Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Η Νάντια στο Black Angels και η Νταίζη στο Incognito,αν δουλεύουν σήμερα.
Εε ρ φίλε, πρωινές δεν μου βγαίνει να πηγαίνω ενώ έχει καλή κατάσταση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δυνατή στο κρεβάτι; Κάνει και προκαταρκτικά;
Κάνει κάνει είχα περάσει καλά μαζί της έχει τέλειο στήσιμο και πιπα απολαυστική

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.976
Πόντοι
10.555
Ελληνίδα είναι,λίγο κάτω από 30.Πριν λίγους μήνες ήταν στη βραδινή βάρδια μαζί με τη Σουζάνα στο Blue Dreams.Καλούτσικο πρόσωπο,ψηλό κορμί με ατέλειες και λίγη χαλαρότητα,δεν είναι μοντέλο.Βραχνή φωνή που για εμένα είναι σέξι.
Ποιο ειναι το blue dreams?

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Εε ρ φίλε, πρωινές δεν μου βγαίνει να πηγαίνω ενώ έχει καλή κατάσταση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κάνει κάνει είχα περάσει καλά μαζί της έχει τέλειο στήσιμο και πιπα απολαυστική
Τώρα όμως που κοίταξα στο πρόγραμμα τους,δεν είδα Καρολίνα.Μήπως ήθελες να γράψεις Καταλίνα;

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Τώρα όμως που κοίταξα στο πρόγραμμα τους,δεν είδα Καρολίνα.Μήπως ήθελες να γράψεις Καταλίνα;
στο παρανταις ξεκιναει 40 το απλο, 50 το "χαλαρο" (εφευρεση των τσατσαδων), και 60 το ακα πιπα... Για μένα είναι μπλακ λιστ αν και έχει δυνατές κοπέλες ανά καιρούς. Όποιος έχει, καλά κάνει και τα σκάει βέβαια και μπαίνει και σε κανονικό δωμάτιο τύπου bella dona.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
  • Like
Αντιδράσεις: LB

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Εγώ ψήνομαι πολύ για τζιωρτζίνα και ανάλογα τη διάθεση και για τη βίκυ στη φρίξου...Και άνετα θα μπορούσαν να είναι στανταράκια αλλά ο χώρος είναι απαράδεκτος και δεν βγάζει ούτε καθαριότητα ούτε έστω ελάχιστη επιμέλεια. Ειδικά η τζιωρτζίνα για μένα σε διαφορετικό σπιτάκι θα έκανε παπάδες από πελατεία.

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.976
Πόντοι
10.555

katalanos3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
1.529
Πόντοι
206
Το Godiva δουλεύει το Σαββατοκύριακο; Πέρασα χθες βράδυ και ήταν κλειστό.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546

psolovronths

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
269
Πόντοι
21

Candycrash

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
32
Πόντοι
0
Έχεις πάντως δίκιο σε αυτό ότι μπορεί να μην κάνει καν εξετάσεις και να προσπαθεί έτσι να προφυλαχθεί. Αλλά αν συμβαίνει αυτό είναι τραγικό! Πάντως όπως είπα δεν ξαναπάω σε αυτήν! Τώρα έχω βάλει στο στόχαστρο την πιτσιρίκα την Σουζάνα αν και κάτι μου λέει ότι θα φάω φόλα τρελή!
Σε ποια Σουζάνα πιτσιρικά αναφέρεσαι? Δώσε μας τα φώτα σου!

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.631
Πόντοι
1.666
Πέρασα κατά τα μεσάνυχτα Κυριακή με σκοπό το πιπίνι Σουζάνα στο Φρίξου 15 ή 15Α νομίζω και ήταν κλειστά. Οπότε μπαίνω να δω τι παίζει στο διπλανό από δεξιά όπου η τσατσά μου λέει η κοπέλα είναι στο δωμάτιο. Ρωτάω ποια και λέει η Αλβανίδα Πάολα. Φεύγω και μπαίνω νομίζω στην ίδια σειρά στο Χ και είναι μία νταρντάνα άγρια δεν θυμάμαι όνομα μαζί ένα γκαυλάκι την Τζωρτζίνα κοντούλικο ομορφούλικο με γυαλιά που σου πιάνει τα αρχίδια. Μου έκανε κλικ για να περάσω αφού στο πρόγραμμα που ξεκινάει με 30€ είχε και χύσιμο στο στόμα με 50€. Δεν ξέρω γιατί δεν μπήκα, ίσως λίγο γιατί μύριζε φαγητίλα έντονα και λέω αυτή θα είναι από πιτόγυρα και θα έρθει τώρα στο δωμάτιο, λίγο γιατί μπαίναν πιτσιρικάδες τσούρμα δεν ξέρω ήταν κάπως και έφυγα. Κανείς γνώμη;

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.631
Πόντοι
1.666

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Πέρασα κατά τα μεσάνυχτα Κυριακή με σκοπό το πιπίνι Σουζάνα στο Φρίξου 15 ή 15Α νομίζω και ήταν κλειστά. Οπότε μπαίνω να δω τι παίζει στο διπλανό από δεξιά όπου η τσατσά μου λέει η κοπέλα είναι στο δωμάτιο. Ρωτάω ποια και λέει η Αλβανίδα Πάολα. Φεύγω και μπαίνω νομίζω στην ίδια σειρά στο Χ και είναι μία νταρντάνα άγρια δεν θυμάμαι όνομα μαζί ένα γκαυλάκι την Τζωρτζίνα κοντούλικο ομορφούλικο με γυαλιά που σου πιάνει τα αρχίδια. Μου έκανε κλικ για να περάσω αφού στο πρόγραμμα που ξεκινάει με 30€ είχε και χύσιμο στο στόμα με 50€. Δεν ξέρω γιατί δεν μπήκα, ίσως λίγο γιατί μύριζε φαγητίλα έντονα και λέω αυτή θα είναι από πιτόγυρα και θα έρθει τώρα στο δωμάτιο, λίγο γιατί μπαίναν πιτσιρικάδες τσούρμα δεν ξέρω ήταν κάπως και έφυγα. Κανείς γνώμη;
Η νταρντάνα που είναι πάντα μαζί της λέγεται Βίκυ.Ως Μολδαβή την παρουσιάζει η τσα² όποτε υπάρχει.

• Like
Αντιδράσεις: LB

georgekp34

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
6.630
Πόντοι
1.336
Η Σάντρα έφυγε από Εριμητη?

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
30
Πόντοι
1
Υπάρχει κάποια πετίτ κοπέλα;
Μπιανκα, στην Νικ. Ουρανου 24, το γωνιακο πρασινο, βραδυ, πριν 2 εβδομαδες νομιζω ειχα παει, αξιζει φουλ!
Ειναι 1,55 αδυνατη, Ρουμανα, δεν ειχα ξαναπαει με πετιτ (δν ειναι του γουστου μου) και λεω να δοκιμασω και ηταν πολυ καλα!! Εδωσα 80 για λωκο, και ξεκινησα με λωκο με το καλημερα κ μετα κανονικα. Ομως πρωτη φορα το μπροστα ηταν καλυτερο απο το πισω! Τοοοσο σφιχτο, τρελη αισθηση, στα 4 και σφιροκοπημα φουλ! Ζοριστηκε αλλα δεν διαμαρτυρηθηκε! Επισης ειχαμε ενα ατυχημα απο πισω, shit happens, αλλα ετσι ειναι αυτα. Ισως ξαναπαω, ομως δεν θα ξαναπαρω λωκο, δεν υπαρχει λογος.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Πολύ καλή η τζιωρτζίνα και σε υπηρεσίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom