Πήγα και ρώτησα ένα υπεράνω πάσης υποψίας κορίτσι για κατούρημα, το οποίο είχα ρωτήσει αρκετές φορές και στο παρελθόν αλλά όποτε πήγαινα δεν μπορούσε. Και σήμερα το ίδιο...
R: -έλα λίγο κοντά να σε ρωτήσω κάτι... Σε είχα ρωτήσει και πιο παλιά αν μπορείς να με κατουρήσεις, γύρω στις 4 φορές αλλά δεν μπορούσες
Π: -ναι, σε θυμάμαι αλλά δεν μου έρχεται τώρα
R: -μάλλον είμαι άτυχος
Π: -όχι, καλός είσαι
Μήπως κατάλαβε άσχημος;
Π: Θες να περάσεις σε 1-1:30 ώρα μήπως μπορώ;
Συνέχισα την βόλτα και ξαναπέρασα μετά από 1:30 ώρα. Με είδε από την κάμερα και μου είπε...
Π: -δεν μου έρχεται αυτή την στιγμή. Αν μπορείς και θες, πέρνα πάλι σε 1 ώρα
Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε;
Έφυγα ξενερωμένος και λίγο νευριασμένος και πήγα σε μία καινούρια και παρθένα για μένα ύπαρξη. Της έκανα την ίδια ερώτηση στο σαλόνι με μίξη αγγλικών και google translate στη γλώσσα της
Π: -απαγορεύεται το κινητό στο μαγαζί
R: -απλά για μετάφραση
Κουτσά στραβά κατάλαβε αλλά μου αρνήθηκε χαμογελαστά
Έλειπαν και κάποια σιγουράκια μου και είχα μείνει ξεκρέμαστος οπότε αποφάσισα να πάω στην πρώτη που ανέφερα έστω για σεχ. Μπήκα στο δωμάτιο, έμεινα με το βρακί και περίμενα να έρθει...
R: -μου λες ψέμματα, μάλλον με σιχαίνεσαι

Π: -όντως δεν μπορώ, δε στο λέω έτσι. Και στην θάλασσα που πάω δεν κατουράω, πρέπει να είμαι στην τουαλέτα αλλιώς δεν μου έρχεται εύκολα
R: -θες να σου φέρω καμία μπύρα την άλλη φορά;
Π: -δεν πίνω μπύρα
...
Π: -δεν το έχω ξανακάνει κιόλας αυτό πέρα από άλλη 1 φορά. Με εσένα δεν έχω πρόβλημα να το κάνω, και με άλλους που έρχονται συχνά. Μου το ζητάνε και άλλοι, αλλά δεν μου βγαίνει
...
Ξεκίνημα με καλή, υγρή πίπα και χάιδεμα στα αρχίδια για λίγα λεπτά όσο εγώ χούφτωνα κωλομέρι
R: -τα πόδια σου μυρίζουν; Για να δω
Και τα έβαλα στο πρόσωπό μου
...
Π: -τελικά μυρίζουν;
R: -δεν θα το 'λεγα. Πολύ λίγο
Της ρούφηξα βεντουζωτά τα βυζιά και γέμιζα όσο μπορούσα το στόμα μου με βυζόκρεας
R: -βάλε μου καπότα
Π: -θες να κάνουμε σεχ πρώτα ή να προσπαθήσουμε το άλλο;
Το άλλο το είχα ξεγράψει τελείως από το μυαλό μου και η πρόθεσή της με εξέπληξε ευχάριστα
R: -πάμε πρώτα το άλλο, πριν χύσω
Ξάπλωσα στο πάτωμα και εκείνη από πάνω μου σχεδόν σε όρθια στάση προσπαθούσε να συγκεντρωθεί και να μου δώσει τα υγρά της. Αυτό κράτησε 2-3 λεπτά και είχα αρχίσει να απελπίζομαι και να πιστεύω ότι με κοροϊδεύει. Δεν έβγαζα άχνα όμως μην της αποσπάσω την προσοχή. Τελικά άρχισα να βλέπω μερικές σταγόνες να ξεπροβάλλουν από το καλοσχηματισμένο μουνί της

5-6 με βρήκαν στο στήθος γιατί είχαμε μεγάλη απόσταση, έπρεπε να είχα πάει πιο κοντά στην πηγή. 3 σταγόνες όμως μπήκαν στο στόμα μου και πήρα μια μικρή γεύση. Ήταν νόστιμα! Και χωρίς έξτρα € εννοείται
Π: -αυτό έχω. Δεν έχω άλλο
R: -εντάξει, κάτι ήταν και αυτό. Μου άρεσε που προσπάθησες πάντως
Συνέχεια με σεχ σε ιεραποστολική στάση όπου τελείωσα γρήγορα, μέσα σε 2-3 λεπτά, γιατί με είχε κατακαυλώσει. Συνέχισα όμως να την γαμάω για κανένα λεπτό ακόμα γιατί έβλεπα ότι δεν μου έπεφτε. Ξέχασα στο τέλος να της πω να με ταΐσει τα χύσια μου. Ίσως την επόμενη φορά