jean-Claud
Τρολάρχης
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 13.325
Βάλτο εσύ και θα δούμε τι θα βγάλω εγωΔεν απάντησες, θα το βγάλεις νοικιασμένο;
Βάλτο εσύ και θα δούμε τι θα βγάλω εγωΔεν απάντησες, θα το βγάλεις νοικιασμένο;
Απαντάς τώρα. Μετά δεν έχει.Βάλτο εσύ και θα δούμε τι θα βγάλω εγω
Εγώ το πάω μέχρι τέρμαΑπαντάς τώρα. Μετά δεν έχει.
Πόσο μαλάκας ταπεινωμένος είσαι τελικά ρε βλαμμένο.
Απαντάς τώρα σε αυτό που ρώτησα.Εγώ το πάω μέχρι τέρμα
Βάλτο το βίντεο και θα δεις μωρή μετά πόσο βλαμμένος είμαι...
Τα πάντα μπορεί να βγουν ακόμα και εσύ να μην είσαι στο βίντεο μωρή και να είναι άλλος η να είναι κατασκευασμενο εσκεμμένα.Απαντάς τώρα σε αυτό που ρώτησα.
Ατενέζος, ψεύτης, Τζον Τζον, ψεύτης, Άγιος ψεύτης, όλοι ψεύτες και εσύ ο αληθινός.
Γυναικωτέ, απαντάς τώρα. Αν στο βγάλω το βίντεο και θα σου μιλάω κιόλας, θα βγει νοικιασμένη η Καγιεν;
Μήπως θέλεις και την φάτσα μας και την άδεια κυκλοφορίας με διαβατήριο σε φωτό; Ρε τράβα και γαμήσου ρε γυναικωτέ, κακομοίρη.Τα πάντα μπορεί να βγουν ακόμα και εσύ να μην είσαι στο βίντεο μωρή και να είναι άλλος η να είναι κατασκευασμενο εσκεμμένα.
Γιαυτό σου λέω ανέβασε το και η γνησιότητα μετά θα φανεί μωρη
Καλά βάλτο εσύ μωρή παρδαλη και θα δούμε μετά τη γνησιότητα...Μήπως θέλεις και την φάτσα μας και την άδεια κυκλοφορίας με διαβατήριο σε φωτό; Ρε τράβα και γαμήσου ρε γυναικωτέ, κακομοίρη.
Εγώ θα στο βάλω. δικαιολογίες για νοικιάσματα δεν περνάνε να ξέρεις. Σιγά μην πληρώσουμε κιόλας ενοικίαση ολόκληρης Καγιεν για να σου μπούμε στο μάτι.Καλά βάλτο εσύ μωρή παρδαλη και θα δούμε μετά τη γνησιότητα...
Βάλτο και εγώ με τα λαγωνικά θα δούμε τη γνησιότητα του βίντεοΕγώ θα στο βάλω. δικαιολογίες για νοικιάσματα δεν περνάνε να ξέρεις. Σιγά μην πληρώσουμε κιόλας ενοικίαση ολόκληρης Καγιεν για να σου μπούμε στο μάτι.
Τους κλώνους σου εννοείς όπως τον veteran;Βάλτο και εγώ με τα λαγωνικά θα δούμε τη γνησιότητα του βίντεο
Γιατί γουστάρει το πουτανακιΠρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να δίνει οδηγίες πως θα τον δείρουν - έχει πάει το νήμα σε άλλο επίπεδο
Βέβαια εσύ λες ότι θα με δείρεις χαχαχαχα αλλά να ξέρεις ότι αν βαρέσω βαράω πολύ θα κάνουμε συμβόλαιο πρώτα να μη σε πληρώνω και για άνθρωπο μεταΓιατί γουστάρει το πουτανακι
Ηρεμα μαν μη βριζειςΓιατί γουστάρει το πουτανακι

Φτιάχνεται και δαχτυλωνεται λες ; Σταματάω οκ.Ηρεμα μαν μη βριζεις![]()
Αν είναι έτσι να δημοσιεύσω κι εδώ τις best βιωματικές μου ιστορίες ΧΑ ΧαΕίναι λεπτή η θέση μου, αλλά μήπως λέω μήπως θα χωρούσε στη λίστα υποψηφίων ο αξιότιμος @Georgekor84 ; Δεν προτείνω, παρατηρώ.
Komárov zastávka brno έλα εκεί να με δείρεις όπως λες αν έχεις τα κότσιαΨήνομαι, όταν φουντώσει η μάχη για μιστερ μαλακα, η μάχη της δικαιοσύνης εναντίον της αυτοκρατορίας κλώνων από Σταλόνε και Ζαν, να πάρω το αμάξι και να κάνω τα 1000 χιλιμετρα μέχρι Μπρνο.
Να ποστάρω τη φωτό από το Μπιλα που άλλος δεν αναγνώριζε και να καλέσω σε ραντεβού θανάτου
Αλλά τότε θα μας πει πως είναι μακριά από το κέντρο ο μαλακας
Επιβεβαιώνω και χωρίς βίντεο πως είσαι ΤΕΡΜΑ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ.Εγώ το πάω μέχρι τέρμα
Βάλτο το βίντεο και θα δεις μωρή μετά πόσο βλαμμένος είμαι...
Ποσό ξύλο μπορεί να έχεις φάει ρε βλαμμένο και διαδίδεις ακόμα και εδώ στο μπου ότι την κοπάνησες και κρύβεσαι στο Μπρνο. Πόσοι σε σαπακιασαν και πόσοι ακόμα περιμένουν στην ουρά να σε δείρουν;Βέβαια εσύ λες ότι θα με δείρεις χαχαχαχα αλλά να ξέρεις ότι αν βαρέσω βαράω πολύ θα κάνουμε συμβόλαιο πρώτα να μη σε πληρώνω και για άνθρωπο μετα
κάτσε καλά ξέρει Κραβ Μαγκα, μια ισραηλινή πολεμική τέχνη της IDFΠοσό ξύλο μπορεί να έχεις φάει ρε βλαμμένο και διαδίδεις ακόμα και εδώ στο μπου ότι την κοπάνησες και κρύβεσαι στο Μπρνο. Πόσοι σε σαπακιασαν και πόσοι ακόμα περιμένουν στην ουρά να σε δείρουν;