Sidefucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.067
- Πόντοι
- 371
Ρε μάγκες επειδή δεν έχω καταλάβει, Κωνσταντίνα και Τίνα στο Βέργας 7 είναι το ίδιο πρόσωπο;
ΌχιΡε μάγκες επειδή δεν έχω καταλάβει, Κωνσταντίνα και Τίνα στο Βέργας 7 είναι το ίδιο πρόσωπο;
Η Κωνσταντίνα είναι 2 Τίνες.Ρε μάγκες επειδή δεν έχω καταλάβει, Κωνσταντίνα και Τίνα στο Βέργας 7 είναι το ίδιο πρόσωπο;
Και βάλε...Η Κωνσταντίνα είναι 2 Τίνες.
(Black Friday έρχεται.... εκπτώσεις..!).Και βάλε...
Καλημέρακαλημέρα, καμία πληροφορία για αυτές τις δύο?εμφανιση πρόγραμμα τυχόν προϋπηρεσία?
Ερώτηση : στο 69α η νικολ εινα η Αλβανίδα με την κωλαρα;συνέχεια πάντα live επιγραμματικα
Φυλής 54α ,54β ,56 ,66α κλειστά.
Φυλής 66δ Άννα (από Φυλής 74 δεξιά, Τροφωνιου 13 όροφος, Εξηκιου 18γ κλπ )με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό
Φυλής 72 δεξιά κλειστο.
Φυλής 72 αριστερά Βερονικα, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 74 δεξιά Σάρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στις βυζάρες.
Φυλής 74 αριστερά Μαίρη, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 59 κάτω 2 λατίνες Ναόμι μελαχρινή με κανονικό σώμα, το μαλλί πιασμένο σε πολύ μακριά αλογοουρά σχεδόν 2αρι βυζι και Κατερίνα μελαχρινή σώμαμεπιασίματακια, 3αρι συν βυζι,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 59 όροφος Χουλιανα καστανή λατινα με ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό, Τζέσικα σύμφωνα με την υπηρεσία ξανά τη Τρίτη.
Φυλής 61 κλειστό .
Φυλης 65α Χριστίνα η Βυζορουμανα, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 65β & 84α κλειστά.
Φυλής 84β Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στις βυζάρες.
Φυλής 86α & 86β κλειστά.
Φυλής 67 Ναόμι λατίνα, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 69α Συλβια και Νικόλ, αμφότερες με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 69β Βίκυ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φυλής 71 Αναμπελ λατίνα, μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, τατουάζ στο δεξί μπούτι και 2-3 μικρότερα, με ελεύθερο στοματικό, σίγουρα την έχω πετύχει ξανά κάπου με άλλο όνομα.
Φυλής 71α 3 λατίνες, Βαλερια,Ρενάτα και Παολα, όλες σε απλό πρόγραμμα.
Η Αλβανίδα γυρολόγος που κάποτε κερνούσε γαλατακι, τώρα για το κωλαρα. ...γούστα είναι αυτά.Ερώτηση : στο 69α η νικολ εινα η Αλβανίδα με την κωλαρα;
Ωραίο το γαλατάκι...Η Αλβανίδα γυρολόγος που κάποτε κερνούσε γαλατακι
Μήπως ο φίλος εννοεί την Νικόλ από την Διδύμου στο 20?Η Αλβανίδα γυρολόγος που κάποτε κερνούσε γαλατακι, τώρα για το κωλαρα. ...γούστα είναι αυτά.
Όχι, έχει ξανακάνει ερώτηση για τη Νικόλ που δούλεψε Φυλής 72 δεξιά, Φυλής 71 ,71α ,Φώκαιας 13 ισόγειο, Φυλής 65 κλπ.Μήπως ο φίλος εννοεί την Νικόλ από την Διδύμου στο 20?
Οκ οκ πάσο.Όχι, έχει ξανακάνει ερώτηση για τη Νικόλ που δούλεψε Φυλής 72 δεξιά, Φυλής 71 ,71α ,Φώκαιας 13 ισόγειο, Φυλής 65 κλπ.
15.30 που πέρασα τα 17άρια ήταν κλειστά και στο 25β είχε τη Μικαέλα και τη Μόνικα. Παίζει να αλλάζουν οι βάρδιες πιο νωρίς;Φωκαιας 17α Ντανα, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Φωκαιας 17β Αλεξάνδρα, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.
Φωκαιας 25β Λαρίσα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Αρκετές φορές, όπως και σπιτάκια που ανοίγουν πιο αργά15.30 που πέρασα τα 17άρια ήταν κλειστά και στο 25β είχε τη Μικαέλα και τη Μόνικα. Παίζει να αλλάζουν οι βάρδιες πιο νωρίς;