barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 29.527
- Πόντοι
- 5.506
Το κοντοσούβλι τελείωσε, να φέρω πα'ι'δάκια; ΛουκούμιΦέρε μας μια κοντοσούβλι χοιρινό και μια τυροκαυτερη εσύ ταβερνιάρη κ γρηγορα
Το κοντοσούβλι τελείωσε, να φέρω πα'ι'δάκια; ΛουκούμιΦέρε μας μια κοντοσούβλι χοιρινό και μια τυροκαυτερη εσύ ταβερνιάρη κ γρηγορα
Αυτός είναι ο ιθύνων νους ,τα σημαντικότερα σου διαφευγουνΟ τόμαχωκ ... δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου ... να καμαρώνει για αυτά τα .... κολλητάρια !!!!
Δεν πιστεύω ... να ντρέπεται !!!!!!!
Για τέτοια τεφαρίκια !!!!!!!!!!
![]()
Στα αρχίδια μου γενικά , αλλά έχετε ωραία παρέα. Για όσους ξέρω λέω. Να τη χαίρεστε.Αυτός είναι ο ιθύνων νους ,τα σημαντικότερα σου διαφευγουν
Αυτό ξαναπες τοΣτα αρχίδια μου γενικά
Φέρε μας μια κοντοσούβλι χοιρινό και μια τυροκαυτερη εσύ ταβερνιάρη κ γρηγορα

Γιατί ; Δεν το χόρτασες ;Αυτό ξαναπες το![]()
Εσύ ούτε για το χαμαιτυπιο που μαζεύετε η γιαφκα δεν κανεις
Εδώ βλέπουμε έναν ψυχασθενή που απαξιώνει τις παρέες των άλλων επειδή δεν πρόκειται να βρει παρέα ούτε στο σπίτι του.Στα αρχίδια μου γενικά , αλλά έχετε ωραία παρέα. Για όσους ξέρω λέω. Να τη χαίρεστε.
Ένας κι ένας.
Και άργησε να κλάψει φέτος

Με αυτόν , είμαστε χεσμένοι, αλλά εφόσον είναι 35ρης προλαβαίνει να μην καταντήσει σαν τον σαιντ και την υπόλοιπη όμορφη παρέα σας. Οι υπόλοιποι , η τελευταία ευκαιρία σας , ήταν επί δραχμής. Και τη χάσατε. Άστα να πάν στο διάολο ........Εσύ ούτε για το χαμαιτυπιο που μαζεύετε η γιαφκα δεν κανεις![]()
δεν κάνω διακρίσεις πάω από αυτά που σου χρεώνουν 200ε το κιλό μέχρι αυτά που σου χρεώνουν 20ε ότι φας και ότι πιειςΕσύ ούτε για το χαμαιτυπιο που μαζεύετε η γιαφκα δεν κανεις![]()
Παίζει να είναι και 15ρηςΜε αυτόν , είμαστε χεσμένοι, αλλά εφόσον είναι 35ρης προλαβαίνει να μην καταντήσει σαν τον σαιντ και την υπόλοιπη όμορφη παρέα σας. Οι υπόλοιποι , η τελευταία ευκαιρία σας , ήταν επί δραχμής. Και τη χάσατε. Άστα να πάν στο διάολο ........
Ποιος; Για κάνε ένα ταγκαρισμα... Ποιον λες;Και άργησε να κλάψει φέτος![]()
Μέχρι τζακαρου σε κόβωδεν κάνω διακρίσεις πάω από αυτά που σου χρεώνουν 200ε το κιλό μέχρι αυτά που σου χρεώνουν 20ε ότι φας και ότι πιεις![]()
Πολλά έγραψα .... δεν θα δεις πολλές απαντήσεις μου ξανά ... σε βάζω δίπλα στα φιλαράκια σου .... λίστα ........Παίζει να είναι και 15ρης
ε όχι τι είμαι 15 χρονώνΜέχρι τζακαρου σε κόβω
Ήρεμα ρε, εντάξει 16 έγινες.ε όχι τι είμαι 15 χρονών
για βρωμιές ξέρω καλύτερα