησεις τα μνμ που ήσουν έτοιμος να φουνταρεις τα παρακάλετα που μας έκανες όταν ο Άγιος σε στριμωξε και έψαχνες να χωθεις κάτω από τη φτερούγα μου για να στριμωξω τον Άγιο και σου έδωσα χειλοπιτα
Όλα τα έχω βάλει δημόσια,δεν φταίει το κάθε μέλος να βλέπει συνέχεια τα ξεφτιλικια σου επειδή εσύ κοιτάς εδώ μέσα να τραβήξεις τα βλέμματα μιας λαι έξω είσαι στο περιθωριο
Μαλακα μου, το πμ που τους έστειλα σε ομαδικό και καπάκι το εστειλα σε εσάς και γελάτε που τους κορόιδευα, το βγάζει ότι τον παρακαλάω και μετά έκανα κωλοτουμπα.Ξέχασες να γράψεις ότι απέδειξες, με το σπαθί σου, πως όσα ξέρει ο δικός σου κωλος δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος.![]()