n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.310
- Like
- 346.072
- Πόντοι
- 164.590
Έχει γράψει ο μύστης @Kerveras λίγο πιο πίσωσε ποιο;
Έχει γράψει ο μύστης @Kerveras λίγο πιο πίσωσε ποιο;

Καταλαβαίνεις το λόγο φαντάζομαι, έτσι;Στο στούντιο L' amour.
Να προσθέσω μια λεπτομέρεια, πως όταν βλέπει γνωστή φάτσα απ' τα μπουρδέλα δεν ανοίγει ή βάζει την υπηρεσία να λέει πως η κοπέλα είναι σε πρόγραμμα...
Η Μαρίνα έφυγε για τρεις μήνες;;;Ερώτηση, στον Μέγιστο
ψηλό Σμύρνη :
Αρχηγέ, από το Φωκαίας 17 , η μέν Μαρίνα έφυγε
για την χώρα της, και θα γυρίσει, είπε, σε 3 μήνες
αλλά τα καλά τεμάχια Αλεξάνδρα με χοντρά γυαλιά,
Ρίτα κάβλα, Μπέλα , και Σύλβια, όλες ρωσόφωνες
που πήγαν ;
Διακτινίστηκαν ;
Η Σύλβια μου είπε για Κωνσταντινουπόλεως,
δεν θυμάμαι αριθμό.
ΟΛΕΣ οι πιο πάνω ρωσόφωνες και καλή εμφάνιση έχουν
και καλή συνεργασία,
που πήγαν ;;;;
Δεν σου είχε πει ότι είναι τρανς? Αυτό είναι απάτη μεγάληΙσχύει έχει κάνει εγχείρηση κάτω...Την είχα πάρει όταν ήμουν πιτσιρικάς στην Μυλλέρου στο Μεταξουργείο...Τότε δεν κατάλαβα σίγουρα περί τίνος πρόκειται, αλλά μετά πήγε φίλος και μου επιβεβαίωσε ότι είναι τρανς...20ρικο έπαιρνε και ήταν πολύ τούμπανο!! Με είχε τελειώσει στην πίπα η άτιμη!! Αργότερα
Πριν 3 μερες στη φωκαιας μαζευαν τη μικαελα κ τη τσατσα μπατσοι κ τις εβαλαν μεσα στο περιπολικοΠήρε πρέφα κανείς τι παίχτηκε με την αστυνομία στο στενό φυλής και φωκαιας ; Έχουν σταματήσει κόσμο τώρα
Mηπως εννοείς μια Ιζαμπέλα στην Κολωνού 32 υπόγειο;Μπας και ξέρει κανένας παίκτης που βρίσκεται ή που αλλού δουλεύει η Λατίνα Ιζαμπέλα με τα μεγάλα σιλικονάτα στήθη και το μεγάλο κώλο που δούλευε κυρίως Φυλής 59 και λίγο Φωκαίας 13 υπόγειο? Ως ιζαμπέλα Πόρτο Ρίκο πριν 3 χρόνια και ως Ιζαμπελα Αργεντινή πρόσφατα? Αν κατάλαβε κάποιος ποια εννοώ.
ποιος θα πάει μέχρι βουλιαγμένης αν τη βρίσκεις και φυλής;Καταλαβαίνεις το λόγο φαντάζομαι, έτσι;
Καλημερα παίκτη μου. Δεν ξέρω αν πριν το 22 δούλευε εκεί. Το μόνο που ξέρω είναι ότι τα τελευταια 3 χρόνια δούλευε κυρίως φυλής 59 ως ιζαμπελα Πόρτο Ρίκο και για λίγους μήνες φωκαιας 13 υπόγειο ως ιζαμπελα Αργεντινή. Milf.
Mηπως εννοείς μια Ιζαμπέλα στην Κολωνού 32 υπόγειο;
Γιατί υπάρχουν αρκετές με το όνομα Ιζαμπέλα.
χΔ εγώ μέσα στο δωμάτιο της έδινα 100 ευρώ εξτρα για αυτό και με έλεγε τα ίδια ενώ ήμουν και καλός πελάτης της...Τώρα να δούμε με ένα 20 να μας το κάνει.Οταν ηταν η Κάρμεν στην Περδικα και της έδινα 10 ευρώ έξτρα να μου πάρει πίπα χωρίς καποτα μου έλεγε ούτε με 1000 ευρώ.. Παω να παρω την εκδίκηση μου.![]()

Κολωνού 53 ανοίγει ποτέ; Όλο κλειστό το βρίσκω...Αυτή την ώρα μετά από καφεδάκι με με μεγάλο μύστη
Μαραθώνος κ Αχιλλέως Ιζαμπέλα με κώλο τραπεζάκι κ ελεύθερη φλογέρα
Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Μαρσέλα με νορμάλ
Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω Σοφία μιλφάρα σοβιετική με ελεύθερη φλογέρα
Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Μαρία μιλφ ελεύθερη φλογέρα
Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο ντίσκο θεία Αναστασία με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα
Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγειο Λίλυ που έχει ριζώσει με απλό.
Ιωαννίνων 3 ισόγειο Μελίνα μιλφ ξανθιά που πήρα χθες με ελεύθερη φλογέρα κ Ελίνα ξανθιά έκφυλη γκίλφ σεξουάλα με σχιστά μάτια, 2.5άρια πεσμένα βυζιά, πιασιματάκια κ πεταχτή κωλάρα. Ελεύθερη φλογέρα κ οι δύο
Πήρα την καριολάρα Ελίνα
Έφαγε σφυροκόπημα δυνατό με εναλλαγές στάσεων κ τη κούρασα...
Συνέχεια στη κριτική...
Ιωαννίνων 3 όροφος Ρίτα ξανθιά χοντρούλα μιλφ με ελεύθερη φλογέρα κ Φωτεινή αδύνατη κατσαρομάλλα γκίλφ από Βέργας 6 με ελεύθερη φλογέρα
Ιωαννίνων 5 μιλφ Άννα με απλό πρόγραμμα
Υ.Γ. Η πιτσιρίκα τσατσά (Ιωαννίνων 3) την έχει δει πολύ ντίβα. Της είπα πως για 10ρικο στο Μεταξουργείο είναι καλή, μην ψηλώνει παραπάνω
Street art![]()
Δεν είναι απ' τα σπίτια με σταθερές εργαζόμενες κ ωράριοΚολωνού 53 ανοίγει ποτέ; Όλο κλειστό το βρίσκω...