Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 51.089
- Πόντοι
- 28.246
Ο Ανναπουρνα δήλωσε ότι με έκανε ΜΠΛΟΚ. Δηλαδή με έβαλε στην ΛΙΣΤΑ ΑΓΝΟΗΣΗΣ.Βρε τράβα γαμήσου μωρέ μαλάκα.
Άει στο διάολο από δω χάμου.
Και μπλόκ από μένα.
![]()

Ο Ανναπουρνα δήλωσε ότι με έκανε ΜΠΛΟΚ. Δηλαδή με έβαλε στην ΛΙΣΤΑ ΑΓΝΟΗΣΗΣ.Βρε τράβα γαμήσου μωρέ μαλάκα.
Άει στο διάολο από δω χάμου.
Και μπλόκ από μένα.
![]()

Κοίτα ... επειδή είναι μορφωμένα άτομα ... με μεγάλη ποικιλία ... ιδέες ... επίπεδο ... και πρωτοτυπία ...Άει στο διάολο από δω χάμου.
Και μπλόκ από μένα.
Είπε ο μορφωμένος άνθρωπος που εύχεται καρκίνους, χαζει τάφους και μοιράζει ψόφους σε απόγονουςΚοίτα ... επειδή είναι μορφωμένα άτομα ... με μεγάλη ποικιλία ... ιδέες ... επίπεδο ... και πρωτοτυπία ...
τώρα θα σου γράφουν ότι είσαι αδελφάρα και ότι γαμάς τραβέλια ...
Είναι πολύ αξιόλογα άτομα γενικά , μη φανταστείς ότι είναι ένα ματσο σκουπίδια/ηλίθιοι/περιθωριακά κατακάθια.
σώγαμπρος, κάπελας μαγκούφης, φυλακόβιος ψυχάκιας .... αστέρια όλοι

τι κανεις Σαουλακο;Είπε ο μορφωμένος άνθρωπος που εύχεται καρκίνους, χαζει τάφους και μοιράζει ψόφους σε απόγονους
![]()
Τρώω burger και βλέπω κουτσομπολίστικες εκπομπές στο YouTubeτι κανεις Σαουλακο;

δεν εχεις δουλεια να κανεις;Τρώω burger και βλέπω κουτσομπολίστικες εκπομπές στο YouTube![]()
τι κανεις Σαουλακο;

Δουλεύουν τα αφεντικά?δεν εχεις δουλεια να κανεις;

μην μου το θυμιζειςΡε δεν βλέπεις την ομάδα σου ?
Χάσατε και πέναλτι.
![]()
Προφανώς εχωδεν εχεις δουλεια να κανεις;
Κοίτα ... επειδή είναι μορφωμένα άτομα ... με μεγάλη ποικιλία ... ιδέες ... επίπεδο ... και πρωτοτυπία ...
Είναι πολύ αξιόλογα άτομα γενικά , μη φανταστείς ότι είναι ένα ματσο σκουπίδια/ηλίθιοι/περιθωριακά κατακάθια.
δεν σε πιστευωΠροφανώς εχω
Η τελευταία φορά που ΔΕΝ είχα δουλειά on hold ήταν το 2018![]()
Ούτε τον Χριστο τον πίστευανδεν σε πιστευω
υγ τρως και μπεργκερ ΒΡΑΔΥ
Αντίθετα με εσένα, αυτός πάει με γυναίκες και δη μουναρες. Το θέμα είναι ότι γίνεται το παιδί για τα θελήματα της κάθε πουτανας και οι περισσότερες είναι τελάρα, αλλά αυτός αποθεώνει καργα. Αντίθετα με εσένα που γίνεσαι το πουστρακι τους.Κοίτα ... επειδή είναι μορφωμένα άτομα ... με μεγάλη ποικιλία ... ιδέες ... επίπεδο ... και πρωτοτυπία ...
Και τότε γιατί λες ψέματα ότι είμαι στη λιστα λακη;Ο Σαουλ , διαφέρει . Είναι περισσότερο βλαμμένο μαλακιστήρι σπασαρχίδης.
Αλλά δεν είναι καθίκι , σίχαμα ξερατό σαν τους άλλους.
Οι άλλοι είναι .... ένας σωρός σκατά .......

Για τα θανατικά που γράφονται και να πεθάνουν όλοι όσοι ψηφίζουν ΝΔ δεν τα είδαν οι διοικώντες;ΠΡΟΣΟΧΗ μόνο στα θεία, οικογενειακά, ευχές για αρρώστιες/θανατικά και προσωπικά στοιχεία.
Ναι καλά κρασιά....Δεν τους ενδιαφέρει το ξεκατίνιασμα, εφόσων δεν παραβιαστούν οι κανόνες που έβαλα παραπάνω ή κάποιος από αυτούς!
ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΑ. ΤΕΛΟΣΈτσι νομίζω και ας με διορθώσει κάποιος admin.
Είναι κάποιες στιγμές που ξύνω τα αρχίδια μου μπροστά σε ένα pc που ουσιαστικά κάνει άλλη δουλειά
που θέλει ελάχιστη δική μου επίβλεψη ... τότε γράφωμαλακίεςποιοτικά ποστς σε αυτό τομπουρδέλοενδιαφέρον φόρουμ
δεν περίμενα ότι θαγαμούσα τη ζωή και την ύπαρξηενοχλούσασε κάποια καθίκιαάλλα μέλη και θα σκάλωναν
επειδή είναι κομπλεξικά σκουπίδια που τα φτύνουν μια ζωή .
Για την Ήπειρο που λέγεται Αμερική, έχεις ακούσει ;Για τα θανατικά που γράφονται και να πεθάνουν όλοι όσοι ψηφίζουν ΝΔ δεν τα είδαν οι διοικώντες;
Ο whiteman έχεις δει τι γράφει ή όχι;
Ναι καλά κρασιά....
Εδώ έπεσαν χριστοπαναγίες (κι όχι μόνο) με το κιλό στο "άβατό" σας - λόγω της ισοπαλίας - και μάλιστα πόσταρες κι εσύ να χαλαρώσει - και δεν μπήκαν στον κόπο να σβήσουν τα μπινελίκια, άστο που δεν τα ξέρεις...
ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΑ. ΤΕΛΟΣ
ΓΚΡ ΠΡΟΔΟΤΗ....δεν σε πιστευω