Πέρασμα με Νατάσα αν θυμάμαι σωστά ο οίκος ήταν το red diamond.
Η γυναίκα είναι κουκλάρα, ψηλή, με πολύ όμορφο πρόσωπο, σώμα, στήθος, κώλο.
Έδωσα παράβολο των 50€ -για άνεση χρόνου-
Όπως αναφέρω πάντα, στα στούντιο παίρνω πάντα πίπα με σκούφο. Δεν γλύφω ποτέ, δεν ζητάω γλωσσόφιλα και πάω καθαρά για σεξ ώστε να έχω ποικιλία.
Είχαμε λίγα χαδάκια και χουφτώματα με την έλευσή της στο δωμάτιο. Δώσαμε κάποια φιλιά στο λαιμό εκατέρωθεν, εκείνη δάγκωσε και λίγο τις ρώγες μου και κατέβηκε χαμηλά για πέρασμα σκούφου. Η πίπα της ικανοποιητική. Δεν θα μου μείνει αξέχαστη αλλά ούτε και αδιάφορη. Χέρι δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ.
Αφού τον ρούφηξε 2-3 λεπτά της ζήτησα να στηθεί στα 4 στην άκρη του κρεβατιού και εγώ όρθιος με τις κάλτσες να πατάω στο πάτωμα

Όσο έβλεπα την κωλάρα της καβλωνα περισσότερο, μπατσάκια δεν μου βγήκε να της δώσω αλλά της θώπευα τα κωλομάγουλα και διαπίστωνα πόσο ωραία επιδερμίδα έχει!
Η κατάθεση έγινε μετά απο λίγο εντός σκούφου. Το λάστιχο μου το έβγαλε εκείνη, το πέταξε στα σκουπίδια και πήγε να μου καθαρίσει το πουτσοκέφαλο με μωρομάντηλο. Της είπα ότι προτιμώ να πλυθώ, μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο και αποχώρησε.
Φεύγοντας η τσα2 με ρώτησε αν πέρασα καλά, παρουσία και της Νατάσας. Της είπα ότι πέρασα πολύ ωραία και θα την ξαναεπισκεφτώ οπωσδήποτε.
Να γαμάτε καλά, να προσέχετε τους εαυτούς σας και να σέβεστε τα κορίτσια που δουλεύοντας κάνουν τις μέρες μας καλύτερες!