Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 197 άτομα (10 μέλη και 187 επισκέπτες)

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
32.140
Πόντοι
4.936
Κωνσταντινουπόλεως 166β Αλίνα, πρώην Διδύμου, πιστεύω θα την έχεις πάρει από τότε.
Έχει ξαναπάρει κιλά σε σχέση με 1-2 χρόνια πριν, πιο άδυνατη από Διδύμου.
Κρεμαστό βυζί βασικά και κωλάρα.
Όχι, δεν την εχω δοκιμάσει φίλε

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Κωνσταντινουπόλεως 166β Αλίνα, πρώην Διδύμου, πιστεύω θα την έχεις πάρει από τότε.
Έχει ξαναπάρει κιλά σε σχέση με 1-2 χρόνια πριν, πιο άδυνατη από Διδύμου.
Κρεμαστό βυζί βασικά και κωλάρα.
Το απλό πρόγραμμα όμως που κάνει για έκφυλο γκιλφάκι η Αλίνα, είναι απαγορευτικό...

Katourokavlas

Μέγας
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
15
Like
5.329
Πόντοι
3.665
Παίζει μεταμεσονύχτια καμία βυζαρου;

Δεν υπαρχει ομως καποια εμπεριστατωμενη ενημερωση αν ειναι φυσικα βυζονια..

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.595
Πόντοι
26.435
Στο δεκαρικο ηταν τιμια για μια πιπα...
Τωρα για 20ρικο μονο εαν βαλει και κωλο στο μενου της...
η Βίκυ είναι κραυγαλέα περίπτωση αυτοκαταστροφικού ατόμου, επαγγελματικά τουλάχιστον...πήγαινες να πάρεις μάτι? Δεν ξινιζε! Πήγαινες μια στο τόσο? Δεν παραπονιόταν που δεν ήσουν τακτικός, ήταν χαμογελαστή. Εμένα προσωπικά οκ με τα θέματα της μου αρέσει ως γυναίκα, με λίγα κιλά λιγότερα θα ήταν πολύ καλά. Μετά η Βίκυ άρχιζε και ξινιζε...έχω ακούσει από αυτήν: η πίπα ή γαμησι δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στο δεκάρικο. Εκεί που η Βικυ γαμιοταν άγρια, μιλάμε φάση να την έχω στα 4 να την οργώνω να φωνάζει "το μουνί μου, το μουνί μου, καίει το μουνί μου" και να βάζει δάχτυλο και αυτή και μετά να σηκώνεται από το κρεβάτι μες την καύλα και να είναι και ομιλιτικη...ξάφνου άρχισε να σε σπρώχνει αν ήσουν έντονος στο σεξ, να είναι νευρική, αν σ' έβλεπε σου μιλούσε κοφτά και απότομα, έχει εκφραστεί δημόσια και πολύ άσχημα κατά των Ελλήνων. Πριν αρχίσουμε ξανά γαμησι του δεκαρικου να θυμάστε μια για πάντα ότι τα λεφτά είναι €/μονάδα χρονου και ΟΧΙ το πως το υπολογίζουν οι πουτανες, ότι η πορνεία είναι τύπου "ελεύθερο επάγγελμα" και όχι καλό δημόσιο πόστο. Το αποτέλεσμα...η Βίκυ χάλασε, το γύρισε στα βραδινά κυρίως απευθυνόμενη σε μπεκρηδες που κυρίως πήγαιναν για πίπα, και τώρα άρχισε τις γυροβολιές. Κρίμα, για κάποιο καιρό την είχα στις στάνταρ επιλογές.

Τελευταία τροποποίηση:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
294
Like
35.263
Πόντοι
33.108
η Βίκυ είναι κραυγαλέα περίπτωση αυτοκαταστροφικού ατόμου, επαγγελματικά τουλάχιστον...πήγαινες να πάρεις μάτι? Δεν ξινιζε! Πήγαινες μια στο τόσο? Δεν παραπονιόταν που δεν ήσουν τακτικός, ήταν χαμογελαστή. Εμένα προσωπικά οκ με τα θέματα της μου αρέσει ως γυναίκα, με λίγα κιλά λιγότερα θα ήταν πολύ καλά. Μετά η Βίκυ άρχιζε και ξινιζε...έχω ακούσει από αυτήν: η πίπα ή γαμησι δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στο δεκάρικο. Εκεί που η Βικυ γαμιοταν άγρια, μιλάμε φάση να την έχω στα 4 να την οργώνω να φωνάζει "το μουνί μου, το μουνί μου, καίει το μουνί μου" και να βάζει δάχτυλο και αυτή και μετά να σηκώνεται από το κρεβάτι μες την καύλα και να είναι και ομιλιτικη...ξάφνου άρχισε να σε σπρώχνει αν ήσουν έντονος στο σεξ, να είναι νευρική, αν σ' έβλεπε σου μιλούσε κοφτά και απότομα, έχει εκφραστεί δημόσια και πολύ άσχημα κατά των Ελλήνων. Πριν αρχίσουμε ξανά γαμησι του δεκαρικου να θυμάστε μια για πάντα ότι τα λεφτά είναι €/μονάδα χρονου και ΟΧΙ το πως το υπολογίζουν οι πουτανες, ότι η πορνεία είναι τύπου "ελεύθερο επάγγελμα" και όχι καλό δημόσιο πόστο. Το αποτέλεσμα...η Βίκυ χάλασε, το γύρισε στα βραδινά κυρίως απευθυνόμενη σε μπεκρηδες που κυρίως πήγαιναν για πίπα, και τώρα άρχισε τις γυροβολιές. Κρίμα, για κάποιο καιρό την είχα στις στάνταρ επιλογές.
Όταν πήγε στην Κολωνού, έκοψε και το τελειωτικό στο στόμα. Μάλιστα έλεγε οτι είναι καλύτερα το βράδυ γιατί έχει καλύτερο κόσμο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

κλεοβουλος

Ανώτατος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.958
Πόντοι
10.217

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.075
Πόντοι
3.246
Τώρα live,
Βέργας 2 Κορίνα ελ.στομ

Βέργας 6 Κατερίνα απο Μετάξι, ούτε στο 10ρικο δεν έπαιρνα, μόνο 1 φορα .

Βέργας 7 κάτω Τίνα η γνωστή.

Πάνω Μαρία?? Κοντό μιλφ ελ.στομ

Βέργας 3, τα 2 γνωστά καρναβάλια απο Καζακστάν ή Γεωργία και 3 Λατίνες, η μια μέτρια ή αλλη καλή και η 3η τουμπανακι αλλα μυριζε φόλα και απο τις 3.

Εδω με τις τόσο συχνές αλλαγές που κανει όντως κατι παιζει περίεργο, κάθε βδομάδα εχει αλλα Λατινια που δεν τα ξαναβλεπεις μετα.

Αυτά, ενα γρήγορο ήθελα χωρις παίδεμα και πήγα Τίνα.

Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
536
Πόντοι
81
Αυτό ακριβώς το μπάζο που κάποιος θεώρησε καλή ιδέα να το φέρουν στο 20ρικο.
Είναι να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο αν καλοσκεφτείς πως στα περισσότερα μπουρδέλα θα έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε νεαρές φολολατίνες και σοβιετικά απολιθώματα.
Την Βίκυ ανθούλα λέτε ; Μια μελαχροινή τσουπωτη με τατουάζ Αλβανίδα ;

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.865
Πόντοι
2.886
Σάββατο 08.11.2025 ΠΡΩΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ
στο Φωκαίας 17 Β , ΠΑΝΩ
πήρα τη ΣΥΛΒΙΑ
Ρωσόφωνη με καστανά μαλλιά, βυζιά φυσικά με ωραίες ρώγες
και ωραίο δέρμα.
Έκανε καλό γαμήσι !

:rockon: :rockon::rockon::rockon:

Ξέχασα να τη ρωτήσω αν θα δουλέψει την Κυριακή πρωϊνή βάρδια
και έτσι θα πάω πάλι να το διαπιστώσω αυτοπροσώπως
και αυτοψώλως ! :2funny:

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
663
Πόντοι
81
Σάββατο 08.11.2025 ΠΡΩΙΝΗ ΒΑΡΔΙΑ
στο Φωκαίας 17 Β , ΠΑΝΩ
πήρα τη ΣΥΛΒΙΑ
Ρωσόφωνη με καστανά μαλλιά, βυζιά φυσικά με ωραίες ρώγες
και ωραίο δέρμα.
Έκανε καλό γαμήσι !

:rockon: :rockon::rockon::rockon:

Ξέχασα να τη ρωτήσω αν θα δουλέψει την Κυριακή πρωϊνή βάρδια
και έτσι θα πάω πάλι να το διαπιστώσω αυτοπροσώπως
και αυτοψώλως ! :2funny:
Οταν λες φυσικα βυζια, εννοεις οτι ειναι μεγαλα?

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
63
Like
6.476
Πόντοι
7.621
Γρήγορη καταδρομή στα τελειώματα 2ης βάρδιας Βικτώρια,λόγω επίσκεψης σε σπίτι στη Κυψέλη...γενικά είχε πολύ ΄κοσμο και δε γούσταρα να τσαρκάρω μόνος οπότε αποφάσισα να καταθέσω σε αυτές που αφήνουν ψέκασμα στις αμυγδαλές με την εμφάνιση να περνάει σε 2η μοίρα....Είσοδος στο Φυλής 69α λοιπόν αν και παρουσιάστηκε η όμορφη Νικόλ,πέρασα με την Ναταλί(δουλευε Φιλιππίδου)ενώ στη συνέχεια κατηφόρισα για Σταθμό @Papa Nihil τι λέγαμε πρόσφατα για το περπάτημα αυτό:cheesy: και επηρεασμένος απο κριτική του @Μήτσος Μπάμπολας πέρασα στο Βέργας 2 με Βάσια,εννοειται λόγω τελειωτικού στόμα και δε με άφησε ούτε αυτή παραπονεμένο μου θύμισε λίγο Στέλλα Μπεζαντάκου στο πρόσωπο....κλασικα πάλι μου έπιασε τη συζήτηση ένα πρεζόνι στην Εξηκίου...θα ακολουθήσουν κριτικές

Τελευταία τροποποίηση:

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
7
Like
12.557
Πόντοι
2.536

08/11/25

18:25

Φωκαίας
  • 7 κάτω: Σάμυ
  • 7 ισόγειο: Στέλλα
  • 9: Κατερίνα
  • 13 αριστερά: «καινούρια» λατίνα σχιστομάτα με σχετικά λευκό δέρμα
  • 13 δεξιά: Σάρα
  • 19: Κατερίνα, Λίζα
  • 25α: Εύα, Βανέσσα
  • 25β: Γιασμίν, Μάγια
  • 27α: Ιζαμπέλα, Κάρολ, Χουλιάνα
  • 27β όροφος: Στέφανυ, Τζέσικα, και άλλη μία λατίνα
Φιλιππίδου
  • 11α: Ιζαμπέλα, Ραφαέλα
  • 11β: Άννα, Τζούλια
Αγκύρας
  • 12α: Μάρτα
  • 9: δεν άνοιξαν την πόρτα
Φυλής
  • 54β: Ορόρα
  • 56: Αντρέα. Πρέπει να ήταν και η Μερλίνα μέσα αλλά δεν ανακοινώθηκε
  • 66δ: Νίκη
  • 72 κάτω: Έρρικα
  • 74 αριστερά: Έμμυ
  • 59 πάνω: Έμιλυ, Τζένιφερ
  • 59 κάτω: Νάταλι, Νικόλ
  • 61: Φραντζέσκα, Μία. Η Πατρίτσια σταμάτησε από τον οίκο
  • 65α: Μπιούτι
  • 65β: Χριστίνα Τσέχα
  • 84α: Ράνια
  • 84β: Νικόλ
  • 86α: Αθηνά
  • 86β: Νέλλυ
  • 67: Άννα Μαρία
  • 69α: Νάταλι, Νικόλ
  • 69β: Βίκυ
  • 71β: Κατερίνα
  • 71α: Ρούμπι, Ρενάτα, Σοφία
  • 99: Μαρίνα
  • 109α: Ήρα
  • 109β: Λάνα
Πήγα και ρώτησα ένα υπεράνω πάσης υποψίας κορίτσι για κατούρημα, το οποίο είχα ρωτήσει αρκετές φορές και στο παρελθόν αλλά όποτε πήγαινα δεν μπορούσε. Και σήμερα το ίδιο...

R: -έλα λίγο κοντά να σε ρωτήσω κάτι... Σε είχα ρωτήσει και πιο παλιά αν μπορείς να με κατουρήσεις, γύρω στις 4 φορές αλλά δεν μπορούσες
Π: -ναι, σε θυμάμαι αλλά δεν μου έρχεται τώρα
R: -μάλλον είμαι άτυχος
Π: -όχι, καλός είσαι

Μήπως κατάλαβε άσχημος; :confused:

Π: Θες να περάσεις σε 1-1:30 ώρα μήπως μπορώ;

Συνέχισα την βόλτα και ξαναπέρασα μετά από 1:30 ώρα. Με είδε από την κάμερα και μου είπε...

Π: -δεν μου έρχεται αυτή την στιγμή. Αν μπορείς και θες, πέρνα πάλι σε 1 ώρα

Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε; :tooth:

Έφυγα ξενερωμένος και λίγο νευριασμένος και πήγα σε μία καινούρια και παρθένα για μένα ύπαρξη. Της έκανα την ίδια ερώτηση στο σαλόνι με μίξη αγγλικών και google translate στη γλώσσα της

Π: -απαγορεύεται το κινητό στο μαγαζί
R: -απλά για μετάφραση :confused:

Κουτσά στραβά κατάλαβε αλλά μου αρνήθηκε χαμογελαστά

Έλειπαν και κάποια σιγουράκια μου και είχα μείνει ξεκρέμαστος οπότε αποφάσισα να πάω στην πρώτη που ανέφερα έστω για σεχ. Μπήκα στο δωμάτιο, έμεινα με το βρακί και περίμενα να έρθει...

R: -μου λες ψέμματα, μάλλον με σιχαίνεσαι :confused:
Π: -όντως δεν μπορώ, δε στο λέω έτσι. Και στην θάλασσα που πάω δεν κατουράω, πρέπει να είμαι στην τουαλέτα αλλιώς δεν μου έρχεται εύκολα
R: -θες να σου φέρω καμία μπύρα την άλλη φορά;
Π: -δεν πίνω μπύρα

...

Π: -δεν το έχω ξανακάνει κιόλας αυτό πέρα από άλλη 1 φορά. Με εσένα δεν έχω πρόβλημα να το κάνω, και με άλλους που έρχονται συχνά. Μου το ζητάνε και άλλοι, αλλά δεν μου βγαίνει

...

Ξεκίνημα με καλή, υγρή πίπα και χάιδεμα στα αρχίδια για λίγα λεπτά όσο εγώ χούφτωνα κωλομέρι

R: -τα πόδια σου μυρίζουν; Για να δω

Και τα έβαλα στο πρόσωπό μου

...

Π: -τελικά μυρίζουν;
R: -δεν θα το 'λεγα. Πολύ λίγο

Της ρούφηξα βεντουζωτά τα βυζιά και γέμιζα όσο μπορούσα το στόμα μου με βυζόκρεας

R: -βάλε μου καπότα
Π: -θες να κάνουμε σεχ πρώτα ή να προσπαθήσουμε το άλλο;

Το άλλο το είχα ξεγράψει τελείως από το μυαλό μου και η πρόθεσή της με εξέπληξε ευχάριστα

R: -πάμε πρώτα το άλλο, πριν χύσω

Ξάπλωσα στο πάτωμα και εκείνη από πάνω μου σχεδόν σε όρθια στάση προσπαθούσε να συγκεντρωθεί και να μου δώσει τα υγρά της. Αυτό κράτησε 2-3 λεπτά και είχα αρχίσει να απελπίζομαι και να πιστεύω ότι με κοροϊδεύει. Δεν έβγαζα άχνα όμως μην της αποσπάσω την προσοχή. Τελικά άρχισα να βλέπω μερικές σταγόνες να ξεπροβάλλουν από το καλοσχηματισμένο μουνί της :smiling-face-with-heart-eyes: 5-6 με βρήκαν στο στήθος γιατί είχαμε μεγάλη απόσταση, έπρεπε να είχα πάει πιο κοντά στην πηγή. 3 σταγόνες όμως μπήκαν στο στόμα μου και πήρα μια μικρή γεύση. Ήταν νόστιμα! Και χωρίς έξτρα € εννοείται

Π: -αυτό έχω. Δεν έχω άλλο
R: -εντάξει, κάτι ήταν και αυτό. Μου άρεσε που προσπάθησες πάντως

Συνέχεια με σεχ σε ιεραποστολική στάση όπου τελείωσα γρήγορα, μέσα σε 2-3 λεπτά, γιατί με είχε κατακαυλώσει. Συνέχισα όμως να την γαμάω για κανένα λεπτό ακόμα γιατί έβλεπα ότι δεν μου έπεφτε. Ξέχασα στο τέλος να της πω να με ταΐσει τα χύσια μου. Ίσως την επόμενη φορά

Τελευταία τροποποίηση:

mitsosaliferis5

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Μαρ 2025
Κριτικές
63
Like
6.476
Πόντοι
7.621
Πολύ συνοπτικά
Τελειώματα 2ης βάρδιας
Βικτώρια
Φυλης 69α>Ναταλί και Νικόλ
Φυλής 84α>Ράνια
Φωκαίας 19>μπήκα απλά να ρωτήσω για Κατερίνα για λογαριασμό φίλου...
Σταθμός Λαρίσης
Λιοσίων 73β>Έμμυ
Λιοσίων 73α>Μελίσσα,Μπέλλα
Χωματιανού 11α>Ανοιχτό ,λογικά Άννα,βαριόμουν να μπω
3η βάρδια
Εξηκίου 18γ>Έλλη
Βέργας 7>Σαμπίνα με κοπρόσκυλο
Βέργας 2>Βάσια

Τελευταία τροποποίηση:

Skipper!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.344
Πόντοι
201
Απόγευμα Φωκαίας 17 Β ( πάνω)

Η όμορφη Μαρίνα ρωσόφωνη, με σέξι φόρεμα λεοπάρδαλης

shopping

ήταν κεφάτη, και πέρασα ωραία
και αυτό οφείλεται στο Στάλιν !

Αν δεν είχε γίνει κομμουνιστική η Ρωσία
δεν θα είχε καταστραφεί οικονομικά,
ώστε να ερχόντουσαν στην Ελλάδα οι Ρωσίδες για βίζιτες.
Επίσης, με τον κομμουνισμό μεγάλωσαν και έμαθαν να είναι
απλές και άνετες, και χωρίς κόμπλεξ !

Ο κομμουνισμός είναι το καλύτερο σύστημα ... για τις ΑΛΛΕΣ χώρες
που έχουν μουνάρες, για να να έρχονται στα ρδελάκια μας ! :rockon::rockon::rockon:

Να είσαι καλά στον Ουρανό
Στάλιν !
:2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny:
Ο Λένιν έφερε τον κουμουνισμο στην Ρωσία, με την Οκτωβριανή επανάσταση , καθαρίζοντας όλους τους Τσάρους και τους αυλικούς τους. Το σχόλιο σου όμως εύστοχο καθώς ΝΑΙ ο κουμουνισμος μας έφερε πολύ μουνι.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
8
Like
13.865
Πόντοι
2.886
Πολύ συνοπτικά
Τελειώματα 2ης βάρδιας
Βικτώρια
Φυλης 69α>Ναταλί και Νικόλ
Φυλής 84α>Ράνια
Φωκαίας 19>μπήκα απλά να ρωτήσω για Κατερίνα για λογαριασμό φίλου...
Σταθμός Λαρίσης
Λιοσίων 73β>Έμμυ
Λιοσίων 73α>Μελίσσα,Μπέλλα
Χωματιανού 11α>Ανοιχτό ,λογικά Άννα,βαριόμουν να μπω
3η βάρδια
Εξηκίου 18γ>Έλλη
Βέργας 7>Σαμπίνα με κοπρόσκυλο
Βέργας 2>Βάσια

Σαμπίνα με κοπρόσκυλο !

:2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny:

Την έχω πάρει στη μοντελοαλυσίδα, σαν Αλίνα
πολλές φορές !

nitsche

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2018
Like
228
Πόντοι
21
σαββατο βραδυ 10
φυλης 61 υπογειο δυο λατινες. η φραντζεσκα ομορφη με ωραιο σωμα κανονικο και γελαστο προσωπο , την αλλη δεν ξερω ονομα γιατι οταν μπηκα ηδη την ειχε παρουσιασει η υπευθυνη ,ηταν πιο λεπτη και με τατου
φωκαιας 27 υπογειο τρεις λατινες . η χουλιανα ψηλη κοπελα , βεβαια ολες τους φορουσαν μποτακια ψηλοτακουνα , με τατου , και κοκκινα μαλλια κανονικο σωμα . οι αλλες δυο ηταν στο δωματιο και ετσι επρεπε να περιμενουμε. οταν βγηκαν ο κυριος ειχε πεταχθει να παρει κατι και ετσι ειδαμε τις κοπελες χωρις ανακοινωση . η μια ηταν στρουμπουλη , ομορφη με πλουσιο στηθος ( μου θυμισε υην ντουβλη καπως) , ισως την δοκιμασω καποτε , μου κανει. η ετερη βγηκε ξυπολητη , με τα ψηλοτακουνα στο χερι , κοντουλα και στρουμπουλη με τατου
φωκαιας 7 κλειστο
φυλης 65 κατω χριστινα ,τσεχα
πανω . η γνωστη μπιουτυ. το στανταρακι μου επι μακρον . εγω πηγαινω μονο με μαυρες , νταρτνανες , οποτε ολα καλα
εχω την εντυπωση οτι την συναντησα οταν ειχε πρωτοερθει . δεν θυμαμαι να πω ποτε ηταν , θα ελεγα τουλαχιστον 10 χρονια. θυμαται , ξερει κανεις να πει, απο ποτε ειναι εδω? και ενα δευτερο , τι ηλικια σας δειχνει να εχει?
την καλημερα μου. ειμαι εποχης professor x και της κυριακατικης σχοινοτενους ενημερωσεως ( μετα τον εκκλησιασμο)​
για τον νεοσμυρνιωτη δεν χρειαζονται συστασεις . ειναι γνωστος για την προσφορα του

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom