Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 233 άτομα (7 μέλη και 226 επισκέπτες)

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
370
Πόντοι
21
Σωστά αλλα αν δεις λένε αρκετοί του διάβασα και πήγα για να δω και έφαγα φολα

Σωστά αλλα αν δεις λένε αρκετοί του διάβασα και πήγα για να δω και έφαγα φολα
Έχω περάσει φανταστικά από κορίτσια που δεν σε γεμίζουν το μάτι και που άλλοι έχουν φάει φόλα τπτ δεν είναι στάνταρ

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
294
Like
11.020
Πόντοι
15.355
Έχω φάει πολλές φόλες στα τόσα χρόνια αλλά απόψεεεε.... απόψεεεε.... άστο...

Υποσημείωση κοινωνικού ενδιαφέροντος... ελάχιστες φορές, ίσως μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, μου έχει περάσει από το μυαλό ότι κάποια κοπέλα ίσως και να μη θέλει και πολύ να βρίσκεται εκεί...
Αλλά απόψε... απόψεεεε μου ξαναπέρασε

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.406
Πόντοι
4.546

Υποσημείωση κοινωνικού ενδιαφέροντος... ελάχιστες φορές, ίσως μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, μου έχει περάσει από το μυαλό ότι κάποια κοπέλα ίσως και να μη θέλει και πολύ να βρίσκεται εκεί...
Καλό είναι να πεις ποια κοπέλα είναι,όχι μόνο για να μη φάνε τη φόλα και άλλοι,αλλά κυρίως για να μην το υποστεί η κοπέλα αφού δεν το γουστάρει μάλλον.

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
712
Πόντοι
81
Καλό είναι να πεις ποια κοπέλα είναι,όχι μόνο για να μη φάνε τη φόλα και άλλοι,αλλά κυρίως για να μην το υποστεί η κοπέλα αφού δεν το γουστάρει μάλλον.
Μπορεί να λέει την μικρή Ρουμάνα

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.406
Πόντοι
4.546
Μπορεί να λέει την μικρή Ρουμάνα
Και εμένα στην Καρολίνα πήγε το μυαλό μου αρχικά,αλλά έχει διαβάσει πόσοι φάγαμε τη φόλα.Μάλλον για κάποια που δεν έχει γραφτεί πρόκειται,ίσως Λατίνα

Τελευταία τροποποίηση:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
294
Like
11.020
Πόντοι
15.355
Δεν είμαι εγώ ούτε δικαστής ούτε το τμήμα ηθών...για να μην παρεξηγηθεί η διατύπωση μου, λέω ότι η απίστευτη απάθεια της κοπέλας σε βαθμό που νόμιζα ότι κοιμήθηκε πάνω στην υποτιθέμενη πίπα,η 'περιεργη' υπερχαλαρωση της λίγο με έκαναν να σκεφτώ και αυτό το ενδεχόμενο.
Δεν είναι κακή κοπέλα που θα με νευριάσει με το χαρακτήρα της και άρα θα την χαρακτηρίσω ξεπέτα και θα τη μαυρίσω στην κριτική ...
Θα την μαυρίσω γιατί βρίσκεται σε λάθος χώρο σε βαθμό που να απορείς δηλαδή...

Δεν ξέρω τι μαλακία με έπιασε... περιέργεια? ίσως κάποιο σχόλιο που διάβασα?...το ένστικτο του al pacino έχει πάει περίπατο από καιρό.Ουτε που θυμάμαι πότε ήταν το τελευταίο επιτυχημένο γαμησι σε νυχτερινή βάρδια

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
370
Πόντοι
21

Οι περισσότερες κοπέλες κυρίως αυτές που είναι χρόνια τις ξέρω πολύ καλά και σε προσωπικό επίπεδο και στο λέω με σιγουριά ότι σχεδόν όλες είναι εδώ από ανάγκη και δεν γουστάρουν αυτό που κάνουν απλά προσπαθούν να παραμυθιάσουν και λίγο τους πελάτες για να τους έχουν συχνά …

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.636
Πόντοι
1.666
Συνήθως κάθε δεύτερη εβδομάδα έρχεται…θα ενημερώσω όταν ξανά έρθει
Θα έρθει το επόμενο ΣΚ μου είπε. Πέρασα πρώτη φορά μαζί της σήμερα Κυριακή κατά τις 8 το βράδυ. Θα ανεβάσω σχόλια στο thread αλλά και κριτική!

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
712
Πόντοι
81
Κοπέλες που κάνουν αναλ να λέγατε καλα θα ηταν γενικά πρωινές και βραδινές

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
6.068
Πόντοι
10.555
Οι περισσότερες κοπέλες κυρίως αυτές που είναι χρόνια τις ξέρω πολύ καλά και σε προσωπικό επίπεδο και στο λέω με σιγουριά ότι σχεδόν όλες είναι εδώ από ανάγκη και δεν γουστάρουν αυτό που κάνουν απλά προσπαθούν να παραμυθιάσουν και λίγο τους πελάτες για να τους έχουν συχνά …
φυσικα και ειναι ετσι αλλα δεν μας ενδιαφερει αυτο. Σαν επαγγελματιες πρεπει να φερονται σωστα. Κι ας το κανουν fake οτι γουσταρουν αρκει να ειναι πειστικες

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.869
Πόντοι
496
Καλημέρα καμία κοπέλα υποτακτική υπάρχει αυτή την περίοδο στα στούντιο;

gio19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
325
Πόντοι
281
Ξέρουμε μήπως αν θα επιστρέψει η Λαρα ή αποσύρθηκε;;

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
644
Πόντοι
86
Και εμένα στην Καρολίνα πήγε το μυαλό μου αρχικά,αλλά έχει διαβάσει πόσοι φάγαμε τη φόλα.Μάλλον για κάποια που δεν έχει γραφτεί πρόκειται,ίσως Λατίνα
Η Καρολινα λειπει αυτο το διαστημα ή σταματησε ...τουλαχιστον οταν περασα 2 φορες απογευμα ηταν κλειστο το σπιτι που δουλευει ..εκτος αν μετακομησε πρωινη βαρδια..

Βαθυ Πασοκ

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2024
Κριτικές
1
Like
844
Πόντοι
81
Πέρασμα με Νατάσα αν θυμάμαι σωστά ο οίκος ήταν το red diamond.
Η γυναίκα είναι κουκλάρα, ψηλή, με πολύ όμορφο πρόσωπο, σώμα, στήθος, κώλο.
Έδωσα παράβολο των 50€ -για άνεση χρόνου-
Όπως αναφέρω πάντα, στα στούντιο παίρνω πάντα πίπα με σκούφο. Δεν γλύφω ποτέ, δεν ζητάω γλωσσόφιλα και πάω καθαρά για σεξ ώστε να έχω ποικιλία.
Είχαμε λίγα χαδάκια και χουφτώματα με την έλευσή της στο δωμάτιο. Δώσαμε κάποια φιλιά στο λαιμό εκατέρωθεν, εκείνη δάγκωσε και λίγο τις ρώγες μου και κατέβηκε χαμηλά για πέρασμα σκούφου. Η πίπα της ικανοποιητική. Δεν θα μου μείνει αξέχαστη αλλά ούτε και αδιάφορη. Χέρι δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ.
Αφού τον ρούφηξε 2-3 λεπτά της ζήτησα να στηθεί στα 4 στην άκρη του κρεβατιού και εγώ όρθιος με τις κάλτσες να πατάω στο πάτωμα :cheesy:
Όσο έβλεπα την κωλάρα της καβλωνα περισσότερο, μπατσάκια δεν μου βγήκε να της δώσω αλλά της θώπευα τα κωλομάγουλα και διαπίστωνα πόσο ωραία επιδερμίδα έχει!
Η κατάθεση έγινε μετά απο λίγο εντός σκούφου. Το λάστιχο μου το έβγαλε εκείνη, το πέταξε στα σκουπίδια και πήγε να μου καθαρίσει το πουτσοκέφαλο με μωρομάντηλο. Της είπα ότι προτιμώ να πλυθώ, μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο και αποχώρησε.
Φεύγοντας η τσα2 με ρώτησε αν πέρασα καλά, παρουσία και της Νατάσας. Της είπα ότι πέρασα πολύ ωραία και θα την ξαναεπισκεφτώ οπωσδήποτε.
Να γαμάτε καλά, να προσέχετε τους εαυτούς σας και να σέβεστε τα κορίτσια που δουλεύοντας κάνουν τις μέρες μας καλύτερες!

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
6.068
Πόντοι
10.555
Πέρασμα με Νατάσα αν θυμάμαι σωστά ο οίκος ήταν το red diamond.
Η γυναίκα είναι κουκλάρα, ψηλή, με πολύ όμορφο πρόσωπο, σώμα, στήθος, κώλο.
Έδωσα παράβολο των 50€ -για άνεση χρόνου-
Όπως αναφέρω πάντα, στα στούντιο παίρνω πάντα πίπα με σκούφο. Δεν γλύφω ποτέ, δεν ζητάω γλωσσόφιλα και πάω καθαρά για σεξ ώστε να έχω ποικιλία.
Είχαμε λίγα χαδάκια και χουφτώματα με την έλευσή της στο δωμάτιο. Δώσαμε κάποια φιλιά στο λαιμό εκατέρωθεν, εκείνη δάγκωσε και λίγο τις ρώγες μου και κατέβηκε χαμηλά για πέρασμα σκούφου. Η πίπα της ικανοποιητική. Δεν θα μου μείνει αξέχαστη αλλά ούτε και αδιάφορη. Χέρι δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ.
Αφού τον ρούφηξε 2-3 λεπτά της ζήτησα να στηθεί στα 4 στην άκρη του κρεβατιού και εγώ όρθιος με τις κάλτσες να πατάω στο πάτωμα :cheesy:
Όσο έβλεπα την κωλάρα της καβλωνα περισσότερο, μπατσάκια δεν μου βγήκε να της δώσω αλλά της θώπευα τα κωλομάγουλα και διαπίστωνα πόσο ωραία επιδερμίδα έχει!
Η κατάθεση έγινε μετά απο λίγο εντός σκούφου. Το λάστιχο μου το έβγαλε εκείνη, το πέταξε στα σκουπίδια και πήγε να μου καθαρίσει το πουτσοκέφαλο με μωρομάντηλο. Της είπα ότι προτιμώ να πλυθώ, μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο και αποχώρησε.
Φεύγοντας η τσα2 με ρώτησε αν πέρασα καλά, παρουσία και της Νατάσας. Της είπα ότι πέρασα πολύ ωραία και θα την ξαναεπισκεφτώ οπωσδήποτε.
Να γαμάτε καλά, να προσέχετε τους εαυτούς σας και να σέβεστε τα κορίτσια που δουλεύοντας κάνουν τις μέρες μας καλύτερες!
Ποτε; για χθες λες;

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.636
Πόντοι
1.666
Πέρασμα από Bad Girls με Χρύσα την προηγούμενη Κυριακή 2 Νοεμβρίου κατά την 1 μετά τα μεσάνυχτα. Το κορίτσι αρκετά διαχυτικό στο σαλόνι κλασική milf Ελληνίδα με έκφυλη φάτσα που μου αρέσει, τεράστια βυζια στητά με λίγα κιλάκια παραπάνω που δεν με χάλασε. Στο δωμάτιο, μετά από κατάθεση 60€ για ελεύθερο στοματικό και χύσιμο στο στόμα, αρκετά συμμετοχική και πολύ καθαρή. Ευχάριστη γενικά εμπειρία. Θα ακολουθήσει κριτική!

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.636
Πόντοι
1.666
Επίσης, πέρασμα με Σόνια εχθές Κυριακή κατά τις 8 βραδάκι. Τι να πω! Ένα μπιμπελό, μια οπτασία! Έχυσα με κραυγές α λα Al Pacino!Θα ακολουθήσει κριτική σίγουρα! Ευλογείτε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom