Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 233 άτομα (7 μέλη και 226 επισκέπτες)
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
68.175
Πόντοι
48.917
Τοαγαχι που είναι πίσω από το Βένους που μπαίνεις απ' το μικρό χωματόδρομο κ δουλεύει βραδινές μια ψηλή με μοντέλες σώμα ντεμεκ από Πορτογαλία
Ψηλή αδύνατη μοντέλες σώμα μελαχρινά μαλλιά με λευκή επιδερμίδα
Την έχει πάρει κανείς ;;;

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.107
Πόντοι
456
Εχω ακουστά οτι θα εχουμε μεγαλη επιστροφη. Η Μιρελλα η μοντελισια εβαλε βυζια και επανερχεται ως milf πλεον
Γυναικάρα! Όντως; Ξέρεις πότε υπολογίζεται η επάνοδος; Εγώ ήξερα ότι παντρεύτηκε και έφυγε στα μέρη της....

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
926
Πόντοι
81
Ουτε ζεστη ουτε κρυο. Προμιλφ και οι 2 θα ελεγα. Παντως επαγγελματιες. Ειδικα αυτη που δινει κωλο ειναι μηχανημα. Πως θες να με γαμησεις ρωταει ευγενικα και τετοια, για μενα η κωλοτρυπιδα ειναι μονοδρομος. Δεν υπαρχουν πολλες. Με την Ριτα το παλεψα 2-3 φορες δεν εχω χημεια με αυτην την κοπελα και δεν ξερω γιατι. Η Βασιλισσα της κωλοτρυπιδας Ειρηνη τον εκοψε εδω και καιρο τον κωλο και δεν υπαρχουν επιλογες. Οποτε και μονο στην ιδεα και στο δακτυλιασμα μου φτανει να καυλωσω. Απλα η χθεσινη εχει μια σουφρα αν πας θα με θυμηθεις. Πολυ δουλεμενη. Η πουτσα μου αν και αρκετα μεγαλη κολυμπησε εχτες. Και αυτη δεν εδειξε να μασαει και πολυ αν και καρφωσα βαθεια. Ειχα παρει και μια Λατινα πτιν λιγο καιρο κωλο. Καλη αλλα Λατινα....... Εγω θελω Ρουμανακια.... Ειδικα αυτα που ειναι λιγο ψηλα απο Πιτεστι και πανω. Ειναι πιο ανοικτοχρωμα και πιο καυλιαρικα. Με Ουκρανες πεφτει πολυ σκορδο και ψιλοχαλιεμαι και Ρωσσιδες δεν υπαρχουν. Ελληνιδες δυσκολα αν πετυχεις κτλ κτλ... Αλλα οφειλω να μνημονευσω μια πολυ δυνατη Ελληνιδα η οποια περασε μαλλον απαρατηρητη. Κατερινα Κρητικια. Την επερνα στο Βενους, Αυτη μου τα εδωσε ολα και βρωμικα. Την γνωρισα σε παρτουζα στο εν λογω μαγαζι με 2 ακομα τις πηρα τριαδα, Απο τοτε την επερνα συνεχεια μονη φουλ και οπως ηθελα. Πολυ δυνατο. Και σχετικα ομορφουλα σε εμφανιση. Χαθηκε εν μια νυκτη. Αυτο ειναι το κακο με την Ελληνικη κουζινα. Τεσπα παω να κακοποιησω, Καλη συνεχεια.
και η Νατάσα έδινε κώλο, είχα πάρει 2 φορές. Τελευταία φορά που πήγα πρόσφατα μου εί΄παν οτι το έκοψε... κρίμα και είχε απίστευτο κωλαράκι και γούσταρε κι όλας...

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
21
Like
2.207
Πόντοι
496
Οπότε μάγκες το λύσαμε και αυτό με την όμορφή Καρολίνα ! Που μοιράζει απλόχερα τής φόλες. Πάμε τώρα να τής μαζέψουμε πριν τής φάνε και άλλοι.
Το θέμα ειναι οτι διαβάζουν για φόλα και πηγαίνουν

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
6.074
Πόντοι
10.555
και η Νατάσα έδινε κώλο, είχα πάρει 2 φορές. Τελευταία φορά που πήγα πρόσφατα μου εί΄παν οτι το έκοψε... κρίμα και είχε απίστευτο κωλαράκι και γούσταρε κι όλας...
ποια Νατασα; αυτη στις Βιλες;

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
10
Like
1.876
Πόντοι
496
Καλημέρα καμία κοπέλα υποτακτική υπάρχει αυτή την στιγμή στα στούντιο;

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Από τι ώρες μέχρι πότε είναι η Ναντια μάγκα μ
Εγώ απογευματάκι την πέτυχα.Δεν ξέρω αν ξεκινάει από τις 10 όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα,αλλά μέχρι τις 6 θα τη βρεις σίγουρα.Ίσως και μέχρι τις 7.

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
6.074
Πόντοι
10.555
Εγώ απογευματάκι την πέτυχα.Δεν ξέρω αν ξεκινάει από τις 10 όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα,αλλά μέχρι τις 6 θα τη βρεις σίγουρα.Ίσως και μέχρι τις 7.
φιλια εδινε;

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
450
Πόντοι
21
Το θέμα ειναι οτι διαβάζουν για φόλα και πηγαίνουν
Νομίζω Υπάρχουν και πολύ πού δεν έχουνε Λογαριασμο εδω στα μάτια του κάθε ενώ ς είναι διαφορετικά και ειδικά των νέων ! Φαντάζει διαφορετικά

Βαθυ Πασοκ

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2024
Κριτικές
1
Like
844
Πόντοι
81
Εχω ακουστά οτι θα εχουμε μεγαλη επιστροφη. Η Μιρελλα η μοντελισια εβαλε βυζια και επανερχεται ως milf πλεον
Πάει η επιδότηση απο το υπερταμείο. Στη Μιρέλλα θα τη φάω όλη...
Έρωτας αυτό το πλάσμα, καθαρή, ευγενική και κουκλάρα!
Αν επιστρέψει και η ξανθιά η Νατάσα απο το ξύλινο με βλέπω για πορνοδάνειο στην αγροτική τράπεζα να τα κάνω όλα οργασμούς :grin::grin::grin:

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
450
Πόντοι
21
Μάγκες ξέρει κανείς να μού πει πόσο παίρνει η λατίνα στο πρόγραμμα για κολο? Στο ιγκοκνιτο

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
6.074
Πόντοι
10.555
Μάγκες ξέρει κανείς να μού πει πόσο παίρνει η λατίνα στο πρόγραμμα για κολο? Στο ιγκοκνιτο
70
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάει η επιδότηση απο το υπερταμείο. Στη Μιρέλλα θα τη φάω όλη...
Έρωτας αυτό το πλάσμα, καθαρή, ευγενική και κουκλάρα!
Αν επιστρέψει και η ξανθιά η Νατάσα απο το ξύλινο με βλέπω για πορνοδάνειο στην αγροτική τράπεζα να τα κάνω όλα οργασμούς :grin::grin::grin:
το 2ο σιγα μη γινει

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
450
Πόντοι
21
70
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

το 2ο σιγα μη γινει
Πέρασα εχθές η κοπέλα ήρθε προς το μέρος μου και απλωσε το χέρι της στον ώμο μου ήταν κ άλλοι δύο συνάδελφοι στο σαλόνι φύγανε τα άτομα και έμεινα εγω ρωτάω την τσα 2 μια γυφτοισα ήταν πόσο είναι το πρόγραμμα για πρωκτικο και με ένα ύφος αγενέστατο νευρίασε και Μου λέει 100
Και τις λέω αντε γειά

Οτι να νε δηλαδή

Τελευταία τροποποίηση:

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
1
Like
187
Πόντοι
1
Ξερει κανείς άμα δουλευει σήμερα η Αφροδίτη στην Φρίξου στο πλέιμποϊ;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
173
Like
10.133
Πόντοι
17.116
Ξερει κανείς άμα δουλευει σήμερα η Αφροδίτη στην Φρίξου στο πλέιμποϊ;
Εχθές πάντως ήταν κλειστό, μετά το ματς της θρυλικής αρμάδας του Μέγα ΓΥΦΤΟΡΟΥΜΑΝΟΥ!:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom