Νέα

Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com για το έτος 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα barock
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 109K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com για το έτος 2025

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    36
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.594
Πόντοι
16.131
Α, μαλιστα, μαλλον πριν ελεγες παπαριες δηλαδη, γνωστο.
Τωρα φερε μια πουτανα που με βριζει και με κοροιδευει και εχει να πει οτι μου χει βαλει κωλοδαχτυλο, στραπον ή αγγουρι καλυβιων. :coffee:

Να δουμε ποιος εχει να φερει τι για τη γουνα του αλλου πουστρακο παντοπωλη.
αυτο καταλαβες :2funny::2funny::2funny::2funny: το τι ξεκωλιασμα εχεις φαει (ποσοτικα)μονο οι ιδιες το ξερουν :confused:.εγω ειμαι εδω για να σου γαμησω την ψυχουλα πουστρακι :wink:εχε υποψην σου οτι εχω μνημη ελεφαντα :angel:για τα καριολικια που εχεις πει και εχεις κανει ..ραντεβου θεσ/νικη να με περιμενεις:sopase: θα ερθω στο υποσχομαι:thumbsup:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.594
Πόντοι
16.131
Ρε μλκ, ΡΕ ΜΛΚ, φωναξες βοηθεια ρε μαλακα;;;; :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Ρε τι μαλακας εισαι συ;;;
δεν χρειαζομαι κανεναν βλακα εν αντιθεσει με εσενα που σου εδωσαν σημασια εδω μεσα αλλιωςς θα αυτοκτονουσες σκουπιδι.....απλος ο συγκεκριμενος ξερει ολα τα γραπτα σου καριολικια...

OP
OP
barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.536
Πόντοι
5.506
αυτο καταλαβες :2funny::2funny::2funny::2funny: το τι ξεκωλιασμα εχεις φαει (ποσοτικα)μονο οι ιδιες το ξερουν :confused:.εγω ειμαι εδω για να σου γαμησω την ψυχουλα πουστρακι :wink:εχε υποψην σου οτι εχω μνημη ελεφαντα :angel:για τα καριολικια που εχεις πει και εχεις κανει ..ραντεβου θεσ/νικη να με περιμενεις:sopase: θα ερθω στο υποσχομαι:thumbsup:
Ολο λογια εισαι αλλα δε σε βλεπω να ερχεσαι Θεσσαλονικη. Αν εχεις και αυτια ελεφαντα εκτος απο μνημη μπορεις να πεταξεις για πιο γρηγορα :2funny::2funny::2funny::2funny:

Λοιπον, επειδη εισαι γυναικωτος πανιβλακας και κοκορακι αλλα μολις σου ειπα να φωναξεις τις φιλες σου να επιβεβαιωσουν τα πουστριλικια που γραφεις εγινες Κομανετσι, συνεχισε να τα κες με την καρλοτα, τη λακου και τον χελγκειζερ.

Σε περιμενω Θεσσαλονικη να μου λυσεις και κατι αλλες αποριες σχετικα με το κινητο παντοπωλειο :2funny: και κατι φιλες σου που δεν παρατησαν μονο το χωρο αλλα αλλαξαν και χωρα.

• Like
Αντιδράσεις: Zebu
OP
OP
barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.536
Πόντοι
5.506
δεν χρειαζομαι κανεναν βλακα εν αντιθεσει με εσενα που σου εδωσαν σημασια εδω μεσα αλλιωςς θα αυτοκτονουσες σκουπιδι.....απλος ο συγκεκριμενος ξερει ολα τα γραπτα σου καριολικια...
Και τον «φωναξες» να με κανει ντα;;;;

Ρε τι λαυρακι ΜΑΛΑΚΑ εβγαλα εδω, σε ειχα για λιγοτερο αλλα βγαινεις γκανιαν σιγα σιγα. :2funny::2funny:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.594
Πόντοι
16.131
Ολο λογια εισαι αλλα δε σε βλεπω να ερχεσαι Θεσσαλονικη. Αν εχεις και αυτια ελεφαντα εκτος απο μνημη μπορεις να πεταξεις για πιο γρηγορα :2funny::2funny::2funny::2funny:

Λοιπον, επειδη εισαι γυναικωτος πανιβλακας και κοκορακι αλλα μολις σου ειπα να φωναξεις τις φιλες σου να επιβεβαιωσουν τα πουστριλικια που γραφεις εγινες Κομανετσι, συνεχισε να τα κες με την καρλοτα, τη λακου και τον χελγκειζερ.

Σε περιμενω Θεσσαλονικη να μου λυσεις και κατι αλλες αποριες σχετικα με το κινητο παντοπωλειο :2funny: και κατι φιλες σου που δεν παρατησαν μονο το χωρο αλλα αλλαξαν και χωρα.
οτι θελεις εδω τωρα να στα πω δεν εχω προβλημα και δεν φοβαιμαι το μπαν εν αντιθεσει με εσενα τρυπια φιλε μου

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
16.216
Πόντοι
3.556

Στη ρόδο δεν είσαι εσύ ;

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.594
Πόντοι
16.131
Και τον «φωναξες» να με κανει ντα;;;;

Ρε τι λαυρακι ΜΑΛΑΚΑ εβγαλα εδω, σε ειχα για λιγοτερο αλλα βγαινεις γκανιαν σιγα σιγα. :2funny::2funny:
σου ειπα τραγουδα οσο θελεις ..εγω παντα πηγαινα στα ισια εν αντιθεσει με εσενα πουστικη κιθαρα :confused: ακου νικ :2funny::2funny::2funny::headbang::headbang::headbang::2funny::2funny::2funny:

OP
OP
barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.536
Πόντοι
5.506
οτι θελεις εδω τωρα να στα πω δεν εχω προβλημα και δεν φοβαιμαι το μπαν εν αντιθεσει με εσενα τρυπια φιλε μου
Οοοοοοχι καριολακι, θα ερθεις Θεσσαλονικη να μου τα πεις, τετ α τετ, μην τα γυρνας τωρα τσιπριστικα.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.594
Πόντοι
16.131
Οοοοοοχι καριολακι, θα ερθεις Θεσσαλονικη να μου τα πεις, τετ α τετ, μην τα γυρνας τωρα τσιπριστικα.
οχι εδω μωρη καμπια να μας βλεπουν ολοι ..φοβασαι να γραψεις??????

OP
OP
barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.536
Πόντοι
5.506
Στη ρόδο δεν είσαι εσύ ;
Εσυ πινεις το μαγικο μουνοζουμο και γινεσαι ανικητος σαν τον αστεριξ ρε μλκ;;;; :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παει το ραντεβού θανατου, κωλωσε κι αυτος. :confused:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.594
Πόντοι
16.131
Εσυ πινεις το μαγικο μουνοζουμο και γινεσαι ανικητος σαν τον αστεριξ ρε μλκ;;;; :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Παει το ραντεβού θανατου, κωλωσε κι αυτος. :confused:
ακου ρε νουμερο επειδη δεν με ξερεις θα με μαθεις ρωτα τον φιλαρακο σου που εχει ερθει στο παντοπωλειο να σου πει :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny: στο ξαναειπα οτι αλλο θελεις απο κοντα ...τωρα γραψε τις μαλακιες σου εισαι ελευθερος

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.847
Πόντοι
28.246
Με συγχωρείτε για την διακοπή. Ο @jean-Claud είναι ONLINE τον έχω καλέσει τόσες φορές εδώ αλλά κιοτεύει. Φανταστείτε σε ραντεβού για ξύλο πως κρύβεται ο κράβ μανγκά.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
16.216
Πόντοι
3.556
Ναι.

Έχω γλείψει πολύ μουνι και δεν ντρέπομαι να το πω.

Το μόνο που μου λείπει είναι μια Αυστραλέζα και θα έχω κάθε ήπειρο.

Το να γλείφεις, 24χρονη κολομπιανα, που έχεις γνωρίσει σε τραινο στο Περου, ενώ έχει να πάρει πτήση, και της λες «άσε θα σου πληρώσω εγώ άλλη πτήση» σε κάνει ανίκητο

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.325
Τώρα είσαι Θεσσαλονίκη?
Μια Κρήτη μια Ρόδο..
Αντε πηδηξου λοιπόν μπας και ηρεμήσεις και ξέρεις από που από κωλοοοοο

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.847
Πόντοι
28.246
Με συγχωρείτε για την διακοπή. Ο @jean-Claud είναι ONLINE τον έχω καλέσει τόσες φορές εδώ αλλά κιοτεύει. Φανταστείτε σε ραντεβού για ξύλο πως κρύβεται ο κράβ μανγκά.
Ο @jean-Claud συνεχίζει να λογκάρει αλλά δεν έρχεται. Τόσο αδερφή πχια;

• Like
Αντιδράσεις: barock

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
16.216
Πόντοι
3.556
Ίσως δίνει μαθήματα για το πώς να βρεις μουνια και είναι απασχολημένος.

Πας στον Ζαν, μαθαίνεις για μουνια, κραβ μαγκα και αυτοβελτίωση και φεύγεις μπουνισμενος, σοδομισμενος και ανορθόγραφος

Ο @jean-Claud συνεχίζει να λογκάρει αλλά δεν έρχεται. Τόσο αδερφή πχια;
Ήρθε

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.325
Τι θες μωρή πουσταρα συνέχεια?τόσο πολύ σου έχω γαμησει τη ψυχουλα όλο εμένα εξυμνείς εδώ μέσα.ποσο σε έχω βιάσει ψυχικά κλαίει και αναστενάζει η ψυχουλα σου

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.847
Πόντοι
28.246
Τι θες μωρή πουσταρα συνέχεια?τόσο πολύ σου έχω γαμησει τη ψυχουλα όλο εμένα εξυμνείς εδώ μέσα.ποσο σε έχω βιάσει ψυχικά κλαίει και αναστενάζει η ψυχουλα σου
Βίασε την μου μια τελευταία φορά. Πρόσεχε. Αν βγάλεις λινκ πριν από αυτήν την ημερομηνία που ποστάρεις που να σε δικαιώνει. Εγώ θα διαγράψω λογαριασμό. Μιλάω σοβαρά και δημόσια.

Η δέσμευση μου ισχύει για 1 (μια ΄ώρα) Την έβγαλες, έφυγα! ΄Έχεις προθεσμία μέχρι τις 14:15 της σημερινής ημέρας. Βγάλτην και διαγράφω λογαριασμό.

Άσε εμένα και κοίτα τα δικά σου τα χάλια
Τελικά θα πάρεις άδεια κυνηγετικού όπλου θα στην εγκρίνουν η όχι
Γιατί με ψυχιατρικά θέματα δεν δίνουν άδεια να ξέρεις

• Like
Αντιδράσεις: barock

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom