Νέα

Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com για το έτος 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα barock
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 109K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com για το έτος 2025

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    36
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.287
Πόντοι
40.655
Κλαδάκη, αυτήν την έχουν κράξει στις κριτικές κάμποσοι. Ρε μπας και την προμόταρες στην κριτική σου;

Ψιλοέπιπλο, αλλά από γεύση μουνιού, κρέμ καραμελέ. :coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.594
Πόντοι
16.131
Ρε μλκ, εχεις χαζεψει τελειως; Ποια προσωπικα μας απο κοντα; Ποιος σου ειπε οτι θελω οτιδήποτε προσωπικό μαζί σου;

Ρε μαλακες, ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ; Έχετε κάνει το μπου, τις περσόνες σας και τα αβαταρ σας πραγματική ζωή και έχετε χαζέψει ανεπανόρθωτα. ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ; Ο άλλος θέλει να έρθει μέχρι τη Θεσσαλονίκη να με βρει για "τα προσωπικά μας από κοντά" :headbang::headbang::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Χεστρακο θα σου κάνω την ψυχούλα ψίχουλα μπαγκέτας που θα σού αρέσει

OP
OP
barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.536
Πόντοι
5.506
Meanwhile, περναμε ωραια εδω στα βορεια, χαλαρωνουμε περιμενοντας τον πολεμιστη να μας πει "τα προσωπικα" του :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Συνημμένα

• Unknown.jpeg
    Unknown.jpeg
    31,7 KB · Εμφανίσεις: 19

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.325
Ρε μλκ, εχεις χαζεψει τελειως; Ποια προσωπικα μας απο κοντα; Ποιος σου ειπε οτι θελω οτιδήποτε προσωπικό μαζί σου;

Ρε μαλακες, ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ; Έχετε κάνει το μπου, τις περσόνες σας και τα αβαταρ σας πραγματική ζωή και έχετε χαζέψει ανεπανόρθωτα. ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ; Ο άλλος θέλει να έρθει μέχρι τη Θεσσαλονίκη να με βρει για "τα προσωπικά μας από κοντά" :headbang::headbang::jerking::jerking::jerking::jerking::jerking:

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Μιλάς εσύ που είσαι 25 ώρες το 24ωρο εδώ μέσα?
Εσένα ή ζωή σου δεν είναι το μπου?αν κάνουμε μαζική να σε κάνουμε μπάνιο θα σου αρέσει?
Η το άλλο αν έχεις αρχιδια διέγραψε το προφίλ σου και ότι έχω πει θα το αναιρεσω δημόσια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Meanwhile, περναμε ωραια εδω στα βορεια, χαλαρωνουμε περιμενοντας τον πολεμιστη να μας πει "τα προσωπικα" του :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Μωρή σβηστό δεν θέλουμε να βλέπουμε τα μούτρα σου όταν τσιμπουκωνεις

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.843
Πόντοι
28.246
Εσένα ή ζωή σου δεν είναι το μπου?αν κάνουμε μαζική να σε κάνουμε μπάνιο θα σου αρέσει?
Η το άλλο αν έχεις αρχιδια διέγραψε το προφίλ σου και ότι έχω πει θα το αναιρεσω δημόσια.

Και μόλις αναρωτιόμουνα για εσένα που χάθηκες ρε τρελοκόριτσο.

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock
OP
OP
barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.536
Πόντοι
5.506

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

O dating coach ειναι τεραστιο λαγωνικο, μυριζεται απο χλμ ανδρικα ή γυναικεια προσωπα, τρεξτε να σας κανει μαθηματα αυτοβελτιωσης. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.325
Και μόλις αναρωτιόμουνα για εσένα που χάθηκες ρε τρελοκόριτσο.
Καλά η ψυχουλα σου θέλει και άλλο γαμησι?

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

O dating coach ειναι τεραστιο λαγωνικο, μυριζεται απο χλμ ανδρικα ή γυναικεια προσωπα, τρεξτε να σας κανει μαθηματα αυτοβελτιωσης. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Ρε η τραβελομουρη σου ειναι άσε τα ψόφια

• Χαχα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.843
Πόντοι
28.246
Προσφέρθηκα να διαγράψω προφίλ. Αλλά δεν έκανες κάτι. Την έχασες την ευκαιρία σου, τρελοκόριτσο.

Ο @The Saint* συμμάχους που δεν μπορούν να στηρίξουν τα όσα λένε, δεν τους κρατάει για πολύ να ξέρεις.

OP
OP
barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.536
Πόντοι
5.506

Ρε η τραβελομουρη σου ειναι άσε τα ψόφια
Περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια που έχεις στείλει ήδη τη φωτό για ανάλυση, ΒΟΔΑΡΕ.

• Χαχα

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.325
Προσφέρθηκα να διαγράψω προφίλ. Αλλά δεν έκανες κάτι. Την έχασες την ευκαιρία σου, τρελοκόριτσο.

Ο @The Saint* συμμάχους που δεν μπορούν να στηρίξουν τα όσα λένε, δεν τους κρατάει για πολύ να ξέρεις.
Άσε τον άγιο μη τον πιάνεις στο στόμα σου
Απέκτησες θάρρος μαζί του,κανόνισε μη κανονίσω με το άγιο και σε κάνουμε να κλαψεις εδώ μέσα δημόσια και ν στέλνεις π.μ με συγγνώμης και να ικετευεις για έλεος

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.843
Πόντοι
28.246

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.843
Πόντοι
28.246
Απέκτησες θάρρος μαζί του,κανόνισε μη κανονίσω με το άγιο και σε κάνουμε να κλαψεις εδώ μέσα δημόσια και ν στέλνεις π.μ με συγγνώμης και να ικετευεις για έλεος
Μην μου κλάσεις πολύ τα αρχίδια, τρελοκόριτσο.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.843
Πόντοι
28.246

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.843
Πόντοι
28.246
Αν θέλω σε κάνω κοτουλα και θα κλωσας αυγά κακαριζοντας
Και τι σε εμποδίζει; Εμένα αν με είχες ταπεινώσει έτσι με αποδείξεις όπως έχω ταπεινώσει εγώ εσένα, και μου μίλαγες έτσι, θα είχα διαγράψει τον λογαριασμό μου. Αλλά εσύ όλο υποσχέσεις είσαι. Άντε να σε δω αλλιώς κρύψου.

Σου έδωσα μεγάλη ευκαιρία, αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκες. Γιατί δεν μπορείς να στηρίξεις όσα μου έχεις πει. Τρελοκόριτσο.

• Like

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.325
Και τι σε εμποδίζει; Εμένα αν με είχες ταπεινώσει έτσι με αποδείξεις όπως έχω ταπεινώσει εγώ εσένα, και μου μίλαγες έτσι, θα είχα διαγράψει τον λογαριασμό μου. Αλλά εσύ όλο υποσχέσεις είσαι. Άντε να σε δω αλλιώς κρύψου.

Σου έδωσα μεγάλη ευκαιρία, αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκες. Γιατί δεν μπορείς να στηρίξεις όσα μου έχεις πει. Τρελοκόριτσο.
Τα έχω αποδείξει όλα μωρή βλαμμένη
Τα μνμ που δεν μπορούσες να γαμησεις τα μνμ που ήσουν έτοιμος να φουνταρεις τα παρακάλετα που μας έκανες όταν ο Άγιος σε στριμωξε και έψαχνες να χωθεις κάτω από τη φτερούγα μου για να στριμωξω τον Άγιο και σου έδωσα χειλοπιτα
Όλα τα έχω βάλει δημόσια,δεν φταίει το κάθε μέλος να βλέπει συνέχεια τα ξεφτιλικια σου επειδή εσύ κοιτάς εδώ μέσα να τραβήξεις τα βλέμματα μιας λαι έξω είσαι στο περιθωριο

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.843
Πόντοι
28.246
Τα μνμ που δεν μπορούσες να γαμησεις τα μνμ που ήσουν έτοιμος να φουνταρεις τα παρακάλετα που μας έκανες όταν ο Άγιος σε στριμωξε και έψαχνες να χωθεις κάτω από τη φτερούγα μου για να στριμωξω τον Άγιο και σου έδωσα χειλοπιτα
Όλα τα έχω βάλει δημόσια,δεν φταίει το κάθε μέλος να βλέπει συνέχεια τα ξεφτιλικια σου επειδή εσύ κοιτάς εδώ μέσα να τραβήξεις τα βλέμματα μιας λαι έξω είσαι στο περιθωριο
Μόνο ότι δεν μου σηκώνεται πέτυχες και αυτό το έχω παραδεχτεί τόσα χρόνια ο ίδιος.

Τα υπόλοιπα όσα έβγαλες έχουν ανατραπεί με αποδείξεις ότι ήτανε όλα α βα βα. Της πλάκας δηλαδή.

Σου ζητήθηκε πολλάκις συγκεκριμένο ποστ με συγκεκριμένη ημερομηνία και έβγαλες τα αρχιδια μου. Και μιας και τον χρησιμοποιείς ακόμα και ο Άγιος σε εξέθεσε.
Ποτέ δεν κατάφερες να βγάλεις;
Την ρετσινια τις ρετσινιες από πάνω σου.
Τρελοκόριτσο.

OP
OP
barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.536
Πόντοι
5.506
Ξέχασες να γράψεις ότι απέδειξες, με το σπαθί σου, πως όσα ξέρει ο δικός σου κωλος δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. :confused:

• Like

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.843
Πόντοι
28.246
Ξέχασες να γράψεις ότι απέδειξες, με το σπαθί σου, πως όσα ξέρει ο δικός σου κωλος δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος. :confused:
Μαλακα μου, το πμ που τους έστειλα σε ομαδικό και καπάκι το εστειλα σε εσάς και γελάτε που τους κορόιδευα, το βγάζει ότι τον παρακαλάω και μετά έκανα κωλοτουμπα.

Μιλάμε αυτός είναι ικανός να του δώσεις θαλασσινό νερό και να νομίζει ότι πίνει ζαχαρονερο.

• Χαχα

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom