Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 287 άτομα (26 μέλη και 261 επισκέπτες)

Another Freak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
1.060
Πόντοι
206
Πέρναγα από Πειραιώς στο ύψος της Κουμουνδουρου και στο φανάρι περίμενε να περασει μια με ένα κόκκινο κολαν και κωλαρα, λέω σε κανένα μπουρδελο θα πηγαινει για δουλειά, την περνώ από πίσω να δω που θα μπει και τελικά έμενε εκεί σε μια πολυκατοικία στην Κολωνου και Λεωνίδου, ξενέρωσα λιγο αλλά ανακουφίστηκα κιόλας που γλυτωσα το 10ρικο

Πρυτανης

Μέγας
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
53
Like
7.860
Πόντοι
4.715
Μη μπορώντας να περιμένω τον Δεκέμβριο που είχα πει να πάω Τατιάνα (όταν έλθει) και εβρισκώμενος στην φάση της ανάρρωσης , η καθημερινή μου βόλτα των 5-6 χλμ με οδήγησε καρφί στην Φωτεινή με τα γνωστά και καλά αποτελέσματα για 10€ !

Αν κάποιος που πιστεύει ότι έχει κάποιες γνώσεις (έστω και λίγες φτάνουν) από εξέλιξη στο ανθρώπινο είδος, αλλά και την ερμηνεία της λέξης πεπτοκωτας άγγελος η έκπτωτος άγγελος αρκεί να μπει στο Ι.46 .
Βγαίνει η τσατσά και 3 (μια η γνωστή Ελένη)
Ασύλληπτης καλτίλας η εικόνα τους.
Η τετράδα παρατεταγμένη άνετα έπαιζε σε ταινία των 80's , ίσως και στην κάλτ ταινία : το σπίτι της μαντάμ Αλόμα !

Συνημμένα

• file_00000000b85871f4803e6ae4084e6176.png
    file_00000000b85871f4803e6ae4084e6176.png
    2,3 MB · Εμφανίσεις: 12
Τελευταία τροποποίηση:

mitsmitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Κριτικές
11
Like
904
Πόντοι
371
Πήρε πρέφα κανείς τι παίχτηκε με την αστυνομία στο στενό φυλής και φωκαιας ; Έχουν σταματήσει κόσμο τώρα

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.987
Πόντοι
2.886
28.11.2025 απογευματινή βάρδια στο Φυλ. 69 Β
πήρα τη Βίκυ,
πολύ ανανεωμένη !

Έριξα γαμησάρα !

Μου θύμισε όταν ήταν στο Φυλής 54 πριν τον κοροδοϊό

:rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.987
Πόντοι
2.886
Ερώτηση, στον Μέγιστο
ψηλό Σμύρνη :

Αρχηγέ, από το Φωκαίας 17 , η μέν Μαρίνα έφυγε
για την χώρα της, και θα γυρίσει, είπε, σε 3 μήνες

αλλά τα καλά τεμάχια Αλεξάνδρα με χοντρά γυαλιά,
Ρίτα κάβλα, Μπέλα , και Σύλβια, όλες ρωσόφωνες
που πήγαν ;

Διακτινίστηκαν ; :undecided-old:
Η Σύλβια μου είπε για Κωνσταντινουπόλεως,
δεν θυμάμαι αριθμό.

ΟΛΕΣ οι πιο πάνω ρωσόφωνες και καλή εμφάνιση έχουν
και καλή συνεργασία,
που πήγαν ;;;;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.627
Πόντοι
7.215
Στο στούντιο L' amour.
Να προσθέσω μια λεπτομέρεια, πως όταν βλέπει γνωστή φάτσα απ' τα μπουρδέλα δεν ανοίγει ή βάζει την υπηρεσία να λέει πως η κοπέλα είναι σε πρόγραμμα...
Καταλαβαίνεις το λόγο φαντάζομαι, έτσι;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.627
Πόντοι
7.215
Ερώτηση, στον Μέγιστο
ψηλό Σμύρνη :

Αρχηγέ, από το Φωκαίας 17 , η μέν Μαρίνα έφυγε
για την χώρα της, και θα γυρίσει, είπε, σε 3 μήνες

αλλά τα καλά τεμάχια Αλεξάνδρα με χοντρά γυαλιά,
Ρίτα κάβλα, Μπέλα , και Σύλβια, όλες ρωσόφωνες
που πήγαν ;

Διακτινίστηκαν ; :undecided-old:
Η Σύλβια μου είπε για Κωνσταντινουπόλεως,
δεν θυμάμαι αριθμό.

ΟΛΕΣ οι πιο πάνω ρωσόφωνες και καλή εμφάνιση έχουν
και καλή συνεργασία,
που πήγαν ;;;;
Η Μαρίνα έφυγε για τρεις μήνες;;; :confused::confused::confused: Στάνταρ κάτι έχει παίξει εκεί, όλοι μας έχουμε δει περιπολικό να είναι σταματημένο απ' έξω και μετά να μην ανοίγει ξανά το φως (εγώ προσωπικά δύο φορές και δεν κατεβαίνω και συχνά Φυλής) και τώρα ο φίλος πάνω γράφει ότι είχε μπατσαρία στη διασταύρωση και σταματούσαν και κόσμο... Όποιος γνωρίζει κάτι ας το γράψει συνθηματικά, θα καταλάβουμε εμείς :buck2:

Ἐν τούτῳ πηδα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2025
Κριτικές
8
Like
954
Πόντοι
361
Ισχύει έχει κάνει εγχείρηση κάτω...Την είχα πάρει όταν ήμουν πιτσιρικάς στην Μυλλέρου στο Μεταξουργείο...Τότε δεν κατάλαβα σίγουρα περί τίνος πρόκειται, αλλά μετά πήγε φίλος και μου επιβεβαίωσε ότι είναι τρανς...20ρικο έπαιρνε και ήταν πολύ τούμπανο!! Με είχε τελειώσει στην πίπα η άτιμη!! Αργότερα
Δεν σου είχε πει ότι είναι τρανς? Αυτό είναι απάτη μεγάλη

Kuku7

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2022
Like
716
Πόντοι
81
Πήρε πρέφα κανείς τι παίχτηκε με την αστυνομία στο στενό φυλής και φωκαιας ; Έχουν σταματήσει κόσμο τώρα
Πριν 3 μερες στη φωκαιας μαζευαν τη μικαελα κ τη τσατσα μπατσοι κ τις εβαλαν μεσα στο περιπολικο

Thanasakis300

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Κριτικές
1
Like
86
Πόντοι
0
Μπας και ξέρει κανένας παίκτης που βρίσκεται ή που αλλού δουλεύει η Λατίνα Ιζαμπέλα με τα μεγάλα σιλικονάτα στήθη και το μεγάλο κώλο που δούλευε κυρίως Φυλής 59 και λίγο Φωκαίας 13 υπόγειο? Ως ιζαμπέλα Πόρτο Ρίκο πριν 3 χρόνια και ως Ιζαμπελα Αργεντινή πρόσφατα? Αν κατάλαβε κάποιος ποια εννοώ.

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.695
Πόντοι
216

Μπας και ξέρει κανένας παίκτης που βρίσκεται ή που αλλού δουλεύει η Λατίνα Ιζαμπέλα με τα μεγάλα σιλικονάτα στήθη και το μεγάλο κώλο που δούλευε κυρίως Φυλής 59 και λίγο Φωκαίας 13 υπόγειο? Ως ιζαμπέλα Πόρτο Ρίκο πριν 3 χρόνια και ως Ιζαμπελα Αργεντινή πρόσφατα? Αν κατάλαβε κάποιος ποια εννοώ.
Mηπως εννοείς μια Ιζαμπέλα στην Κολωνού 32 υπόγειο;
Γιατί υπάρχουν αρκετές με το όνομα Ιζαμπέλα.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828

Thanasakis300

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Κριτικές
1
Like
86
Πόντοι
0

Mηπως εννοείς μια Ιζαμπέλα στην Κολωνού 32 υπόγειο;
Γιατί υπάρχουν αρκετές με το όνομα Ιζαμπέλα.
Καλημερα παίκτη μου. Δεν ξέρω αν πριν το 22 δούλευε εκεί. Το μόνο που ξέρω είναι ότι τα τελευταια 3 χρόνια δούλευε κυρίως φυλής 59 ως ιζαμπελα Πόρτο Ρίκο και για λίγους μήνες φωκαιας 13 υπόγειο ως ιζαμπελα Αργεντινή. Milf.
Σ ευχαριστώ πάντως.

mikemike23

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2022
Κριτικές
1
Like
329
Πόντοι
20
Οταν ηταν η Κάρμεν στην Περδικα και της έδινα 10 ευρώ έξτρα να μου πάρει πίπα χωρίς καποτα μου έλεγε ούτε με 1000 ευρώ.. Παω να παρω την εκδίκηση μου. :hi::uzi::uzi:
χΔ εγώ μέσα στο δωμάτιο της έδινα 100 ευρώ εξτρα για αυτό και με έλεγε τα ίδια ενώ ήμουν και καλός πελάτης της...Τώρα να δούμε με ένα 20 να μας το κάνει.
Όταν πέρασα βόλτα δεν είχα ακούσει για ελ. στοματικό, μόνο τελειωτικό... μήπως το λεει επιλεκτικά

Δεν έχει δοκιμαστεί ακόμη αλλά θα γίνει τις επόμενες μέρες. Αν κάποιος με προλάβει ας αφήσει κανα σχόλιο.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828
Αυτή την ώρα μετά από καφεδάκι με με μεγάλο μύστη:uzi::uzi:

Μαραθώνος κ Αχιλλέως Ιζαμπέλα με κώλο τραπεζάκι κ ελεύθερη φλογέρα

Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Μαρσέλα με νορμάλ

Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω Σοφία μιλφάρα σοβιετική με ελεύθερη φλογέρα

Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Μαρία μιλφ ελεύθερη φλογέρα

Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο ντίσκο θεία Αναστασία με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα

Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγειο Λίλυ που έχει ριζώσει με απλό.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Μελίνα μιλφ ξανθιά που πήρα χθες με ελεύθερη φλογέρα κ Ελίνα ξανθιά έκφυλη γκίλφ σεξουάλα με σχιστά μάτια, 2.5άρια πεσμένα βυζιά, πιασιματάκια κ πεταχτή κωλάρα. Ελεύθερη φλογέρα κ οι δύο

Πήρα την καριολάρα Ελίνα:fuck2::fuck2:

Έφαγε σφυροκόπημα δυνατό με εναλλαγές στάσεων κ τη κούρασα...

Συνέχεια στη κριτική...

Ιωαννίνων 3 όροφος Ρίτα ξανθιά χοντρούλα μιλφ με ελεύθερη φλογέρα κ Φωτεινή αδύνατη κατσαρομάλλα γκίλφ από Βέργας 6 με ελεύθερη φλογέρα

Ιωαννίνων 5 μιλφ Άννα με απλό πρόγραμμα

Υ.Γ. Η πιτσιρίκα τσατσά (Ιωαννίνων 3) την έχει δει πολύ ντίβα. Της είπα πως για 10ρικο στο Μεταξουργείο είναι καλή, μην ψηλώνει παραπάνω :birdman:

Street art
IMG_20251129_135413.jpg

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.695
Πόντοι
216
Αυτή την ώρα μετά από καφεδάκι με με μεγάλο μύστη:uzi::uzi:

Μαραθώνος κ Αχιλλέως Ιζαμπέλα με κώλο τραπεζάκι κ ελεύθερη φλογέρα

Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Μαρσέλα με νορμάλ

Μαραθώνος 59 μεσαίο κάτω Σοφία μιλφάρα σοβιετική με ελεύθερη φλογέρα

Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Μαρία μιλφ ελεύθερη φλογέρα

Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο ντίσκο θεία Αναστασία με ελεύθερη φλογέρα τελείωμα καταπιόνα

Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγειο Λίλυ που έχει ριζώσει με απλό.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Μελίνα μιλφ ξανθιά που πήρα χθες με ελεύθερη φλογέρα κ Ελίνα ξανθιά έκφυλη γκίλφ σεξουάλα με σχιστά μάτια, 2.5άρια πεσμένα βυζιά, πιασιματάκια κ πεταχτή κωλάρα. Ελεύθερη φλογέρα κ οι δύο

Πήρα την καριολάρα Ελίνα:fuck2::fuck2:

Έφαγε σφυροκόπημα δυνατό με εναλλαγές στάσεων κ τη κούρασα...

Συνέχεια στη κριτική...

Ιωαννίνων 3 όροφος Ρίτα ξανθιά χοντρούλα μιλφ με ελεύθερη φλογέρα κ Φωτεινή αδύνατη κατσαρομάλλα γκίλφ από Βέργας 6 με ελεύθερη φλογέρα

Ιωαννίνων 5 μιλφ Άννα με απλό πρόγραμμα

Υ.Γ. Η πιτσιρίκα τσατσά (Ιωαννίνων 3) την έχει δει πολύ ντίβα. Της είπα πως για 10ρικο στο Μεταξουργείο είναι καλή, μην ψηλώνει παραπάνω :birdman:

Street art
IMG_20251129_135413.jpg
Κολωνού 53 ανοίγει ποτέ; Όλο κλειστό το βρίσκω...

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.049
Πόντοι
43.828

Gxamos

Μέγας
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
24.336
Πόντοι
4.921
Καλησπέρα μύστες,
Εχτές μου είπε ένας φίλος το βράδυ κατά τις 10 παρά στο Φιλιππίδου 11Α και Β γύρω στα 5-6 άτομα κάτι έψαχναν και στους 2 οίκους.
Δεν ξέρω αν ήταν αστυνομικοί με πολιτικά.
Και οι δύο οίκοι είχανε κλειστά φώτα σκοτάδια μέσα και ανοιχτές πόρτες που ήτανε μέσα αυτά τα άτομα.
Ξέρει κανείς τι έχει γίνει ακριβώς?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom