Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 51.073
- Πόντοι
- 28.246
Πες μια καλησπέρα στο τιμώμενο πρόσωπο του νήματος ρε αρχίδι.καλησπερα Σαουλακο
Ολόκληρος πουτρο-ανικανος-ψευτο Ζαν Κλοντ.
Πες μια καλησπέρα στο τιμώμενο πρόσωπο του νήματος ρε αρχίδι.καλησπερα Σαουλακο
ΣΑΝ γνωστης που ειναι εδωσε την επαγγελματικη του οπτικηΗ ανάλυση του @jean-Claud για κωλοβυθομετρα και πότε λέγεσαι ΠΟΥΣΤΗΣ.
![]()
Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com για το έτος 2025 - Page 24
Ο Βαρόνος Μινχάουζεν ή Μιουνχάουζεν (Hieronymus Carl Friedrich von Münchhausen, Ανόβερο, 11 Μαΐου 1720 - 22 Φεβρουαρίου 1797) είναι ιστορικό πρόσωπο (πρόκειται για τον βαρόνο Κάρολο Φρειδερίκο Ιερώνυμο φον Μινχάουζεν), αλλά και ο πρωταγωνιστής του γνωστού βιβλίου του Ροδόλφου Ράσπε, που γράφτηκε...www.bourdela.com

Όποτε όσο είστε στην ψηφοφορία το νήμα πηγαίνει τρεεεεεενοοοοοοο βζιιιιιιιιιιινγκ......Ρε μια ζωή θα σε γαμαω εσένα και σου είπα αν εμφανιστω μπροστά σου Έχεις να αλλάξεις πολλές πάνες
Στο νήμα του γέρου δεν ξαναμπαίνω θα το αφήσω άπατο
Εγω και ο τεληε σας κρατάμε το νήμα ψηλά

Εγώ στρινγκακια από εκεί δεν γράφω κλαιν δεν με νοιάζει ο διαγωνισμός σαςΌποτε όσο είστε στην ψηφοφορία το νήμα πηγαίνει τρεεεεεενοοοοοοο βζιιιιιιιιιιινγκ......
Κάτι ήξερα και έκανα χορηγική συμφωνία με την Coca Cola, θα κονομησουμε με την πάρτη σου![]()
Έλα να με βρεις ΓΥΝΑΙΚΩΤΕ όχι μόνο λόγια.Ρε μια ζωή θα σε γαμαω εσένα και σου είπα αν εμφανιστω μπροστά σου Έχεις να αλλάξεις πολλές πάνες
Στο νήμα του γέρου δεν ξαναμπαίνω θα το αφήσω άπατο
Εγω και ο τεληε σας κρατάμε το νήμα ψηλά
ΚΛΑΨΕ ΚΛΑΨΕ ΚΛΑΨΕ ΚΛΑΨΕ ΚΛΑΨΕ ΚΛΑΨΕ ΚΛΑΨΕ ΚΛΑΨΕ ΚΛΑΨΕ ΚΛΑΨΕ ΚΛΑΨΕ κλαψεΕγώ στρινγκακια από εκεί δεν γράφω κλαιν δεν με νοιάζει ο διαγωνισμός σας
Καθίστε να τον χαίρεστε
Εγώ και ο τλης τον κρατάμε
Ζαν είσαι καλά αγόρι μου; Να φωνάξω έναν φίλο που έχω να σου δώσει καμία βαλεριάνα;Εγώ στρινγκακια από εκεί δεν γράφω κλαιν δεν με νοιάζει ο διαγωνισμός σας
Καθίστε να τον χαίρεστε
Εγώ και ο τλης τον κρατάμε
Να δω εσύ πότε θα το σηκώσεις?
Καλώς τον μαλακα της χρονιάς.Να δω εσύ πότε θα το σηκώσεις?
Καλώς τη πουτανα της χρονιάςΚαλώς τον μαλακα της χρονιάς.
Σιγά σιγά να ενημερωθούν οι λίστες πάλι ... να μην τους βλέπω .... θα μου ... λείψουν !Καλώς τη πουτανα της χρονιάς
Σε έχω κάνει καλό πουτανακι πάντως
Που είσαι Μίστερ Μαλακα 2025Καλώς τη πουτανα της χρονιάς
Σε έχω κάνει καλό πουτανακι πάντως
Αυτος ο διαγωνισμός έδειξε καθαρά πόσο πολύ κοιτάει η κλίκα του σαιντ να προστατεύει τα τομάρια τηςΠου είσαι Μίστερ Μαλακα 2025
Ένας μαλακας και με την ψήφο του κοινού δεν μπορεί να έχει πουτανακια.
Με αυτήν την στάμπα θα κυκλοφορείς εδώ μέσα για τα επόμενα χρόνια είτε σου αρέσει είτε όχι.
Μίστερ Μαλακα 2025 Ο πρώτος Μίστερ μαλακας και ταυτόχρονα διοργανωτής του θεσμού
![]()
Αγαπητε νταμπλουχε της χρονιας, Μινχαουζεν και Μαλακαρε, ποιοι ηταν οι «προσωπικοι λογοι» της Λακους;Αυτος ο διαγωνισμός έδειξε καθαρά πόσο πολύ κοιτάει η κλίκα του σαιντ να προστατεύει τα τομάρια της
Πχ ζεμπου ξέρεις ότι αν δεν έφευγες από το διαγωνισμό ότι θα το σηκώνες?
Ο μπαρόκ και ο σαιντ την γλίτωσαν και έριξαν τον ζεμπου να πάει μόνος του,ο ζεμπου εφόσον είδε ότι ο τελης για προσωπικούς λόγους αποχώρησε και ότι θα κατέβαινε με μενα στο διαγωνισμό χεστηκε και αποχώρησε και αυτος από φόβο.
Αν εμένα με στοιχειώνει αυτή η στάμπα που λες εσένα θα σε στοιχειώνει η στάμπα της κότας που δεν είχες τα κότσια να αναμετρήθεις μαζί μου